Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Επικοινωνιακής υποβάθμισης το ανάγνωσμα*

04/10/2013 18:09

Η καταιγίδα που ξέσπασε, με ευθύνη της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ και τους χρηματιζόμενους δημοσιογράφους, είναι από τα γεγονότα που θα παρουσιάζονται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως δείγμα άκρατης υποτέλειας και ευτελισμού ενός κράτους.

Επιστρατεύθηκαν δε για την απίστευτη διαδικασία το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών δυνάμεων και ένα μέρος της δικαιοσύνης που δείχνει καθαρά ότι ούτε ήταν ούτε θα γίνει ανεξάρτητος πόλος εξουσίας στην χώρα.
Εργάσθηκαν προς τον σκοπό αυτό ικανά στελέχη επί μακρόν όταν η χώρα έχει επιταχυνόμενη πορεία διάλυσης και οριστικής εξαφάνισης της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ορίζουν τις τύχες του κόσμου αποφάσισαν όπως την έφεραν στο προσκήνιο της ιστορίας έτσι και να την περιθωριοποιήσουν.
Από την άλλη ένα μικρό αλλά θορυβώδες κόμμα απέκτησε ερείσματα στην κοινωνία όχι τόσο λόγω της ιδεολογίας του αλλά λόγω του πρωτόγονου δυναμισμού απέναντι στην συνειδητή υποτέλεια της πολιτικής και οικονομικής τάξης. Οι μεν πρώτοι δηλαδή η πολιτική τάξη είναι προστατευόμενοι των επικυρίαρχων αυτής της χώρας και έχουν συγκεκριμένες εντολές για να μετασχηματίσουν ένα έθνος σε άνευρο πολυπολιτισμικό μόρφωμα, οι δε δεύτεροι προσπαθούν πάντα ως κρατικοδίαιτοι να διασωθούν διατηρώντας τα προνόμια τους. Άλλωστε για την διαφυγή των κεφαλαίων σε τράπεζες του εξωτερικού όπως έχει καταγραφεί στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ , ούτε τιμωρία θα δείτε ούτε επιστροφή των κεφαλαίων. Συγχρόνως δε με την αύξηση της ανεργίας σε πρωτοφανή επίπεδα και τις εξοντωτικές συνθήκες ζωής που δημιουργούν, έδωσαν δυναμική στο κόμμα της Χρυσής Αυγής που διολίσθησε σε απεχθείς για πολλούς πολίτες πρακτικές. Η Χ.Α. είναι τέκνο της οργής του λαού, που στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά την δυναμική που της έδινε ο κόσμος. Προφανώς είχε το σύνολο των διεφθαρμένων ΜΜΕ απέναντι και καθόλου εύκολα δεν αντιμετωπίζονταν και ο λόγος ήταν η έλλειψη επικοινωνιακής πολιτικής. Διάφορα γεγονότα του ιστορικού παρελθόντος δεν μπορούν να αποτελούν καθημερινό βίωμα του λαού και σημεία αναφοράς για την καθημερινότητα του ασφυκτικά πιεζόμενου από πολλές πλευρές ,πολίτη.
Διέφυγε της προσοχής του κόμματος ότι 340.000 νέοι υψηλού μορφωτικού επιπέδου διέφυγαν στο εξωτερικό αφήνοντας στην τύχη τους τον υπόλοιπο λαό, ο οποίος από το υστέρημά του τους μόρφωσε. Με διάφορες καμπάνιες επικοινωνιακού χαρακτήρα έπρεπε να προσεγγισθούν για να αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας Ελλάδας. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούσαν να γίνουν όταν επιτέλους μάθουμε να σχεδιάζουμε ομαδικά και με σοβαρότητα το μέλλον. Οι Γερμανοί , οι Άγγλοι και οι λαοί εν πάσει περιπτώσει που σχεδιάζουν το μέλλον που τους αξίζει, δημιουργούν καλύτερα επιτελεία και με επιστημονικές μεθόδους, κάτι βέβαια που απουσιάζει από τα ελληνικά κόμματα και δεν εξαιρείτο η Χ.Α.
Ο δε αιφνιδιασμός της σύλληψης είναι εντελώς απαράδεκτος για κόμμα που υποτίθεται στοχεύει στην εξουσία. Αποδεικνύει ότι, δυστυχώς ακόμη η αστυνομία θα προηγείται του γαλατά στην νεοελληνική πραγματικότητα.
*Η σφίγγα
4-10-2013

Related posts: