Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

300 σχιζοφρενείς έχουν καταλάβει με πραξικοπηματικές νοθευμένες πλειοψηφίες την Ελληνική βουλή!

Κύριοι ανοίξατε τους ασκούς του Αιόλου!!!

Και καλά εσείς το κάνατε για να κρατιέστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα δικαστείτε για εσχάτη προδοσία!

Αυτό όμως που με τρομάζει δεν είναι οι προδοτικές αποφάσεις του σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά η μακάρια αντίδραση του λαού, που ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΑΙ μια στον ένα ΠΡΟΔΟΤΗ και μια στον άλλο ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

Με τρομάζει η ωριμότητα του λαού, ενώ ξέρει ότι ο μεγαλύτερος φασισμός στην γη συντελείτε στην ΕΛΛΑΔΑ σήμερα, από το ίδιο σάπιο πολιτικό καθεστώς που γέννησε και έθρεψε τον κόκκινο και μαύρο φασισμό!!!

Αυτοί οι σχιζοφρενείς που κινδυνεύουν με κρεμάλα έχουν δική τους ζυγαριά και ζυγίζουν τον φασισμό, δεν είναι φασισμός που τον επιβάλετε φασιστικά σε χιλιάδες λιμοκτονούν τες, απαλλάσσοντας προκλητικά τους έχοντες απατεώνες;

Δεν είναι ο κρατικός φασισμός τα 4,000,000 ανασφάλιστοι που τους οδηγείτε σε αυτοκτονίες;;;

Δεν είναι φασισμός οι εκατομμύρια άνεργοι και αυτοί που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ κάτω από εκβιαστικό μαύρο ανασφάλιστο μεροκάματο;;;

Δεν είναι  φασισμός να πουλάτε την παιδεία, τα ιερά και όσια, την ΕΛΛΑΔΑ;;;

Και είναι φασισμός μόνο η χρυσή αυγή που αν δεν ΕΙΣΑΣΤΕ εσείς οι σχιζοφρενείς κρατικοί πολιτικοί φασίστες και λειτουργούσε η δημοκρατία δεν θα υπήρχε χρυσή αυγή και να μην ξεχνά κανένας την υποκρισία των σχιζοφρενών πολιτικών ότι η χρυσή αυγή είναι τέκνο εκλεκτό της δεξιάς!!!

Ξεχνάτε τις δολοφονίες της δεξιάς και της ΕΡΕ  κατά αγωνιστών.

Δεν βλέπετε τον κόκκινο φασισμό σε χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο!

Δεν βλέπετε τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ!!!

Δεν ακούτε και δεν διαβάζετε τις ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις από όλες τις Παρατάξεις με δολοφονικές παροτρύνσεις κατά μιας εκλεγμένης πολιτικής δύναμις!

Κατηγορείτε ένα ποσοστό του Ελληνικού λαού γνωρίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες είναι με ταχύτητα ο προθάλαμος του εμφυλίου και παρόλα αυτά συνεχίζετε τις εγκληματικές ενέργειες για να προστατέψετε τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ, τις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ σας κάτω από τους ξένους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σας και ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ σας!

Αν γίνει ΕΜΦΥΛΙΟΣ θα είναι διαφορετικός από τον άλλον, πρώτοι θα σφαγή τε εσείς,  το έχει καλά ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ο λαός και δεν θα ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ να την ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ!

Έχετε ακόμα μια ευκαιρία να ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ τάχιστα να φύγετε, έχουμε άριστους να μας κυβερνήσουν και να φτιάξουν την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ την πολιτισμένη την ΕΛΛΑΔΑ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: