«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προς Μάκη Βραχιολίδη.

Μάκη, 

παρακάτω οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις που τέθηκαν σχετικά με εμένα στη συνέτευξη Σώρρα.

Ερώτηση:  ότι σου έχει κάνει αγωγή και σου ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια

Αγωγή δεν μου έχει κάνει κανένας.  Ένας δικηγόρος από την Αστόρια μου έστειλε ένα είδος εξωδικου όπως έστειλε και σε 5-6 άλλους (Cease & Desist Notice).  Δηλαδή, να μην “δυσφημίζουμε” τους πελάτες του, Λαμπράκη και Σώρρα. Τρίχες κατσαρές.

Ερώτηση:  ότι  δεν είσαι οικονομολόγος και ότι είσαι μασόνος (κατ’ ομολογία σου), ότι είσαι βαλτός από το εβραιοσιωνιστικό λόμπυ

Δεν έχω καμια σχέση με μασονία, σιωνιστές, ιλουμινάτι η οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό που λατρεύω: Τον Ελληνισμό.

Δεν είμαι οικονομολόγος. Είμαι επιχειρηματίας. Απλώς σπούδασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο.  Λόγω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, έχω κάποιες προσβάσεις σε διάφορα αρχεία και database.  Και πάλι, λόγω των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων, ξέρω που και πως να ψάχνω και να βρίσκω αυτό που θέλω να βρω. Τόσο απλό είναι. Τα έγγραφα που ξεβρακώνουν τον Σώρρα, για μένα ήταν το πιο εύκολο πράγμα να εντοπίσω.  Ούτε FBI, ούτε CIA, ούτε Snowden χρειάζεται να είσαι για να βρείς αυτά που βρήκα. Πρέπει απλώς να ξέρεις που να τα ψάξεις.

Ερώτηση:  ότι έχεις συμμετάσχει σε μια μεγάλη ομάδα που ονόμαζε την καταληφθείσα Κύπρο ως “Βόρειο Κύπρο”.

Διάβαζε αυτό:

http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/tsimpedes.305221539.pdf

Ανήκω σε μια ομάδα ομογενών που ήρθαμε κόντρα σε έναν Ελληνοαμερικανό δικηγόρο που άσκησε αγωγή εδώ στην Αμερική εναντίον το ψευδοκράτος αποκαλώντας το ψευδοκράτος στην αγωγή ως “Turkish Republic of Northern Cyprus.” Διαφωνούμε κάθετα με μια τέτοια αγωγή διότι τυχόν αποδοχή της αγωγής από το ομοσπονδιακό δικαστήριο θα αποτελέσει de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους. Εμείς πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε αγωγή σχετικά με τις Ελληνικές περιουσιες στα κατεχόμενα πρέπει να γίνει εναντίον της Τουρκίας και όχι του ψευδοκράτους. Το ψευδοκράτος για εμάς ούτε υπάρχει, ούτε έχει όνομα. Είναι κατεχόμενα εδάφη.  Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την εισβολή και κατοχή. 

Και να ξέρεις, ο ίδιος Ελληνοαμερικανός δικηγόρος άσκησε και άλλη αγωγή εναντίον το ψευδοκράτος, πάλι αποκαλώντας το ψευδοκράτος στην αγωγή ως “Turkish Republic of Northern Cyprus,” για λογαριασμό των εγγλέζων σφετεριστών που αγόρασαν τις κλεμμένες περιουσιες στα κατεχόμενα και ένωσε τις δυο αγωγές (related cases). Δηλαδή, ο δικηγόρος αυτός έβαλε στο ίδιο καλάθι τους Ελληνοκυπριους που διώχτηκαν από τα σπίτια τους μαζί με τους εγγλέζους που εν γνώσει αγόρασαν τα ίδια κλεμμένα σπίτια από τους εισβολείς.

Πριν λίγους μήνες, στην εκπομπή του Νίκου Αμάραντου στην Κύπρο, ο Λαμπράκης έκανε αυτήν την διαστρέβλωση της αληθειας εναντίον μου για πρώτη φορά. Ο Ελληνοκύπριος Λουκής Λουκαΐδης, πρώην Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς επίσης και πρώην Δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), τοποθετείται στο ίδιο μήκος σχήματος με εμάς.  Στην εκπομπή του Αμάραντου είχε αναφερθεί το όνομα του, όπως και το δικό μου και άλλων. Εντός ολίγων ημερών, ο Λουκής Λουκαΐδης άσκησε μήνυση εναντίον του Αμάραντου. Στην επομενη εκπομπή ο Αμάραντος και ο Λαμπράκης έχαν βάλει τις ουρές τους κάτω από τα σκέλια.

Από τις δυο ομάδες, την μια απέναντι στον Σώρρα και την άλλη απέναντι στον Ελληνοαμερικανό δικηγόρο, εγώ είμαι ο κοινός παρονομαστής. Ανήκω και στις δυο.  Και για αυτό το λόγο είχαν έλθει σε επαφή ο Ελληνοαμερικανός δικηγόρος με τον Λαμπράκη και έγινε αυτή η διαστρέβλωση της αληθειας. Εγώ είμαι το αγκάθι.  Διάβαζε και εδώ:

https://www.greeknewsonline.com/?p=12471

Από αυτά και μονο καταλαβαίνεις ποσο ψεύτες και ποσο επικίνδυνοι είναι οι Σώρρας και Λαμπράκης.  Θυμάσαι τη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012; Τι είπε ο Λαμπράκης με τον Σώρρα διπλα του;

«… να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank. Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα …Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν γινόταν αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γαιών της Κύπρου. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα, 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής…».

http://olympia.gr/2013/03/12/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/ 

Αναφορικά με την τράπεζα για την αγορά εκτάσεων στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, ο προβληματισμός είναι εμφανής. Οι Κύπριοι αδερφοί μας, που έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, μπορούν να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια αφού υπάρχει νόμιμη διαδικασία να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους. Γιατί κάποιος να προσπαθήσει να αγοράσει από τους Τούρκους σφετεριστές ελληνικές περιουσίες και να τους αποδώσει χρήματα; Και αν αυτά τα ακίνητα πουληθούν σε τρίτο, μήπως ουσιαστικά δυσκολεύουν οι δικαστικές κινήσεις των θιγομένων;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι καθαρά θέμα αναγνώρισης των τουρκικών εγκλημάτων. Ο κ. Σώρρας και ο κ. Λαμπράκης, έχουν αποδεχθεί μια ιδέα νομιμοποίησης των κτηνωδιών των Τούρκων και μετατροπής του προβλήματος σε κτηματομεσιτικό.  Ποιούς συμφέρει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά όχι τους Κύπριους. Φυσικά όχι το Έθνος.

Ερώτηση:  Επίσης, ότι από τον Οκτώβριο του 2012 ο Γιαλτουρίδης έχει βαλθεί να βάλει την Ελλάδα στο δολάριο

Της πρόταση την είχα κάνει στην Federal Reserve τον Νοέμβριο του 2011.  

http://olympia.gr/2011/11/08/euro-dollar/ 

Βλέπε σχόλιο του ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ στο olympia.gr:

ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε

Νοεμβρίου 8, 2011 στις 11:18 μμ

Μια χαρα τα λεει ο φιλος..

1. Μονο με την ανακοινωση θα γινει της ποπης.

2. Ποιος θα αποφασισει την ισοτιμια Δρχ/Ευρω οταν βγουμε ?? ο Σημιτης ο 1/600 προλογος ? ΘΑ μας τη φορεσουν και στο 1/1000 – 1/500 αβλεπει

3. Το νομισμνα το γυριζουμε σε οποια ισοτιμια ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !! απο Γουαν μεχρι Ρουβλι και Γιεν.. τα εγραφα πριν 1.5 χρονο..!! το ΣΥΜΦΕΡΕΙ εχει να κανει με πολλα αλαλ δεν ξαναδινω τσαμπα ινφο

4. με δρχ/δολλ οπως λεει ο φιλςο και δολλ ευρω σε 0.80 η σου λεω εγω 1.10. το θα γινει ??? θα το πω μια φορα ΜΟΝΟ.. Οι ΚΙνεζοι ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΥΡΩ σαν τις πουτανες της μπανκ κοκ. για να γαμησουν το δολλαριο.. Θα αγοραζουν ΧΡΕΟΣ_ΟΜΟΛΟΓΑ.. σηρεμα γιατι δδεν αγοραζουν?? μαλακες ειναι? στο 1.38 ?

Ξαναγυρναω στο (1) . ΑΠΛΗ ΑΚΑΝΟΙΚΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ.. και θα ερυουν ολοες οι δοσεις μαζεμενες σε 1 βδομαδα μεσα στο 2.8-3.% επιτοκιο.

ΠΠ

Επίσης: 

http://olympia.gr/2012/11/25/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

Δεν είμαι Ευρωπαϊστής.  Θέλω η Ελλάδα να επιστρέψει στην δραχμή.  Δεν θέλω να βλέπω να θυσιάζονται Έλληνες μονο και μονο για την διάσωση του ευρώ. Αλλα σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη χρειαζόμαστε ένα σκληρό νόμισμα για πλάτες αλλιώς σε περίπτωση άτακτης εξόδου η παραοικονομία θα εκτοξευθεί ως ποσοστό του ΑΕΠ. Δολάριο μονο για μια μεταβατική περίοδο λίγων ετών και μετά στη δραχμή.

Εδώ είναι το δεύτερο μου άρθρο σχετικά με την πρόταση:

http://www.phantis.com/blogs/georgios-gialtouridis/us-dollar-proposal-greece

Επίσης διάβαζε εδώ:

http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=55161&type=1&kata=0

Όπως βλέπεις από τα έγγραφα των Wikileaks η αμερικανικη δεξαμενή σκέψης Stratfor έδωσε την πρόταση το δικό της spin και την σύνδεσε με τον ΓΑΠ.  Δεν έχω καμια σχέση με τον αρχικαταστροφεα Γιώργο Παπανδρέου.

Ερώτηση:  ότι αν είχες κάποια στοιχεία εναντίον του Σώρρα γιατί δεν κατέβαινες στο δικαστήριο της 28ης Ιουνίου που ήταν κατηγορούμενος να τον καταδικάσεις;   

Ήταν μηνυτήρια αναφορά. Δεν μου κάλεσε κανένας εισαγγελέας για να καταθέσω, ούτε μου ζήτησαν έγγραφα

Ερώτηση:  ο Σώρρας λέει ότι “ο Γιαλτουρίδης προσπαθεί να υποκαταστήσει το FBI και το Αμερικάνικο Υπουργείο Οικονομικών; Αυτοί δεν με έλεγξαν και έρχεται να με ελέγξει ο Γιαλτουρίδης”;

Δεν ελέγχω τον Σώρρα. Τον ξεβρακώνω. Υπάρχει διαφορά.

Αυτές είναι οι απαντήσεις μου, προς το παρών. 

Τώρα, η απάντηση που μου ζήτησες, περιορισμένη σε 100 λέξεις:

Ανυπομονώ να διαβάσω την συνέτευξη Σώρρα στην “Ελεύθερη Ώρα” της Κυριακής έτσι ώστε να μου δοθεί πάλι η ευκαιρία να ξεβρακώσω τον απατεώνα, ψεύτη και συκοφάντη Αρτέμη Σώρρα, όπως και πράττω επανειλημμένα αυτούς τους τελευταίους μήνες.

 

Γιώργος Γιαλτουρίδης


Date: Thu, 15 Aug 2013 21:19:51 +0300
Subject: δεν εξαρτάται από μένα
From: ind.observer@gmail.com
To: ggialtouridis@hotmail.com

Η εφημερίδα δεν είναι δική μου, είναι η “Ελεύθερη Ώρα” της Κυριακής. Έχω κρατήσει ένα χώρο για 100 λέξεις. Στείλε ό,τι νομίζεις. Είχα την ευαισθησία να σε ενημερώσω για να φιλοξενηθεί η απάντησή σου πλάϊ στη συνέντευξη του Σωρρα. Αν ξεπεράσεις το όριο των 100 λέξεων, δεν εξαρτάται από μένα αλλά από την διεύθυνση της εφημερίδας. Προσπάθησε όσο μπορείς να περιορίσεις το όριο των λέξεων. 


From: ggialtouridis@hotmail.com

To: ind.observer@gmail.com; vrachiolidis@yahoo.gr

Subject: RE: SOS ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Date: Thu, 15 Aug 2013 09:44:10 -0400

 

Μάκη, 

 

η απάντηση μου θα είναι πάνω από 100 λέξεις.

 

-Γιώργος

 

 


Date: Thu, 15 Aug 2013 11:25:50 +0300
Subject: SOS ΑΠΑΝΤΗΣΗ
From: ind.observer@gmail.com
To: ggialtouridis@hotmail.com

Πήρα συνέντευξη χθες από τον Σώρρα, όπου του έκανα δυο ερωτήσεις για τα όσα αποκάλυψες στο Εθνος. Η απάντησή του ήταν περίπου αυτά που λες και στο μήνυμά σου: ότι σου έχει κάνει αγωγή και σου ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια, ότι  δεν είσαι οικονομολόγος και ότι είσαι μασόνος (κατ’ ομολογία σου), ότι είσαι βαλτός από το εβραιοσιωνιστικό λόμπυ και ότι έχεις συμμετάσχει σε μια μεγάλη ομάδα που ονόμαζε την καταληφθείσα Κύπρο ως “Βόρειο Κύπρο”. Επίσης, ότι από τον Οκτώβριο του 2012 ο Γιαλτουρίδης έχει βαλθεί να βάλει την Ελλάδα στο δολάριο και ότι αν είχες κάποια στοιχεία εναντίον του Σώρρα γιατί δεν κατέβαινες στο δικαστήριο της 28ης Ιουνίου που ήταν κατηγορούμενος να τον καταδικάσεις; Τέλος, ο Σώρρας λέει ότι “ο Γιαλτουρίδης προσπαθεί να υποκαταστήσει το FBI και το Αμερικάνικο Υπουργείο Οικονομικών; Αυτοί δεν με έλεγξαν και έρχεται να με ελέγξει ο Γιαλτουρίδης”;

Αύριο πρωί παραδίδω τη συνέντευξη στην εφημερίδα για να δημοσιευτεί στην Κυριακάτικη έκδοση και εάν θες να απαντήσεις απάντησέ μου μέχρι το πρωί (ώρα Ελλάδος) μέχρι 100 λέξεις!!!

SOS Βραχιολίδης!!!

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>