«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επαναστάτες παραδεχτικαν την ευθύνη για τα χημικά όπλα επίθεσης

Paul Joseph Watson

Αντάρτες της Συρίας στο Ghouta, ένα προάστιο του συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό, σε σύγκριση με τον ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press, ο Dale Gavlak, παραδέχτηκε ότι ήταν υπεύθυνος για τα χημικά όπλα επίθεσης την περασμένη εβδομάδα. Ειδικά δυτικές δυνάμεις είχαν τη στρατιωτική Bashar al-Assad κατηγόρησε για την επίθεση.

Σύμφωνα με τους αντάρτες, οι πολλοί θάνατοι και οι τραυματισμοί οφείλονται σε ένα τραγικό ατύχημα, καθώς οι αντάρτες είχαν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εν αγνοία τους, τα οποία είχαν παραδοθεί σ ‘αυτούς από τη Σαουδική Αραβία. “Από πολλές συζητήσεις με τους κατοίκους τους γιατρούς,

Ghoutas, οι αντάρτες και οι οικογένειές τους … πολλοί πιστεύουν ότι ορισμένα χημικά όπλα τους αντάρτες για τη νοημοσύνη Σαουδική επικεφαλής πρίγκιπα Bandar bin Sultan είχε λάβει και είναι υπεύθυνοι για την (θανατηφόρα) επίθεση του φυσικού αερίου », γράφει Gavlak (και εδώ ).

Οι αντάρτες δήλωσε Gavlak, δεν είχαν επαρκώς εκπαιδευμένοι στη χρήση των χημικών όπλων, και κανείς δεν τους είχε πει ότι υπήρξε τέτοιων όπλων. Προφανώς, αυτές οι σφαίρες παραδίδονται πρώτα της αλ-Κάιντα που σχετίζονται με τρομοκρατικές Schabhat ομάδα στην Nusra (“εμπρόσθιας στήριξης για το λαό της Συρίας».) “Βρήκαμε αυτό το πολύ παράξενο όπλα. Και, δυστυχώς, δεν είναι κάποια μαχητές αντιμετωπίζονται επαγγελματικά με τις σφαίρες και εκρήξεις έχουν προκαλέσει το “Gavlak είπε ένας μαχητής που ονομάζεται” J “.

Η δήλωσή του αυτή επιβεβαιώθηκε από έναν επαναστάτη μαχητή με το όνομα “Κ”: “Δεν έχετε να μας πει ποια είναι τα όπλα τύπου, και πως ασχολούμαστε με αυτά ή θα πρέπει να χρησιμοποιούν. Δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν χημικά όπλα. Εμείς ποτέ δεν σκέφτηκε ότι είναι χημικά όπλα. “

Abu Abdel-Moneim, ο πατέρας ενός επαναστάτη μαχητή, είπε Gavlak: «Πριν από δύο εβδομάδες, ο γιος μου ήρθε σε μένα και με ρώτησε αν ήξερα τι όπλα τύπου είναι ότι του ζητήθηκε να μεταφέρω” περιγραφή του. μερικά από τα οποία έδειξε ένα “σωληνοειδές σχήμα», ενώ άλλοι έλαβαν τη μορφή «μεγάλων φιαλών αερίου.” Σύμφωνα με τα όπλα του πατέρα ήρθε από τη Σαουδική μαχητής που ονομάζεται Αμπού Ajescha. Abdel-Moneim περιγράφεται περαιτέρω, τα όπλα είχε εκραγεί σε μια σήραγγα. Δώδεκα αντάρτες είχαν σκοτωθεί. “Περισσότερο από μια ντουζίνα αντάρτες, με τους οποίους έχω μιλήσει, ανέφερε αμοιβή τους θα πρέπει να καταβληθεί από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας,” γραφή Gavlak.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές αποδειχθούν ακριβείς, θα είναι η βιασύνη με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες πιέζουν για μια επίθεση κατά της Συρίας έπεσε. Η δικαιολογία για μια τέτοια επίθεση ήταν πάντα δήλωσε ότι ήταν «αναμφισβήτητο ότι ο Άσαντ ήταν πίσω από τις επιθέσεις. Dale έχει μια μακροχρόνια ανταποκριτής AP στο Nahmittelostregion υψηλή αξιοπιστία. Πάνω από Επίσης, εργάστηκε για την αμερικανική Εθνική ραδιοφωνικό σταθμό Public Radio και έχει γράψει άρθρα για το BBC News. Το άρθρο σας δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το Press Mint ιστοσελίδα, η οποία είναι προς το παρόν δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της μεγάλης προσοχής που ξύπνησε αυτό το άρθρο. Mint Press είναι μια αξιόπιστη εταιρεία μέσων ενημέρωσης στην Μινεσότα. Πέρυσι, η Μινεσότα Daily Δημοσίευση δημοσίευσε το προφίλ της εταιρείας.

Ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας στην προμήθεια των χημικών όπλων προς τους αντάρτες, που έχουν τεράστια υποστήριξη από την αρχή της εξέγερσης, δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη. Ήδη την εβδομάδα που ήρθε στο φως ότι οι Σαουδάραβες είχαν απειλήσει τη Ρωσία με τρομοκρατικές επιθέσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το επόμενο έτος στο Σότσι, η Μόσχα δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν την υποστήριξή του προς τον Πρόεδρο της Συρίας. “Μπορώ να σας δώσει μια εγγύηση για την ασφάλεια των Χειμερινών Αγώνων το επόμενο έτος. Οι ομάδες της Τσετσενίας που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Αγώνων θα ελέγχεται από εμάς, “Prince Bandar θα έπρεπε να λέγεται ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς η βρετανική εφημερίδα The Telegraph ανέφερε.

Η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει (30.8.2013) προς το δημόσιο βιτρίνα πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών τους, που θα υποδεικνύουν ότι τα στρατεύματα του Άσαντ ήταν υπεύθυνοι για τις επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας σήμερα. Αντίθετα, είχε πολλές αμερικανικές Κυβερνητικοί αξιωματούχοι είπαν οι New York Times, δήλωσε ότι δεν υπήρξε «σαφής, προφανής απόδειξη» που θα φέρει Άσαντ σε άμεση σχέση με τις επιθέσεις. Και απέναντι από το AP είπε μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, οι πληροφορίες που αποδείχθηκε δήθεν την ενοχή του Άσαντ, δεν είχε “κοπεί και κάθετο».

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας είχε ήδη αναφερθεί από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών προκύπτει ότι το συριακό υπουργείο Άμυνας είχε σχεδόν “ήρθε σε επαφή με τις εγκαταστάσεις χημικών όπλων στη χώρα σε κατάσταση πανικού», και έσπρωξε άμεσα κατά τις ώρες μετά την επίθεση στις πληροφορίες που υποδηλώνει ότι δεν διατάχθηκε από τις δυνάμεις του Ασάντ.

Υστερόγραφο: Associated Press ήρθε σε επαφή μαζί μας και επιβεβαίωσε ότι Dale Gavlak είναι στην πραγματικότητα εργάζεται ως ανταποκριτής AP. Το άρθρο αυτό δεν δημοσιεύθηκε υπό την ιδιότητά του ως ανταποκριτής AP. Αυτό που έχουμε δεν ισχυρίστηκε. Μάλλον, έχουμε απλώς παρατήρησε με την επαγγελματική τους δραστηριότητα για να υποστηρίξει την αξιοπιστία τους. Λειτουργεί μόνο ως ανταποκριτής AP, αλλά και γράφει για το PBS, BBC και Salon.com.

http://info.kopp-verlag.de/

Το πρωτότυπο παρακάτω

Rebellen räumen Verantwortung für Chemiewaffenangriff ein

Paul Joseph Watson

Syrische Rebellen in Ghouta, einem Außenbezirk der syrischen Hauptstadt Damaskus, haben gegenüber der Korrespondentin der Nachrichtenagentur Associated Press, Dale Gavlak, zugegeben, für den Chemiewaffenangriff in der vergangenen Woche verantwortlich gewesen zu sein. Vor allem westliche Mächte hatten den Streitkräften Baschar al-Assads die Schuld für diesen Angriff zugeschoben.

Nach Aussagen der Rebellen gingen die vielen Todesopfer und Verletzten auf einen tragischen Unfall zurück, da die Rebellen ohne ihr Wissen Chemiewaffen eingesetzt hatten, die ihnen von Saudi-Arabien geliefert worden waren. »Aus zahlreichen Gesprächen mit Ärzten, Einwohnern

 

Ghoutas, Kämpfern der Aufständischen und ihren Familien … glauben viele, dass bestimmte Rebellen Chemiewaffen über den saudischen Geheimdienstchef Prinz Bandar bin Sultan erhalten hatten und für den (tödlichen) Gasangriff verantwortlich sind«, schreibt Gavlak (und hier).

 

 

 

Die Rebellen erklärten Gavlak, sie seien im Umgang mit Chemiewaffen nicht angemessen ausgebildet worden, und niemand hätte ihnen gesagt, dass es sich um derartige Waffen gehandelt habe. Offenbar wurden diese Geschosse zunächst an die al-Qaida zugehörige Terrorgruppe Schabhat an-Nusra (»Unterstützungsfront für das syrische Volk«) geliefert. »Wir fanden diese Waffen sehr merkwürdig. Und unglücklicherweise sind einige Kämpfer mit den Geschossen nicht fachgerecht umgegangen und haben die Explosionen ausgelöst«, erzählte Gavlak ein Kämpfer namens »J«.

 

 

 

Seine Aussage wurde von einer Rebellen-Kämpferin mit Namen »K« bestätigt: »Sie haben uns nicht gesagt, um welche Art Waffen es sich handelt, und wie wir mit ihnen umgehen oder sie einsetzen sollen. Wir hatten keine Ahnung, dass es sich um chemische Waffen handelt. Wir haben niemals gedacht, dass es sich um Chemiewaffen handelt.«

 

 

 

Abu Abdel-Moneim, der Vater eines Rebellenkämpfers, berichtete Gavlak: »Vor zwei Wochen kam mein Sohn zu mir und fragte mich, ob ich wüsste, um welche Art Waffen es sich handelt, die er zu transportieren aufgefordert worden war.« Seiner Beschreibung nach wiesen einige eine »röhrenförmige Form« auf, während andere die Form »großer Gasflaschen« hatten. Nach Angaben des Vaters wurde die Waffen von einem saudischen Kämpfer namens Abu Ajescha geliefert. Abdel-Moneim schilderte weiter, die Waffen seien in einem Tunnel explodiert. Zwölf Rebellenkämpfer seien dabei ums Leben gekommen. »Mehr als ein Dutzend Rebellen, mit denen ich gesprochen habe, berichteten, ihr Sold werde von der saudischen Regierung bezahlt« , schrieb Gavlak weiter.

 

 

 

Sollten sich diese Informationen als zutreffend erweisen, wäre damit die Eile, mit der die USA auf einen Angriff auf Syrien drängen, hinfällig. Als Begründung für einen solchen Angriff war immer angeführt worden, es sei »unbestreitbar, dass Assad hinter den Angriffen stünde. Dale besitzt als langjährige AP-Korrespondentin in der Nahmittelostregion eine hohe Glaubwürdigkeit. Darüber hinaus war sie auch für den amerikanischen Radiosender National Public Radio tätig und schrieb Artikel für BBC News. Ihr Artikel erschien zuerst auf der Internetseite Mint Press, die derzeit aufgrund der hohen Aufmerksamkeit, die dieser Artikel weckte, nur schwer zu erreichen ist. Mint Press ist ein seriöses Medienunternehmen in Minnesota. Im vergangenen Jahr veröffentlichte die Tageszeitung Minnesota Post ein Profil des Unternehmens.

 

 

 

Die Rolle Saudi-Arabiens bei der Lieferung von Chemiewaffen an die Rebellen, die sie seit Beginne des Aufstandes massiv unterstützt haben, ist eigentlich keine Überraschung. Schon im Verlauf der Woche war ans Licht gekommen, dass die Saudis Russland mit Terroranschlägen bei den Olympischen Winterspielen im kommenden Jahr in Sochi gedroht hatten, sollte Moskau seine Unterstützung für den syrischen Präsidenten nicht aufgeben. »Ich kann Ihnen eine Garantie für die Sicherheit der Winterspiele im kommenden Jahr geben. Die tschetschenischen Gruppen, die die Sicherheit der Spiele gefährden könnten, werden von uns kontrolliert«, soll Prinz Bandar gegenüber dem russischen Präsidenten Wladimir Putin gesagt haben, wie die britische Tageszeitung The Telegraph berichtete.

 

 

 

Die Regierung Obama will heute (30.8.2013) der Öffentlichkeit ihre nachrichtendienstlichen Erkenntnisse präsentieren, die beweisen sollen, dass Truppen Assads für die Angriffe der letzten Woche verantwortlich seien. Demgegenüber hatten verschiedene amerikanische Regierungsvertreter gegenüber der New York Times erklärt, es gebe keine »eindeutigen, offenkundigen Beweise«, die Assad direkt mit den Anschlägen in Verbindung brächten. Und gegenüber AP sagte amerikanische Geheimdienstler, die Informationen, die angeblich die Schuld Assads bewiesen, seien keineswegs »hieb- und stichfest«.

 

 

 

Im Verlauf der Woche war bereits berichtet worden, aus abgehörten Telefongesprächen gehe hervor, dass das syrische Verteidigungsministerium praktisch »in Panikstimmung« Kontakt mit den Chemiewaffeneinrichtungen des Landes aufgenommen und in den Stunden unmittelbar nach dem Angriff auf Informationen gedrängt habe, was darauf hindeutet, dass er nicht von den Streitkräften Assads befohlen wurde.

 

 

 

Nachbemerkung: Associated Press nahm Kontakt zu uns auf und bestätigte, dass Dale Gavlak tatsächlich als AP-Korrespondentin tätig sei. Dieser Artikel sei aber nicht in ihrer Eigenschaft als AP-Korrespondentin veröffentlicht worden. Dies haben wir auch nicht behauptet. Vielmehr haben wir lediglich auf ihr berufliche Tätigkeit hingewiesen, um ihr Glaubwürdigkeit zu untermauern. Sie arbeitet nur als AP-Korrespondentin, sondern schreibt auch für PBS, BBC und Salon.com.

 

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/paul-joseph-watson/rebellen-raeumen-verantwortung-fuer-chemiewaffenangriff-ein.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>