«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Θέλω τρόικα! Θέλω ΔΝΤ! Θέλω να τους ξεσκίσετε τους Έλληνες που δεν είναι Έλληνες, απλά κατοικούν σε αυτό το ιερό χώμα που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ!

Γα@ή@τε τους όλους τους εργαζόμενους, τι θέλουν αποζημιώσεις; ούτε δεκάρα!

Κλείστε όλες τις επιχειρήσεις και πετάξτε στον δρόμο όλους τους δειλούς που κάνουν  διακανονισμό και συμφωνίες  για πάρτη τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους!

Ξεσκίστε τους τροϊκανοί, να ζήσετε λεβέντες μου ανθέλληνες,  ξεβρακώσατε την πουστιά και την πούστικη ανθρωπιά που πούλαγαν μέχρι σήμερα αρκεί να μην αφορά τους ίδιους, έπεσαν οι μάσκες και τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι μασκαράδες!

Πουλάτε τα όλα το βλέπετε ότι θέλουν να είναι δούλοι, να τους πετάτε ένα ξεροκόμματο και αυτοί θα σας γλείφουν αντί να σας κόψουν το λαιμό!

Θέλω τρόικα,  όχι 360 σύνταξη που λέτε,  καθόλου, καθόλου ρε τα δουλικά ίσως ξεσηκωθούν και μάθουν τι είναι ομαδικότητα, συντροφικότητα γείτονας, ανήμπορος, άνθρωπος με ειδικά προβλήματα!

Θέλω τρόικα να ξεβρακώσουν όλους τους ανθρωπιστές, τους φιλάνθρωπους, τους αντιρατσιστές, τα αντιμνημονιακά καθάρματα που δουλεύουν τους μαλάκες!

Θέλω τρόικα να ξεβρακώσουν την πουλημένη εγκάθετη ηγεσία!

 Θέλω την τρόικα να στείλει στο διάολο όλη την βουλή με τους γενίτσαρους!

Ξεσκίστε τους, κάθε ημέρα περνάνε μπροστά από το σπίτι μου χιλιάδες λιμουζίνες, 4χ4 νεαροί προκλητικοί και ο γιος μου με ένα παιδί είναι άνεργος 2 χρόνια με ένα παιδί!

Θέλω τρόικα! Θέλω τρόικα ελάτε στην Μεσσηνία έχει φαΐ!

Έχουν κλέψει τον αγλέουρα!

 Ελάτε έχει φαΐ, θα σας βγάλω καρέκλα να κάτσετε να μετράτε τους χιλιάδες χριστιανούς που πηγαίνουν να προσευχηθούν στην παναγία μόνο με λιμουζίνες και 4χ4!!!

Θέλω να τους πάρετε το σπίτι, την δουλειά,  ακόμα και το βρακί που φοράνε,  μην φοβόσαστε είναι όλοι δουλικά του κερατά δεν πρόκειται να σας φέρει αντίρρηση κανένας,  γιατί δεν έχουν κοπιάσει να τα αποκτήσουν, αίμα άλλων είναι που το έχουν ρουφήξει σαν ύαινες!!!

  Θέλω τρόικα παντού στο νερό,  στο φαΐ,  στο χέσιμο, στον αέρα που αναπνέουν,  που ξέρεις μπορεί να συνέλθουν οι δούλοι και να μάθουν τι σημαίνει  ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συναδελφοσύνη, πατριωτισμός, πολιτισμένος, υπερήφανος Έλλην πολίτης!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ