Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Οι προδότες στην στενωπό

Το εντυπωσιακό (έως ακατόρθωτο) με το θέμα του πετρελαίου είναι ότι κατάφεραν να αφήσουν δυσαρεστημένους ΚΑΙ τους δικούς τους ΚΑΙ τους πολίτες ΚΑΙ τους δυνάστες (τρία στα τρία, κίνηση ματ).
Αυτή η υψηλής μορφής τακτική του «κόβω λίγο από τον έναν, λίγο από τον άλλον και το ψόφιο κομμάτι που αφαιρώ από τον έναν, το δίνω για τροφή στον άλλον» χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στα αδιέξοδα -μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. (Στην περίπτωσή τους αντιπροσωπευτικότερος παραλληλισμός είναι αυτός της Σκύλλας και της Χάρυβδης.)
Για να μπουν στη διαδικασία να μας δώσουν το ψόφιο «απόκομμα», σημαίνει ότι πλέον. Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!! 
(Δεν βρισκόμαστε στο ωραιότερο σημείο του αγώνα;)
Τι επιλογές έχουν; Αριστερά δεξιά δεν έχει ούτε χαραμάδα, αν πάνε κατά πάνω ή στη Σκύλλα ή στη Χάρυβδη νέτο σκέτο αιματοκύλισμα. Το να σταθούν στο σημείο κάνοντας τίποτα είναι μια πρόσκαιρη -πολυυυυυ πρόσκαιρη- λύση. Όταν βρίσκεσαι σε σημείο που και από την αριστερή σου πλευρά και από την δεξιά σου έρχεται κύμα, από κάτω σου ετοιμάζεται δίνη (αύτανδρο το τσαρδί).
Τι μένει λοιπόν ως επιλογή; Το μπρος και το πίσω. Επειδή δεν είναι μόνο κότες αλλά και ηλίθιοι δεν θα διαλέξουν το πίσω (μτφ. να παραιτηθούν), θα επιλέξουν το μπρος (μτφ. να τραβήξουν κι άλλο το σκοινί).
Ξέρεις τι αποτέλεσμα φέρνει η σταθερώς αυξανόμενη χουντοποίηση; Προκαλεί : 1. ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ με γεωμετρική πρόοδο των πολιτών και 2. την ΑΥΞΗΣΗ με γεωμετρική πρόοδο ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ. Με επόμενο αποτέλεσμα την όλο κι αυξανόμενη με γεωμετρική πρόοδο πίεση που θα δέχονται από τον λαό.
(Δεν είναι σαν να δουλεύουν για τον αγώνα οι προδότες;)

Υ.Γ. Η νίκη δεν είναι κοντά, είναι σαν να έχει ΗΔΗ έρθει!!!

 

stefanialigerou@gmail.com

Related posts: