«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ένα μήνυμα στην Αμερική από ΜΙΑ συριακή Μητέρα

2 Σεπτέμβρη 2013

Είμαι αθώα άνθρωποι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ πολιτισμένοι όλης της γης, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ να με  ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ;;;

Αυτό που χάνεται κατά τη συζήτηση του ολοκαυτώματος που εκτυλίσσεται στη Συρία, είναι το μαρτύριο του αθώου λαού της Συρίας.

Ακόμη και με τη σύγκρουση είναι απλά το να ζεσταθεί, εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 100.000 Σύριοι δολοφονήθηκαν βάναυσα. Τα γεγονότα αυτά θάβονται ως ψίθυρος στα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με αυτή την ανθρώπινη τραγωδία.

Μην κάνετε το λάθος να ψάχνουν για την κυβέρνηση είτε να νοιάζονται για ή να προσπαθήσει να ελαχιστοποιήσει την απώλεια της ζωής. Η έκφραση της ανθρωπότητας ξεκινά με σένα και για μένα. Δεν υπάρχει ανθρωπιά στην κυβέρνηση και δεν θα υπάρξει ποτέ.

Obama-destruction121

Σήμερα, ακούσαμε τον Πρόεδρο Ομπάμα πει το έθνος ότι επρόκειτο να προσεγγίσει το Κογκρέσο για να επιτεθεί στη Συρία. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, ο Ομπάμα θα επιτεθεί Συρία, γιατί, όπως έχω επισημάνει,  εκβιάζονται από τους τραπεζίτες οι οποίοι κατέχουν έξι Watergate  στην προεδρία του (π.χ. Βεγγάζη) και αναγκάζεται να σώσει τα πετροδολαρία με την εξάλειψη της Συρίας και του Ιράν.

Σήμερα, η ανταπόκριση στην ιστοσελίδα μου, μητέρα δύο παιδιών, από τη Συρία, με πήρε στο έργο για να μην γράψω για την τρομακτική κατάσταση του συριακού λαού, ως αποτέλεσμα των εγκληματικών ενεργειών της κυβέρνησης Ομπάμα για λογαριασμό των τραπεζιτών που έχουν ομηρία η αμερικανική κυβέρνηση.

Στις παραγράφους που ακολουθούν, θα κάνει την περίπτωσή της σε ένα εθνικό ακροατήριο. Έχει φώναξε σε όλους τους Αμερικανούς για την αναισθησία τους και αυτή είναι 100% σωστές. Εδώ είναι τα λόγια της …

“Είμαι Συρίας και μητέρα. από περίπου 2 χρόνια, αυτό μεσολάβησης πόλεμο εγκατασταθεί από τις ΗΠΑ και τη δυτική, Τουρκικά και Αραβικά λακέδες της, ρημάζει την πατρίδα μου και σκοτώνει ανθρώπους μου. Έχω χάσει αρκετούς φίλους. Μισθοφόρους πυροβόλησε σε μένα και πήρα τραυματίες. Μερικές μέρες πριν, η κόρη μου, ηλικίας 15 ετών, είπε, ήταν καλύτερο είχαμε πεθάνει τώρα και όχι υποφέρουν το υπόλοιπο της ζωής μας, όπως η ίδια αναμένει ότι αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειώσει. Τι πρέπει να πω σε αυτήν, κατά την παραμονή του ένα τεράστιο πόλεμο για να έρθει; Ότι η ζωή μπορεί να είναι ωραία, σε περίπτωση που ο άπληστος ΗΠΑ-ιμπεριαλισμός θα σας επιτρέψει να ζήσουν; Μπορείς πραγματικά να φανταστείτε πώς είναι η ζωή για έναν 15 ετών έφηβος βλέποντας φορείς στους δρόμους και την καταστροφή και των εκτοπισμένων ατόμων και άκουσε τα κελύφη των τρομοκρατών εκρήγνυται και τις κραυγές των τραυματιών και το θόρυβο της χειροβομβίδες και τα γυρίσματα όλη την ημέρα, 24/7 ;? “

Θέλω όλοι σας να σταματήσουμε για μια στιγμή και θεωρούν ότι αν αυτή η γυναίκα έγραφε σε μας από Kansas City, θα αισθανόμαστε πόνο της πιο έντονα από ό, τι έχουμε κάνει για μια Συρίας γυναίκα μου γράφουν για λογαριασμό της οικογένειάς της και των συμπολιτών που μιλούν μια διαφορετική γλώσσα και ζουν χιλιάδες μίλια μακριά σε μια ξένη κουλτούρα;

Τι λέμε σε μια μητέρα όταν το παιδί της έχει παραιτηθεί από την ελπίδα για να ζει μια καλή ζωή με μια τέτοια δραματική έκφραση της μοιρολατρίας; Τι θα λέγατε αν ήταν το παιδί σας να σας πω ότι η ζωή δεν έχει καμία ελπίδα ή την έννοια, μόνο πόνο και ότι θα ήταν καλύτερα νεκρός; Και τα δεινά που this15 χρονών κόρη βιώνει είναι το άμεσο αποτέλεσμα των ενεργειών του τι μπορεί να ονομάζεται εγκληματίες πολέμου και οι εγκληματίες πολέμου θα είναι η CIA, Αλ-Κάιντα και φυσικά η κυβέρνηση Ομπάμα , εξ ονόματος των τραπεζιτών που που εξυπηρετούν.

Αυτή η διοίκηση έχει την υποστήριξη της Αλ Κάιντα.

Αυτή η διοίκηση έχει την υποστήριξη της Αλ Κάιντα.

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης τον αμερικανικό λαό που έχουν καταρριφθούν εξέλιξη ισχυρισμούς μου ότι ο τραπεζίτης ελεγχόμενη Ομπάμα υποστηρίζει την Αλ Κάιντα στην προσπάθειά τους για ανατροπή του Άσαντ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως οι ίδιοι παίκτες έκαναν στον Καντάφι στη Λιβύη, να επανεξετάσουν τη θέση τους παραπληροφόρησε . Ακόμη και αυτή της Συρίας μητέρα ξέρει ποιοι είναι οι εχθροί της είναι ακόμη και αν επιλέξουν να θάψει τη συλλογική αμερικανική κεφάλια μας στην άμμο και αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη για τις εγκληματικές πράξεις της κυβέρνησής μας.

Αυτή η διοίκηση έχει την υποστήριξη της Αλ Κάιντα.

Αυτό Συρίας μητέρα πήγε για να πει …

“… Με όλο το σεβασμό, σε όλους τα λόγια σου δεν βλέπω καμία ανησυχία για τη ζωή των συριακών γυναίκες, παιδιά και άνδρες που απειλούνται και να λαμβάνονται μακριά εδώ από τους μισθοφόρους της Αλ-Κάιντα. Μην μετράμε; Είμαστε άνευ αξίας; “

Αν κάποιος πάει πίσω και να διαβάζει τα τελευταία τρία άρθρα στην ιστοσελίδα μου, έχω κάνει επανειλημμένες αναφορές στους Σύρους που θα πέφτουν θύματα ιμπεριαλιστική κυβέρνηση μας στην εξέλιξη και σύντομα-να-να επεκταθεί πόλεμο.

Έχω απαντήσει σε αυτή Συρίας μητέρα και προσπάθησε να αποδείξει εξέφρασα την ανησυχία μου για το λαό της Συρίας. Το παρακάτω απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο χρησιμεύει ως παράδειγμα την απάντησή μου σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

“Αν ο πόλεμος ξεσπά στη Συρία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα είναι η … περίπου 2.000.000 αθώων ανθρώπων θα χαθεί και ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας της εγκατάστασης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως οι νέοι ηγέτες στη Συρία …” Έχω, επίσης, γραπτή και προφορική της Συρίας γυναικών ρεπόρτερ που βιάστηκε από έναν CIA, Αλ-Κάιντα υποστηρίζεται ηγέτη των ανταρτών πριν από λίγους μήνες … “

Ωστόσο, όταν τελείωσα υπερασπίζεται την αίσθηση της τιμής μου, θα έπρεπε να παραδεχτώ ότι ήταν πιο σωστό από ό, τι ήταν λάθος. Έχω κάνει ό, τι οι περισσότεροι από μας έχουν κάνει, έχουμε γράψει μια κλινική ανάλυση της κατάστασης, μαζί με τις αντιλήψεις μας για τα εν εξελίξει συνέπειες που προκύπτουν από τις δράσεις του Ομπάμα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν έχω κάνει αρκετό για να επιστήσει την προσοχή στα δεινά των εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνει με ό, τι συμβαίνει σε αυτούς. Τον ισχυρισμό της Συρίας μητέρας, έχω να δηλώσει ένοχος και θα πρέπει να επανεξετάσει τις προτεραιότητές μου πολύ περισσότερο, όπως κάνει όλους τους Αμερικανούς.

Αμερική, πώς αισθάνεται να ξέρετε ότι τα φορολογικά δολάριά σας να πάει για την υποστήριξη των αλ-Κάιντα backed αντάρτες;

Σε αυτό το συριακό γυναίκα, θα έλεγα ότι ο αμερικανικός λαός δεν μισούν το λαό της Συρίας και ότι εγώ και οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου πονούν πάνω από τα δεινά του αθώου λαού της Συρίας. Ωστόσο, δεν πονάνε αρκετά, ή εμείς στην Αμερική θα κάνει κάτι για τις εγκληματικές πράξεις της διοίκησης αυτής.

Στην απάντησή μου σε αυτή τη γυναίκα, της είπα, επίσης, ότι στην Αμερική δεν ξέρουν πώς να σταματήσει αυτό που συμβαίνει, γιατί η κυβέρνησή μας έχει εντελώς ομηρία από τους διεθνείς τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες θέλουν το συριακό αγωγό. Οι τραπεζίτες θέλουν να καταλάβουν τη Συρία, για στρατηγικούς λόγους, από την οποία να μειωθεί το Ιράν για τον αποκλειστικό σκοπό της διατήρησης πετροδολαρίων.

Αμερική, πώς αισθάνεται να ξέρετε ότι τα φορολογικά δολάριά σας να πάει για την υποστήριξη των αλ-Κάιντα backed αντάρτες;

Αυτή η γυναίκα τιμώρησε επίσης απουσία μου από απροκάλυπτη υποστήριξη Άσαντ δεδομένης της πολυπλοκότητας της κατάστασης.

Και, παρακαλώ, κύριε! Δεν αναφέρουμε Άσαντ ότι αρνητικά, αναγνωρίζοντας ότι ακόμα και σας CIA αναγκάστηκε να παραδεχθεί (και το ανέφερε) ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη των περίπου 70 τοις εκατό του λαού της Συρίας – πόση υποστήριξη μπορεί να κερδίσει ο Ομπάμα στις ΗΠΑ; Έτσι είμαστε Σύροι χαζός να ακολουθήσει μια «δικτάτορα»; Όχι – είμαστε ενωμένοι με τις οικογένειες, τους φίλους μας, τα παιδιά μας και οι σύζυγοι υπηρετούν στο στρατό μας να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Κάθε ΗΠΑ-Αμερικανός θα κάνει το ίδιο αν οι ΗΠΑ επιτέθηκαν. Και στεκόμαστε με τον πρόεδρο μας, καθώς συνειδητοποίησε ότι κάνει το καθήκον του να υπερασπιστεί τον λαό του. Δεν χρειάζεται να είναι οπαδός του κάποιος για να είναι δίκαιη.

Έχει ένα σημείο ότι η συριακή άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να συσπειρωθεί γύρω Assad, αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά για να επιβιώσουν. Και όπως έχω ξαναπεί, ελπίζω Assad επιβιώνει αυτή η κρίση βασίζεται κατ ‘αρχήν και μόνο. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο καθένας διαβάζετε αυτές τις λέξεις γνωρίζει ότι οι ημέρες του Άσαντ, όπως ο Καντάφι, είναι αριθμημένες.

Αμερική, πώς αισθάνεται να ξέρετε ότι τα φορολογικά δολάριά σας να πάει για την υποστήριξη των αλ-Κάιντα backed αντάρτες;

Αυτή η γυναίκα είναι επίσης σωστό το ότι ο Άσαντ είναι προτιμότερο για τον Ομπάμα, αν λέμε, ο Πρόεδρος ένας δικτάτορας ή όχι. Και έχει δίκιο, ο Άσαντ θα πρέπει να κρίνεται σε σχέση με τον Ομπάμα.

Η αυτόπτης μάρτυρας αυτής της τραγωδίας πήγε για να πει …

«Πέρα από αυτό, είμαι αισιόδοξος ότι Σύριοι έχουν ήδη κερδίσει τον πόλεμο εναντίον σας – από όλα τα αποδεικτικά στοιχεία του υψηλού ηθικού, την αξιοπρέπεια και την επίμονη βούληση να υπερασπιστεί το έθνος μας. Εμείς Σύριοι δείξει στον κόσμο ότι η αντίσταση κατά του κακού μπορεί να λειτουργήσει και σε κάθε περίπτωση θα σας βοηθήσει να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά σας. “

Πώς μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος να πω ότι οι συριακό λαό και ο Άσαντ δεν έχουν το ηθικό υψηλό έδαφος; Για εκείνους που λένε ότι ο Άσαντ κυκλοφόρησε χημικά όπλα στο λαό του, σκάβουμε βαθύτερα, δεν το έκανε.

Αν η Αμερική είχε αποφασιστικότητα αυτής της γυναίκας, θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τον τραπεζίτη ελεγχόμενης κυβέρνησης που έχουν διαστρεβλώσει τι σημαίνει να είσαι ένας Αμερικανός. Είμαι ένας Αμερικανός και αγαπώ τη χώρα μου, αλλά εγώ δεν θα υποστηρίξει αυτές τις ενέργειες που διαπράττονται από ψυχοπαθείς τρελούς.

“… Παρακαλούμε να επενδύει μόνο ένα λεπτό για να το σκεφτώ σαν όλα αυτό θα συμβεί σε σας, την πατρίδα σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας – τι θα κάνετε”

Φοβάμαι ότι τα θέματα αυτής της γυναίκας θα έχει σύντομα απαντήσεις. Αν λάβουμε υπόψη τις συνέπειες που επιτρέπουν τις πράξεις Patriot, το NDAA και Εκτελεστικό Διάταγμα 13603 για να συνεχίσει να σταθεί και να πετάξει στο πρόσωπο της Συνταγματικής Δημοκρατίας μας, θα είμαστε όλοι αυτή την ερώτηση κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια, καθώς η τυραννία θα είναι σίγουρα έρχονται στις ακτές μας. Και αυτό που η κυβέρνησή μας θα κάνει στο συριακό λαό, σίγουρα θα, κάποια μέρα, να κάνει για τον αμερικανικό λαό!

Υπάρχει κάποιος που πραγματικά πιστεύουν ότι αυτός ο εγκληματίας κυβέρνηση θα συνεχίσει να επιτρέπει Αμερικανούς να αμφισβητήσει τις ενέργειες αυτού του τραπεζίτη ελεγχόμενη κυβέρνηση; Όταν το “που” αισθάνονται είναι η κατάλληλη στιγμή, αυτοί οι εγκληματίες θα μετατρέψει το κακό προσοχή τους σε εμάς και εμείς θα ρωτούν τι θα κάναμε αν αυτό το «επρόκειτο να συμβεί σε σας, την πατρίδα σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας-τι θα κάνεις; “Ξέρω τι θα κάνω, τι θα σας για να κάνουμε και τι θα πάμε να κάνουμε συλλογικά για τους απατεώνες που ελέγχουν σήμερα την κυβέρνησή μας; Φοβάμαι ότι κάποια μέρα, οι λέξεις αυτής της Συρίας γυναίκα θα έρθει να έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους αγαπούν την ελευθερία τους Αμερικανούς.

“Έτσι, λέγοντάς σας όλα αυτά, θέλω απλώς να ξέρετε ότι η Συρία είναι υπεράσπιση όχι μόνο της ιδιαίτερης πατρίδας της και τις οικογένειές της, αλλά όλες τις αξίες που την κάνουν. Αν Σύριοι χάσει τις αξίες μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, ήμασταν νεκροί. Μπορείτε να μας σκοτώσει όλους, αλλά ποτέ δεν θα μας δείτε να γονατίζει μπροστά σου. “

Regards από ένα συριακό γυναίκα, μητέρα, πατριώτης (που διαμένουν προσωρινά στην Ευρώπη)

Ομπάμα και οι τραπεζίτες δεν θέλουν να δουν μόνο οι Σύριοι γονατίζουν μπροστά τους, που θέλουν όλους τους Αμερικανούς να γονατίσει, καθώς και. Αυτό Συρίας γυναίκα είναι σύμμαχός μας στον αγώνα μας ενάντια άθλια κακό και κυβερνητικών τυραννία.

Δεν έχω πάει ποτέ υπέρμαχος της θεωρία του ντόμινο που ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερα να τους πολεμήσουμε εκεί (π.χ. Βιετνάμ) από ό, τι είναι για την καταπολέμησή τους εδώ (ΗΠΑ). Σε αυτή την περίπτωση, εάν εμείς, ως Αμερικανοί δεν σταθεί ενάντια αυτήν την τυραννία, όχι μόνο για το λαό της Συρίας, αλλά και για όλη την ανθρωπότητα, είμαστε απελπιστικά χαθεί.

Αμερική, έχετε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας; Δεν ξέρετε ότι αν οι καλοί άνθρωποι να γράψω ιστορία σε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον, ότι θα μιλήσει για τα δεσποτικά καθεστώτα του Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μάο και ο Ομπάμα; Θέλετε πραγματικά να σταθεί στη σκιά της εν λόγω εταιρείας, ή θα πάμε να ρίξουμε μια στάση; Θα πάμε να ουρλιάζουν από τις σκεπές, γράψτε στο Κογκρέσο και να συμμετάσχουν σε πολιτική ανυπακοή μέχρι να αναγκάζουν τους banksters να εγκαταλείψουν την υποταγή τους στη Συρία;

Αυτό δεν είναι για τον πόλεμο, Αμερικανοί συμπολίτες μου, πρόκειται για γενοκτονία και θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να είναι ενεργό ή παθητικό ρόλο σε αυτό το κακό κεφάλαιο στην παγκόσμια ιστορία.

Συρίας μητέρα

Συρίας μητέρα 2

Και ο Θεός να με βοηθήσει, δεν ξέρω πώς να διευκολυνθεί γυναίκας αυτής της Συρίας υποφέρει μαζί με τα εκατομμύρια των συριακών ανθρώπους που δεν αξίζουν αυτή την τύχη. Αλλά να είστε σίγουροι ότι το Κάρμα μπορεί να είναι ένα απογοητευτικό γεγονός της ζωής και σας υπόσχομαι Αμερική, αν δεν σταθεί μέχρι τον Ομπάμα και τους τραπεζίτες υπηρετεί, οι δυνάμεις του Κάρμα θα επισκεφθεί επάνω σε αυτήν την χώρα στην ανείπωτη ποσότητες. Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους!

 Παρακάτω το πρωτότυπο

What is lost in the discussion of the holocaust that is unfolding in Syria, is the suffering of the innocent Syrian people. Even with the conflict is just getting warmed up, an estimated 100,000 Syrians have been brutally murdered. These events are buried as a whisper in the mainstream media regarding this human tragedy.

 

Don’t make the mistake of looking for government to either care about or try to minimize the loss of life. The expression of humanity starts with you and me. There is no humanity in government and there never will be.

 

Obama-destruction121

 

Today, we listened to president Obama tell the nation that he was going to approach Congress about attacking Syria. However, at the end of the day, Obama will still attack Syria because he, as I have pointed out, is being blackmailed by the bankers who are holding six Watergate type of events over his presidency (e.g. Benghazi) and he is compelled to save the Petrodollar by eradicating Syria and Iran.

 

Today, a responder to my website, a mother of two, from Syria, took me to task for not writing about the horrific plight of the Syrian people as a result of the criminal actions of the Obama administration on behalf of the bankers who have hijacked the American government.

 

In the following paragraphs, I will make her case to a national audience. She has called out all Americans for their insensitivity and she is 100% correct. Here are her words…

 

“I am Syrian and a mother. since about 2 years, this proxy war installed by the USA and her western, Turkish and Arab lackeys, is devastating my homeland and killing my people. I have lost several friends. Your mercenaries shot at me and I got wounded. Some days ago, my daughter, aged 15, said, it was better we’d die now rather than suffering the rest of our lifetime as she expects this war won’t end. What shall I say to her, at the eve of a huge war to come? That life can be nice, in case the greedy US-Imperialism would allow you to live? Can you really imagine how life is for a 15 years old teenager seeing bodies in the streets and destruction and displaced people and hearing the shells of the terrorists exploding and the cries of the wounded and the noise of grenades and shooting all day, 24/7?????”

 

I want all of you to pause for a moment and consider that if this woman was writing to us from Kansas City, would we feel her pain more intensely than we do for a Syrian woman writing to me on behalf of her family and fellow citizens who speak a different language and live thousands of miles away in a foreign culture?

 

What do we say to a mother when her child has given up hope for living a good life with such a dramatic expression of fatalism? What would you think if it were your child telling you that life has no hope or meaning, only suffering and that they would be better off dead? And the suffering that this15 year old daughter is experiencing is the direct result of the the actions of what can only be called war criminals and these war criminals would be the CIA, al-Qaeda and of course the Obama administration on behalf of the bankers that they serve.

 

This administration does support al-Qaeda.

 

This administration does support al-Qaeda.

I would also ask the American people who have debunked my ongoing assertions that the banker controlled Obama administration is supporting al-Qaeda in their overthrow attempt of Assad in the exact same manner as these same players did to Gaddafi in Libya, to reconsider their misinformed position. Even this Syrian mother knows who her enemies are even if we choose to bury our collective American heads in the sand and deny any responsibility for the criminal actions of our government.

 

This Syrian mother went on to say…

 

“…with all due respect, in all your words I do not see any concern about the lives of Syrian women, children and men which are threatened and taken away here by your mercenaries of al-Qaeda. Don’t we count? Are we worthless?”

 

If one goes back and reads the last three articles on my website, I have made repeated references to the Syrians that will be victimized by our imperialistic government in the ongoing and soon-to-be expanded war.

 

I responded to this Syrian mother and attempted to demonstrate my expressed concern for the Syrian people. The following excerpt from a recent article serves as an example of my response to these allegations.

 

“If war breaks out in Syria the best possible outcome will be the … approximately 2,000,000 innocent people will perish and the world will witness the installation of the Muslim Brotherhood as the new leaders in Syria…” I have also written and spoken of the Syrian female reporter who was raped by a CIA, al-Qaeda backed rebel leader a few months ago…”

 

However, when I finished defending my sense of honor, I had to admit she was more right than she was wrong. I have done what most of us have done, we have written a clinical analysis of the situation along with our perceptions of the unfolding consequences resulting from Obama’s actions. But at the end of the day, I have not done nearly enough to call attention to the suffering of millions of innocent people who have absolutely nothing to do with what is happening to them. To the Syrian mother’s allegation, I have to plead guilty and I need to re-examine my priorities much more closely as do all Americans.

 

To this Syrian woman, I would say that the American people do not hate the Syrian people and that I and most of my countrymen ache over the suffering of the innocent Syrian people. However, we do not ache enough, or we in America would do something about the criminal actions of this administration.

 

In my response to this woman, I also told her that we in America do not know how to stop what is going on because our government has totally been hijacked by international bankers. The bankers want the Syrian pipeline. The bankers also want to occupy Syria, for strategic reasons, from which to bring down Iran for the sole purpose of Petrodollar preservation.

 

America, how does it feel to know that your tax dollars go to support the al-Qaeda backed rebels?

 

This woman also chastised my lack of overt support for Assad given the complexities of the situation.

 

And, please, Sir! do not name Assad that negatively, recognizing that even your CIA had to admit (and reported it) that he has the utter loyalty of about 70 percent of the Syrian people – how much support can Obama gain in the USA? So are we Syrians dumb to follow a ‘dictator’? No – we are united with our families, friends, our sons and husbands serving in our army to DEFEND our homeland. Every US-American would do the same if the USA was attacked. And we stand with our president as we realized he does his duty to defend his people. You do not need to be a fan of someone in order to be fair.

 

She has a point in that the Syrian people have no choice but to rally around Assad, if for no other reason, than to survive. And as I have said before, I hope Assad survives this crisis based upon principle alone. However, I think that everyone reading these words knows that Assad’s days, like Gaddafi, are numbered.

 

America, how does it feel to know that your tax dollars go to support the al-Qaeda backed rebels?

 

This woman is also correct in that Assad is preferable to Obama, whether we call the President a dictator or not. And she is right, Assad should be judged in comparison to Obama.

 

This eyewitness to this tragedy went on to say…

 

“Apart from that, I am optimistic that we Syrians already have won the war against you – by all evidence of high moral, dignity and the persistent will to defend our nation. We Syrians show the world that resistance against the Evil can work and in any case will help you to preserve your dignity.”

 

How can any reasonable person say that the Syrian people and Assad do not hold the moral high ground? For those who say that Assad released chemical weapons on his people, dig deeper, he did not.

 

If America had this woman’s resolve, we could rid ourselves of the banker controlled government who have perverted what it means to be an American. I am an American and I love my country, but I will not support these actions being perpetrated by psychopathic lunatics.

 

“…please just invest a minute to think about it as if all this would happen to you, your homeland, your family, your friends – what would you do?”

 

I fear that this woman’s questions will soon have answers. When we consider the consequences of allowing the Patriot Acts, the NDAA and Executive Order 13603 to continue to stand and to fly in the face of our Constitutional Republic, we will all be asked this question in the coming months and years as the tyranny will surely come to our shores. And what our government will do to the Syrian people, they will surely, one day, do to the American people!

 

Does anyone really think that this criminal government will continue to allow Americans to question the actions of this banker controlled government? When “they” feel the time is right, these criminals will turn their evil attention on to us and we will be asking what we’d do if this “were to happen to you, your homeland, your family, your friends-what would you do?” I know what I am going to do, what are your going to do and what are we going to collectively do about the imposters who are presently controlling our government? I fear that someday, the words of this Syrian woman will come to have special meaning to all freedom-loving Americans.

 

“So, by telling you all this, I just want you to know that Syria is defending not only her homeland and her families but all the values that make her. If we Syrians loose our values, our history, our civilization, we were dead. You can kill us all but you will never see us kneeling in front of you.”

 

Regards from a Syrian female, mother, patriot (temporarily staying in Europe)

 

Obama and the bankers do not want to see just the Syrians kneel before them, they want all Americans to kneel as well. This Syrian woman is our ally in our fight against abject evil and governmental tyranny.

 

I have never been a proponent of the Domino Theory which purports that it is better to fight them over there (e.g. Vietnam) than it is to fight them over here (USA). In this case, if we, as Americans do not stand up against this tyranny, not just for the Syrian people, but for all of humanity, we are hopelessly lost.

 

America, do you realize that we are on the wrong side of history? Don’t you know that if the good people get to write history at some future point in time, that they will talk about the despotic regimes of Hitler, Stalin, Mao and Obama? Do you really want to stand in the shadow of this company, or are we going to take a stand? Are we going to scream from the roof tops, write to Congress and engage in civil disobedience until we force the banksters to abandon their subjugation of Syria?

 

This is not about war, my fellow Americans, this is about genocide and I would rather die than be an active or passive participant in this evil chapter in world history.

 

syrian mother of 2

 

And God help me, I do not know how to ease this Syrian’s woman’s suffering along with the millions of Syrian people who not deserve this fate. But rest assured that Karma can be a sobering fact of life and I promise you America, if we do not stand up to Obama and the bankers he serves, the forces of Karma will be visited upon this country in untold amounts. God help us all!

http://www.pakalertpress.com/

 

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ένα μήνυμα στην Αμερική από ΜΙΑ συριακή Μητέρα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>