«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αδύνατον να λειτουργεί σε τρεις …εκκλησιές

ÂÅÍÉÆÅËÏÓ Â-  ÂÏÕËÇ- ÊÕÂÅÑÍÇÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÄÇËÙÓÅÉÓ

Την περασμένη Δευτέρα, έκανε ακόμα ένα «πέρασμα» από την Ουάσιγκτον -από τα πολλά των τελευταίων ετών- ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ακολούθησε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Bulent Arinc, ο οποίος παρουσίασε τη …νέα Τουρκία στο Κάρνεγκι, ενώπιον εκλεκτού ακροατηρίου.

Τις ίδιες ημέρες, επισκέφθηκαν το Κογκρέσο και τα γραφεία αμερικανικών “δεξαμενών σκέψης”, αντιπρόσωποι του τουρκικού Κοινοβουλίου, δημοσιογράφοι προσκείμενοι στο καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν και αντιπρόσωποι των εταιρειών που έναντι τιμήματος μερικών εκατομμυρίων δολαρίων εξυπηρετούν τα τουρκικά συμφέροντα στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Η Ελλάδα απουσιάζει σε μία εποχή που παίζονται σοβαρά πολιτικά και διπλωματικά παιγνίδια στην Ουάσιγκτον, με πρωταγωνιστές χώρες, όπως το Ισραήλ και η Τουρκία, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τις εξελίξεις στη χώρα μας. Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου σήκωσε ψηλά τον πήχυ στην αντιπαράθεσή του με τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα και ο Αχμέτ Νταβούτογλου ήρθε στην Ουάσιγκτον εν μέσω φημών ότι η Αγκυρα αλλάζει θέση στο συριακό, υπό το βάρος της αποτυχίας στον στρατιωτικό τομέα και του μισού εκατομμυρίου προσφύγων, που επιβαρύνουν τον τουρκικό προϋπολογισμό. Ηδη οι Κούρδοι της Συρίας προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς την ανακήρυξη της αυτονομίας τους, που για την Τουρκία είναι ανάθεμα.

Μετά τις συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών και Αμυνας των ΗΠΑ, ο κ. Νταβούτογλου μάζεψε τους δημοσιογράφους και τους …αποκάλυψε με μεγάλη χαρά ότι οι Αμερικανοί υπουργοί δεν έθεσαν το θέμα της αγοράς του κινεζικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας HQ-9. Ελεγε ψέματα…

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναγκάστηκε να τον διαψεύσει και άλλη αξιωματούχος υπό καθεστώς ανωνυμίας εξήγησε πως η κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία βρίσκεται στην αμερικανική μαύρη λίστα και το εν λόγω σύστημα δεν είναι συμβατό με τον εξοπλισμό του ΝΑΤΟ. Τελεία και παύλα. Το μήνυμα ήταν καθαρό και ηχηρό για να φτάσει μέχρι την Αγκυρα.

Την περασμένη εβδομάδα νοιώσαμε ότι μύριζε …μπαρούτι στην πόλη. Υπουργοί, διπλωμάτες και στρατιωτικοί πήγαιναν και έρχονταν και όπως διαπίστωσε ένας καλός συνάδελφος μέσα σ’ αυτό το «χαμό» δεν ήταν πουθενά η Ελλάδα. Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας δεν έχει επισκεφθεί ακόμα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ όπου μπαινοβγαίνουν καθημερινά ομόλογοί του. Και μην νομίζετε ότι τον σνομπάρει ο Αμερικανός υπουργός Τζον Κέρι. Ο δικό μας υπουργός είναι αυτός που δεν έχει χρόνο και το εννοώ…

Χωρίς ίχνος αιχμής για κανένα, και ειδικά τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, είναι φανερό πλέον ότι η χώρα χρεάζεται υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος θα ασχολείται μόνο με την εξωτερική πολιτική, σε 24ωρη βάση.

Ο κ. Βενιζέλος είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών. Οι σοφοί του χωριού λένε πως ένας παπάς δεν μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα σε δύο εκκλησιές, πόσο μάλλον σε τρεις, όπως στην περίπτωση του κ. Βενιζέλου…

Read more: http://mignatiou.com/?p=16629#ixzz2lavD72uz

 Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>