«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η εξέλιξη του έργου Ακτινοπροστασίας στο διάστημα και στην γη!

http://appel.nasa.gov/wp-content/uploads/sites/2/2013/08/sunlg.jpg

Ο ήλιος εκπέμπει ακτινοβολία που μπορεί να προκαλέσει κυτταρική βλάβη σε ανθρώπους στο διάστημα.

Photo Credit: NASA

Μαθήματα για Ηγεσία: Η εξέλιξη του έργου Ακτινοπροστασίας

Με Keith L. Woodman και Debi Tomek

Μερικές φορές, μπορείτε να πάρετε μια σπάνια, ευχάριστη εμπειρία το να βλέπεις ένα έργο ανθίσει ακόμα και όταν έρχονται αντιμέτωποι με φαινομενικά ανυπέρβλητες προκλήσεις.

Το πρόγραμμα προστασίας από την ακτινοβολία ξεκίνησε ως μια αόριστη ιδέα για το πώς να αντιμετωπίσει μια από τις μεγαλύτερες αναστολές για τη διατήρηση της μακράς διάρκειας της ανθρώπινης παρουσία στο διάστημα. Το έργο αυτό επέζησε πολλαπλές αλλαγές, όπως έχει η εργασία μοιράζεται μεταξύ δύο οργανισμών. Στην αντιμετώπιση αυτών των αποδόσεων, έχει γίνει ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να διαμορφωθεί, να μπορεί  να εκτελεστεί μια πολυκεντρική, μέσης τεχνολογίας επίπεδο ετοιμότητας (TRL) Και το έργο να ενσωματωθεί στις διάφορες οργανώσεις.

Μάθημα πρώτο: Ξεκινά με το δικαίωμα ηγεσία

Η επιμονή Tomek ότι «ο καθένας έχει μια φωνή” Δεν έχει σημασία το ρόλο ή το κέντρο τους και την εμπιστοσύνη που έχει αποκτηθεί από τα μέλη της ομάδας με το ενδιαφέρον της στην κατανόηση ιδέες και λύσεις δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα της διαφάνειας και συνασπίζονται ότι ενθάρρυνε τη συνεργασία αντί της ανταγωνιστικότητας μεταξύ των κέντρων.

Το 2009, η τεχνολογία Εξερεύνηση Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ETDP) εξέταζε Langley Research Center για να οδηγήσει ένα νέο έργο εστιάζεται στην ανάπτυξη της ακτινοβολίας-τεχνολογίες προστασίας για την ανθρώπινη εξερεύνηση του διαστήματος. Κοιτάζοντας πιθανών υποψηφίων για την αντικατάσταση του επικεφαλής ενός διαφορετικού σχεδίου ETDP, το πρόγραμμα συνέντευξη Debi Tomek.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, κατέστη προφανές ότι Tomek κατείχε σημαντικές ηγετικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της να είναι σε θέση να multitask μεταξύ των ταυτόχρονων έργων και τη δημιουργία οργανισμού σε επίπεδο ομάδων. Αν και είχε πάρει συνέντευξη για μια διαφορετική θέση, ήταν μια καλύτερη τακτοποίηση για το Έργο Ακτινοπροστασίας. Η συλλογική σκέψη για Tomek μετά τη συνέντευξή της ήταν, “Εδώ είναι κάποιος που θα μπορούσε να φτιάξει κάτι από το τίποτα.” Η συνέντευξη επιτροπή πρότεινε την έναρξη του έργου Ακτινοπροστασία λίγο νωρίς και βάζοντας Tomek, όπως ο μόλυβδος, αντί να αφήσουμε ολίσθησης της μακριά. Το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε, και Tomek πήρε το ρόλο, όπως την προστασία Υπεύθυνος Έργου ακτινοβολία.

Είχε το έργο της αποκόπτονται γι ‘αυτήν από την αρχή. Η κοινότητα ακτινοβολίας σε ολόκληρη την υπηρεσία και την ακαδημαϊκή κοινότητα είναι μια διαφορετική και ανομοιογενής ομάδα με πολλές διαφορετικές θεωρίες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση χώρο ακτινοβολία προβλήματα, όπως η ηλιακή-σωματιδίων εκδηλώσεις και γαλαξιακές κοσμικές ακτίνες. Υπόβαθρο Tomek δεν ήταν σε ακτινοβολία, αλλά αυτό αποδείχθηκε ότι είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που την έφερε στη συζήτηση χωρίς προϋπάρχουσες απόψεις.

Για να οικοδομήσουμε την κατανόηση της για τα διάφορα θέματα και θεωρίες, Tomek προκηρύξει για λευκά χαρτιά σε όλη την υπηρεσία για να πάρετε μια αίσθηση του τι συνεχιζόμενες εργασίες ήταν ήδη εκεί έξω, που οι παίκτες ήταν και τι ρόλο έπαιξε κάθε κέντρο. Αυτό όχι μόνο προβλέπεται μεγάλη εικόνα για την ισχυρή τεχνογνωσία στο πλαίσιο του οργανισμού, αλλά και να ρίξει φως σχετικά με την ανομοιογενή φύση αυτής της κοινότητας.

 

Η σύνθετη φύση αυτής της τεχνικής πειθαρχίας σήμαινε ότι υπήρχαν διάφορες απόψεις για το πώς να προσεγγίσουν και να πλαισιώσει ένα νέο έργο ακτινοβολίας. Προκειμένου να προωθηθεί μια πιο συνεργατική προσέγγιση για αυτήν την πειθαρχία, Tomek συνέχεια αυτό το λευκό χαρτί κλήση με ένα εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στο Langley, όπου το λευκό χαρτί συγγραφείς θα μπορούσε να παρουσιάσει σε ένα ανοιχτό forum. Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου, Tomek άνοιξε τη διαδικασία λέγοντας στο κοινό ότι, λόγω της πολυπλοκότητας του εν λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν υπάρχει ένα κέντρο θα μπορούσε να επιλύσει μόνη της. Κέντρα θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να εργαστούν συλλογικά για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας της NASA.

 

Αυτό το πρόσωπο-με-πρόσωπο συνάντηση ήταν κρίσιμη. Όσοι ήθελαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ήταν σε θέση να κάνουν τις υποθέσεις τους. Την ίδια στιγμή, Tomek και τους άλλους ηγέτες του έργου δόθηκαν επαρκείς πληροφορίες για να προβαίνουν σε ενημερωμένες επιλογές σχετικά με ποιες τεχνολογίες απαιτούνται για να χρηματοδοτηθεί, προκειμένου να ανταποκριθεί οργανισμό και προγραμματικών στόχων. Η συλλογική “εναρκτήριο λάκτισμα” αυτό που παράγεται εργαστηρίου ήταν εμφανής όταν Tomek ήταν τράβηξε στην άκρη κατά τη διάρκεια ενός από τα διαλείμματα από ένα πολύ γνωστό επιστήμονα εξοικειωμένοι με το συνήθως διαλεκτικός κοινότητα ακτινοβολίας. Η επιστήμονας επισήμανε δύο άτομα μιλώντας στο πίσω μέρος του δωματίου. Είπε, «Οι δύο επιστήμονες αρνήθηκαν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο για δέκα χρόνια, και τώρα συζητούν πώς να συνεργαστούν!” Αν και αυτό ήταν ένα σπουδαίο ξεκίνημα για το νέο έργο, ενθαρρύνοντας την αλλαγή νοοτροπίας που απαιτείται για την προώθηση της συνεργασίας, μια τεράστια πρόβλημα ήταν μόλις πάνω από τον ορίζοντα.

http://appel.nasa.gov/wp-content/uploads/sites/2/2013/08/Polarlicht.jpg

Πάνω από Bear Lake, Αλάσκα, το Βόρειο Σέλας, ή aurora borealis, δημιουργούνται από την ηλιακή ακτινοβολία εισέρχεται στην ατμόσφαιρα των μαγνητικών πόλων.

Photo Credit: Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α., Senior αεροπόρος Joshua Strang

Μάθημα δεύτερο: Αγώνας για το τι είναι σωστό

 

Το 2010, το ανθρώπινο πρόγραμμα εξερεύνησης αποφάσισε να κλείσει ETDP και να δημιουργήσει ανάπτυξη της τεχνολογίας Εξερεύνηση και επίδειξης (ETDD) πρόγραμμα, ένα εντελώς νέο πρόγραμμα υπό νέα διεύθυνση. Κατά τη διαμόρφωση των ETDD, το ανθρώπινο πρόγραμμα εξερεύνησης αποφάσισε επίσης ότι η προστασία από την ακτινοβολία δεν θα είναι δικό της έργο, αλλά ένα τεχνικό στοιχείο υπό την Υποστήριξη της Ζωής και την κατοίκηση (LS & H) του έργου.

 

Πολλοί συμμετέχουν στην προσπάθεια αισθάνθηκε αυτό ήταν μια μεγάλη πλάνη. Ήξεραν ότι το τεράστιο μέγεθος της ακτινοβολίας προβλημάτων προστασίας δικαιολογείται ένα ξεχωριστό έργο. Ωστόσο, ένα νέο σχέδιο δεν θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί λόγω των δημοσιονομικών περιορισμών, έτσι ώστε το έργο Ακτινοπροστασίας μεταφέρονται ως ένα τεχνικό στοιχείο στο πλαίσιο LS & H. Αυτό που παρουσιάζονται πρόσθετες προκλήσεις στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν το χαρτοφυλάκιο των τεχνολογιών ακτινοβολίας που ήταν υπό ανάπτυξη στο πλαίσιο ενός ομίλου του έργου που δεν σχετίζονται με την προστασία από την ακτινοβολία.

 

Το σχέδιο-ομπρέλα που ήταν δικαιολογημένα ανησυχεί πολύ για τη διατήρηση της πλήρους συμπλήρωμα του χαρτοφυλακίου τους και έχουν να μοιραστούν χρηματοδότησης με το ενσωματωμένο πλέον το έργο ακτινοβολίας. Σημαντική διαπραγμάτευση, την πειθώ και δεξιότητες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της χρηματοδότησης του έργου στα αρχικά του επίπεδα. Αυτό περιελάμβανε συνομιλίες με άτομα στα κέντρα και η NASA έδρα και «λέει την ιστορία” της προστασίας από την ακτινοβολία: πώς οδηγείτε προς την κατεύθυνση μιας λύσης για την υποστήριξη της μακράς διάρκειας επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις που εμπλέκονται επικεντρώθηκε χρηματοδότηση και την συνεργασία μεταξύ του οργανισμού. Το έργο δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να χάσει το έδαφος που είχαν κερδίσει. Ακόμη και με μείωση της χρηματοδότησης κατά την έναρξη, στη συνέχεια καθυστέρησε χρηματοδότηση λόγω του περιβάλλοντος του προϋπολογισμού, η ομάδα του έργου κατάφερε να χτυπήσει όλα τα ορόσημα τους και να ξεκινήσουν την οικοδόμηση τα θεμέλια για την προστασία από την ακτινοβολία.

Μάθημα τρίτο: δουλειά για να φτάσουν Συμφωνία

 

Το έργο ακτινοβολίας ήταν μακριά σε ένα καλό ξεκίνημα, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την ενσωματωμένη φύση της εργασίας, αλλά αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση. Τα έργα ανάπτυξης εξερεύνηση της τεχνολογίας θα αντιμετωπίσει και πάλι τη μετάβαση, αυτή τη φορά λόγω της αντικατάστασης της ETDD με τα προηγμένα συστήματα εξερεύνησης (AES), το πρόγραμμα και το Διάστημα

 

Τεχνολογίας Πρόγραμμα (STP) παιχνίδι Αλλαγή Office. Tomek είχε αφιερώσει σημαντικό χρόνο υποστηρίζοντας τη σημασία του έργου επικεντρώθηκε αντιμετώπιση αυτού του ζωτικής σημασίας τεχνικό τομέα, και έτσι προγραμματικές διαχειριστές AES τράβηξε η ακτινοβολία λειτουργεί έξω από κάτω από ένα άλλο έργο και στάθηκε Ακτινοπροστασίας ως δικό της έργο.

 

Την ίδια στιγμή, ένα μέρος του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου μεταφέρθηκε στο παιχνίδι STP Αλλαγή Office, όπως το Advanced έργου Ακτινοβολίας (ARP). Tomek επιλέχθηκε ως ο διαχειριστής του έργου της αυτό το πρόσφατα αναδυόμενη έργο, αλλά τώρα το πρωτότυπο έργο ETDP είχε χωριστεί σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής.

“Οι δύο επιστήμονες αρνήθηκαν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο για δέκα χρόνια, και τώρα συζητούν πώς να συνεργαστούν!”

 

Λόγω των περιορισμών NASA προγραμματικού και πλήρους απασχόλησης, ελήφθη η απόφαση ότι το έργο AES θα οδηγήσει από την Johnson Space Center με Tomek ως αναπληρωτής διευθυντής του έργου. Johnson επέλεξε στη συνέχεια μια πολύ έμπειρη και ταλαντούχα διαχειριστή του έργου από την πλέον ακυρωθεί το πρόγραμμα Constellation, Bobbie Gail Swan, για να χρησιμεύσει ως διαχειριστή του έργου.

 

Ενώ η μετάβαση του έργου από το Langley σε Johnson θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις στο εσωτερικό της ομάδας, τόσο Swan και Tomek προσπάθησαν να διατηρηθεί η συνέχεια και η συνέργεια στο πλαίσιο της υφιστάμενης ομάδας. Swan συναντήθηκε με, μίλησε για, και, το σημαντικότερο, να ακούσει Tomek και τα μέλη της ομάδας που είχε εργαστεί για το έργο τα δύο προηγούμενα έτη. Συζήτησαν εκτενώς την ιστορία του έργου και τον τρόπο προς τα εμπρός. Οι αρχικές συναντήσεις βοήθησαν τους δύο ηγέτες να οικοδομήσουμε μια βαθιά αμοιβαία κατανόηση και σεβασμό. Η αντιστοιχία αυτή ήταν εμφανής σε όλα τα μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων, τον τόνο της εξαιρετικά αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των κέντρων. Τα μέλη της ομάδας είδε τους ηγέτες εμφανίζουν συνέργεια και λαμβάνοντας ό, τι θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως αρνητικό για την τεχνική πειθαρχία σε μια θετική. Αυτό, με τη σειρά του, προώθησε ένα πνεύμα συνεργασίας και την ελευθερία να μοιραστούν τις ιδέες μεταξύ όλη την ομάδα. Το έργο είχε πλέον δύο λεπτές ηγετών, οι οποίοι εργάζονται χέρι-χέρι.

 

Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, Tomek, ως διαχειριστής ARP του έργου, ήταν σε θέση να αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας στο πλαίσιο αυτού του έργου αδελφή που ήταν συμπληρωματικό προς το έργο που επιτελείται στο έργο AES. Η σκέψη ήταν ότι αυτές οι τεχνολογίες ακτινοβολίας STP ωριμάσει, θα μπορούσαν ενδεχομένως να εγχυθεί στο έργο AES για την περαιτέρω ανάπτυξη και ολοκλήρωση σε οχήματα πτήσης ή / και των οικοτόπων. Ως project manager του έργου STP και ο αναπληρωτής διευθυντής του έργου του έργου AES, Tomek ήταν σε θέση να επιβλέπει την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων.

 

Αυτή η καλή σχέση συνεργασίας μεταξύ των διαχειριστών του έργου έμοιαζε να διαπερνά και να επηρεάσει το υπόλοιπο του έργου. Πρωταρχική ευθύνη Langley είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των διαφόρων τύπων των ασπίδες προστασίας για την ηλιακή σωματιδίων γεγονότα. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει διάφορους επιστήμονες της έρευνας, τα συστήματα και οι αναλυτές του οχήματος, αναπτυξιακές μηχανικούς, τεχνικούς, αναλυτές και πόρων. Ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα αυτή η διαφορετική ομάδα ήρθε μαζί και ξεκίνησε την παραγωγή.

 

Η επιμονή Tomek ότι «ο καθένας έχει μια φωνή” Δεν έχει σημασία το ρόλο ή το κέντρο τους και την εμπιστοσύνη που έχει αποκτηθεί από τα μέλη της ομάδας με το ενδιαφέρον της στην κατανόηση ιδέες και λύσεις δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα της διαφάνειας και συνασπίζονται ότι ενθάρρυνε τη συνεργασία αντί της ανταγωνιστικότητας μεταξύ των κέντρων. Tomek ενθάρρυνε την ομάδα να σκεφτεί πέρα ​​από τις παραδοσιακές μεθόδους προστασίας από την ακτινοβολία. Ως αποτέλεσμα, έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην προώθηση των τεχνολογιών προστασίας. Το έργο θα πετάξει σύντομα ακτινοβολία της δόσης μέτρησης τεχνολογίας (τεχνολογία δοσιμετρία) για το EFT-1. Έχει ήδη πετάξει στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για συνεχή έλεγχο του πληρώματος.

Μάθημα τέσσερα: Αντικαταστήστε Καλή ηγεσία με καλή Ηγεσία

 

Το 2012, Tomek επιλέχθηκε για Mid-επίπεδο προγράμματος Leader της NASA (MLLP). Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, ήταν επίσης επιλεγεί για να εξυπηρετήσει μια λεπτομέρεια στην έδρα της NASA, σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Διαχειριστή Robert Lightfoot, που είχε ως αποτέλεσμα της χρησιμοποιώντας ισχυρές ηγετικές ικανότητες της για να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση των τεχνικών δυνατοτήτων σε όλη την υπηρεσία. Swan, Tomek, και Langley διοίκηση αποφάσισε ότι ο David Moore, ο οποίος ήταν μηχανικός συστημάτων για την θωράκιση της εργασίας, θα αντικαταστήσει τον Tomek ότι ενεργούν Αναπληρωτής Διευθυντής του Radwork και ενεργεί ως διαχειριστής του έργου για προχωρημένους έργου ακτινοβολίας. Αν και υπόβαθρο και εμπειρίες Moore ήταν διαφορετική από του Tomek, μοιράστηκαν ένα όραμα για την επιτυχία των σχεδίων ακτινοβολίας και τι θα πάρει για να φτάσει εκεί. Η μετάβαση ήταν ομαλή.

 

Με Moore λαμβάνοντας σε αυτούς τους ρόλους ηγεσίας, τα έργα συνέχισαν να καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες των προγραμμάτων τους με την ανάπτυξη των νέων δοσιμετρία και θωράκισης των τεχνολογιών. Μετά την ολοκλήρωση της MLLP, Tomek επιλέχθηκε ως τεχνικός σύμβουλος στο Γραφείο Κέντρο Langley της διευθυντή, οπότε η θέση του διευθυντή και του αναπληρωτή Radworks το Advanced Υπεύθυνος Έργου ακτινοβολίας ήταν διαφημίζονται. Moore αγωνίστηκε και επιλέχθηκε. Τώρα επίσημα στη θέση του, ο ίδιος αντιμετωπίζει προκλήσεις λόγω των περικοπών του προϋπολογισμού που προκαλούνται από την απομόνωση. Όπως κάνουν όλοι οι καλοί ηγέτες, διασκευάζει, rescoping, και εστιάζοντας στην επιτυχία της αποστολής.

Μαθαίνοντας πώς να ασχοληθεί με την ακτινοβολία είναι ζωτικής σημασίας για μακράς διάρκειας επανδρωμένες διαστημικές πτήσεις.

Προτεινόμενα Image Credit: NASA / Steele Χιλ

http://appel.nasa.gov/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>