«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μάκη, και εγώ μαζί σου. Φανταστικό το ρεπορτάζ. Μεγάλες επιτυχίες βλέπω. Έλα και σε ανώτερα:

 

Σώρρα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα 

Το σενάριο είναι γνωστό σε όλους. Από τις 28/9/2012 έχουν κατατεθεί 600 δισ. δολάρια από τον οργανισμό ei-END υπέρ της σωτηρίας του ελληνικού χρέους. Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας μπορεί να σώσει την Ελλάδα με ένα καταπίστευμα!

Τον τελευταίο καιρό ο Αρτέμης Σώρρας, οι συνεργάτες του και διάφοροι πιθανοί και απίθανοι τύποι έχουν πάρει σβάρνα τους δήμους της χώρας και προσπαθούν να πείσουν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν αμύθητα ποσά, αρκεί να τους δώσουν ένα πληρεξούσιο.

Πέρσι που ξέσπασε η εξωφρενική ιστορία, οι περισσότεροι γελάσαμε με το καταπίστευμα που κάπου υπάρχει και αρκεί κάποιος Αρτέμης Σώρρας, ζάπλουτος, να το ρευστοποιήσει, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν το δέχεται. Όπως λέει ο ίδιος ο Σώρρας, «διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων $ έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο, Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.».

Όρεξη να έχει κάποιος και θα βρει στο διαδίκτυο αρκετό υλικό σχετικά με τους ισχυρισμούς των κυρίων Σώρρα και Λαμπράκη, σχετικά με τα 600 (ή και παραπάνω, κανείς δεν έχει καταλάβει ακριβώς πόσα είναι) δισ., την προέλευσή τους (κάποια αμερικανικά ομόλογα), την Τράπεζα της Ανατολής που κι αυτή κάπως εμπλέκεται αλλά και την πώληση «ορισμένων πνευματικών δικαιωμάτων που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Σύμφωνα με τον κ. Λαμπράκη, πρόκειται για μυστική τεχνολογία καυσίμων που γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες και πουλήθηκε στους Αμερικανούς έναντι 3 τρισ. δολαρίων με αποτέλεσμα αυτοί οι τελευταίοι να στείλουν στο Διάστημα ένα διαστημόπλοιο που κινούνταν επί 17 μήνες χωρίς καύσιμα

Καλός ο χαβαλές, αλλά κι επικίνδυνος. Διότι στη χώρα που ζούμε, χιλιάδες αφελείς δέχονται ότι αρκεί να βάλουν την υπογραφή τους για να σωθεί η χώρα. «Τόσο απλό κι όμως εφικτό!» είναι ο μύθος που συνοδεύει τον Σώρρα και την κουστωδία του. Παρ’ όλο που οι αμερικανικές αρχές επισήμως έχουν ενημερώσει ότι «λεφτά δεν υπάρχουν», κι ότι, αντίθετα, καλό είναι να υπάρξουν εισαγγελείς. Παρ’ όλο που το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» σχετικά με τα ανύπαρκτα χρήματα βγήκε τον Αύγουστο, η ιστορία συνεχίζεται και, μάλιστα, παίρνει διαρκώς μεγαλύτερες διαστάσεις. Πιστοί του Σώρρα σε όλη τη χώρα διοργανώνουν συναντήσεις και εκστρατείες συλλογής υπογραφών, προκειμένου να «γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης». Με την υπογραφή, μάλιστα, ο «πιστός» δηλώνει και ΑΦΜ και ΔΟΥ…

Η περιφέρεια είναι πεδίο δόξας λαμπρό για τον Σώρρα, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν προσεγγίσει δημοτικούς άρχοντες, στους οποίους τάζουν χρηματοδοτήσεις. Μιλάμε για αμύθητα ποσά, αρκεί να γίνει ένα πληρεξούσιο από το δημοτικό συμβούλιο ώστε «οι ευεργέτες» να εισπράξουν τα μυθικά ποσά για λογαριασμό των δήμων! «Εσάς σας αναλογούν 4 δισ.!» είπαν στους εμβρόντητους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Σκύδρας του νομού Πέλλας, για παράδειγμα. Σε σημείο να πέσει χοντρό γέλιο, όπως και σε πολλούς, ακόμη, δήμους.

Οι «ευεργέτες» ισχυρίζονται ότι έχουν μαζέψει 50 εξουσιοδοτήσεις από δημοτικά συμβούλια κι είναι έτοιμοι να αρχίσουν να σηκώνουν λεφτά για να τα αποδώσουν στους δήμους. Έχουν τάξει γιοφύρια και δρόμους, θάλασσες και ποτάμια, μεταλλεία και ορυχεία, σχολεία και ΚΑΠΗ, ό,τι θέλει ο καθένας.

Ο βουλευτής Πέλλας και δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας Ιορδάνης Τζαμτζής κατέθεσε στις αρχές Οκτωβρίου ερώτηση στη Βουλή προς του Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης σχετικά με τον οργανισμό και τα χρήματα που επικαλείται ο κ. Σώρρας, καθώς και με τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται περί προσπάθειας εξαπάτησης του δήμου του. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί απάντηση.

Στο μεταξύ, ο Σώρρας και οι συν αυτώ οργώνουν τη χώρα. Επιστρατεύουν διάφορους ντόπιους και γνωστούς γνωστών των δημάρχων και των αντιδημάρχων. Είναι άγνωστος ο αριθμός όσων έχουν υποκύψει στα θέλγητρα του Σώρρα. Ο κ. Τζαμτζής υπολογίζει ότι 5 δήμοι έχουν υπογράψει. Όπως το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αμοργού που που έλαβε ομόφωνη απόφαση και εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να φέρει χρηματοδότηση με τη μορφή άτοκου δανείου για 50 χρόνια. Μάλιστα, ο δήμαρχος μας θυμίζει τη γνωστή ρήση «δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει Θεός αλλά δεν μας πειράζει να ανάβουμε ένα κεράκι πού και πού» λέγοντας ότι «τους εξουσιοδότησα μεν, αλλά είναι πολύ όμορφο για να είναι αληθινό.».

Υπάρχουν κι εκείνοι που βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο απλά. Για παράδειγμα, δημοτικός άρχοντας που συναντήθηκε με τον Σώρρα και την κουστωδία του, μου είπε: «Με το που είδα τις φάτσες, ήθελα να φύγω τρέχοντας. Του Σώρρα του λείπουν τρία δόντια. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις να πουλήσεις δισ. και να μη φτιάχνεις τα δόντια σου;».

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.terata&id=28655

 

Κάποιες παρατηρήσεις, εάν επιτρέπεται, Μάκη μου. 

Διαβάζουμε:  «Έχουν τάξει γιοφύρια και δρόμους, θάλασσες και ποτάμια, μεταλλεία και ορυχεία, σχολεία και ΚΑΠΗ, ό,τι θέλει ο καθένας.»

Φαντάζομαι τώρα σε κάποιο ορεινό χωριό της Ευρυτανίας:

Σώρρας:  Θα σας φτιάξουμε δρόμους. Θα σας φτιάξουμε γέφυρες. 

Κάτοικος: Μα δεν έχουμε ποτάμια. 

Σώρρας:  Θα σας φέρουμε και ποτάμια.

 

Σώρρας:  Θα σας χτίσουμε σχολεία. 

Κάτοικος:  Μα δεν έχουμε παιδιά. 

Σώρρας:  Θα σας κάνουμε και παιδιά.

 

Διαβάζουμε: «Υπάρχουν κι εκείνοι που βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο απλά. Για παράδειγμα, δημοτικός άρχοντας που συναντήθηκε με τον Σώρρα και την κουστωδία του, μου είπε: «Με το που είδα τις φάτσες, ήθελα να φύγω τρέχοντας. Του Σώρρα του λείπουν τρία δόντια. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις να πουλήσεις δισ. και να μη φτιάχνεις τα δόντια σου;».

Ρε Μάκη, βρήκα τον ξάδερφο του Χοχέπα. Του Τσάρλς. Είναι οδοντίατρος.  Σε περιμένει:

http://www.youtube.com/watch?v=qoBYttpiqg8

 

-ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ. 

 

ΥΓ. Μάκη, είπαμε. Και εγώ μαζί σου.

http://www.youtube.com/watch?v=4ukA08LBxEY

…………………………………………………………

Ρε ΜΑΚΗ για χάρη σου θα ανεβάσω και κάτι πληροφορίες που μου ΕΣΤΕΙΛΑΝ και ας είναι με κεφαλαία, για χάρη σου θα κάνω μια υποχώρηση!!!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΔΡ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ, ΚΑΘ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ 13, 572 ΔΙΣ ΕΥΡΩΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ,

ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ, Η’ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΗΘΕΝ600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η’ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΣΕΝΤ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΘΕΤΕΙ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 28/6 ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΑΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠOΚΛΕΙΣΕΙ, ΨΕΜΜΑΤΑ,ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΑΦΜ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ? Η’ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΡΩΤΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΤΕ Ο ΘΥΛΗΚΟΣ ΜΠΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ

ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Η’ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΕΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η’ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ Η’ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ DATABASE ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ “ΛΑΘΟΣ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΕΙΔEΙΟΥΣ? ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ κ ΜΠΑΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΑ. ΕΡΡΩΣΘΕ  ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.

Αυτά προς το παρόν, εν ξέρω μπορεί να σου αφιερώσω και άλλα;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>