Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Ο (νταβατζής…) ΟΗΕ έβαλε την διεθνή πόρνη να φωνάζει… καλέ σκοτώνονται… θα μου διαλύσουν το πορνείο Την Τουρκία σκοτώνοντας τρομοκράτες?????????? με αυτά που κανουν οι στρατιωτικοί στην Αίγυπτο!!!

Το ΣΑ του ΟΗΕ πρέπει να συγκληθεί σύντομα…αααααααα απαίτεισαι η διεθνής πόρνη ο Ερτογάν!!!

Την άμεση σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζήτησε ο Ταγίπ Ερντογάν ώστε να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η «σφαγή», όπως είπε, στην Αίγυπτο.

«Εκείνοι που παραμένουν σιωπηλοί μπροστά σε αυτή την σφαγή είναι το ίδιο ένοχοι με εκείνους που την διέπραξαν. Το ΣΑ του ΟΗΕ πρέπει να συγκλιθεί σύντομα», είπε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους μετά από πολυήμερη απουσία που μάλιστα είχε προκαλέσει νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του.

Τι δική του σφαγή στην πλατεία Ταξίμ πως την βαφτίζει στον νταβατζή ΟΗΕ;;;;;;;;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Related posts:

2 comments to Ο (νταβατζής…) ΟΗΕ έβαλε την διεθνή πόρνη να φωνάζει… καλέ σκοτώνονται… θα μου διαλύσουν το πορνείο Την Τουρκία σκοτώνοντας τρομοκράτες?????????? με αυτά που κανουν οι στρατιωτικοί στην Αίγυπτο!!!

 • DIMITRIS

  Φίλε Κωνσταντίνε. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Ερτογκαν και τι έκανε. Εγώ ακούω ότι είναι ένας ηγέτης στην χώρα του και προσπαθεί με χιλίους τρόπους να την βοηθήσει γιατί την
  αγαπάει. Εάν αυτόν τον ΗΓΕΤΗ πρέπει οι ΤΟΥΡΚΟΙ να τον κρεμάσουν τότε τι πρέπει να κάνουν αυτά τα ανθρωπάκια που κατοικούν στον τόπο που αποκολλείται ΕΛΛΑΣ;
  Μια χώρα με 80 εκ περίπου πληθυσμό και με αναλφάβητους το 80% έχει έναν μεγάλο ΗΓΕΤΗ τι να κάνει μια ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΩΡΑ με 80% εγγράμματους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ;
  Αυτή φίλε Κωνσταντίνε είναι η ΕΛΛΑΣ. Μια χώρα με ρουφιανους και τιποτένιους ανθρώπους. Μια χώρα που τις φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτούς.
  ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ελλήνων.
  ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ παναγία! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΛΙΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΘΗΝΑ. ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ έλληνες.
  ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.
  ΜΗΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 1300 . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  • Αγαπητέ φίλε καλησπέρα! φίλε μου εγώ δεν μπαίνω και ούτε μπορεί να με βάλει κάποιος σε τρυπάκι. φίλε μου πρέπει να σου ξεκαθαρίσω αντρίκια και πατριωτικά ότι δεν ανήκω σε κανέναν πολιτικό, δημοσιογραφικό, τραπεζικό και προδοτικό συνονθύλευμα, αυτό το υπογράφω με την ζωή μου! τώρα αν θα είμαι μόνος μου???? δεν είχα ποτές ανεξέλεγκτες παρέες. Το ότι είμαστε λίγοι Έλληνες αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα και την θέσει που βρίσκετε η πατρίδα μου. Όμως δεν καταλαβαίνω την δική σου πρεμούρα για δικηγόρος του Ερτογάν;;;;;; Πως τον αναγνωρίζεις ως ηγέτη όταν κατηγορεί τους Αιγύπτιους ως δολοφόνους όταν έκανε το ίδιο στην πλατεία Ταξιμ. Αν έχει τόσο μεγαλο πονοκέφαλο με τα 80 εκατομμύρια Τούρκους και είναι φιλέλληνας γιατί δεν επιστρέφει τα Καθαρά Ελληνικά εδάφη να έχει λιγότερους πονοκεφάλους;;; Και καλά εσύ δεν βλέπεις τι πούστης ηγέτης και γείτονας είναι που μας βομβαρδίζει με βρόμικους αλλοδαπούς δολοφόνους, προπαγάνδα, και με βλέψεις στα εδάφη ενός γείτονα με απειλές πολέμου αν δεν του παραχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα! Ο Νταβούτογλου δικός του υπουργός εξωτερικών δεν είναι που λέει ότι θέλει την μισή Ελλάδα γιατί είναι δική του!!! Οσο για τις μαύρες ρόμπες για μένα έχουν πεθάνει προ 25 χρόνια, αυτοί και η θρησκεία τους, τώρα γιατί δεν γιορτάσαμε ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΛΙΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΘΗΝΑ;;;; Δυστυχώς λίγοι και αυτή παραμένει η ντροπή μας για όσους θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες.