«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΑΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΙΑ Ε.Ε. ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΙΑ Ε.Ε. ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ‘Η ΜΙΑ Ε.Ε. ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΣΙΩΝ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail:chaziteo@t-online.de

01.11.2013

     

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Προς τα που βαδιζεις Ευρωπη;

Βαδιζεις προς μια γερμανοποιημενη Ευρωπη ‘η προς μια Ευρωπη τωνπατριδων με μια ευρωποποιημενη Γερμανια;

Μια γερμανοποιημενη Ευρωπη ταυτιζεται με την Ευρωπη της ελιτ της Σιων!

Η μικρη αυτη σε αριθμο ελιτ σκλαβωνει μεταξυ αλλων και την πλειοψηφια των ευρωπαιων πολιτων με την βοηθεια των ελεγχομενων γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ χωρις καν να το αντιλαμβανονται οι λαοι της Ε.Ε. Οι υπολιποι των ευρωπαιων πολιτων αγγαρευονται με ελεγκτικους νομους.

Προκειται εδω για την μεγαλυτερη στην ιστορια προδοσια της πολιτικης ταξης των μελων κρατων της Ε.Ε. στους πληθυσμους τους.

Οι σπουδαιοτεροι πολιτικοι π.χ. της Γερμανιας ειναι μελη των σιωνιστικων οργανωσεων Leo-Baeck-Institut, Nev Shalon Kuratorium, Jerusalem Foudation, Bilderberger-Gruppe, Μασονικων στοων, ροταριανων οργανωσεων, Lions Clup, Atlantik-Brücke, Εταιρια για εξωτερικη πολιτικη (DGAP) και αλλες και δηθεν φιλανθρωπικες οργανωσεις που στην πραγματικοτητα ελεγχουν ενα διεθνες δικτυο με παγκοσμιες επιδρασεις και χρηματοδοτουνται απο σιωνιστικες μη κυβερνητικες οργανωσεις.

Εκ των ως ανω προκυπτει, οτι ουδεις απο τους σπουδαιους(;) γερμανους πολιτικους μπορει να ξεφυγη απο την γραμμη υποταγης και να αποφασιζη ανεξαρτητα και μονος του.

Μια γερμανοποιημενη Ευρωπη, με απωλεια της εθνικης ταυτοτητας των κρατων μελλων της Ε.Ε., με λεηλασια των χωρων του νοτου της Ε.Ε., με νερουλιασμα των αρχαιοελληνικων αρετων, αξιων, αρχων και ιδανικων, με παρακαμψη των κληροδοτηματων των Kant, Schiller, Humbolt, Hegel, Goethe, Beethoven, Wagner, Müller, Nietzsche, Planck, Heisenberg, Schubart, Bismarck, Engels και εκατονταδων αλλων προγενεστερων και μεταγενεστερων οραματιστων και επιστημονων, δεν ειναι η Ευρωπη των πατριδων.

Μια γερμανοποιημενη Ευρωπη γινεται αναγκαστικα μια Ευρωπη της ελιτ της Σιων.

Αυτο σημαινει, οτι η Γερμανια μια ημερα θα θυσιασει για τα σχεδια των ΗΠΑ και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην Ευρασια, τοσο την Ευρωζωνη οσο και την ιδια την Ε.Ε.

Ουδεις απο τους πολιτικους σημερα στην Γερμανια διεσθανεται τους απειλουμενους τοσο για την Γερμανια οσο και για την Ευρωπη ζοφερους καιρους…..

Ολα τα θεσμικα οργανα της Ε.Ε., μη απροκατειλημμενα, ειναι καταλημμενα απο την ελιτ της Σιων.

Πισω απο τα ομιχλωδη παραπετασματα που κρυβονται, η υπεργραφιοκρατια, τα ελη της απατης και διαφθορας και η διολισθηση της δικαιοσυνης ειναι παρων η επιδραση της ελιτ της Σιων.

Δισεκατομμυρια διασκορπιζονται κυριως για παραλογιστικα εργα.

Τα βαρη σηκωνουν βεβαια οι φορολογουμενοι πολιτες των χωρων μελλων της Ε.Ε. Για να ελεγχουν οι εκλεκτοι της Σιων ολα τα νομισματα και τις περιουσιες των χωρων μελλων επινοησαν την ιδρυση της ευρωπα’ι’κης κεντρικης τραπεζας (ΕΚΤ). Η τυπωση των χαρτονομισματων επρεπε να περαση στα χερια των εκλεκτων της Σιων.

Κατα της περιφημης συμβασης του Μααστριχτ η ΕΚΤ οφειλεν να ειναι ανεξαρτητη.

Ποσο ανεξαρτητη ειναι ομως στην πραγματικοτητα;

Η επιδραση των μεγιστανων του χρηματος της Σιων δεν εμφανιζεται πουθενα στο καταστατικο της ΕΚΤ, η οποια ελεγχεται απο τo ευρωπα’ι’κο δικαστηριο.

Δεν ξεκαθαριζεται ομως κατα ποσο η διοικηση της ΕΚΤ καλυπτεται απο ασυλια για παραβασεις του ποινικου δικαιου και εαν μπορει αυτη να τιμωρηθη.

Στο καταστατικο της ΕΚΤ και πισω απο το ασημαντο αρθρο 24 με τον αποπροσανατολιστικο τιτλο «εν γενει συναλλαγες» κρυβεται η εξαρτηση της ΕΚΤ απο τους μεγιστανους του χρηματος της Σιων.

Η διατυπωση του αρθρου αυτου εχει ως εξης:

«Η ΕΚΤ και οι εθνικες κεντρικες τραπεζες ειναι εξουσιοδοτημενες, περαν απο την εργασια τους στην ΕΚΤ να εκτελουν και εργασιες προς το συμφερον τους και αυτο των εργαζομενων». Βεβαιως χρησιμοποιωντας τις από τους φορολογουμενους χρηματοδοτησες εγκαταστασεις της ΕΚΤ κατα την διαρκεια της καλοπληρωμενης εργασιας και προς οφελος των μεγιστανων του χρηματος της Σιων.

Ποτε αποφασισθηκε κατι τετοιο απο τους πολιτες της Ε.Ε. που πληρωνουν δυσβασταχτους φορους;

Επειδη οι ασκουντες εξουσια στις χωρες μελη της Ε.Ε. κατα το πλειστον ειναι μελη και μασονικων στοων και αλλων σιωνιστικης προελευσης οργανωσεων και εξαρταται η πολιτικη τους υπαρξη απο αυτες, οποιος τολμησει να αντιπαραταχθει στις πρακτικες της ΕΚΤ θα εξαφανισθει απο το πολιτικο προσκηνιο.

Οι εκλεκτοι της Σιων εχουν παντα το πανω χερι και τα δημοκρατικα ηλιθια ζωα, δηλαδη οι πολιτες των μελων χωρων της Ε.Ε., ακολουθουν ακομη τις προσταγες τους.

Σε καμια περιπτωση συνεπως δεν ειναι η ΕΚΤ ανεξαρτητη και λειτουργει οπως το επιθυμει η ελιτ της Σιων.

Ο απλος ευρωπαιος πολιτης δεν θα ακουγε αυχαριστα οτι οι τραπεζες των εκλεκτων της Σιων μπορουν να παραγουν χρημα και το κανουν…και ελεγχουν ετσι τα δανεια των μελων κρατων της Ε.Ε., κατευθυνουν την πολιτικη των κυβερνησεων των κρατων αυτων και κρατουν στα χερια τους την μοιρα των λαων της Ε.Ε. Η δυναστεια των τραπεζιτων ιδιωτων, δηλαδη των μεγιστανων του χρηματος των εκλεκτων της Σιων συγκεντρωσαν με την παροδο του χρονου στα χερια τους τον παγκοσμιο οικονομικο ελεγχο και ειναι σε θεση να ανατρεψουν το πολιτικο συστημα και την οικονομια καθε χωρας και του συνολου του πλανητη μας.

Απο την 01.07. εως την 22.07.1944 ελαβεν χωρα στο New Hampshire των ΗΠΑ το ετσι ονομασθεν συνεδριο του Bretton Woods.

Οι εκπροσωποι 44 χωρων που ελαβαν μερος απεφασισαν οτι το με χρυσο καλυμενο δολαριο των ΗΠΑ θα ειναι το κατευθυνων νομισμα πανω στο οποιο τα αλλα θα προσαρμοζονται αξιολογικα.

Οι κεντρικες τραπεζες ανελαβαν για τις αλλες κεντρικες τραπεζες την ευθυνη να ανταλλασουν νομισματα εναντι χρυσου στην σταθερη τιμη των 35 δολαριων των ΗΠΑ κατα λαγαρης ουντσας χρυσου.

Πως ομως ειναι δυνατον, παρ’ ολη την σταθερη αυτη τιμη του χρυσου να διαπραγματευεται ο χρυσος σε ελευθερες τιμες οι οποιοες καθωριζονται καθημερινα απο το Λονδινο οπως και το δολαριο το ιδιο;

Οι ισχυροι κερδοσκοποι της Σιων, που στοχευμενα επιδρουν στην τιμη του χρυσου, εκβιαζουν τις κεντρικες τραπεζες των αλλων χωρων να προσαρμοσθουν στις τιμες χρυσου που αυτοι με το ετσι θελω επιβαλλουν.

Για να ελεγχουν οι μεγαλοαπαταιωνες αυτοι τους ορους της απατης, ιδρυσαν στο συνεδριο του Bretton Woods δυο παγκοσμιας εμβελειας εγκληματικες οργανωσεις την «Παγκοσμια Τραπεζα» και το διεθνες νομισματικο ταμειο γνωστο ως ΔΝΤ. Το ΔΝΤ ιδρυθηκε σαν ανταλλαγμα της προγραμματισθεισης «Κεντρικης Τραπεζας των Κεντρικων Τραπεζων».

Ολα τα αποφασιστικα οργανα του ΔΝΤ επιλεγονται απο διοικητες κεντρικων τραπεζων ‘η απο υπουργους οικονομικων των χωρων, που παιζουν τον ρολο των απλων μαριονετων.

Οι μαριονετες αυτοι καλουνται να λαβουν μερος διακοσμητικα και για αποπροσανατολισμο των πολιτων σε διαφορα συνεδρια του ΔΝΤ.

Το ΔΝΤ κανει σε διεθνες επιπεδο αυτο που κανει η κεντρικη τραπεζα ενος κρατους σε εθνικο επιπεδο.

Τα προγραμματα του ΔΝΤ σε ολες τις προβληματικες οικονομικα χωρες καθε αλλο παρα επιδιωκουν να λυσουν τα οικονομικα προβληματα.

Αντιπληθωριζουν παντοτε την οικονομια που επιδιωκουν δηθεν να σωσουν.

Δια της αναστολης της ζητησης οφειλουν να εξισσοροποιηθουν οι δαπανες και τα εσοδα στο εξωτερικο εμποριο και ο κρατικος προ’υ’πολογισμος για να αυξηθη η χρεοπιστωτικη ικανοτητα της χωρας.

Μια τετοια πολιτικη προσαρμογης στα διαθεσημα οικονομικα μεσα που εφαρμοζεται σημερα στην Ελλαδα οδηγει αναποφευκτα σε κοινωνικες αναταραχες.

Υπαρχει η υπονοια οτι τετοιες κοινωνικες αναταραχες ταιριαζουν στα σχεδια των εκλεκτων της Σιων.

Η ελιτ αυτη εκδικειται μετα τοσες εκατονταετιες τον Αντιοχο ‘Δ τον Επιφανη…..

Τα προγραμματα του ΔΝΤ γενικα στηριζουν την αναδιανομη του κοινωνικου πλουτου μιας χωρας προς οφελος των πλουσιων διοτι αυξανουν το εισοδηματικο ανοιγμα της ψαλιδας προς ζημια των φτωχων και λεηλατουν την χωρα με ολα τα θεμιτα και αθεμιτα μεσα.

Η ποσοτητα του χρυσου που προεκυψε απο κλεψια, λεηλασια και δολοφονια αθωων ανθρωπων, συγκεντρωθηκε απο την φιλικη προς τους Ναζι της Γερμανιας τραπεζα των μεγιστανων του χρηματος της Σιων στην Ελβετια με το ονομα ΒΙΖ, δηλαδη τραπεζα για διεθνην αντισταθμισην πληρωμων.

Το κεφαλαιο της τραπεζας αυτης ασφαλιζεται απο τις κεντρικες τραπεζες της Γερμανιας, του Βελγιου, της Γαλλιας, της Μεγαλης Βρετανιας και Ιταλιας, απο μια ομαδα τρα-πεζων κατ’ εντολη της κεντρικης τραπεζας της Ιαπωνιας και απο τις αμερικανι-κες και στα χερια των μεγιστανων του χρηματος της Σιων ευρισκομενες τραπε-ζες J.P. Morgan&Co., The Fist Nationalbank of New York και The First Natio-nal Bank of Chicago.

Οι δυνατοτητες των μεγιστανων του χρηματος της Σιων διαδιδικασιων απατης μεγαλης ολκης στον επειχειρηματικο τομεα των τραπεζων, στο χρηματιστηριο και προπαντος με τις κεντρικες τραπεζες να κερδοσκοπησουν σε βαρος λαων με κυκλικα εμφανιζομενες πτωσεις σε οικονομικες συγκυριες εκβιασμου πολιτικων να χρεωνονται οι χωρες τους στην κεντρικη τους τραπεζα με τεραστια ποσα

. απροσμενων αυξησεων των χρεολυσεων

· εκδοσεων μετοχων και αλλων χρεογραφων

· εντατικης ζητησης κεφαλαιων

· εμποριας νομισματων και υπερμετρης αυξησης των τοκων απο τις κεντρικες τραπεζες

· αγορων στηριξης και αγορων στηριξης κερδοσκοπικων χρεογραφων στα χρηματιστηρια

· εμποριας στρατιωτικου εξοπλισμου και αλλου πολεμικου υλικου

· πλυσιματος μαυρου χρηματος και εμποριου ναρκωτικων να κερδοσκοπησουν, ειναι ιδιαιτερα πολλες και πολυπλοκες.

Οι απαταιωνες αυτοι κατεχουν επισης και μια σειρα απο οπλα μαζικης οικονομικης καταστροφης.

Τετοια ειναι τα ετσι ονομασθεντα «οικονομικα παραγωγα» που μπορουν να προκαλεσουν οικονομικες μεγαλοκαταστροφες.

Μπορει ενα κρατος να εισελθη ευκολα σε επιχειρηματικες δραστηριοτητες με οικονομικα παραγωγα, η εξοδος ομως απ’ αυτες ειναι πολυ δυσκολος ‘η σχεδον αδυνατος.

Οικονομικα παραγωγα ειναι συμβασεις των οποιων η αξια πηγαζει απο ενα περιουσιακο αντικειμενο.

Ειναι επιλογες και συμβασεις ημερομηνιας με τα εξης εργαλεια: Swaps τοκων, Swaps νομισματων, ολοκληρωτικα Return Swaps, Swaps ματαιωσης δανειων, ασφαλεια δανειακων δυνατοτητων και αλλα πολλα.

Με οικονομικα παραγωγα μπορει κανεις να διαπραγματευθη με τιμες ηλεκτρικου ρευματος, να στοιχειματιση με καιρικες αλλαγες κ.α.

Τα ρισκα με διαφορους τροπους διασπωνται σε μερικα ρισκα και μετα διαπραγματευονται σαν χρεογραφα.

Υποστηριζεται οτι επιλογες ειναι πολυ καλες για προφυλαξεις (Hedge) κατα των διακυμανσεων των αξιων.

Ολα τα ειδη των συναλλαγων με οικονομικα παραγωγα εχουν το κοινο χαρακτηριστικο οτι οι αγοραστες επιθυμουν να κερδισουν χρηματικα ποσα δια των αποδοσεων στις αγορες και για την επιτευξη του σκοπου αυτου, χρησιμοποιουν πολυπλοκες στρατηγικες.

Τα σχεδια Overkill και Φαιδωρα για την ολοκληρωτικη καταστροφη της Ελλαδος βρισκονται σε πληρη εξελιξη.

Προκειται για τελικη αναδιαρθρωση της οικονομικης υποδομης προς το χειροτερο, καταστροφη και του τελευταιου στοιχειου της οικονομικης ασφαλειας και απωλειας καθε ελπιδας σωτηριας.

Κανενας Ελληνας δεν πρεπει να θεωρη οτι ειναι ασφαλης στο σπιτι του, στην δουλεια του, στην εταιρεια του, στην πατριδα του.

Η Ελλας ειχε ηδη πτωχευσει οταν ηταν πρωθυπουργος ο Ααρων Μαρδοχα’ι’ Αβουρη, ψευδεπιγραφα Κωστας Σημιτης και κυβερνουσε με τους συμβουλους της Goldman Sachs. Τοτε ηταν υπουργος πολιτισμου ο Τουρκοτσογλου, ψευδεπιγραφα Ευαγγελος Βενιζελος που μοιραζε τα εργα με την μεθοδο του επειγοντος.

Τοτε το βλασταρι των δωσιλογου της γερμανικης κατοχης Χριστοφορακος διεφθειρε οποιον τουρκογυφτο βουλευτη του σταυλου της ελληνικης δημοκρατιας μιλουσε ελληνικα μεσα στα γραφεια προμηθειων του ελληνικου δημοσιου.

Τοτε η γερμανικη αλλα και η υπολοιπη ευρωπα’ι’κη πλεμπα πουλουσαν στην Ελλαδα τα περιφημα συστηματα ασφαλειας τα οποια αν και πληρωμενα ποτε δεν λειτουργησαν διοτι ποτε δεν παραδωθηκαν στον αγοραστη.

Τοτε Αμερικανοι, Γερμανοι, Γαλλοι, Βρετανοι και αλλοι μας μοσχοπουλουσαν οτι σαβουρα ειχαν στις αποθηκες τους και μας νοικιαζαν συστηματα ασφαλειας ακριβοτερα απ’ οτι αλλοι τα αγοραζαν.

Τοτε αντι να αναγνωρισθη και επιτευχθη μια φυσιολογικη πτωχευση της για να αρχηση μετα η αναδιαρθωση της ελληνικης οικονομιας, οι τραπεζες των μεγιστανων του χρηματος της Σιων εκβιασαν χωρις δυνατοτητες αντιδρασης και τις αλλες χωρες της Ε.Ε. για την παραχωριση σωσιβιων σωτηριας της Ελλαδος απο μολυβδο, στην πραγματικοτητα ομως για να την πνιξουν και για να μοιρασουν τα χρεη της, που ετσι και αλλως με την επισημη πτωχευση της θα εχαναν, στις αλλες χωρες της Ε.Ε. μεσω της ΕSM (του ευρωπα’ι’κου μηχανισμου σταθεροτητας), δηλαδη για να μην χασουν τα χρηματα της κερδοσκοπιας τους, μετετρεψαν την Ε.Ε. σε «Ενωση Μεταφορας Χρεων».

Η μεθοδος λεηλασιας που εφαρμοσθηκε στην πρωην Ανατολικη Γερμανια (DDR) κατα την επανενωση αυτης με την πρωην δυτικη Γερμανια, επαναληφθηκε με νεους παραμετρους στην Ελλαδα.

Αυτη προσαρμοζεται παντα στα νεα δεδομενα και θα προσαρμοσθει αντιστοιχα και για την λεηλασια και των αλλων χωρων της Ε.Ε. ακομη και της Γερμανιας!!!

Στην περιπτωση της Ελλαδος ανυψωσαν οι μεγαλοαπαταιωνες της Σιων των πεντε εως εννεα τραπεζων της Wall-Street της Νεας Υορκης που δεν ελεγχονται απο κανεναν τα αρχικα αθροισματα των δανειων εντος τριων μηνων κατα 500% με στοιχειματα.

Οι εγκληματιες αυτοι του χρηματικου κεφαλαιου των τραπεζων της Σιων μπορουν ανα πασα στιγμη να ανυψωσουν μεχρι εκει που επιθυμουν τα χρεη μιας χωρας ετσι ωστε τα ετσι ονομασθεντα σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο να ειναι οργανα του σιωνιστικου συστηματος παρανομων και συνεχως αυξανομενων τελων.

Η Ελλας απο τοτε που απεφασισθηκε η σωτηρια της εχει να πληρωσει το διπλασιο των χρεων της (πραγματικων και κερδοσκοπικων) διοτι τα μεγαλοκαθαρματα τα στοιχειματα τους (CDS) κατ’ επαναλιψη αυξανουν οπως τους αρεσει.

Κατα τον αγχονισμο της Ελλαδος προκειται κυριως για το πνευμα που εκπεμπει ακομη η Ακροπολις της Αθηνων σε ολον τον κοσμο και οχι τοσο για την λεηλασια του πλουτου της.

Το πνευμα αυτο τρεμουν οι μεγαλοαπαταιωνες διοτι αυτο θα μπορουσε να ξυπνηση απο τον σημερινο τους ληθαργο ολους τους λαους του πλανητη μας. Οι ευρωπαιοι πολιτες πλην των ηλιθιων Γερμανων πρεπει επιτελους να ξυπνησουν και να κατανοησουν τα παιχνιδια που παιζονται απο τους εκλεκτους της Σιων.

Παιζεται η Ευρωπη των Πατριδων η οποια ακομη δεν ξεπουληθηκε τελειως στις περιφημες αγορες της Σιων με την βοηθεια των ηλιθιων Γερμανων.

Υπο το πρισμα αυτο στο σημειο αυτο οφειλει να τονισθη, οτι η Ελλας μεταξυ 1941 και 1945 ακομη μια φορα λεηλατηθηκε και ισοπεδωθηκε απο τους Γερμανους Ναζιστες.

Το εργο των εγκληματιων αυτων συνοψιζεται ως εξης:

«13.678 νεκροι στρατιωτες, 68.000 εκτελεστεντες πολιτες, 300.000 ανδρες, γυναικες, παιδια πεθαμαινει απο την πεινα, 409.000 κατοικιες (23% του συνολου) κατεστραφησαν, 2.000 κμ σιδηροδρομικων γραμμων ξηλωθηκαν, 6.494 σιδηροδρομικα βαγονια κατεστραφηκαν, 60% των σιδηροδρομικων Σταθμων κατεστραφηκαν, 80 % των σιδηροδρομικων γεφυρων, Τουνελ και τηλεγραφικων σταθμων κατεστραφηκαν, 100 % των λεμενικων σταθμων κατεστραφηκαν, 100 % της διωρυγας της Κορινθου κατεστραφηκε, 11.658 οχηματα παντος ειδους κατεστραφηκαν, 1.407.821 μικτοι κατεχωρημενοι τοννοι του εμπορικου στολου κατεστραφηκαν, 87.811.216.671.489,00 δραχμες πληρωθηκαν ως δαπανες κατοχης, 1.530.190.356.165.819,00 δραχμες πληρωθηκαν ως κατοχικο δανειο.

Η λεηλασια των αρχαιολογικων  χωρων και μουσιων ειναι ανυπολογιστου υψους».

Εως σημερα η Ελλαδα δεν ελαβε καμια αποζημιωση απο την Γερμανια! Κατα τα αλλα οργιαζει η προπαγανδα απο την Γερμανια σε ολη την γερμανοκρατουμενη Ε.Ε. περι Ελληνων τεμπεληδων!

Δυσφημουν την Ελλαδα, χωρις καμια αντιδραση απο τα πουλημενα εγχωρια καθαρματα που ασκουν εντος των τειχων μας εξουσια, προκειμενου αυτη να μην βρισκει συμπαρασταση απο τους αλλους λαους της Ε.Ε. και οχι μονο.

Τα κτηνη της Σιων με τα γερμανικα παρατρεχαματα τους συκοφαντουν μεσα απο την Γερμανια εναν λαον, ο οποιος βοηθησε ολοκληρο τον κοσμο, προκειμενου ο ιδιος στην δικη του στηθησα δυσκολη θεση να μην εχει βοηθεια απο κανεναν.

Τα παραμυθια οτι οι σημερινοι Ελληνες δεν εχουν καμια σχεση με τους προγονους τους δινουν και περνουν.

Επιπλεον βαφτησαν τα καθαρματα των εκλεκτων της Σιων τους Ελληνες και φασιστες!

Απαιτουν δηθεν αντιρατσιστικους νομους απο τα αλλα καθαρματα που εντος των τειχων μας ασκουν εξουσια, ενω αυτοι ειναι στην πρταγματικοτητα αντισημητικοι.

Με αλλα λογια μας γαμουν και απο επανω ζητουν και τα ρεστα!

Παιζει η Χρυση Αυγη το παιχνιδι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου οπως παλαιοτερα το επαιξε το ΚΚΕ ‘η ειναι πραγματι ενα εθνικιστικο κομμα;

Τα γεγονοτα που ερχονται θα μας το δειξουν!!!

Η Γερμανια στην πραγματικοτητα ειναι μια χωρα που μοιαζει παρα πολυ την πρωην Ανατολικη Γερμανια…Η αντιδραση της ελληνικης κοινωνιας ειναι καθ’ οδον.

Η Ελλας πρεπει να σπαση τα δεσμα των Μνημονιων και της Τρο’ι’κα, δηλαδη των εκλεκτων της Σιων με την βοηθεια των Ενοπλων Δυναμεων της και των Σωματων Ασφαλειας!

Αλλα ποιων Ενοπλων Δυναμεων;

Όχι αυτων που το 1916 παρεδωσαν αμαχητι την Ανατολικη Μακεδονια στου Γερμανους και Βουλγαρους και παραδοθεντες σαπισαν στις φυλακες του Γκερλιτζ στην Γερμανια.

Οχι αυτων της Μικρασιατικης Καταστροφης του Πλαστηρα.

Οχι αυτων του Γενικου Επιτελειου Στρατου που εδωσεν το 1940 εντολη στον υποστρατηγο Κατσιμητρο (διοικητη της VΙΙΙ Μεραρχιας) να υποχωρηση 200 με 250 χιλιομετρα απο τα ελληνοαλβανικα συνορα και στην ουσια να προετοιμαση ετσι, την χωρις εμπλοκη σε μαχες με τους Ιταλους, υποχωρηση του Ελληνικου Στρατου.

Ναι αυτων, του υποστρατηγου Χαραλαμπους Κατσιμητρου και του Συνταγματαρχη Δαβακη που αγνοησαν τοτε το Γενικο Επιτελειο Στρατου και διεταξαν γενικη επιθεση κατα των εισβολεων.

Κατσιμητρους και Δαβακηδες χρειαζεται σημερα η πατριδα μας για να πνιξουν στο αιμα τα εγχωρια καθαρματα των εκλεκτων της Σιων που δολοφονησαν πανω απο 4.000 Ελληνες.

Τα εγχωρια αυτα καθαρματα των εκλεκτων της Σιων συγκροτουν εντος των τειχων μας με συμπραξη της μονοφθαλμης πορνης που αλληθωριζει και μας το παιζει τυφλη θεα, δηλαδη της Δικαιοσυνη, την χειριστης μορφης εγκληματικων οργανωσεων που μας προετοιμαζουν χειροτερες καταστροφες απο αυτες του 1922, 1967 και 1974!!!

Οι πορνες και τα μπασταρδα της οικογενειακης κρυπτο-δυναστειας βενιζελικης προελευσης, ως επιγονοι των δωσιλογων της γερμανικης κατοχης ανηκουν στον τειχο προ του εκτελεστικου αποσπασματος.

Η σημερινη δεινη θεση των Ελληνων οφειλεται κυριως στην διαβρωση των κρατικων εξουσιων, μη εξαιρουμενης και αυτης των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας και στο ελλειμα μιας ευρυτερα διακρατικης οικονομικης και πολιτικης διακυβερνησης.

Οι ιδιοι εγχωριοι δραστες ενος κλειστου ξενοκρατικου κομματικου πελατειακου κυκλωματος επιγονων του δωσολογισμου, που επι δεκαετιες λεηλατουσαν την πατριδα που τους γεννησε, μετατραπηκαν σε προθυμους πραιτουριανους των εκλεκτων της Σιων και υπηρετουν αδιστακτα την μεγαλυτερη λεηλασια της Ελλαδος απο τα αρπακτα και τα παρατρεχαμενα αυτων της Σιων.

Αυτο που επιχειρειται σημερα και ακατανοητα γινεται ακομη αποδεκτο ειναι η λεηλασια της πατριδας μας, η καταργηση της δημοκρατιας, η καταστροφη της οικονομιας, η εξευτελιστικη εκποιηση του ιδιωτικου και δημοσιου πλουτου συμπεριλαμβανομενων των επιχειρησεων και των σπιτιων, η αρπαγη των πλουτοπαραγωγικων πορων και η εξωθηση των Ελληνων σε εμφυλιο πολεμο.

Μια διεξοδος γινεται εφικτη μονο με την δυναμικη συμπραξη του πατριωτικου ακομη τοξου των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλειας.

Και αυτο το τοξο κινδυνευει απο καταστροφη απο τους πραιτουριανους των εκλεκτων της Σιων που ασκουν σημερα στην πατριδα μας εξουσια, εαν δεν αντιδρασει εγκαιρα και ορισει μια μεταβατικη διακυβερνηση της χωρας.

Θα ακολουθησει μια συντακτικη συνελευση για συνταγματικη αναθεωρηση απο την οποιαν θα απουσιαζουν ολα τα καθαρματα της κομματοκρατιας.

Το νεο συνταγμα θα τεθει μετα σε δημοψηφισμα και θα ακολουθησει η μεταρρυθμιση του πολιτευματος στην βαση της Αμεσης Δημοκρατιας.

Οι κυριοι υπαιτιοι της σημερινης τραγικης καταστασης θα εκτελεστουν ‘η θα σαπισουν στις φυλακες.

Θα αποποινικοποιηθει το πολιτικο εγκλημα και θα αποπολιτικοποιηθει το κοινο εγκλημα.

Εάν επιθυμουμε πραγματι να μετατρεψουμε το σημερινο παρακρατος σε κρατος πρεπει να ξεκινησουμε απο την μονοφθαλμη πορνη που αλληθωριζει και το παιζει τυφλη θεα, δηλαδη Δικαιοσυνη.

Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει στην Ελλαδα Δικαιοσυνη!

Απο αυτην σημερα ξεκινουν ολα τα κακα και σε αυτην καταληγουν ολα τα κακως κειμενα…

Και εδω εχουμε μια εγκληματικη οργανωση που πρεπει να ξεριξωθη…διοτι μαστιζει την Ελλαδα εδω και εναν αιωνα.

Τα γνησια ελληνικα χρεη δεν ξεπερνουν τα 40 δισεκατομμυρια ευρω.

Ολα τα αλλα ειναι εικονικα χρεη που μας συσσωρευσαν με στοιχηματα οι κερδοσκοποι των εκλεκτων της Σιων και γι’αυτο ειναι επαχθοι και παρανομα.

Η γερμανικη πλεμπα ειναι αυτη που μετα το 1945 κατεβασε την ωραια Ευρωπη απο τους ωμους του Δια στον Ολυμπο και την μετεφερε για να την παρουσιαση στο παζαρι των Φοινικων της κερδοσκοπιας, στο οποιο ο καθενας απατα τον καθενα, χωρις να γνωριζουν πως θα αντιμετωπισουν τον ταυρο.

Δεν επιτρεπεται, οπως πολλες φορες στο παρελθον, να υποτιμηθουν οι Ελληνες. Η Ελλας μπορει χωρις να το περιμενη κανεις να μεταμορφωθη ξαφνικα σε ταυρο και να μηνυση στο διεθνες δικαστηριο την Γερμανια για την μην αποζημιωση των γερμανικων καταστροφων και την μη πληρωμη του κατοχικου δανειου.

Μια τετοια αντιδραση θα μπορουσε να δημιουργηση ενα Ντομινο αποτελεσμα….

Τι ειναι επιτελους τα χρεη ‘η τα χρηματα χρεων μιας χωρας;

Εδω συγκρινονται μεταξυ τους δυο διαφορετικα μεγεθη και δη το μεγεθος υποστασης του χρεους μιας χωρας με ενα μεγεθος ροης, δηλαδη με το ακα- θαριστο ετησιο κοινωνικο εισοδημα μιας χωρας.

Η υποσταση χρεους μιας χωρας μετρα, ποσες μοναδες χρεους σε μια καθωρισμενη χρονικη στιγμη υπαρχουν μαζι με το μεγεθος ροης του ακαθαριστου κοινωνικου εισοδηματος μιας χωρας.

Οσο μεγαλυτερη ειναι η υποσταση του χρεους τοσο μεγαλυτερη ειναι, με σταθερους τοκους, η εξυπηρετιση του χρεους.

Στα μεγεθη υποστασης μιας χωρας ανηκουν τα κρατικα χρεη αυτης, τα εξωτερικα χρεη της, οπως και τα χρεη καθε ειδους οπως ειναι τα περιουσιακα αντικειμενα και το κεφαλαιο της χωρας.

Τα μεγεθη ροης μιας χωρας ειναι η δυνατοτητα απορροφισης δανειακων κρεφαλαιων, το κρατικο ελλειμμα ή το ελλειμμα στο ισοζυγιο εξωτερικων εμπορικων συναλλαγων.

Εναν οδοδεικτη στην οικονομικοκοινωνικη ομαδα ανθρωπων αποτελει το βιβλιο του καθηγητου Dr. Franz Hörmann με τιτλο «Το τελος του χρηματος».

Ο αρθρογραφος του παροντος πονηματος παραθετει απο το σπουδαιο αυτο εργο ορισμενα χαρακτηριστικες αποψεις τις οποιες και χρησιμοποιηει στα επιχειρηματα του:

«Ενας συγκρισιμος επιστημονικος ορισμος για μια βασικη μοναδα χρηματος ειναι ανυπαρκτος σε ολα τα νομισματα. Σε νομισματα με καλυψη χρυσου θα η ηταν μια ορισμενη ποσοτητα χρυσου, δηλαδη η μοναδα βαρους (λαγαρη ουντσα) σε χρυσο.

Κρατικα ομολογα τα οποια σημερα επισημα καλυπτουν τα νομισματα, ειναι και αυτα απλα χρεολυσια και για’ αυτο το χαρτι καλυπτει το χαρτι που σημαινει, οτι μια πραγματικη καλυψη της αξιας ειναι ανυπαρκτη.

Το χρημα συνεπως στις σημερινες δυτικες χωρες ειναι τελειως ανυπαρκτο.

Αυτο μπορει καλλιστα χωρις το χρεος και χωρις τους τοκους να παραχθη «απο τον Αερα».

Ειναι ευνο’ι’το πραγμα, οτι οι ανθρωποι για αποδοτικες κοινωνικες απασχολησεις πρεπει να υποκινηθουν με κινητρα και γι’ αυτες να αποζημιωθουν οικονομικα.

Εδω ομως υπαρχουν περαν του χρηματος και ουμανιστικωτερες παραλλαγες.

Το χρημα συνεπως, που παραγεται «απο τον Αερα» για λογους αποπληρωμης με τοκους των χρεων, και μονο και μονο, για να αποδωση κερδη στον εφευρετη του χρηματος, καταστρεφει μακροπροθεσμα την ανθρωπινη κοινωνια, την φυση και ολοκληρο τον πλανητη Γη.

Με τα σημερινα μεσα της επικοινωνιακης τεχνολογιας μπορει ο ανθρωπος να πλαση ενα νεο συστημα χρηματος με υπαγωγη αυτου στην μεταβιβαση του και στην διατηρηση των ανθρωπινων αξιων, δηλαδη στην παραγωγη αυτου αποκλειστικα απο την ιδια την δημοκρατια.

Ο ανταγωνιστικος αγωνας γυρω απο τον τραπεζικο τοκο ειναι στην πραγματικοτητα το αιτιο στο οποιο οφειλεται ο αγωνας ολων κατα ολων των ανθρωπων στο σημερινο οικονομικο συστημα.

Απο την μπλοφα στην παραλλαγη εως την ολοφανερη απατη λαμβανουν καθημερινα χωραν ρεοντας, στην οικονομικη ζωη των ανθρωπων της σημερον. Το συμφερον του ενος εκπληρωνεται μονο σε βαρος του συμφεροντος του αλλου. Στην Ευρωζωνη της Ε.Ε., τα συμφεροντα της Γερμανιας και των αλλων χωρων Υαινες σημερα, εκπληρωνονται μονο σε βαρος των συμφεροντων των χωρων του Νοτου της Ε.Ε. Η προγραμματισμενη παραπλανηση των απαταιωνων χαρακτηριζεται πολιτισμενα και μορφωμενα στην οικονομικη επιστημη (;) ως «Πληροφοριακη Ασυμμετρια» πισω απο την οποια κρυβεται η απατη.

Η κινηση διατηρησης της αξιας του νομισματος ευρω προβλεπει για καθε ανθρωπο ηδη απο την γεννηση του ενα τραπεζικο λογαριασμο δανειου με χρημα «απο τον Αερα».

Το δανειο αυτο μπορει να χρησιμοποιηθη για την παιδεια, εκπαιδευση, καταναλωση κ.α. προς αποκτηση αξιολογων ικανοτητων προς οφελος της κοινωνιας.

Το σχεδιο αυτο «για τον καθενα αναλογα με τις αναγκες του, ο καθενας αναλογα με τις ικανοτητες του», δηλαδη ο καθε ανθρωπος λαμβανει οτι χρειαζεται και μπορει να αποδωση σε μια παγκοσμιοποιημενη επιστημονικη κοινωνια, μπορει καλλιστα να λειτουργηση.

Οι τραπεζες εδω θα λαβουν ενα νεο και αξιολογο μοντελο εργασιας απ’ οτι μεχρι σημερα.

Οι τραπεζες της Σιων καταγινονται μεχρι σημερα με την παραγωγη,  ταποθηκευση και μεταβιβαση απο «σημεια επιβραβευσης».

Μεχρι σημερα αποκρυβουν οτι τα σημεια αυτα στην κυκλοφορια του χρηματος δεν είναι τιποτε αλλο απο μεταβιβαση μηδενικων αθροιστικα παιχνιδιων και οτι με καθε δανειοδοτηση με «χρημα απο τον Αερα» παραγεται νεο χρημα και με κάθε αποπληρωμη του δανειου το χρημα αυτο καταστρεφεται. Στον βωμο των παραλογων και εξαρτημενων συμφεροντων των τραπεζικων της Σιων, θυσιαζονται η ολοκληρωμενη κοινωνικη συνεργασια και η πνευματικη εξελιξη των ανθρωπων.

Καποτε πρεπει να γινη κατανοητο απο τον καθενα, οτι η πλειονοτητα (Δημοκρατια) παιρνει σωστοτερες αποφασεις απο την μειονοτητα (Δικτατορια).

Η θριαμβευουσα δημοκρατια ειναι η νικη ενος ασθενους με ανησυχητικη διαγνωση.

Σημερα, σημαντικα χρηματικα ποσα που παραγονται απο τον Αερα και ενεργεια ξοδευονται σε καταπρα’υ’ντικες προσπαθειες.

Οι ετσι ονομασθεν-τες εκσυγχρονιστες (ψευτοεκσυγχρονιστες τυπου Ααρον Μαρδοχα’ι’ Αβουρη!) στην Ελλαδα, ειχαν εκθεσει τα θεραπευτικα τους προγραμματα, χωρις να συμφωνουσαν ουτε στην δοσολογια, ουτε στην αποτελεσματικοτητα του φαρμακευτικου υποκαταστατου. Μονο ξεκαθαρες και αποδεδειγμενες αποδοσεις μπορουν να οδηγησουν στην καλυψη με αποδοση εργασιας του «χρηματος που παραγεται απο τον Αερα» και θα βραβευονται εκεινοι οι ανθρωποι με «απο τον Αερα πλασμενων σημειων επιβραβευεσης» οι οποιοι

α) εντοπιζουν και εξελισουν τις καλλυτερες εφευρεσεις και τις οποιες διαθετουν προς οφελος της κοινωνιας σε ενα ευρυ στρωμα ανθρωπων και

β) εξελισσουν περαιτερω τις ικανοτητες τους ‘η κανουν οτι μπορουν ωστε οι συνανθρωποι τους να εξελισσονται χωρις εμποδια.

Ο καινουργιος πλουτος, που θα γεννιεται απο την αυτοπαραγωγη ‘η τις αμεσα χρησιμες δραστηριοτητες, θα συνδεει τους ανθρωπους μεταξυ τους οχι μεσω των ανταλλασσομενων προ’ι’οντων, αλλα μεσω της μοναδικης ποιοτητας μιας ανθρωπινης δραστηριοτητας.

Η ποιοτητα αυτη, που ειναι η ποιοτητα μιας προσωπικης, αδιαμεσολαβητης πραγματωσης και η μη μετρησιμη ποιοτητα των ανθρωπινων σχεσεων εν γενει, ανηκουν ηδη σ’ εναν αλλο κοσμο.

Ο καινουργιος πλουτος θα συγκροτειται απο προ’ι’οντα και δραστηριοτητες αμεσης κοινωνικης ωφελειας.

Η αμεση κοινωνικη ωφελεια θα γινει η δυναμικη της παραγωγης του καινουργιου πλουτου.

Οι νεοι ανθρωποι θα λαμβανουν τα «απο τον Αερα πλασμενων σημειων επιβραβευεσης» οταν αναπτυζουν ικανοτητες που μπορουν χωρις εμποδια να χρησιμοποιηθουν απο την κοινωνια για την λυση προβληματων.

Οι μεχρι σημερα αρχες «Προσφορα και Ζητηση» για την κατανομη των προ’ι’οντων και υπηρεσιων, θα αντικατασταθουν απο αλλες αρχες που ρυθμιζουν το διαζυγιο μεταξυ των απαραιτητων για την ζωη προ’ι’οντων και υπηρεσιων απο ειδη της πολυτελειας.

Το μεχρι σημερα ισχυον μοντελο της μανιπουλαρισμενης αμοιβης του δυαδικου συστηματος (Καπιταλισμος και Κομμουνισμος) θα διαγραφει για παντα.

Διοτι μπροστα στα ματια μας σημερα εξελισσεται ενας κοσμος οπου το ενα τεταρτο των κατοικων γεννιεται για να παθανη απο την πεινα, οπου τα δυο τεταρτα επιζει μετα απο ηθικα ‘η φυσικα βασανιστηρια μεσα σ’ ενα ωκεανο μιζεριας, απο τον οποιο ουτε καν ελπιζει να βγη, οπου ο περιφημος δρομος της γερμανικης αναπτυξης δεν ειναι παρα μια διαρκως βαθαινουσα παρακμη.

Και στο μεσον αυτου του κοσμου, μια νησιδα φαινομενικης ευημεριας, σε κινδυνο και αυτη, οπου οι ανθρωποι κατεχουν μια δυναμη που ουδεποτε θιγεται και η οποια αφηνει να διαφανουν δυνατοτητες αδιανοητες μολις για την προηγουμενη γενια.

Δυνατοτητες ομως που ανακοπτονται απο τις πολιτικες και οικονομικες δομες των απαταιωνων της Σιων που διαιωνιζουν αυτους τους τραγικους πλεον παραλογισμους τους, δηλαδη την αναποφευκτη καταστροφη της φυσης και την νεοφιλελευθερη καπιταλιστικη εκμεταλλευση της εργατικης δυναμης, αυτη την λεηλασια του χρονου της ανθρωπινης ζωης…..

Στην ερωτηση, γιατι γεννιεται σημερα μια γερμανοποιημενη Ευρωπη, προσπαθει ο αρθρογραφος του παροντος πονηματος να εξηγηση το παραλογο αυτο φαινομενο, ως εξης:

Οπως τουλαχιστον φαινεται, τα παμπαλαια συμφεροντα του γερμανικου κεφαλαιου καλυπτονται απο μια γερμανικοποιημενη Ευρωπη και αντιτασσονται σε μια ευρωποιημενη Γερμανια στα πλαισια μιας εξελιγμενης Ε.Ε. Το κεφαλαιο αυτο για μια ακομη φορα αδιαφορει για την μοιρα του γερμανικου λαου και για την μοιρα των λαων της Ε.Ε. Για το γερμανικο κεφαλαιο τιποτε δεν μετρα η ισχυροποιηση της αλληλεγγυης μεταξυ των λαων της Ε.Ε. ουτε η οικονομικη και κοινωνικη εξελιξη αυτων και καθ’ ολου η ισχυροποιηση της ταυτοτητας και ανεξαρτησιας αυτων.

Ο Νεογερμανισμος με τις Ατλαντικες του Γεφυρες προς τις ΗΠΑ, στοχευει σε μια συμφωνια μεταξυ των ΗΠΑ και την Γερμανια υπο την σκεπη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για τις ζωνες επιρροης στην Ευρασια.

Η ιδεα διες Ευρασιας αποτελει μεγαλο κινδυνο για τις ΗΠΑ.

Για την ως ανω συμφωνια η Γερμανια ειναι ετοιμη να θυσιαση οχι μονο την Ευρωζωνη αλλα και την Ε.Ε.

Την Ευρωζωνη ας την θυσιασει. Δεν θα παει τιποτε αλλο χαμενο απο τα συμφεροντα της.

Με την θυσια αυτη ισως ισχυροποιηθει η ιδεα της Ευρωπης των πατριδων.

Σημερα αρχισε να επικρατη παντου η γνωμη, ότι η Γερμανια ειναι το Πρακτορειο των μεγιστανων του χρηματος της Σιων, ενας υποχρεωμενος να πληρωνη τελη συμμαχος των ΗΠΑ που δεν απεκτησε ακομη μετα τοσα χρονια την κρατικη του αυτονομια.

Λεγεται οτι οι Γερμανια απο την 08.05.1945 μεχρι σημερα ποτε δεν υπηρξε κυριαρχο κρατος.

Η κατασταση αυτή θα παραμεινει αμεταβλητη.

Σε καμια περιπτωση δεν θα της επιτραπει να αναλαβει τα ηνια μιας τυχων Ε.Ε. των πατριδων.

Μια τετοια Ευρωπη με ανεξαρτητη γεωπολιτικη υποσταση και σε συνεργασια με την πλουσια σε πρωτες υλες και στρατιωτικα ισχυρη Ρωσια θα ηταν υπο προ’υ’ποθεσεις σε θεση να τορπιλιση τα σχεδια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και των ΗΠΑ για την Ευρασια.

Για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια θα εκτοπιζονταν οι ΗΠΑ στην περιφερεια.

Για τους ως ανω λογους ο κεντρικος γεωστρατηγικος στοχος των ΗΠΑ στην Ευρωπη μπορει να διατυπωθη ως εξης:

«Ισχυροποιηση δια των Ατλαντικων Γεφυρων την επιρροη των ΗΠΑ και ετσι και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου σε μια γερμανοποιημενη Ευρωπη, ετσι ωστε η Ε.Ε. να μην γινη ποτε αντιπαλο δεος των ΗΠΑ για τους στοχους αυτων στην Ευρασια. Δεν επιτρεπεται η δημιουργια της Ευρωπης των Πατριδων με μια ευρωποιημενη Γερμανια που θα ξεφευγε απο τον ελεγχο των ΗΠΑ και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και θα εθεται σε κινδυνο τους στοχους των στην Ευρασια».

Οι πολεμοι στην Εγγυς Ανατολη και στο Αφγανισταν, οι εντασεις με την ιρανικη κυβερνηση, οι αντιμαχιες στον Καυκασο, ο πολεμος στην Συρια, οι ιαπωνι-κοκινεζικες διαφορες ως προς τις νησους Sekaku στην ανατολικοκινεζικη θαλασσα κ.α εχουν αμεση σχεση με το προβλημα κυριαρχιας στην Ευρασια.

Κατα τον Αμερικανο γεωπολιτικο αναλυτη Nicolas Spaikman «Οποιος ελεγχει το δακτυλιο γυρω απο την Ευρασια, ελεγχει την καρδια της Ευρασιας, οποιος ελεγχει την καρδια της Ευρασιας, ελεγεχει την παγκοσμια νησιδα

Ευρασια, οποιος ελεγχει την παγκοσμια νησιδα Ευρασια, ελεγχει τον πλανητη Γη».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

ΚΑΙ τα γερμανικά:

 

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                               Bleibergweg 114

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                               30.10.2013

 

ETWAS IST FAUL IN DER EU!!!

IST DIE EU VON HEUTE, DIE EU DER EUROPÄISCHEN BÜRGER, DIE EU DER VATERLÄNDER, ODER DIE EU DER ZIONS-ELITE?

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Quo Vadis Europa?

Kommt es zu einem germanisierten Europa oder zu einem Europa der Vaterländer mit einer europäisierten BRD?

 

Ein germanisiertes Europa ist gleichzusetzen mit einem Europa der Zions-Elite!

Diese kleine Elite versklavt unter anderen die Mehrheit der EU-Bürger mit Hilfe

der von Ihr kontrollierten elektronischen Massenmedien, ohne dass es die EU-

Bevölkerungen bewusst merken. Der Rest der EU-Bürger wird über Kontroll-

gesetze schikaniert. Es geht hier um den größten Verrat durch die Politikerklasse

der einzelnen Mitgliedsländer der EU an ihren Bevölkerungen in der Geschich-te. Die wichtigsten Politiker der BRD sind Mitglieder der zionistischen Vereinigungen wie Leo-Baeck-Institut, Nev Shalon Kuratorium, Jerusalem Fou-

dation, Bilderberger-Gruppe, Freimaurerlogen, Rotariern, Lions Club, Atlantik-Brücke, Gesellschaft für auswärtige Politik (DGAP) und anderen angeblich hu- manen Vereinigungen, die aber in Wirklichkeit ein internationales Netz betrei-

ben, um weltweit Einfluss zu haben. Damit kann keiner der wichtigsten deut- schen Politiker von heute aus der Reihe tanzen und eigenständig handeln. Ein

germanisiertes Europa, mit Verluste der nationalen Souveränitäten, mit Aus- plünderung der Mitgliedsstaaten des Südens, mit Verwässerung von Tugenden,

Werte, Prinzipien und Idealen, mit Umgehung der Vermächtnisse von Kant,

Schiller, Humbolt, Hegel, Goethe, Beethoven, Wagner, Müller, Nietzsche, Planck, Heisenberg, Schubart, Bismarck, Engels und hunderten anderen Vorhergehende und Nachhergehenden Visionären und Wissenschaftlern, ist nicht das Europa der Vaterländer. Ein germanisiertes Europa wird zwangsweise  

ein Europa der Zions-Elite sein. Das bedeutet, dass die BRD eines Tages sowohl

die Eurozone als auch die EU selbst, für die geostrategische Planung der USA 

und des internationalen politischen Zionismus für Eurasien, opfern würde. Kei-ner der Politiker in der BRD begreift die drohenden, sowohl für Deutschland als auch für  Europa, finsteren Zeiten….

 

 

 

Alle Organe der EU, nicht Unvoreingenommen, sind mit der Zions-Elite besetzt. Hinter den Nebelschwaden, die die Überbürokratisierung und den Sumpf von Betrug und Korruption und der Erosion der Rechtsstaatlichkeit verstecken, ist der Einfluss der Zions-Elite zu erahnen. Milliarden Euro, meist für unsinnige

Projekte, werden verschleudert. Die Lasten tragen natürlich die Nettozahler, die Steuerzahler der Mitgliedsländer. Um die Währungen der einzelnen Mitglieds-

länder vollständig in die Gewalt zu bekommen und den Geldumlauf perfekt

manipulieren zu können, musste das Recht zur Ausgabe von Banknoten in einer einzigen Hand vereinigt werden. Es durfte in jedem Land nur noch eine einzige

zentrale Notenbank geben, der allein die Emission der jeweiligen Landwährung obliegt.

 

Unabhängig müsste die im Maastrichter Vertrag verankerte EZB sein. Wie un-abhängig ist sie aber wirklich? Abgesehen von der Zions-Hochfinanz, die aus

löblicher Bescheidenheit in der Satzung der EZB nirgends ausdrücklich er-

wähnt wird, kann nur der EG-Gerichtshof die EZB kontrollieren, wobei jedoch

nicht klar ist, ob die Führung der EZB ggf. überhaupt wegen Pflichtverletzung, Amtsmissbrauch oder ähnlicher Delikte verurteilt und bestraft werden kann. In

die EZB-Satzung ist der knapper und unauffälliger Artikel 24 mit dem Aller-

weltstitel «Sonstige Geschäfte» geschleust, der da in aller Umschuld lautet: «Die EZB und die nationalen Zentralbanken sind befugt, außer den mit ihren Aufgabe verbundenen Geschäften auch Geschäfte für ihren eigenen

Betrieb und für ihre Bediensteten zu tätigen». Offenbar unter Nutzung der

öffentlich finanzierten EZB-Einrichtungen während der gut bezahlten Dienst-

zeit, wenn es gerade nichts anderes zu tun gibt…d.h. ganz offiziell wird für die

Tasche der Zions-Hochfinanz gearbeitet. Haben sich die EU-Bürger mehrheit-

lich diesen Zustand der EZB zugestimmt? Warum haben sich die Gegner der EZB in den einzelnen Mitgliedsländern bisher nicht reagiert?

Da die Regierende der Mitgliedsländer ihre Freimaurerei weder von der Welt- freimaurerei noch von ihrer Zions Knechtschaft losgelöst (und genau deshalb auch unmöglich als eigentliche treibende Kraft hinter der Währungsunion) be- trachtet werden kann, wären die Gegner einer Euro-Zentralbank restlos in der Versenkung verschwunden. Da die meisten Regierenden Freimaurer sind gab es

diesen Gegner nicht. In Wirklichkeit geht es einzig darum, der Zions-Hoch-finanz die vonn ihm kategorisch beanspruchte absolute Unabhängigkeit seiner EZB von jeglicher etwaigen demokratischen Kontrolle zu verschaffen und das dumme demokratische Stimmvieh höchst selbst vor diesen Karren zu spannen.

Damit ist die EZB nicht von politischen Weisungen unabhängig und kann des-

halb keinen klaren Auftrag zur Aufrechterhaltung der Preisstabilität besitzen.

Auf das Ziel in jedem Land nur eine einzige zentrale Notenbank zu geben, der allein die Emission der jeweilige Landeswährung obliegt, arbeiteten denn mit Erfolg die maßgeblichen Zions-Kreise der internationalen Zions-Hochfinanz

 

 

auch unermüdlich hin.

Der normale EU-Bürger wird nicht erfreut sein zu erfahren, dass die Hochfi-

nanzbanken Geld schaffen können und es auch tun…und die Zions-Elite, die den Kredit der EU-Nationen kontrollieren, lenken die Politik der Regierungen der EU-Mitgliedsländer und halten das Schicksal der EU-Völker restlos in ihrer Hand. Die dynastische Privatbankiers d.h. die Zions-Hochfinanz, haben ein

Weltsystem finanzieller Kontrolle in privater Hand geschaffen, das fähig ist, das

politische System jedes Landes und die Weltwirtschaft als ganze zu beherr-schen.

 

Vom 01.07. bis 22.07.1944 fand in New Hampshire der USA, die Konferenz von Bretton Woods statt. Diese endete mit einem Abkommen der 44 Teilneh-merstaaten. Der goldgedeckte US-Dollar sollte die neue Leitwährung werden, die anderen Währungen sollten jeweils fixe Wechselkurse zum Dollar erhalten.

Alle Zentralbanken waren anderen Zentralbanken gegenüber verpflichtet, Wäh-rungen gegen Gold zu einem festen Kurs von 35 Dollar pro Feinunze einzu- tauschen. Wie es denn sein kann, dass trotz dieser fixen Relation dennoch der Goldpreis am Markt freigegeben und im täglichen Goldpreis-Fixing in London neu bestimmt wurde, genauso wie auch der US-Dollar? Das mächtige Zions Spekulanten, die den Marktpreis des Goldes gezielt beeinflussen konnten, dann auch die Zentralbanken anderer Länder, die politisch absurderweise an diese fixe Gold-/Dollar-Relation gebunden waren, erpressen konnten, ist für jeden der Gehirnmasse besitzt, offensichtlich. Zu Kontrolle diese Regeln wurden damals   

zwei ganz neue weltweit operierende Finanz-Institute ins Leben gerufen d.h. die «Weltbank» und der «Internationale Währungsfonds (IWF)». Der IWF war als der eigentliche Ersatz für die anvisierte «Zentralbank der Zentralbanken»

konzipiert, und tatsächlich setzt sich sein wichtigstes Entscheidungsorgan aus

lauter Zions Zentralbankchefs oder den nationalen Finanzministern als deren

Marionetten zusammen. Diese Marionetten sind eingezwängt in ihre Statisten-  

rolle, mehr als belanglose Nettigkeiten austauschen zu können. Die IWF tut auf internationaler Ebene das, was die Zentralbanken auf nationaler Ebene tun. Die IWF-Programme für alle Länder die Wirtschaftsprobleme haben und glauben

fälschlicherweise diese zu lösen, deflationieren die Wirtschaft die sie angeblich retten wollen.  Durch die Drosselung der Nachfrage sollen Ausgaben und Ein- nahmen im Außenhandel wie im Staatsbudget wieder ins Lot gebracht und so  

die Schuldendienstfähigkeit des Problemlandes wiederhergestellt werden. Eine solche Politik der «Anpassung» an die verfügbaren finanziellen Μittel kann wie heute in Hellas, vor allem wenn sie abrupt erfolgt, verheerende soziale Konse- quenzen haben. Es besteht der Verdacht, dass man diese sozialen Konsequenzen haben möchte.

 

 Die IWF-Programme generell begünstigten die Umverteilung gesellschaftlichen

 

 

Reichtums zugunsten der Reichen, sie verschärfen die vorhandenen Einkom-

mensunterschiede und plündert nach Strich und Faden jedes Problemland aus.

Die Kommerzialisierung, aus Raub und Plünderung und Mord stammenden Goldes der Nazis, übernahm die nazifreundliche Zions-Hochfinanzbank für

Internationalen Zahlungsausgleich (BIZ) in der Schweiz. Das Kapital der

BIZ wird von den Zentralnotenbanken der BRD, Belgiens, Frankreichs, Groß- britanniens und Italiens, von einer anstelle und im Auftrag der Bank von Japan

handelnden Bankengruppe und von den amerikanischen Hochfinanzeigenen oder –gesteuerten Bankinstituten J.P. Morgan&Co., The First National Bank of NewYork und The Fist National Bank of Chicago, garantiert.

 

Die Möglichkeiten der Zions-Hochfinanz durch

 

·        betrügerische Operationen großen Stils im Bankgeschäft, an der Börse und

vor allem mittels der Zentralbanken auf Kosten ganzer Nationen große Ge-

winne einzustreichen durch zyklisch auftretenden Konjuktureinbrüche

 

·        Zwang der Politiker, die in eigener Regie befindlichen Zentralbank immer

gewaltigeren Schulden in Staatshaushalte zu machen

 

·        unerwartete Anhebung der Leitzinsen

 

·        Emission von Aktien und sonstigen Wertpapieren

 

·        die wirksame Nachfrage für den Kapitalmarkt

 

·        Devisenhandel und überdurchschnittliche Anhebung der Zentralbankzinsen

 

·        Stützungskäufen und Stützungsverkäufen spekulativer Wertpapieren an der

Börse

 

·        Waffen und sonstiges Nachschubmaterial

 

·        Geldwäsche und Drogenhandel

 

sind im einzelnen außerordentlich vielgestaltig.

Diese Gauner besitzen auch eine Menge von finanziellen Massenvernichtungs-waffen. Diese sind die so genannten «Finanzderivate» die «finanzielle Mega-katastrophen» auslösen können. Man kann leicht ins Derivategeschäft hinein-

und fast nicht wieder herauskommen. Finanzderivate sind Verträge, die ihren Wert von einem zugrunde liegenden Vermögensgegenstand ableiten. Sie sind

 

 

Optionen und Terminverträge mit folgenden Instrumente: Zinsswaps, Wäh-rungsswaps, Total Return Swaps, Kreditausfallswaps, Portofolioversicherungen

und vieles andere mehr. Man kann Derivate auf Strompreise handeln, auf das Wetter usw. Risiken werden auf beliebige Weise in Teilrisiken gestückelt und

dann als Wertpapiere gehandelt. Optionen sollen hervorragenden Absicherungen

(Hedge) gegen Kursschwankungen seien. Allen Derivate-Spielarten ist gemein,

dass die Käufer Erträge dauerhaft über Marktrenditen erwirtschaften wollen und

sich dazu komplexe Strategien bedienen.

 

Die Planung Overkill und Fedora für Hellas (Zerstörung des Landes) soll

durch Endregulierung der wirtschaftlichen Kultur, Auslöschung und des  letzten

Elements der wirtschaftlichen Sicherheit, Verunsicherung und des letzten Regelns der Sicherheit, realisiert werden. Kein Hellene darf in seinem

Haus, in seiner Arbeit, in seiner Firma, in seiner Heimat, in seinem Staat sicher

sein. Hellas war eigentlich schon pleite, als es mit von der zionistischen Invest- mentbank «Goldman Sachs» gefälschten Bilanzen und Bonitäten in die Eurozo-

ne gezogen wurde. Statt einen sauberen Staatsbankrott des Landes zu akzeptie-ren und danach Sanierung zuzulassen, haben die Zions-Banken alternativlos von

den übrigen Euroländern mehrere Rettungsringe aus Blei für Hellas, in Wirk- lichkeit aber für die Bankschulden, verlangt und bekommen, so dass die Zions-

Banken nicht nur für Hellas allein als Schuldner hatten, sondern die Einzel-

schulden zu Gesamtschulden aller europäischen Länder wurden und die EU im Europäischen Stabilitätsmechanismus (ESM), zu Transferunion umgewandelt

wurde. Die Ausplünderungsmethode die bei der DDR angewandt wurde, verfei- nert wiederholte man sie für die Ausplünderung Hellas. Die Ausplünderungs-

muster ändern sich stetig!!! In Falle Hellas erhöhten sich fünf bis neun Zions

Wall-Street-Institute, die nicht kontrolliert werden dürfen, die ursprünglichen

Kreditssummen innerhalb von drei Monaten um 500 % durch Wettfälligkeiten. Die Kapitalverbrecher der Zions-Banken können die so genannten Schulden eines Landes jederzeit nach eigenem Ermessen erhöhen, so dass die so genannte Rettungsringe aus Blei dem Zion-Tribut-System immer hinterher hecheln.

Hellas hat seit seiner Rettung die doppelten Schulden zurückzuzahlen weil die Kapitalverbrecher einfach die eingegangenen Wetten (CDS) immer wieder erhöhen, als je zuvor. ZION rächt sich bei Hellas für die Taten von Antiochos

des 4ten, des  Angesehenen…….Bei der Strangulierung Hellas geht es mehr um

den Geist den noch von der Akropolis von Athen an die Welt gesendet wird zu

beseitigen als um dem Reichtum des Landes. Die europäischen Bürger müssen

es endlich begreifen. Es geht um Europa der Vaterländer, die noch nicht ganz

an die so genannten Märkte von Zion, mit Hilfe der Plebs der BRD, ausgeliefert

worden ist. In diesem Zusammenhang soll erwähnt werden, dass Hellas zwi- schen 1941 und 1945 nochmals total von der Nazi-Plebs ausgeplündert und

total zerstört wurde. Das Werk dieser Verbrecher kann man wie folgt zusam-

 

 

menfassen:

 

«13.678 Tote Soldaten, 68.000 hingerichteten Zivilisten, 300.000 verhunger-

te Männer, Frauen und Kinder, 409.000 (23%) zerstörte Gebaute, 2.000 km zestörte Eisenbahnlinien, 6.494 zerstörte Eisenbahnwagons, 60% der Eisen- bahnstationen zerstört, 80% der Eisenbahnbrücken, Tunnel und telegra- phische Stationen zerstört, 100% der Hafenanlagen beim Rückzug der deutschen Besatzungsmacht zerstört, 100% des Kanals von Korinth beim Rückzug der deutschen Besatzungsmacht zerstört, 11.658 Fahrzeuge aller Typen zerstört, 1.407.821 Brutto Registertonnen der Handelsflotte zerstört,

87.811.216.671.480,00 Drachmen als Besatzungskosten an die Besatzungs-

macht bezahlt, 1.530.190.356.165.819,00 Drachmen als Darlehen an die

Besatzungsmacht bezahlt. Dazu kommen noch ausgeplünderte durch die Besatzungsmacht von archäologischen Gegenden und Museen mit unschätzbarem Wert».

 

Bis heute wartet Hellas für eine Entschädigung von der BRD! Sonst gilt das

Märchen von Tausend und eine Nacht, dass die Hellenen Faul sind! Die Helle-nen werden von Verbrechern ausgeplündert und ausgeraubt und oben drauf wer-

den von diesen, Faul und Dieben bezeichnet. Was für eine Heuchelei! Die BRD

ist in Wirklichkeit heute zu einem Staat, der die ehemalige DDR immer mehr gleicht, umgewandelt worden…Die berechtigte Ausschreitungen in Hellas sind vorprogrammiert. Hellas kann die Handschellen der Memoranden der EU und

der Troika nur mit Hilfe ihre Armee und ihren Sicherheitsorgane brechen. An- derenfalls die totale Katastrophe, die unterwegs ist, würde endgültig den Tot

Hellas bedeuten. Die Katastrophen von 1922, 1967 und 1974 zum Vergleich

wären unbedeutende historische Ereignisse. Die Ausplünderung Hellas, die Aufhebung der Demokratie, die Katastrophe der Wirtschaft und die entwürdi-gende Veräußerungen des Staats- und Privatvermögens, muss notfalls, mit

militärischer Gewalt ein Ende gesetzt werden…Wenn Unrecht Recht wird, wird auch blutiger Widerstand Pflicht. Die Huren und Bastarden, die heute

in Hellas politische Macht ausüben und Nachfahren der Nazi-Kollaborateure sind, gehören ins Gefängnis! Nach einer Übergangsregierung wird eine

redigierende National Versammlung einberufen die eine neue Verfassung

entwirft. Die neue Verfassung wird für eine Volksabstimmung innerhalb von

6 Monaten den hellenischen Volk vorgelegt. Erstmalig seit dem hellenischen

Altertum wird die direkte Demokratie praktiziert. Hellas, wird alle Schulden

anerkennen die rechtmäßig sind. Die Spekulationsgewinne der Kapitalverbre-cher werden gestrichen. Die echten hellenischen Schulden errechnen sich mit 40 Mrd. Euro. Alle anderen Schulden der Hellen sind spekulative und deswegen ungerechtfertigt und unzulässig. Die deutschen Plebs waren die ersten die nach

1945 die hübsche Europa aus dem Schultern von Zeus aus Olymp herunter hol-

 

 

ten und im Basar, wo jeder jedem bescheißt, den phönizischen Spekulanten zur

Schau ohne zu wissen stellten, wie sie mit dem Stier fertig werden. Man darf die Hellenen, wie man es in der Vergangenheit mehrmals gemacht hat, nicht unter-

schätzen. Hellas kann plötzlich ein Stier werden, indem sie die BRD anklagt Reparationskosten und die Anleihen der Besatzungsmacht zu zahlen. Es könnte dadurch ein Domino Effekt entstehen….

                                                                     

Was sind eigentlich die Schulden bzw. die Schuldgelder?

Eigentlich werden hier zwei verschiedene Größen miteinander verglichen und zwar der Größe Schuldbestand mit einer Stromgröße den Inlandsprodukt.

Der Schuldenbestand misst, wie viel  Schuldeneinheiten zu einem bestimmten Stichtag vorhanden sind und Stromgröße des Inlandsprodukts die Veränderung, die in einem bestimmten Zeitraum hinzukommt. Je höher der Schuldenstand ist, desto höher ist bei gleich bleibenden Zinsen der Schuldendienst. Zu den Be-standsgrößen gehören die Staatsschulden, die Auslandsschulden sowie Schulden aller Art, Vermögensgegenstände und Eigenkapital. Stromgrößen sind Nettokre-

ditaufnahmen, Staatsdefizit oder Außenhandelsdefizit.

                                                                                                                                           Ein Wegweiser in eine ökosoziale Gesellschaft ist das Buch von Prof. Dr. Franz

Hörmann mit dem Titel «Das Ende des Geldes». Der Verfasser dieser Abhand-

lung zietiert aus diesem Werk einige wichtige Aspekte für seine Argumente über die Schulden Hellas:

                           

«Eine vergleichbare wissenschaftliche Definition für eine Geldgrundeinheit

existiert nicht für alle Währungen. Bei Gold gedeckten Währungen wäre das

eine bestimmte Menge. d.h. Gewichtseinheit (Feinunze) an Gold. Staatsanleih-

en, die heute offiziell die Währungen decken, sind selbst wieder bloß Schuld-scheine, daher wird Papier von Papier gedeckt bzw. ist eine werthaltige De-ckung überhaupt nicht vorhanden. Das Geld also existiert überhaupt nicht in

den heutigen westlichen Staaten. Dieses könnte ebenso gut ohne die Schuld

und ohne Zinsen «aus der Luft» erzeugt werden. Selbstverständlich sollen

Menschen zu gemeinschaftsnützlicher Tätigkeit motiviert und dafür auch entsprechend, z.B. finanziell, belohnt werden. Dafür sind aber auch wesentlich humanere Varianten vorstellbar. Geld also, das als rückzahlbare und verzinste

Schuld «aus der Luft» erzeugt wird, um nur dem Gelderfinder Gewinne ein-zubringen, ruiniert langfristig die menschliche Gesellschaft, die Natur und den

gesamten Planeten. Mit den heutigen Instrumenten der Informationstechnologie

kann man erstmals das System der Geldschöpfung, an die Weitergabe und Nichtvernichtung den menschlichen Werten unterordnen, d.h. die Demokratie erzeugt sich ihr Geldsystem selbst. Nicht tote Dinge besitzen einen Wert, z.B. durch Knappheit, also durch Erpressbarkeit, sondern wahre Werte entstammen immer nur dem menschlichen Verhalten. Der Konkurrenzkampf um die Bank-zinsen ist

 

zinsen ist in Wirklichkeit die Ursache dafür, dass das Wirtschaftssystem der

Menschen ein Kampf aller gegen alle geworden ist. Vom Bluff zur Täuschung bis zum offenen Betrug findet dabei täglich der gleitende Übergang im Wirt-

schaftsleben statt. Der eigene Vorteil kann nur zu Lasten der anderen erzielt werden. Bei der Eurozone der Vorteil der BRD kann nur zu Lasten der Mit- gliedsländer der EU Südeuropas und damit Hellas erzielt werden. Die vorsätz- liche Täuschung der Gauner wird in der Finanzwissenschaft(?) sehr elegant und gebildet als «Informationsasymmetrie» bezeichnet, wobei dahinter sich schli- cht Betrug versteckt.

Die Euro-Wert-Erhaltungs-Geld-Bewegung sieht vor, jeden Menschen schon von Geburt an mit einem eigenen Blanko-Kredit, «Geld aus der Luft» auf

einem persönlichen Konto, zu versehen. Dies kann er für Ausbildung, Konsum

u.a. verwenden um für die Gesellschaft wertvolle Fähigkeiten zu erwerben, die danach wieder der Gesellschaft selbst nützlich sein werden. Dieses Konzept

«jedem nach seinen Bedürfnissen, jeder nach seinen Fähigkeiten» d.h. jeder

Mensch erhält, was er benötigt und leistet kann in einer global vernetzten

Wissensgesellschaft, durchaus funktionieren. Die Banken werden hierbei ein

Neues und wesentlich wertvolleres Geschäftsmodel als das bisherige erhalten.

Die Zion-Banker beschäftigen sich bis heute mit der Erzeugung, Lagerung und Weitergabe von «Belohnungspunkte». Sie verschleiern bis heute, dass diese

Punkte im Geldkreislauf nicht als Nullsummenspiel weitergereicht wird, son-dern mit jeder Kreditvergabe mit «Geld aus der Luft» erschaffen neu Geld und

bei jeder Kredittilgung dieses wieder vernichten. Für die selbstsüchtigen Inte-

ressen der Zion-Banker, welche mit in ihren privaten Unternehmen selbst ger-

schöpftem Geld jederzeit auch jede Autorität korrumpieren können, wurden sowohl die gesamtgesellschaftliche Kooperation als auch die geistige Ent-wicklung der Bürger geopfert. Irgendwann muss begriffen werden, dass eine

Mehrheit (Demokratie) trifft bessere Entscheidungen als eine Minderheit

von Zion-Banker (Diktatur). Nur konkret dokumentierte Leistungen können dazu führen, dass Leistungsgedecktes «Geld aus der Luft» geschöpft wird.

Es werden jene Menschen die «aus Luft geschöpften Belohnungspunkte» erhalten

 

  a).   welche die besten Erfindungen entwickeln und diese sofort einer möglichst

         große Zahl von Menschen, zur Verfügung stellen und

 

  b).   welche ihre eigenen Fähigkeiten weiterentwickeln oder dafür sorgen, dass

         andere das ungestört tun können

 

Junge Leuten erhalten die «aus Luft geschöpfte Belonungspunkten», wenn sie

Fähigkeiten entwickeln, die in der Gesellschaft benötigt werden und diese auch gleich zur Problemlösung einsetzen. Die bisherigen Prinzipien «Angebot und

 

 

Nachfrage» bei der Verteilung von Gütern und Dienstleistungen werden nach

anderen Prinzipien geregelt durch Trennung von lebensnotwendigen Leistun-gen und Luxusleistungen. Das bisherige Modell der manipulierten Belohnung

wird, wie auch die alten Propagandalügen des Systemdualismus (Kapitalismus oder Kommunismus), für alle Ewigkeiten abgeschafft».

                                                                                                                                          

Auf die Frage, warum wird ein germanisiertes Europa entstehen, versucht der Verfasser die Situation wie folgt zu interpretieren:

 

Wie es scheint, die ureigensten Interessen des deutschen Kapitals decken sich mit der Bildung einem germanisierten Europa und sind gegen eine europäisierte

BRD im Rahmen einer fortschrittlichen EU und noch einmal gleichgültig für die

zukünftigen Abendteuer des deutschen Volkes und der anderen europäischen Völkern. Für das deutsche Kapital geht es weder um eine Stärkung der Solida-

rität zwischen den Völker Europas noch um deren wirtschaftlichen und sozialen

Fortschritt und schon gar nicht um die Stärkung der Identität und Unabhängig-keit Europas. Der Neogermanismus mit ihren Atlantik-Brücken zu der Amerika-

nismus zielt an einer Vereinbarung zwischen den USA und der BRD, unter dem

Dach des internationalen politischen Zionismus, über die Einflusszonen im Be-

reich von Eurasien. Die Eurasische Idee ist die größte Gefahr für die USA ge-                                                                                                                        worden. Für diese Vereinbarung ist die BRD bereit sowohl die Eurozone als auch die germanisierte EU zu opfern. Die Eurozone kann sie ruhig opfern. Da- durch wird die Idee Europas der Vaterländer verstärkt. Heute ist die Auffassung weit verbreitet, dass die BRD eine Agentur der Zions-Hochfinanz, ein tribut- pflichtige Partner der USA ist und keine maßgeblichen staatlichen Hoheitsbe-

fugnissen besitzt. Angeblich sind die Deutschen seit dem 08.05.1945 zu keinem

Zeitpunkt mehr voll souverän gewesen. Dieser Zustand soll unverändert besteh-

en. Die BRD darf nicht die Führung einer unerwartet entstandenen Europa der Vaterländer übernehmen. Ein solches Europa, mit selbständiger geopolitischem Hintergrund und in Zusammenarbeit mit einer reiche an Rohstoffen und militä-

risch noch starkes Russland, wäre in der Lage die Pläne des internationalen poli-

tischen Zionismus und der USA für die Weltherrschaft ein Ende zu setzen. Erst-

malig in der Geschichte könnte dadurch im Herz und im Ring Eurasiens eine

konkurrierende der USA Macht entstehen und die USA in der Peripherie

verdrängen. Aus den o.g. Gründen, das zentrale geostrategische Ziel der USA

in Europa, hat wie folgt:

 

«Verstärkung über die Atlantischen Brücken des Einflusses der USA und damit des internationalen politischen Zionismus bei dem germanisierten Europa, so dass dieses Europa niemals eine Gefahr für die Ziele der USA bzw. des internationalen politischen Zionismus, in Eurasien werden kann.

Es darf keine EU der Vaterländer entstehen und die germanisierte muss

unter der Kontrolle der USA bleiben, bis der Kampf um die Herrschaft

über Eurasien entschieden wird».

 

Die Kriege im Nahen Osten und in Afganistan, die Zerreißprobe im iranischen

Regime, die Konflikte im Kaukasus, der Krieg gegen Syrien, der japanisch-

chinesische Streit um die Senkaku-Inseln im Ostchinesischen Meer u.a. haben

sich mit der Herrschaft über Eurasien zu tun.

Nach dem amerikanischen geopolitischen Analytiker Nicolas Spaikman «Wer den Ring um Eurasien kontrolliert, kontrolliert das Kernland, wer das 

Kernland kontrolliert, kontrolliert die Weltinsel Eurasien, wer die Welt-insel Eurasien kontrolliert, kontrolliert die Welt».

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>