«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πομάκοι: Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τιμή μας και καμάρι μας

» Όταν η ίδια η ζωή ξεσκεπάζει τα καταχθόνια σχέδια της Άγκυρας»

του Δημήτρη Στεργιούλη
Επίτιμου Διευθυντή
2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
«ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ»

Oι Πομάκοι πρέπει να το χωνέψουν καλά ότι η πλαστογράφηση της Ιστορίας είναι αδύνατη, από οιονδήποτε και αν επιχειρείται . Οι καλύτεροι προπαγανδιστές και παραχαράκτες και αν επιστρατευτούν και πακτωλός χρημάτων κι αν διατεθεί προς αυτή την κατεύθυνση η ιστορική αλήθεια θα λάμψει.
Εν προκειμένω ποια είναι η ιστορική αλήθεια σε ότι αφορά στους Πομάκους; Οι Πομάκοι είναι αρχαιοελληνικό θρακικό φύλο. Είναι οι αρχαίο Αγριάνες, οι οποίοι και πολέμησαν στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν ο Μεγάλος Εκείνος Στρατηλάτης «επορεύθη στα πέρατα του γνωστού τότε κόσμου» ευαγγελιζόμενος την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Αυτοί είναι οι Αγριάνες.
Αυτά από ιστορικής άποψης, την οποία και επαληθεύει και η ανθρωπολογική επιστήμη.
Οι φίλοι μας οι Πομάκοι , για να διαπιστώσουν την καταγωγή τους , ας κοιτάξουν « ευατούς» στον καθρέφτη. Κατά κανόνα είναι ξανθοί.
Τους τουρκογενείς μουσουλμάνους της Θράκης , με τους οποίους μερικοί μπορεί να έχουν και αλισβερίσι , τους γνωρίζουν καλά. Είναι κατά κανόνα μελαψοί . Κι αν υπάρχει και κανείς τουρκογενής μουσουλμάνος που να είναι ξανθός , αυτός θα αποτελεί εξαίρεση , όπως σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις, οι οποίο τον επιβεβαιώνουν.
Επίσης οι Πομάκοι πρέπει να ψάξουν καλά «ευατούς» και θα διαπιστώσουν ότι οι πρόγονοί τους , κάτω από την πίεση των τουρκογενών μουσουλμάνων, είχαν εξισλαμιστεί, φαινόμενο που καθόλου απίθανο να παρατηρείται και σήμερα.
Δεν αρνούμαι ότι η επίσημη ελληνική πολιτεία , διαχρονικά, άφησε τους Πομάκους έρμαιο στις ορέξεις των τουρκογενών και ότι δεν παρενέβη έγκαιρα και δυναμικά για να τους προστατεύσει από την καταπίεση. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια η Πολιτεία μας αφυπνίστηκε και θέλω να πιστεύω ότι άρχισαν να ανατέλλουν καλύτερες μέρες και για τους Πομάκους, συγκριτικά με το παρελθόν.
Αδέλφια μας Πομάκοι,
Δεν είναι δυνατόν εσείς, οι απόγονοι των συμπολεμιστών του Μεγάλου Στρατηλάτη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να υποβιβάζετε εαυτούς και να αυτοκατατάσεσθε στις τάξεις ενός λαού , ο οποίος στη μέχρι τώρα διαδρομή του είναι υπόλογος έναντι της Ιστορίας για τρεις γενοκτονίες διαφορετικών λαών. Ήτοι : των Ελλήνων του Πόντου , της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας, των Αρμενίων και των Κούρδων.
Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε το φετινό καλοκαίρι , και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου 2013 , στο εκτουρκισμένο πανηγύρι του Ακρίτα , στην ορεινή Ροδόπη , είναι μια τρανταχτή και αδιάσειστη απόδειξη ότι οι αγκάλες που ανοίγουν οι τουρκογενείς μουσουλμάνοι της Θράκης στην πραγματικότητα είναι δαγκάνες που θα σας συνθλίψουν και τελικά θα σας αφανίσουν..
Αυτή την αλήθεια όσο το συντομότερα την αντιληφθείτε τόσο το καλύτερο για εσάς.
Όσο παραμένετε αδρανείς και « κύπτετε οσφήν και κεφαλήν» στα κελεύσματα των τουρκογενών και των αποστόλων και ιεροκηρύκων του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής , αλλά και των γυρολόγων της Άγκυρας , που τακτικά σας επισκέπτονται , δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διατηρήσετε την ιδιοπροσωπία σας.
Κυνηγήστε , λοιπόν , τους τουρκογενείς μουσουλμάνους, που σας πλησιάζουν και σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Τα συνθήματά σας , εναντίον των τουρκογενών, στο πανηγύρι του Ακρίτα, κάνετέ τα παιάνα, ιαχή βροντερή, που θα ματαιώσει κάθε προσπάθεια της Άγκυρας να σας αφομοιώσει με την τουρκόφρονη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Ένα το σύνθημά σας. Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τιμή μας και καμάρι μας.-

Μοιραστείτε το!

3 comments to Πομάκοι: Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τιμή μας και καμάρι μας

  • το ανθελληνικο κρατος των Αθηνων
    τους εχει παραδωσει στην Τουρκια τους Πομακους
    (βλεπε Ντορα Μπακογιαννη -Γ.Παπανδρεου κλπ)

  • Πρώτων,
    οι μουσουλμάνοι της μειονότητας είναι περίπου 150.000. Από αυτούς οι 120.000 ζουν στη Δυτική Θράκη και οι υπόλοιποι 30.000 στη Γερμανία, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Τουρκία. Υπάρχουν επίσης 80.000 Τούρκοι από τη Δυτική Θράκη, από τους οποίους αφαιρέθηκε η ελληνική υπηκοότητα και ζουν στην Τουρκία, κυρίως στην Κωνσταντινούπολη (Μπουγιούκ Τσέκμετζε, Ζεϊτίν Μπουρνού κ.α.) και στην Προύσα.

    Δεύτερον,
    το 1923 οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν ήταν 8.000 αλλά 90.000 περίπου και δεν ήταν το 30% του πληθυσμού της Δυτικής Θράκης αλλά η πλειοψηφία. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Δ.Θράκης ήταν Έλληνες και λίγοι Βούλγαροι. Αργότερα εγκατέστησαν στην περιοχή 200.000 χιλιάδες περίπου Έλληνες από τη Μικρά Ασία,από την Ανατολική Θράκη κ.α.

    Τρίτον,
    λένε ότι το όνομα Πομάκος προέρχεται από την ελληνική λέξη “ιππομάχος”, πράγμα ψευδές. Η λέξη ‘Πομάκος’ δεν είναι αρχαία λέξη και προέρχεται από το βουλγαρικό ρήμα “Πομάγκαμ” (βοηθάω) με την τουρκική κατάληξη ‘ακ’. Δεν γνωρίζω αν το ρήμα ‘πομάγκαμ’ της βουλγαρικής είναι δάνειο από την ελληνική γλώσσα (από τη λέξη ‘ιππομάχος’) αλλά πάντως και οι ίδιοι οι Πομάκοι (οι περισσότεροι) αποκαλούν τους εαυτούς τους: “Pomak Türkleri” (δηλαδή Τούρκοι με το όνομα ‘Πομάκ’ να έχει μία εθνοτική και όχι εθνική έννοια).

    • Αγαπητέ κύριε το ανεβάζω γιατί είμαι δημοκράτης και ας είναι όλα αυτά ψέματα από εχθρό της ΕΛΛΑΔΟΣ, να διαβάζεις καλύτερα διάφορα ιστορικά βιβλία και να μην πιάνεις την ιστορία όπως σε συμφέρει! Όταν δεν υπήρχαν Τούρκοι αλλά μόνο Μογγόλοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, οι ΠΟΜΑΚΟΙ υπήρχαν χιλιάδες χρόνια πριν, ξεκινώντας από τον μεγάλο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>