ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Λαός Ελληνικός

αν δεν το μπορέσουμε εμείς, δεν το μπορεί κανείς)

«Είμαστε 1. υλιστές/καταναλωτές/παρτάκηδες, 2. μιζαδόροι/λαμόγια/με ειδικότητα στο μαύρο χρήμα, 3. άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι.

Συγκριτικά με ποιους;;;;;;

Το 2010 κυκλοφόρησε ένα μέιλ με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι σαν χώρα έχουμε τον μικρότερο οικογενειακό δανεισμό!! Αυτό σημαίνει ότι το διεθνές κολπάκι των τραπεζών που στόχο είχε την υπερχρέωση των νοικοκυριών, με απώτερο σκοπό την κατάσχεση περιουσιών και υποδούλωση των λαών, στην Ελλάδα πέτυχε στον ελαχιστότερο βαθμό (ανάλογα την πάτησαν και με τα εμβόλια.. αλλά το θέμα μας είναι ο καταναλωτισμός). Συγκριτικά λοιπόν με ποιους είμαστε οι περισσότερο υλιστές/καταναλωτές/χωρίς αξίες και αρχές;

Σχετικά με τις μίζες και τα μαύρα χρήματα, αν δεν κάνω λάθος τις λαμογιές τις κάναμε με τους ΗΘΙΚΟΥΣ Γερμανούς!!! Οι περισσότερες μίζες δόθηκαν από αυτόν τον άμεμπτο, αξιοσέβαστο λαό στους άχρηστους Έλληνες. Και δεν δόθηκαν ΤΣΑΜΠΑ, αλλά αντί ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ!! Ήτοι: να αγοράζουμε τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, αλλά/και για να χαρίζουμε ΜΟΝΟ Σʼ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ (χρυσάφι) ΑΓΑΘΑ (γαλακτοκομικά, οπωρικά κλπ), για να μας τα μεταπουλάνε σε υψηλότατες τιμές!! Οι ηθικοί αυτοί και άμεμπτοι άνθρωποι, εξαγοράζουν όποια ελληνική κυβέρνηση γίνει εξουσία, για να κερδοσκοπούν στην καμπούρα μας.

Σχετικά με το άβουλοι/πρόβατα/χειραγωγίσιμοι. Είμαστε δύο κατηγορίες, ο λαός και οι εκπρόσωποί του. Για τον λαό έχω να πω:
1. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, που απεγνωσμένα αναζητούνται νέα πρόσωπα να δώσουν την λύση: α. κανένα κόμμα δεν μπορεί να μαζέψει τον κόσμο, β. καμία ομάδα, ηγεμονίσκος, σωτήρας δεν πείθει κανέναν.
2. Ενώ η εργατική τάξη είναι η μόνη που πλήγεται: η αριστερά έχει τα μικρότερα ποσοστά σε ολάκερη την ιστορία της.
3. Ενώ η ανάγκη για αγώνα είναι μεγαλύτερη από ποτέ: είμαστε ο μόνος λαός που οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές δεν μας σέρνουν από τη μύτη.
Για τους προδότες έχω να πω: Προσπάθησα να βρω το βίντεο με τον ολάντ που τον σέρνει η μέρκελ στον κόκκινο διάδρομο, το έχουν εξαφανίσει από το διαδίκτυο!!! (βρήκα αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=KGvfw8J7qRY κι αυτό: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22777&subid=2&pubid=63658867&mmid=28496516) Όσον αφορά την μέρκελ είναι ο πιο κέρινος, άψυχος εκπρόσωπος χώρας που μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί (δες το σκηνικό με την μπύρα http://www.youtube.com/watch?v=P5SsNW2rcYI, σαν να μην κυλά αίμα μέσα της), θα κερδίσει επάξια το χρυσό βραβείο της μαριονέτας.
Συγκριτικά με αυτούς, ο δικός μας παπούλιας είναι μεν υποκινούμενος, αλλά σκαλιά πιο κάτω. Ας μην ξεχνάμε ότι τον έχουν σε καταστολή, με χάπια συντηρούν την μούμια.

Τέλος, όσον αφορά την προδοσία, που νομίζουμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα. Οι άλλοι λαοί δεν εμπαίχτηκαν από τους εκπροσώπους τους; Για να τους εμπαίξουν δεν πληρώθηκαν; Αυτοί οι άλλοι εκπρόσωποι που παρέδωσαν τους λαούς τους και τα πάτριά τους βορά στους κατέχοντες δεν πιάνονται για προδότες;;;;;

Το χρήμα και η εξουσία εκκολάπτουν την προδοσία, όχι ο ήλιος και η θάλασσα, για να θεωρηθεί αποκλειστικό προνόμιό μας.

 

stefanialigerou@gmail.com