«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Είναι «Πλυντήριο η Δικαιοσύνη»; – Δόθηκαν «80 εκ. ευρώ σε 2 υπουργούς για να «σπρώξουν» φάρμακα»;

 

 

Κάποιος πρέπει ν” απαντήσει…

Αυτά τα φοβερά και τρομερά πρωτοσέλιδα που βλέπετε,με τις απίστευτες καταγγελίες είναι σημερινά και κρέμονται από το πρωί στα μανταλάκια των περιπτέρων,ενώ παράλληλα κάνουν περατζάδα και στο διαδίκτυο!

Κι όμως κοντεύει να νυχτώσει και καμία αντίδραση,από πουθενά.

Αν είναι αληθινά θα έπρεπε ήδη να έχει πέσει η κυβέρνηση και τα μέλη της να βρίσκονται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ,περιμένοντας τις δικογραφίες για να πάρουν την άγουσα προς την Ευελπίδων,όπως και κάποιοι δικαστές.

Αν πάλι είναι παραμύθια θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους θιγόμενους (δεν εκπροσωπεί κανείς τη δικαιοσύνη;τόσο χοντρόπετσοι είναι οι υπουργοί;),να έχουν  ασκηθεί διώξεις και να έχουν συλληφθεί οι εκδότες των συγκεκριμένων εντύπων και οι συντάκτες των… αν υπάρχουν.

Κανένα αυτί δεν ίδρωσε,κανένας δεν φαίνεται να θίγεται!

Περιθωριακά θα μου πείτε τα έντυπα κι ενδεχομένως με μηδενική κυκλοφορία.
Ισως,όμως παίζουν το ρόλο τους και για κάποιο λόγο τυπώνονται και εκδίδονται,όπως επίσης μπορεί να μην τ” αγοράζει κανένας,διαβάζονται δυστυχώς ή ευτυχώς από αρκετούς και οι εντυπώσεις ή οι… αλήθειες μένουν.

Αυτές είναι οι δύο εφημερίδες με τις φοβερές αποκαλύψεις(;)

ΣΧΟΛΙΟ:

Για να δούμε πως λειτουργεί η δικαιοσύνη;;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ