Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Πατριώτες μας σκοτώνουν τι άλλο περιμένουμε;;;

Τον «έπνιξαν» τα χρέη και κρεμάστηκε σε μία ελιά- Ακόμη ένα θύμα στον πόλεμο της τροϊκανής κυβέρνησης ενάντια στην κοινωνία

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν «θηλιά» για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης έβαλε τέρμα στη ζωή του.

Ο 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε μια ελιά, από συγγενικά του πρόσωπα, σε απόσταση 100 μέτρων από… το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά πριν προβεί στο απονεννοημένο διάβημα, φέρεται να τηλεφώνησε σε ανιψιό του, στον οποίο είπε ότι «φεύγει» από την ζωή. Ο ανιψιός του, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενημέρωσε την σύζυγο και ένα από τα παιδιά του 59χρονου, ώστε να τον προλάβουν, όμως η αναζήτησή του, είχε λίγο αργότερα μακάβριο τέλος.

Ο 59χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε.

Ιδιαίτερα αγαπητός και πατέρας τριών παιδιών, αγωνίζονταν για την οικογένειά του και φέρεται να είχε πει κάποιες φορές σε φιλικά πρόσωπα ότι δεν άντεχε άλλο και ότι μόνη λύση ήταν η αυτοκτονία.

Αυτή η «απειλή» δεν γίνονταν πιστευτή, αφού πολλοί λόγω του οικονομικού αδιεξόδου που έχουν περιέλθει συχνά την εκφράζουν, όμως ο 59χρονος δεν άντεξε και προχώρησε στην αυτοχειρία.

Στον ελαιώνα που βρέθηκε απαγχονισμένος έφτασε αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Ανδρικόπουλο και λίγο αργότερα και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σωρό του 59χρονου, ενώ αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Τραγικές «φιγούρες» οι οικείοι του, η γυναίκα και τα τρία παιδιά του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την εικόνα που αντίκριζαν. Μάλιστα, ο ένας του γιός βρίσκονταν στην Αμαλιάδα από την Τρίτη με άδεια από τον στρατό, όπου και υπηρετεί την θητεία του.

Ilialive.gr

Related posts:

1 comment to Πατριώτες μας σκοτώνουν τι άλλο περιμένουμε;;;

  • GERMA

    Πολύ ευαίσθητοι κατάντησαν οι Έλληνες. Δεν υπάρχει σάλιο; που έλεγε και ο περιβόητος Λοβέρδος, δεν πληρώνω κανέναν στο δημόσιο. Τί θα κάνουν , θα χώσουν όλους φυλακή; Αμάν πια αυτή η νοοτροπία της ηττοπάθειας. Και περιμένεις εσύ αρχαία Ιθώμη να τους ταρακουνήσεις. Αυτοί αγαπητέ δεν συνέρχονται με τίποτα. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι έχει μεταμορφωθεί ο Έλληνας σε υπάκουο σκυλάκι, και βέβαια δεν είναι και ράτσας, και τον έχουν του κλώτσου και του μπάτσου.

    ΚΑΛΗΜΈΡΑ.
    Από την Σφίγγα.