«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΟΥ ΨΕΜΑ!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗΝ ΠΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΝΩΡΙΖΑ! ΕΑΝ ΕΛΑΒΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, …. ΟΧΙ ΕΝΑ! ΑΡΚΕΤΑ!

ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟ!
(ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ!!!)
ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟ FACE BOOK (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ), ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ….!!
ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΞΙΖΗΣ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ! (ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ).

(ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ, …. ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ “ΕΣΑΣ” (ΕΝΑΣ 38 ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΟΥ  “ΚΡΥΦΘΗ” !!!))

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ:

ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ- ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΘ’  ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ (ΠΑΡ΄ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΘΥΘΕΙ ΟΙ 300 + 2) , ΕΥΡΕΘΗ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! … ΕΣΥ!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ! ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ! ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ!!!

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙΣ  ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ;;;;  ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, … Ο “ΑΠΑΤΕΩΝ”  ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΑΝΕΦΕΡΕΤΟ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ,,,, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!) ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ (ΤΖΕΦΡΥ), ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ “ΠΑΡΕΤΕ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ;;; ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;

Ο ΠΑΠΑΣ, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΝΟΜΙΚΟΣ, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, …. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΙ, ΔΕΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ,,,,, ΕΣΤΩ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ, ΕΣΤΩ “ΑΠΑΤΕΩΝ”,  ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ;;; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΩΜΕ ΤΑ ” ΧΑΡΤΙΑ” ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ,,, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ!!!

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ;;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ;;  ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ;;;

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΤΥΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤ΄ ΕΞΙΝ, ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΚΟΥΘΗΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΕΥΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ)!!!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΚΟΤΥΩΡΑ! (ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΘΕΙΟΥΣ! ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ!!  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΜΙΒΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΑΝΑ, ΤΙΣ ΣΥΧΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, …. ΑΜΥΝΑ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΕΧΗΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΣΟΥ!

Σ.Β.
ΜΑΚΡΟΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ:
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 300+2 ΘΑ ΕΛΘΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΣ, Ή ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΗ!!
ΣΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΔΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΕΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ “ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΣΟΥ,, …ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΘΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (;;) ΝΑ ΕΧΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΙ” ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ … ΚΑΚΩΝ !!!

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ “ΠΟΝΤΙΟ” !!!!
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!

(ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΑ! ΔΙΑΘΕΤΟΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ END! ΚΑΝΟΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΤΑΧΥΤΕΡΑ!!!

Quoting Georgios Gialtouridis <ggialtouridis@hotmail.com>:

Μάκη,
  δεν καταλαβαίνω. Τι εννοείς με το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/08/artemhs-swrras-giati-den-zhtate-apo-kanenan-apodeixeis-opws-zhta.html
  Τι στο διάολο αποδείξεις έχεις παρουσιάσει μέχρι τώρα ρε απένταρε
  αλήτη;  Όλο λες ότι μας τα έχεις δείξει όλα και τίποτα δεν μας
  έδειξες.
  Τι άλλο γράφεις;  ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
  Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έσκασες μύτη με τα κωλόχαρτα του
  Wozny και ακόμη στις υποσχέσεις είσαι;  Από μόνος σου εδώ ομολογείς
  ότι δεν μας έχεις δείξει τίποτα. Τι περιμένεις; Να πετύχει η κομπίνα
  και μετά να εξαφανιστείς; Ξέχασε το φιλαράκι. Είσαι πεθαμένος.
  Δεν έχεις παρουσιάσει τίποτα εκτός από τον κινέζο “πρέσβη” και αυτό
παρακάτω, και μάλιστα κατά λάθος από βλακεία σας.  Εδώ το καρέ:

  Βλέπεις τον υπογραμμισμένο αριθμό; Τώρα κοίτα τον αριθμό του
  κωλόχαρτου από κάτω:

  2012-1000-SLW-0010-0541, Stephen Louis Wozny, Red Panther Limited.
  Τα παρουσιάζω εγώ για σένα. Για πάρτη σου Μάκη μου.
Και πες μου τώρα ρε αλήτη:  Είναι η δεν είναι αυτό ένα από τα
  “ομόλογα” σου;  Απάντησε στον Ελληνικό λαό.  Είναι η δεν είναι τα
  “ομόλογα” σου τα IBOE του Stephen Louis Wozny; Απάντησε στον Ελληνικό
  λαό ρε αλήτη.
  Για τι μας πέρασες εμάς τους Έλληνες ρε γύφτε;  Για αμόρφωτους
  τριτοκοσμικούς μας πέρασες;  Την Ελλάδα τι την πέρασες ρε; Για
  Ουγκάντα; Για τόσο βλάκες μας πέρασες ακόμη και επάνω στον πόνο μας;
  Και πάτε εσύ, ο Wozny και οι τούρκοι συνεργοί σας να μας εξαπατήσετε;
  E ρε αλήτη;  E ρε προδότη;
  Τι άλλο γράφεις;  ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑ
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ
  ΑΜΥΝΑ
  Εσύ επιτέθηκες πρώτα Μάκη.  Με την απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού
  λαού.  Με τα ψέματα σου. Με το “λεφτά υπάρχουν.” Αλλά δεν περίμενες
  να βρείς Έλληνες πατριώτες στις επάλξεις. Μοιραίο το λάθος σου Μάκη.
 Τι άλλο γράφεις;  Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ
Φιλαράκι, σβήνεις. Και εσύ και η END σου. Αντεπίθεση από τον
 Κορυδαλλό θα κάνεις;  Πως σου είχε γράψει παλιά ο Τάκης Θεόδωρου; “Θα
 μείνεις έγκυος Μάκη μου. Και πολύ φοβάμαι ότι το παιδί θα βγει μαύρο.”
Τώρα Μάκη. Ότι χαρτί έχεις παίξ’ το τώρα.
Δεν σου έμεινε τίποτα Μάκη.  Δεν έχεις όπλα για επίθεση Μάκη.  Σε
ξεβράκωσα.  Ο γύφτος είναι γυμνός.
Είσαι ένας γύφτος πεμπτοφαλαγγίτης απατεώνας και σε ξεβράκωσε ένας Πόντιος Έλληνας πατριώτης. 

Είσαι τελειωμένος Μάκη μου. Το μόνο που έμεινε τώρα για σένα είναι η χαριστική βολή.
  ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ. Από τα σκλαβωμένα Κοτύωρα του Πόντου.
  ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Aaron Herbert Stein, η αλλιώς “μεγαλοτραπεζίτη”
 Διαμαντόπουλο όπως και μας τον παρουσιάζεις.

ASTRON info@astron.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>