«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Από τον Άννα στον Καΐάφα!!!

Ακούστε τι ζητά η μαριονέτα ο Σώρρας από τον Ελληνικό λαό ;;;

Να τον στέψουμε ηγέτη με 4 εκατομμύρια υπογραφές για να εκβιάσουμε τους υποτιθέμενους ηγέτες μας, αφού είναι γνώστες του θέματος, για αυτό δεν τον μπουζουριάζουν, να αποδεχτούν τα ομόλογα του Σώρρα, δηλαδή της μαριονέτας των τραπεζιτών!!!

  Δηλαδή οι τραπεζίτες μάγκες έριξαν τον Σώρρα σαν προστάτη σε περίπτωση που ο λαός θελήσει να πάει στο  διεθνές δικαστήριο το χρέος να έχει χάσει αυτήν την ευκαιρία αφού θα έχει χρεωθεί νέο χρέος από τους ίδιους αλλά ως ιδιωτική συμφωνία  και όχι με την επίσημη κυβέρνηση όταν θα στραβώσει το σημερινό σχέδιο!!!

Όταν θα έχουν υπογράψει 4 εκατομμύρια Έλληνες και τα έχουν οι τραπεζίτες  τοκογλύφοι στα χέρια τους, σε ποιο δικαστήριο να πάει οποιαδήποτε επαναστατική κυβέρνηση θα προκύψει από μια λαϊκή οργή;;;

Το οποιοδήποτε δικαστήριο θα πει δεν έχουμε καμιά δουλειά με την κυβέρνηση εμείς θέλουμε τα λεφτα μας από τα 4 εκατομμύρια Ελληνες!!! Καλό Έεεεεεεεεε!

Δηλαδή θα φύγουμε από τα δόντια του ΔΝΤ και της τρόικας  και δα μας δανείσει η μαριονέτα Σώρρας με 5% εως 7% κατά τα λεγόμενα του σε άλλα δόντια στο ίδιο στόμα!!!!

Και να μην το ξεχάσω, εσείς εκεί στις Σέρρες και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος ζητήστε από τον Σωρρα που έχετε πέσει θύματα να μου κάνει μήνυση να μάθετε την αλήθεια!!!

Εδώ δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με τόσους προδότες γύρο μας;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

2 comments to Από τον Άννα στον Καΐάφα!!!