«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ. ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

04.11.2013

  

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ποια ειναι η κριση στην Ελλαδα και στην Κυπρο;

Ολοι μιλανε για οικονομικη κριση.

Ιστορικα εχει αποδειχθη, οτι δεν αναφερεται ενα εθνος που να διαλυθηκε λογω της τραγικης του οικονομικης καταστασης.

Κατα την γνωμη του γραφοντος, σκοπημα αποπροσανατολιζεται απο τα μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενα ΜΜΕ ο ελληνικος λαος της Ελλαδος και Κυπρου, απο αλλους τομεις της δημοσιας ζωης, οπου η επικρατουσα εκει κριση οδηγει στην καταστροφη του ελληνικου εθνους.

Το ελληνικο εθνος στο συνολο του, δηλαδη ο Ελληνισμος και η Ελληνικοτητα, κατατρυχεται απο κριση ιδεων, για την οποια ευθυνεται ο ιδιος ο Ελληνικος λαος αλλα πολυ περισσοτερο οι σημερινοι πολιτικοι και πνευματικοι ηγετες του, οι εν δυναμει γενιτσαροι του νεου Οθωμανισμου, οι οποιοι προδωσαν τα οποιαδηποτε ιδανικα τους, με αποτελεσμα να στερηται ο λαος ιδεολογικης καθοδηγησης και το χειροτερο απ’ ολα, ιδεολογικων προτυπων.

Δεν εχει πια η ελληνικη νεολαια παραδειγματα να μιμηθη.

Δεν υπαρχουν πια οι μεγαλες προσωπικοτητες που καθοδηγουν.

Απο την ελλειψη και την απουσια προ- σωποπικοτητων (λειψανδρια) και την υπαρξη στην εξουσιαστικη πυραμιδα πληθωρας επιγονων των δωσιλογων, ταγματοασφαλιστων, τουρκοκοτσαμπασηδων, τσορμπασηδων, κεχαγιαδων και αλλων τουρκογυφτων, δηλαδη εν δυναμει γενιτσαρων του νεου Οθωμανισμου, κινδυνευει το ελληνικο εθνος και οχι απο τα χρεη στους κερδοσκοπους.

Τα κυρια προβληματα της Ελλαδος και της Κυπρου ειναι το δημογραφικο, οι μειονοτητες, το ελληνικο φρονημα, τα ναρκωτικα, η εθνικη αμυνα, η απωλεια εθνικης ταυτοτητας, η πολιτιστικη παρακμη, ο ιδεολογικος χαοτισμος και οι επεμβασεις των ξενων και ιδιαιτερα της Γερμανιας κ.α..

Η αποβολη της Ελληνικοτητας στα Βαλκανια αλλα και εντος των τειχων μας, πλην της γλωσσας, την οποια πολλα καθαρματα στο υπουργειο παιδειας προσπαθουν να την πληξουν, ειναι γεγονος και οδηγησεν στην παραιτηση απο τις εθνικες μας διεκδικησεις. Με ποιο δικαιωμα οι σημερινοι εν δυναμει γενιτσαροι του νεου Οθωμανισμου στην εξουσιαστικη πυραμιδα της Ελλαδος και Κυπρου μιλουν για λογαριασμο του Ελληνισμου και εν ονοματι αυτου και με το σλογκαν «Η Ελλας δεν διεκδικει τιποτε» και παραιτουνται των απαραγραπτων ιστορικων δικαιωματων του.

Ο αυτοκρατωρ Κωνσταντινος Παλαιολογος ειναι αυτος που ειπε το περιφημο «ουκ εμον εστιν την πολιν σοι δουναι….» διοτι εγνωριζε, οτι δεν ειχε κανενα δικαιωμα να εγκαταλειψη εθνικο χωρο.

Ο 21ος μ.Χ. αιωνας θα ονομασθει ως ο «Αιωνας των Εθνοτητων».

Αυτο το χαρακτηριστικο το βλεπουμε να αναδεικνυεται και στα Βαλκανια ιδιως μετα την καταρρευση του κομμουνιστικου πολιτικου συστηματος.

Κυκλοι της Ε.Ε. και των ΗΠΑ προωθουν μυστικα και εγκληματικα ενα σχεδιο βασει του οποιου η ΠΓΔΜ χανει προς την Αλβανια ορισμενες δυτικες περιοχες της, παιρνει ομως ως ανταλλαγμα την περιοχη του Πιριν απο την Βουλγαρια και τις περιοχες της Φλωρινας, της Καστοριας και της Εδεσσας απο την Ελλαδα, η οποια με την σειρα της παιρνει περιοχες της ελληνικης μειονοτητας στην Αλβανια.

Φαινεται οτι οι κομισαριοι της Ε.Ε. ειναι τοσο αφελεις και τοσο ανικανοι να αντιληφθουν τις βαθυτερες αιτιες για τις εξελιξεις στα Βαλκανια ‘η υποκρινονται σκοπημα τους ασχετους προκειμενου να υπηρετησουν τρεχουσες πολιτικες σκοπημοτητες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Αλλως δεν εξηγηται η δηλωση του κομισαριου της Ε.Ε. Ολι Ρεν την 11.07.2007 στην ολομελεια του Ευρωκοινο-βουλιου στο Στρασβουργο, οτι η « ΠΓΔΜ» εγινενε μοντελο στην περιοχη για την προωθηση μιας πολυεθνικης κοινωνιας σε ενα ενιαιο δημοκρατικο κρατος και για τον προσδιορισμο μηχανισμων που επιτρεπουν συναινετικη προσεγγιση σε ενδοεθνοτικα θεματα.»

Παραλληλα οι επιπτωσεις απο την ανεξαρτοποιηση του Κοσοβου για την Ελλαδα και την Κυπρο θα ειναι τρομερες.

Την 27.03.2007 τα κρατη μελη του ΝΑΤΟ και συνεπως και η Ελλαδα με τον χαμηλο της πολιτικο οριζοντα, συμφωνησαν την «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του Κοσοβου, δηλαδη «νομιμοποιησαν την χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επικρατειας μιας χωρας, που στρατιωτικα κατετρεψαν και πολιτικα εκβιαζουν για την εισοδο της στην Ε.Ε., για να καταστησουν το Κοσοβο αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητο και στη συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστη και απο την διεθνη κοινοτητα. Και ολα αυτα με την αυθαιρετη, μονομερη επικληση ανθρωπιστικων λογων προστασιας καποιας μειονοτητας η οποια βρισκεται σε κινδυνο ‘η υφισταται διωξεις, κατα την αποψη του εισβολεα, χωρις καμια νομιμοποιηση του ισχυρισμου αυτου, εστω και τυπικη, εκ μερους του ΟΗΕ».

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Υπαρχει ποιο υπουλος και ποιο επικινδυνος εχθρος για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα, απο την σημερινη Ελλαδα των Νεο-Γενιτσαρων, δηλαδη των σφογγοκωλαριων, των οσφυοκαμπτων, των ανδρεικελων της λεσχης Bilderberg του Κολεγιου Αθηνων και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου;

Τα πολιτικα, πνευματικα, οικονομικα και θρησκευτικα αυτα τετραποδα και γραβατωμενα ‘η με μαυρες φουστες ενδεδυμενα ερπετα που τρεφονται απο τις σαρκες της ιδιας της χωρας οπου ζουν, καταστρεφουν αργα και βασανιστικα κατ’ εντολην του διεθνους πολιτικου σιωνισμου την χωρα στην οποια γεννηθηκαν.

Πως ειναι ποτε δυνατον αυτοι που ευθυνονται για την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας να θελουν να την σωσουν;

Οι Σαμαραδες, τα Στουρναρια, οι Βενιζελοι, οι Κουβαλαιοι, οι Μητσοτακηδες, οι Μιχαλολιακηδες, οι Βοριδες, οι Καμενοι, οι Πικραμενοι και οι αλλοι Τουρκογυφτοι, ειναι τα πιστα οργανα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ο δρομος απο τον ολεθριο εμφυλιο που οι προγονοι των ιδιων καθαρματων δημιουργησαν, οδηγησε στην αθλιοτητα της επταετιας με θυσια της Κυπρου και της Μεταπολιτευσης και κατευθυνεται προς τον νεο ολεθριο και τελεσιδηκο αυτη την φορα εμφυλιο πολεμο.

Οι επιγονοι των Λαμπρακηδων, Παγκαλων, Ραλληδων, Γοναταδων, Παπανδρεων, Πικραμενων, Μερκουρηδων, Αγγελοπουλων και αλλων Τουρκοκοτσαμπασηδων βισκονται σε ετοιμοτητα.

Ακολουθησε ηδη η εκτελεση στελεχων της Χρυσης Αυγης για να ξαναδημιουργηθουν οι απαραιτητες συνθηκες του νεου εμφυλιου πολεμου.

Δικαιως συνεπως ο νυν υπουργος της Τουρκιας κ. Νταβουτογλου, εκμεταλλευομενος το οικονομικο ολοκαυτωμα της Μεγαλονησου, απειλει με καταλυση της κυπριακης δημοκρατιας και επιδιωκει και την ενσωματωση στο νεο Οθωμανικο κρατος και την δυτικη Θρακη.

Αφου οι απο την αλλη οχθη του Αρχιπελαγους του Αιγαιου Νεογενιτσαροι δεν εχουν καμια γεωστρατηγικη και γεωπολιτικη σκεψη και ως υπερηλιθιοι ‘η προδοτες απουσιαζουν κραυγαλεα απο τα στρατηγικα τεκταινομενα στο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και στην Ανατολικη Μεσογειο, γιατι να μην εχει ο υπουργος εξωτερικων του νεου/Οθωμανισμου τετοιες διεκδικησεις;

Οι Νεογενιτσαροι του Νεο-Οθωμανισμου της Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ εγγυουνται στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο μια συνεχη κοινωνικη και πολιτικη αναστατωση για την ευρυτερη περιοχη του Αρχιπελαγους του Αιγαιου και της ανατολικης Μεσογειου ως ενα εργαλειο εκβιασμου της γερμανοποιημε-νης Ε.Ε. προς οφελος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των ΗΠΑ.

Η λαιλαψ για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα βρισκεται πολυ κοντα……Οι Ρωμηοι της σημερον, της Ελλαδος και της Κυπρου, κοιμουνται τον υπνο της πνευματικης τους αφασιας και εχουν το θρασος απεναντι της ιστοριας τους να εμφανιζουν τους υβριστες καθε ηθικης σταθμης σαν ηγετες χαρισματικους, τους σκληρους δολοφονους της ελευθεριας του λογου και της σκεψης ακομη σαν υμνητες της δημοκρατιας και τελος τους εν δυναμει γενιτσαρους του νεο-Οθωμανισμου σαν σωτηρες.

Η ιστορια ειναι ανελεητη και δεν αναγνωριζει λαθη, παρα μονο τα καταγραφει περιγραφοντας τα αιτια.

Η αποσυνδεση του παροντος απο το παρελθον αποτελει εκτροπη.

Ετσι λειτουργει ο νομος της φυσεως.

Επειδη τα γενομενα εχουν σχεση αμεσης συνεπειας με τα γιγνομενα και τα γενησομενα, αυτονοητα τα γιγνομενα, για να μην αποτελουν εντροπια (αταξια), αποτελουν παντα φυσικα παιδια των συμβαντων.

Ετσι εξηγειται η απολεμη κατακτηση πατριων εδαφων απο τους νεο-Οθωμανους εισβολεις στην Κυπρο και στα Ιμια και γιατι απο τοτε εως σημερα τα εκατομμυρια των αξιοπολεμων Ρωμηων της Ελλαδος και της Κυπρου ηττημενα και ταπεινωμενα δεν προβαλλουν καμια ενοπλη αντιδραση και παραμενουν ανικανα να πολεμησουν και να ανακτησουν τα απολεσθεντα εδαφη.

Ετσι εξηγειται και η σημερινη ανοχη της εγκληματικης Τρο’ι’κας και της γερμανοποιημενης Ε.Ε. Φαινεται οτι και οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας της Ελλαδος και της Κυπρου ειναι σημερα τραγελαφικα υβριδια που γεννηθηκαν απο μια παρα φυση συζευξη.

Η μοιρα των μουλαριων αυτων της παρα φυση συζευξης γα’ι’δουριου-αλογου ειναι η στειροτητα, ειναι η μοιρα του Νεογενιτσαρου Ρωμηου, ειναι η μοιρα, των ιδεολογικων, πνευματικων και ιστορικων τερατων, που παραδερνουν μεσα στο χαος της εθνικης τους σχιζοφρενειας.

Τα υβριδια αυτα δεν εχουν αιτιαν γεννησεως των, καποια φυσιολογικη ιστορικη παρακμη, ειναι νοθα και η συλληψη τους προηρθε απο την συνεχιζομενη μεχρι σημερα χειροτερη πνευ- ματοκτονια της ελληνικης ιστοριας.

Και για τον λογο αυτο ολα τα ιδεολογηματα των εν δυναμει Γενιτσαρων του νεου-Οθωμανισμου μεχρι τις ημερες μας, μεχρι τις ημερες της μπασταρδεμενης απο τον Βενιζελισμο Δεξιας και της εγκληματικης Αριστερας των ετσι ονομασθεντων προοδευτικων δυναμεων, ναυαγησαν και βρισκονται στον πατο του ιδεολογικου τιποτα.

Γι’ αυτο δεν καταλαβαινουν τιποτε απο την αδυσωπητη πραγματικοτητα, οτι ο νεο-Οθωμανισμος ειναι πολλαπλα ευαλωτος και θα μπορουσε να αντιμετωπισθη αποτελεσματικα.

Σημερα στην απο τους νεο-Οθωμανους κατεχομενη Μικρα Ασια υπαρχουν πανω απο 50 εθνοτητες .

Το «καθαρο» Οθωμανικο στοιχειο αντιπροσωπευει ποσοστο κατω του 20 % σε ενα συνολικο πληθυσμο περιπου 70 εκατομμυριων κατοικων, το Κουρδικο εθνος αριθμει 20 εκατομμυρια, οι δε Αλεβιτες αριθμουν πανω απο 12 εκατομμυρια κατοικους.

Ειδικα για τους Αλεβιτες προκειται για ισλαμικη αιρεση που επιχωριαζει στους νομους Τσορουμ, Αμασειας, Τοκατης, Σεβαστειας, Ερζιντζαν, Τουνζελι, Ελαζιζ, Μαλατειας και Καχραμαν Μαρας.

Σε ολη την ιστορικη τους πορεια οι Αλεβιτες ειχαν επιδραση του Ελλησμου (Νεοπλατωνισμος του Πλωτινου, εκπροσωποι της Μικρασιατικης αγιολογιας και μαρτυρολογιας, Μπεκτασισμος).

Εαν ο πολιτικος οριζοντας των Αθηνων, των σημερινων Νεογενιτσαρων του νεου-Οθωμανισμου, δεν ηταν τοσο χαμηλος, με μια προξενικη επαναδιαπραγματευση με τον νεο-Οθωμανισμο, αντι του τελειως αχρηστου Προξενειου Σμυρνης, θα τοποθετουνταν σαν αντιβαρο του τουρκικου Προξενειου Κομοτηνης, ενα ελληνικο Προξενειο στελεχομενο με ικανωτατους Ελληνες, σε εναν απο τους αναφερθεντας νομους.

Ο 21ος αιωνας θα ειναι ο πλεον καθοριστικος για την υπαρξη της σημερινης τεχνητης επικρατειας του νεου Οθωμανισμου.

Εν οψει του νεου αυτου γεωπολιτικου γιγνεσθαι, το δογμα του χαμηλου πολιτικου οριζοντα των Αθηνων, οτι «δεν διεκδικουμε τιποτε αλλα και δεν παραχωρουμε σπιθαμη των κυριαρχικων μας δικαιωματων», αποτελει ηλιθιοτητα και αστειρευτη δειλια και οφειλει να αντικατασταθη με το δογμα…

«διεκδικουμε τα παντα και δεν παραχωρουμε τιποτε».

Μετα την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης και την ληξη των διαχωρισμων που επεβαλε ο διπολισμος μεταξυ του κομμουνιστικου και του ετσι ονομασθεντος ελευθερου κοσμου, ο αγωνας των ΗΠΑ συνεχιστηκε, αυτη την φορα εναντια στην δυνατοτητα δημιουργιας μιας πανευρωπα’ι’κης δυναμης που θα κυριαρχησει στην Ευρασια με τον ιδιο τροπο που θα κυριαρχουσε και στο παρελθον η Σοβιετικη Ενωση, εαν καταφερνε να επιβαλη την εξουσια της και στις χωρες της δυτικης Ευρωπης.

Συμπερισματικα, αντικειμενικος στοχος των ΗΠΑ με συνεργεια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και την Μεγαλη Βρεταννια ηταν, ειναι και θα ειναι η αποτροπη της δημιουργιας στην Ευρωπη μιας κυριαρχης δυναμης (Ε.Ε. των Πατριδων σε συμμαχια με την Ρωσια) που θα επανατοποθετουσε τις ΗΠΑ στη φυσικη τους γεωπολιτικη θεση, αυτην της περιφερειας.

Μια πραγματικα ενωμενη Ευρωπη των Πατριδων με μια ευρωποιημενη Γερμανια , αν και δεν θα ηταν απο την αρχη κατ’ αναγκη εχθρικη εναντι των ΗΠΑ, θα ηταν σιγουρα ανταγωνιστικη σαν ενας αλλος πολος ισχυος.

Οι ΗΠΑ οχι μονο θα εχαναν το ευρωπα’ι’κο προγεφυρωμα τους, αλλα θα βρισκονταν ενωπιον μιας νεας δυναμης η οποια, με βαση τα μεγεθη ισχυος και την γεωγραφικη θεση θα αποτελουσε τον φυσικο ηγετη του πλανητη.

Κατα συνεπεια, σε μακροχρονιο οριζοντα (που λειπει απο την Ελλαδα οχι ομως και απο τον νεο Οθωμανισμο !) οι ΗΠΑ θα συρρικνωνονταν σε ενα περιφερειακο μεγεθος, αφηνοντας κατα μερος τα ονειρα για παγκοσμια κυριαρχια ‘η εστω για παγκοσμια πρωτοκαθεδρια.

Ειναι συνεπως φυσικη η επιδιωξη των ΗΠΑ να μην προχωρηση η πανευρωπα’ι’κη πολιτικη ενοποιηση και αντιθετα να διατηρηθη ακομη και χωρις Ευρω-ζωνη η Ευρωπη της σημερον υπο την κυριαρχια τους.

H εξοδος συνεπως της Ελλαδος και της Κυπρου απο την Ευρωζωνη θα αποτελουσε σωτηρια και σε καμια περιπτωση καταστροφη, οπως υποστηριζουν οι εν δυναμει Νεογενιτσαροι του νεου-Οθωμανισμου.

Χωρις την επαναφορα της δραχμης και της λιρας και διαγραφη ολοκληρου του απεχθους κυπριακου και ελληνικου χρεους που συνεχως και εγκληματικα αυξανεται, με ταυτοχρονη καταργιση ολων των Μνημονιων, που ετσι και αλλως ειναι αντισυνταγματικα, δεν εχουν καμια πιθανοτητα να ξαναστηθουν στα ποδια τους η κυπριακη και η ελληνικη οικονομια.

Η γερμανικη πολιτικη Πλεμπα πιστευει, οτι οι ΗΠΑ θα συγκρουονταν με την υπο γερμανικη κυριαρχια ενωμενη Ευρωπη, μονο στο επιπεδο του εμπορικοοικονομικου και τεχνολογικου ανταγωνισμου και ποτε στο επιπεδο μιας ενοπλης αναμετρισης.

Θα ηταν ιστορικα παραλογο ομως για τις ΗΠΑ και τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο να περιορισουν την συγκρουση τους με την Ευρωπη στο οικονομικο και εμπορικο επιπεδο, οπου πολυ δυσκολα μπορουσαν να τα βγαλουν περα με την συνδυασμενη οικονομικη ισχυ των ευρωπα’ι’κων κρατων, και να μην χρησιμοποιησουν την πανισχυρη και ευελικτη πολεμικη τους μηχανη.

Οι νομοι της Ιστοριας, οπως και οι νομοι της Φυσης ειναι αδυσωπητοι.

Η γνησιοι Ελληνες της Ελλαδος της σημερον, εχουν τρεις Επιλογες:

1. Να ανατρεψουν κοσμογονικα και εκ θεμελιων τους εν δυναμει Νεογενιτσαρους του νεου-Οθωμανισμου εντος των τειχων τους που ασκουν σημερα αντισυνταγματικα Εξουσια

2. Να κατανοησουν, οτι ως Νεογενιτσαροι ανηκουν στον νεο-Οθωμανισμο και οτι πρεπει να τερματισουν μια για παντα την ιστορια χιλιαδων ετων χαριν του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των εγχωριων τσιρακιων αυτων και να κανουν αιτηση ενσωματωσης στον νεο-Οθωμανισμο.

Η Ορθοδοξια σιγουρα θα τους στηριξει…..

3. Να αποδημησουν και να θεμελιωσουν την Ελλαδα των ονειρων τους εκτος της σημερινης ελληνικης επικρατειας, διακοπτωντας με αυτην καθε επικοικωνια και αφηνοντας την στην τυχη που της αξιζει, δηλαδη στον νεο-Οθωμανισμο με εναν πολυχρωμο και πολυγλωσσο πληθυσμο.

Η πρωτη επιλογη ειναι η δυσκολοτερη!

Κοσμογονικες αλλαγες και απαλλαγες χρειαζονται λεπτομερη σχεδιασμο απο Συμβουλια Σοφων με ληψεις πολυ αιματερων μετρων.

Στα Συμβουλια αυτα θα συμμετεχουν και θα καθοδηγουν την νεα Εξουσια οι διαπρεπεστεροι Ελληνες το γενος, της Ελλαδος και απανταχου της Γης.

Το πρωτο βημα θα ηταν το αιματερο ξηλωμα της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει και μας το παιζει εδω και μια εκατονταετια τυφλη θεα, δηλαδη Δικαιοσυνη.

Αυτη ειναι η πιο σκοτεινη μορφη εξουσιας στην Ελλαδα. Μια εξουσια που εκτελει παραγγελιες ξενων και περιμενει ανταμοιβες απο τους ντοπιους χαφιεδες τους, απο τις εν δυναμει εγκληματικες οργανωσεις των Γενιτσαρων του νεου-Οθωμανισμου.

Τα αφεντικα που υπηρετει η μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει δεν ειναι ουτε ο νομος, ουτε ο ελληνικος λαος. Απο την δεκαετια του 1830 η Δικαιοσυνη ειναι η πηγη καθε κακου για τους Ελληνες και χτιστηκε κατα τον τροπο εκεινο που την κανει πληγη της αδικιας, μια πληγη που κατα καιρους οδηγησε τον ελληνικο λαο σε κινησεις απελπισιας.

Τετοιες ειναι παλι καθ’ οδον…. Η μονοφθαλμη αυτη πορνη που αλληθωριζει ειναι το αιτιο της σημερινης κακοδαιμονιας και αθλιοτητας που μαστιζει τον λαο μας, ειναι υπευθυνη για πανω απο 4000 αυτοκτονιες Ελληνων, ειναι υπευθυνη για τα Μνημονια και για τους λογους αυτους πρεπει να να εκτελεστη και μαλιστα χωρις χαριστικη βολη.

Με τετοια Δικαιοσυνη το τριτοκοσμικο νεοελληνικο κρατος εστησε απο καταβολης του εναν αειθαλη πανισχυρο μηχανισμο εγκληματικου παρακρατους με πρακτορες δολοφονους απο ολο το φασμα της δημοσιας διοικησης και της κοινωνιας, χωρις να ξεχασουμε και τους ενοπλους επαγγελματιες προβοκατορες, δηλαδη τους μισθωμενους δολοφονους που ευθυνονται μεταξυ πολλων αλλων και των προσφατων δολοφονιων της Μαρφιν, του δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιολα, των μελων της Χρυσης Αυγης Μανωλη Καπελωνη και Γερωργιον Φουντουλη και χωρις καθ’ολου να μην αποκλειεται και του Φυσα.

Το σημερινο τριτοκοσμικο κρατος που φερει ψευδεπιγραφα το ονομα «Ελλας» δεν αποκλειεται να ειναι αυτο, σε συνεργασια με ξενες μυστικες υπηρεσιες, που εστησε και εφαρμοζει σχεδια αποσταθεροποιησης της χωρας.

Ποιος ειναι ο ρολος του παρακρατους της επισημης εξουσιας στην Ελλαδα;

Μεσω του παρακρατους αυτου κρατηθηκαν και κρατιουνται στην εξουσια οι μεσαιωνικες κοινωνικες δυναμεις, που κυβερνουσαν επι της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας (φεουδαρχες και φορο-εισπρακλτορες, δηλαδη οι μετεπειτα Κοτσαμπασηδες, Μακρυμμαλληδες, Τσορπασηδες, Κεχαγιαδες και καθε μορφης αλλων Τουρκογυφτων που περαν των Οθωμανων υπηρετουσαν και την Ορθοδοξια).

Οι περισσοτεροι στις σημερινες εν δυναμει εγκληματικες οργανωσεις των Γενιτσαρων του νεου-Οθωμανισμου ειναι επιγονοι των αναφερθεντων Τουρκογυφτων αλλα και των Γερμανοτσολιαδων και ταγμασφαλιστων.

Το σημερινο νεοελληνικο κρατος συνεπως ειναι οχι απλα συνυφασμενο, αλλα και σιαμαιο διδυμο με την εννοια του παρακρατους και των μυστικων υπηρεσιων.

Στο εσωτερικο του το νεοελληνικο κρατος ειναι αυτο που αριστοτεχνικα οργανωνει την «τρομοκρατια».

Γι’αυτο ξαναστηνει το εγκληματικο αυτο κρατος την δηθεν «δεξια» και «αριστερα» τρομοκρατια για να μην δουν το «εργο» αυτο ποτε οι Ελληνες πολιτες, Θα ηταν ευεργετικο για τις νεες γενιες που ερχονται εαν η νεοελληνικη κοινωνια διχαζονταν σημερα αναμεσα σε αυτους τους πολιτες που δικαιουνται μια ορθολογικη κοινωνια Δικαιου και Προνοιας και σε εκεινα τα καθαρματα που εχουν βολευτει σε μια νεοφιλελευθερη ζουγκλα ενισχυμενη με την διαφθορα της διαπλοκης και με τον τον βυζαντινο αντιπαραγωγικο χρηματοοικονομικο παρασιτισμο.

Τα καθαρματα αυτα για να επιζησουν και παλι, επιδιωκουν εναν νεον συμμοριτοπολεμο δεξιων και αριστερων συμμοριων, ο οποιος παλι θα διεξαχθει κατα τις επιθυμιες τους, σε ερημα βουνα.

Αυτο και μονο αρκει Ελληνιδες και Ελληνες για να εξοντωσουμε εγκαιρα τα καθαρματα αυτα χωρις ιχνη οικτου!!!

Οι «γνωστοι-αγνωστοι» νεοκοτσαμπασηδες πρεπει να πεθανουν.

Αυτοι περισσευουν στον τοπο που δεν εχει χωρο και για τους δυο!!!

Η δευτερη και η τριτη επιλογη θα βυθισει την Ελλαδα αργα αλλα σταθερα στην αβυσσο, δηλαδη στην ανυπαρξια.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>