Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΑΝθΡΩΠΟΥ

 

Στέφανε Βαβούρα,

όπως είπε κάποιος πολύ γνωστός σου και πρώην υποστηρικτής σας αναφερόμενος σε εσένα, στους αχάριστους, κακομαθημένους, υπερόπτες και συκοφάντες πρέπει να είσαι ευγενικός και μεγαλόψυχος. Δεν έχουν τίποτα να πουν μετά, και ησυχάζεις κιόλας. Δεν συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά σε ξέρει πολύ καλά από ότι λέει.

Σου προτείνω να διαβάσεις την προηγούμενη απάντηση μου για τον διδάσκαλο σου Γιόζεφ Γκέμπελς. Και μια και είσαι θαυμαστής της ρητορικής αυτού του καθάρματος, έχω μερικά πραγματάκια να σε ρωτήσω:

1. Την πληροφορία ότι ο Αλεξάντερ είναι κατάσκοπος και μάλιστα έβγαλε από τον αμερική ύποπτο για κατασκοπία, ενώ διωκόταν στις ΗΠΑ, με τη βοήθεια διπλωματικού σάκου, η παρέα σου δεν την διαδίδει; Κάτι άκουσα από δικούς σας ότι το λαχείο ήταν απλά η χρηματοδότηση από μυστικές υπηρεσίες. Γιατί λέτε τέτοια πράγματα για τον άνθρωπο; Ντροπή είναι να τον αποκαλείτε εμμέσως προδότη της πατρίδας στην οποία έχει ορκιστεί πίστη.

2. Γιατί επιμένετε ότι ο Σώρρας είναι μπροστινός του Αλεξάντερ; Δεν σας πιστεύω! Να λέτε ότι ο Αλεξάντερ είναι αυτός που υποκινεί τα νήματα ξένων μυστικών υπηρεσιών και ο Σώρρας είναι ένας κακομοίρης που τον βάλανε να παίζει θέατρο. Ντροπή και αυτό αν αληθεύει ότι το διαδίδετε.

3. Εσύ δεν μου είπες ότι θέλεις ο Σώρρας να κάνει τη δουλειά σου και αφού αλλάξει το πολίτευμα, θα τον ξεβρακώσεις και θα τον χώσεις φυλακή πετώντας το κλειδί ή στην καλύτερη περίπτωση θα του δώσεις ελεημοσύνη και θα τον ξεφορτωθείς; Μεταξύ μας, απατεώνα δεν τον αποκάλεσες;

4. Ο άμεσος συνεργάτης σου Άκης Ρούσσος επέστρεψε τα χρήματα στην υποστηρίκτρια του Καντάφι; Σας πληρώνουν για να βρίζετε τους Εβραίους; Για τι άλλο σας πληρώνουν;

Άσε μην απαντήσεις Στέφανε Βαβούρα. Θα απαντήσουν τα αμερικανικά δικαστήρια και εκεί δεν αργούν. Απλά όταν μετά θα τολμάς να ανοίξεις το στόμα σου, όλοι οι γνωστοί σου θα σου έχουν γυρισμένη την πλάτη μέχρι να φύγεις. Έτσι αρμόζει στους συνεργάτες όσων μήδισαν και όπως καταλαβαίνεις ήδη σε αποφεύγει κόσμος.

Μέχρι τότε, κοίταξε να βρίζεις το Γιαλτουρίδη και να προσπαθείς να μας πείσεις να ασχολιόμαστε μαζί σου. Και να κοινοποιείς τις σαχλαμάρες σου και στους «ευεργέτες» σου.  Γιατί αν δεν παραμείνεις στην επιφάνεια υπερ Σώρρα και δεν αποδείξεις στους υπόλοιπους ότι δεν είσαι απλά ο μπροστινός του Άκη Ρούσσου, σε βλέπω να σε σουβλίζει ο Σώρρας με τον Λαμπράκη για τα «λεφτά αισθήματα» του Άκη. Μην χάσεις και τις ευκαιρίες τώρα που είστε τόσο κοντά…

ΕΛευθέριος ο Ρόδιος

ΥΓ1 . «Στέφανος Βαβούρας» = ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ θΗΡΙΟΥ, ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΑΝθΡΩΠΟΥ, ΧΑΜΑΙΠΡΟΣΩΠΟΝ.

ΥΓ2  Αντίθετα http://www.arithmosofia.com/Results.aspx?word=%CE%A1%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%82%20%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82

ΥΓ3 Ο δικηγόρος μου πρότεινε η μηνυτήρια αναφορά να αφορά μόνο τον κ. Πλάτωνα Πισσατίδη. Και αυτός να φέρει αποδείξεις ότι φιλοξενεί κατάπτυστες υβριστικές δηλώσεις του κ. Αρτέμιου Σώρρα εναντίον μου. Ελπίζω ο Μάκης να φανεί παληκάρι και να πάρει όλο το φταίξιμο πάνω. Διαφορετικά κ. Πλάτωνα σας συμβουλεύω να πράξετε ότι και η ΕΤΕ. Όταν με βλέπετε να παίρνετε αναβολή στο δικαστήριο, γιατί εγώ δεν αστειεύομαι.

ΥΓ4 Αν διαβάσεις το κείμενο της Έφης, ο Άκης ζητούσε χρηματοδότηση γιατί έπαιρνε βοήθεια από το συσίτιο της Εκκλησίας. Είδες κοινωνικό έργο η Μητρόπολη της περιοχής Στέφανε; Και ποιοτικό αν κρίνεις από τα μεγέθη.

ΥΓ5 (για χαζούς) Ο Γιαλτουρίδης απάντησε στις κατηγορίες Λαμπράκη στην Ελεύθερη Ώρα. Με τις υγιές σου…

Related posts: