«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης της Ζωής Γεωργαντά, με την 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών Έλενας Πεδιαδίτη (βίντεο)

  • Πώς ένα άτομο μέσα στη Δικαιοσύνη εξυπηρετεί κάποιες κυβερνητικές θέσεις
  • Αθωώνει η ανακρίτρια ένα εθνικό έγκλημα
  • Είναι υπεύθυνη και υπόλογη έναντι του Ελληνικού λαού! 

Η 5η ειδική ανακρίτρια Έλενα Πεδιαδίτη, ζήτησε από την κ. Γεωργαντά, να βρεθούν εκτός του γραφείου της, σε ένα… καφέ! 

Όπως και έγινε, κατά τα λεγόμενα της κας Γεωργαντά.

Τι απάντησε η ανακρίτρια, όταν η κ. Γεωργαντά την ρώτησε “γιατί σε καφέ και όχι στο γραφείο σας;”

Σε ποιους μάρτυρες βασίστηκε, και έβγαλε λάδι τους Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ; 

Γιατί δεν αξιολόγησε τα νέα στοιχεία που είχε στην διάθεση της η κ. Γεωργαντά, αλλά βιάστηκε να αθωώσει τους κατηγορούμενους;

Θα φρίξετε μ’ αυτά που θα ακούσετε!!!

Να σημειώσουμε ότι η 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών Έλενα Πεδιαδίτη, χειρίσθηκε την υπόθεση της αλλοίωσης προς τα πάνω των στοιχείων του δημοσιονομικού ελλείμματος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) Γεωργίου, έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που είχαν διατάξει οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

Η κ.Πεδιαδίτη, με τυπικές κλήσεις κατά των κατηγορουμένων Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ, περάτωσε την κύρια ανάκριση στις 18-7-2013 και δεν τους κλήτευσε ούτε ζήτησε απολογίες των κατηγορουμένων για την ασκηθείσα ποινική δίωξη για τις πράξεις: 

1) της ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος (άρθρα 45, 242 παρ. 3-1 ΠΚ σε συνδυασμό με άρθρ. 1 Ν. 1608/1950)

2) της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση (άρθρα 13 α, 263 α, 98, 259 ΠΚ).

Η κ.Γεωργαντά όμως δεν έμεινε μόνο στη βαριά κατηγορία κατά της ανακρίτριας. 

Αποκάλυψε ότι η κ.Πεδιαδίτη της ζήτησε και συναντήθηκαν εκτός του γραφείου της, σε άλλον χώρο, σε καφετέρια, κάτι που δεν συνάδει προς δικαστική λειτουργό, πολύ περισσότερο όταν η κ.Γεωργαντά έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και έχει καταθέσει πολύ σημαντικά στοιχεία σε βάρος του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Γεωργίου, για τον οποίο έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι από εδώ και απέξω να τον αθωώσουν, αλλά οδηγεί σε υποψίες το ότι η ανακρίτρια δεν κινείτο με βάση μόνο τα πραγματικά περιστατικά της σοβαρότατης υπόθεσης της αλλοίωσης του ελλείμματος, και τις συνέπειες τις πληρώνει ο Ελληνικός λαός.

Η κ. Πεδιαδίτη θα πρέπει να δώσει σαφείς εξηγήσεις γιατί ζήτησε από την κ. Γεωργαντά να συναντηθούν εκτός του ανακριτικού γραφείου της, τι της πρότεινε, αν και τι μήνυμα θέλησε να της μεταφέρει και αν αληθεύει ότι της ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση που θα ελάφρυνε τις κατηγορίες κατά του Γεωργίου!


Δημιουργείται τεράστιο θέμα, που εκθέτει τη Δικαιοσύνη, γιατί δεν συμβαίνει συχνά μια διακεκριμένη καθηγήτρια, επωνύμως, να καταγγέλλει την ανακρίτρια, με στοιχεία, για συνάντηση εκτός του ανακριτικού γραφείου, όχι βέβαια για να συζητήσουν για τον καιρό ή το πώς πάει η κατάσταση.

http://greece-report.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>