«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δραχμή (εθνικό νόμισμα με εθνικοποίηση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) είναι το μοναδικό εργαλείο ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ…

 με την προϋπόθεση να γίνει από ένα νέο σύνταγμα μετά από πτώση όλης της κατοχικής ΜΑΦΙΑΣ με ειρηνικό τρόπο,

(ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)

Σε διαφορετική περίπτωση  από το ΣΑΠΙΟ πολιτικό σύστημα, θα είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

Η Ελλάδα προκειμένου να υποκύψει στους εκβιασμούς των ανθελλήνων δηλώνει πανέτοιμη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Οι Έλληνες Αγρότες Μπορούν να θρέψουν τον Ελληνικό Λαό σε Περίπτωση Χρεοκοπίας!!!

Οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ  οι σημερινές είναι η χαριστική βολή για την ΕΛΛΑΔΑ και τους Έλληνες, ναι στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σύστημα με νόμιμο τρόπω  και αναπτυξιακή πολιτική,  με ένα κέρδος φυσιολογικό και όχι κερδοσκοπικό με απόλυτο έλεγχο από την πολιτεία που θα είναι εθνική κυβέρνηση  από ένα  νέο σύνταγμα που θα δίνει στον λαό τον απόλυτο έλεγχο και όχι σαν την προδοτική, εγκάθετη κατοχική όπως είναι σήμερα.

Ας δώσουμε και μια απάντηση στο προδότη ΒΕΝΙΖΕΛΟ που νομίζει ότι είμαστε όλοι ζώα σε μαντρί!!!

Κάνει τα παρακάτω ερωτήματα και και του διαφεύγουν μεγαλύτερες αλήθειες να πει μέσα από τις αλήθειες που λέει, τον ρωτάμε σε όλα τα ερωτήματα πριν από τα μνημόνια γιατί δεν βάλατε στην φυλακή τους υπεύθυνους που ένας από αυτούς είσαι και εσύ;;; Άντε στο δεύτερο ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;  Άντε στο τρίτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;

Μπορεί αυτός και οι ΚΟΛΛΗΤΟΙ του να νομίζουν ότι όλος ο λαός τρώει σανό, κάνει οικτρό λάθος!

Από την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, 7 Νοεμβρίου 2012, στη συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΙΙΙ

«Μήπως είναι δική μας επιλογή η ταχεία δημοσιονομική προσαρμογή, μέσα σε λίγα χρόνια, με σκληρά μέτρα, υπό συνθήκες βαθιάς σωρευτικής ύφεσης, που μειώνει το διαθέσιμο εισόδημα και οδηγεί την κοινωνία στα όρια της αντοχής της; Προφανώς όχι. Είναι δική μας επιλογή; Αλίμονο.

Είχαμε όμως ως χώρα, ως κοινωνία, ως πολιτικό σύστημα, άλλη επιλογή, όταν βρεθήκαμε μπροστά σε κρίση χρέους, κρίση δανεισμού, κρίση δημοσιονομικού ελλείμματος, κρίση ελλείμματος ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι.

Το πακέτο των μέτρων είναι εξαιρετικά δυσάρεστο, γιατί είχαμε απέναντί μας απαιτητικούς και τιμωρητικούς εταίρους που παίζουν με τη φωτιά, που δεν αντιλαμβάνονται ότι η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει προ πολλού στα όριά της. Ακούστε, κυρίες και κύριοι βουλευτές, είναι μήπως δεδομένο ότι θα οδηγηθούμε στην οριστική έξοδο από την κρίση εφαρμόζοντας αυτή την πολιτική; Καθαρά λόγια: όχι».

 Οι κανίβαλοι μιλούν για το δικαίωμα με νόμους που έφτιαξαν στα μέτρα τους  να ξεσκίζουν τις σάρκες των ανθρώπων!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ