«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

OI ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Η ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ, Η ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, Η ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 Ε-Μail: chaziteo@t-online.de

19.08.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στην υλικη φυση παρατηρειται γενικα η υπαρξη φυσικου νομου, δηλαδη ότι η φυση λειτουργει συμφωνα προς ωρισμενους νομους, οι οποιοι προκυπτουν από την συσταση και φυση της κοσμικης ουσιας, και επομενως είναι α’ι’διοι, αμεταβλητοι και απαραβιαστοι.

Επισης κάθε φαινομενο και κάθε γεγονος, τα οποια παρατηρουνται στην φυση, οφειλονται σε ωρισμενα αιτια, τα οποια την πηγη τους εχουν στην ουσια και λειτουργεια της φυσης και των οποιων τα αποτελεσματα είναι τα φαινομενα και γεγονοτα.

Η υπαρξη των αιτιων αυτων εχει αναγκαιο καιαναποφευκτο αποτελεσμα την παραγωγην των παρατηρουμενων φαινομενων και γεγονοτων κατά ωρισμενους φυσικους νομους, οι οποιοιαποτελουν την σχεση, η οποια συνδεει το αιτιον προς το απ’ αυτό απότελεσμα και κάθε φαινομενο ‘η γεγονος εμφανιζεται, διοτι εμφανισθηκαν και λειτουργησαν και επομενως προ’υ’πηρξαν τα αιτια, τα οποια προκαλεσαν την εκδηλωση αυτων.

Η κατασταση αυτή χαρακτηριζεται σαν «νομος της αιτιοτητας».

Το γεγονος ότι ο νομος αυτος εφαρμοζεται και στα ψυχικα ανθρωπινα φαινομενα δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια για το ότι οι ανθρωπινες σκεψεις και αποφασεις δεν λαμβανονται αυθαιρετα, ατακτα και χωρις ακολουθια. Αυτό συμβαινει μονο στους ψυχοπαθεις υπερεθνικους ελιτ της εποχης μας.

Στην περιπτωση αυτή δημιουργειται το ερωτημα:

Υπαρχει σημερα ελευθερια της σκεψης;

Και σε τι εγκειται η ελευθερια, η οποια χαρακτηριζει αναμφισβητητα τα λογικα οντα;

Ολες οι προσπαθειες των ψυχοπαθων υπερεθνικων ελιτ της εποχης μας με εκπροσωπο τους τον Μοργκενστερν συγκεντρωνονται στην εκτοπιση της λογικης της αιτιοτητας του Αριστοτελη και αντικατασταση αυτης από την νεα λογικη που βασιζεται σε μια μονο διατυπωση:

«Τι επιτρεπεται να είναι και τι δεν επιτρεπεται να είναι».

Η νεα αυτή λογικη απαλασσει τους ανθρωπους της εποχης μας από τον κοπο να σκεφθονται μονοι τους και ανεξαρτητα.

Η λογικη αυτή αποτελει και τα θεμελεια των σημερινων μοντερνων ελευθεριων του ανθρωπου, δηλαδη της ελευθεριας σκεψης, διατυπωσης και ελευθεροτυπιας οι οποιες περασαν σε αλλα χερια και κεφαλια, δηλαδη σε ανεγκεφαλους εγκεφαλους, που ρυθμιζουν τα παντα στον τομεα της παιδειας, της επιστημης και του πολιτισμου και στην Ελλαδα.

Η ετσι ονομασθεισα «δημοσια γνωμη» μετατραπηκε ηδη σε «δημοσιευθησα γνωμη» που παραγεται καθημερινα ιδιαιτερα στην Ελλαδα από τα εγγραφα και ηλεκτρονικα ιδιωτικα μεσα μαζικης εξαπατισης των Ελληνων.

Με τον τροπο αυτό και τα ΜΜΕ εγιναν ελευθερα στον βαθμο που δεν χρειαζεται τα ιδια να σκεφθονται, διοτι και γι’ αυτά σκεφθονται οι μοντερνοι ανεγκεφαλοι εγκεφαλοι, που κρυβονται παντα πισω από τα «παπαγαλακια», από τους «ντελαληδες» των ειδησεων των ηλεκτρονικων ΜΜΕ ‘η των συντακτων των εφημεριδων.

Σχετικα με τους ψυχοπαθεις ψευτοδιανοουμενους αυτους, προκειται πιθανως για αρρωστα και αξιολυπητα ατομα που γονατιζουν για τα απαραιτητα της καθημερινης ψευτοζωης τους, για να σκεφθουν μονοι τους πως θα παραποιησουν την αληθινη ουσια των ειδησεων.

Οι ψυχοπαθεις αυτοι ψευτοδιανοουμενοι κατω από τους εκβιασμους των εργοδοτων τους που υπακουουν τυφλα στα κελεσματα των ψυχοπαθων και υπερεθνικων ελιτ, ξεχασαν πολύ γρηγορα, ότι η μεγαλυτερη κατακτηση του ανθρωπου είναι η απολυτη ελευθερια του νου στο να δημιουργει κοσμους, απροσιτους από τις αισθησεις, που είναι γεματες από την ροη και κινηση του μεταβλητου κοσμου των Ομηρου-Ηρακλειτου (μη ον).

Η «σχιζοφρενεια» είναι ψυχικη αρρωστια, κατά την οποια απουσιαζει στον πασχοντα η μεταξυ των ψυχικων λειτουργιων και του εξωτερικου κοσμου αρμονια.

Οι φρενικες αρρωστιες οι οποιες αποτελουν σπουδαιες διαταραχες της διανοητικης καταστασης των ατομων της υπερεθνικης ελιτ, της ντοπιας κοινοβουλευτικης χουντας, της εκφυλισμενης ελληνικης αριστερας και ιδιαιτερα του ΣΥΡΙΖΑ, των καθαρματων της διαπλοκης και του ντοπιου συνδικαλιστικου κινηματος αναγονται στην σφαιρα της ψυχιατρικης και προερχονται μεταξυ αλλων από εσωτερικες αιτιες και μπορουν να καταταχθουν στον φανατισμο, στην θρησκοληψια, στον σνομπισμο, στην δεισιδαιμονια, στις προληψεις και στην τυφλη προσηλωση των ιδεων της λεσχης Μπιλντεμπεργκ, της μασονιας, των ροταρυ, λα’ι’ονς κ.α.

Οι ανθρωποι αυτοι πασχουν από αναπηρια της διανοιας η οποια προερχεται από το γεγονος ότι αυτοι δεν χρησιμοποιουν το λογικον τους για να εξακριβωσουν την αληθεια αλλα δεχονται εκ των προτερων και τελειως αβασανιστα τις ιδεες ‘η τις αντιληψεις των αναφερθεντων εβραιογεννων οργανισμων.

Ετσι κινουνται από παθη και ελαττωματα και αλλα υποκειμενικα στοιχεια τα οποια αποτελουν τα δεδομενα των κρισεων τους.

Οι ανθρωποι αυτοι είναι λογικα ελλειπεις και αγουν εσφαλμενα συμπερασματα.

Μονο οι πνευματικα αναπηροι εχουν την αναγκη της επιτηδειοτητας και της απατης για να προωθηθουν ‘η να επικρατησουν.

Χαρακτηριζονται με τον εγω’ι’σμο, με την αλογιστο επιδιωξη του ατομικου συμφεροντος, με τον φοβο, με παντοειδεις προληψεις κ.α.

Ο εγω’ι’στης τυπου Σαμαρα και Βενιζελου αναμιγνυεται στα κοινα όχι για να φανη ευεργετικος προς τους αλλους ‘η να προσφερη τις υπηρεσιες του προς τον τοπον του, αλλα για να φανη αυτος, να αποκτηση επιρροην αυτος, για να εκμεταλλευτη τα κοινα και για να αποκτηση δυναμη και δοξα.

Ο τυπος αυτος ανθρωπου σε ολη την κοινωνικη και κομματικη του δραση δεν δισταζει να πατηση και επι πτωματων, όπως σημερα πραττουν ο Σαμαρας και Βενιζελος με τα Στουρναρια τους , για να ανελθη.

Και ο αρριβισμος δεν είναι παρα μια οψη του εγω’ι’σμου.

Ο εγω’ι’στης είναι αλαζων και υπεροπτης, περιφρονει τους αλλους, δεν αναγνωριζει σε κανενα καμμια αξια και κανεναν δεν θεωρει καλυτερον.

Κατεχεται από μεγαλομανια, μανια της επιδειξης και κλειται στον εαυτο του.

Όπως οι σημερινοι προεδροι της Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που ασκουν εξουσια, ο εγω’ι’στης δημιουργει μεσα του έναν κοσμο φανταστικο, του οποιου αυτος αποτελειτο κεντρο, αποξενουται από την πραγματικοτητα και από την αληθεια, πραγμα που τον κανει επικινδυνο για τον τοπο του εάν προηγουμενως δεν εξοντωθει.

Ο εγω’ι’σμος και το θεωρουμενο ατομικο ‘η ομαδικο κομματικο συμφερον, εχωρισαν τους ανθρωπους με αποτελεσμα να αναπτυχθει μεταξυ των κομματοσκυλων ο ανταγωνισμος, δηλαδη ο αγωνας περι υπαρξεως και ο καθενας από τα κομματοσκυλα αγωνιζεται και μαχεται εναντιον ολων των αλλων κομματοσκυλων για την εξασφαλιση των μεσων της αθλιας ζωης του.

Τα καθυκια αυτά μετατραπηκαν σε εκμεταλλευτες της αδυναμιας, της αναγκης, της αμαθειας των αλλων, σε μηχανορραφους, σε κοιλιοδουλους, σε υπηρετες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, σε ποταμους πρακτορες, σε συκοφαντες και σε βρωμοαρχοντες.

Από τα καθυκια αυτά προεκυψαν οι ψυχοπαθεις της διαπλοκης, των τραπεζων και των ΜΜΕ.

Τα καθυκια αυτά μαζι με τα ατομα της υπερεθνικης ελιτ και των καθαρματων της ντοπιας διαπλοκης εγιναν κερδοσκοποι, απληστοι, χρηματοθηρες και φυλαργυροι, απαταιωνες, ψευτες και ακομη δολοφονοι, αρκει να φονευουν και να κλεβουν κατά τροπον, ώστε να μη εμπιπτουν στις κυρωσεις του κοινου ποινικου δικαιου που επισης ελεγχουν.

Τα ατελη, νοσηρα και ανωμαλα αυτά οντα εχουν αποβει θηριωδεστερα και αυτων ακομη των αγριων θηριων, τα οποια στο κατω της γραφης η φυση τα εκανε σαρκοφαγα και δεν μπορουν διαφορετικα να διατηρησουν την ζωη τους.

Οσον αφορα τα εθνη υαινες και τις αναφερθεισες ομαδες των ανθρωποειδων δεν δισταζουν ουτε ένα λεπτο να παραβαινουν και τον ηθικο νομο και το διεθνες δικαιο.

Η Νεα Ταξη Πραγματων τους, εξαληψεν προ πολλου τον σκοπο της συστασεως των κοινωνιων και εφαρμοζει με τα τσιρακια της την ηθικη της ζουγκλας!!!

Τα χαρακτηριστικα των μη ψυχικα εξειλιγμενων κοινωνιων ως π.χ. των ΗΠΑ, της Γερμανιας, του Ισραηλ κ.α. είναι η βαρβαροτητα, η σκληροτητα και η χρησιμοποιηση της βιας.

Η Ελλας μετακινηθηκε μετα το 2009 πολύ κοντα προς τις κοινωνιες αυτές. Το φαινομενο αυτό προερχεται όχι μονο από την ελλειψη εκδηλωσης των ευγενων ανθρωπινων συναισθηματων, αλλα ακομη και από την ελλειψη επαρκους αναπτυξης νοημοσυνης, καθ’ οσον οι ψυχικα μη εξειλιγμενες κοινωνιες δεν αντιλαβανονται την συνδεουσα όλα τα οντα του πλανητη μας αλληλεγγυην, λογω της οποιας το κακον το οποιο προξενουν προς τις άλλες κοινωνιες αντανακλωμενο πληττει και αυτές τις ιδιες.

Ο Ιμπεριαλισμος, η Κερδοσκοπεια, ο Προτεσταντισμος υπο την καθοδηγηση των εκλεκτων του Θεου, περαν από την εξουσια και τις περιουσιες των λαων επιδιωκουν και την καταστροφη των ανθρωπων, των λαων και της ιδιας της γης.

Προκειται για το χειριστης μορφης καρκινωμα της ανθρωποτητας.

Η πατριδα μας με αρχηγους της, τους επιγονους των Τουρκοκοτσαμασηδων, Μακρυμαλλιδων, Κεχαγιαδων, Τσορμπασηδων και πασης φυσης αλλων Τουρκογυφτων, δηλαδη με θανατολαχνους, βουτηγμενη στα μεγαλα ευτελοι χρεη ηδη βαδιζει με τα Μνημονια το μονοπατι της αβυσσου.

Από τους Ρωμηους, πολιτες και στρατιωτικους, που χαρακτηριζονται με τον φοβο του θανατου, τον δυ’ι’σμο καλου καικακου, την μωρια, την νωθροτητα, την θρησκολειψια, την δεισιδαιμονια και στην υποταγη στην διεφθαρμενη πολιτικη εξουσια, η πατριδα μας δεν πρεπει να περιμενει απολυτως τιποτε.

Είναι τοσο ναρκωμενοι που ουτε καν κατανοουν ότι «όταν η αδικια γινεται δικαιο, τοτε η αντισταση γινεται χρεος…και χυνεται αιμα».

Ζητουνται σημερα Ηρακλεις.

Ζητειται ελληνικη λα’ι’κη οργη, φως, φωτια, τσεκουρι και κοψη του σπαθιου την τρομερη, για να ξαναχωθουν και τσακισθουν τα βρωμοκοκκαλα αυτων που ασκησαν εξουσια καθ’ολη την μεταπολιτευση και για να πεση μια για παντα η σκουρια…..

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Εν τω Αδη ου εστι μετανοια…….Αυτη περιμενει μονο τους Ρωμηους!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>