Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Μάθημα 1ο για αφελείς εθνικιστές: Η αστική ( κυνοβουλευτική δικτατορία) δεν χαρίζεται σε όσους κάνουν δηλώσεις υποταγής στην κατοχική νομιμότητα

Η σημερινή σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, είναι ένα σκληρό μάθημα για όσους νομίζουν ότι η αστική κυνοβουλευτική δικτατορία θα χαριστεί σε όσους δηλώνουν υπακοή στην κατοχική νομιμότητα.

Οι αριστερών αποχρώσεων πολίτες ας μην χαίρονται για την σύλληψη στελεχών της ΧΑ διότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα χαριστεί στην επαναστατική Αριστερά.

Όποιος αριστερός στηρίζει τις διώξεις εθνικιστών από την ληστοσυμμορία Σαμαρά, σκάβει τον δικό του λάκκο. 

Η συγκεκριμένη δίωξη έχει στόχο να ποινικοποιήσει όχι μόνον την Χρυσή Αυγή αλλά και όσες οργανώσεις υποστηρίζουν Εθνικές αξίες, όπως τις καταλαβαίνει το κάθε κίνημα ξεχωριστά. 

Η σκληρή ιδεολογική μας αντιπαράθεση με την ΧΑ σε καμμία περίπτωση δεν μας φέρνει στην αγκαλιά του δωσίλογου Σαμαρά. Δεν χαιρόμαστε επειδή ο αρχιδήμιος του Ελληνικού Λαού Αντώνης Σαμαράς συλλαμβάνει πολιτικούς μας αντιπάλους. Βέβαια, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι αυτοί δεν θα πράξουν το ίδιο, αν αυτό που συμβαίνει τώρα σε αυτούς, συμβεί στο μέλλον σε εμάς.

 


Προσωπική συμβουλή στους συλληφθέντες: Να δηλώσουν δημοσίως ότι είναι αιχμάλωτοι πολέμου. Να δηλώσουν όμηροι εγκληματικής οργανώσεως, της Νέας Δημοκρατίας. Να δηλώσουν ότι τους έχει απαγάγει η τρομοκρατική οργάνωση της εσωτερικής Τρόικας. Να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις της κατοχικής δικαιοσύνης. 

Τους προτείνω να σταματήσουν την επωδό: «έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη», δεν θα τους βγει σε καλό

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάληξη φέρει η ηγεσία της ΧΑ, η οποία κάθε λίγο και λιγάκι προσέγγιζε την Νέα Δημοκρατία πετώντας υπονοούμενα για μελλοντική συνεργασία προκειμένου να μην έρθει ο Σύριζα στην εξουσία. 

Τέτοια παιδαριώδη λάθη αποδεικνύουν την έλλειψη πολιτικής πείρας των εθνικιστών, και ακόμη χειρότερα: την προδοσία του ριζοσπαστικού εθνικισμού. 


Τώρα η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Όλες οι οργανώσεις που θέλουν την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος πρέπει να κάνουν εκκλήσεις για μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν σε παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στην ληστοσυμμορία Σαμαρά.  


Ιφικράτης Αμυράς

Related posts: