«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

TA TA’ ΕΟΝΤΑ, ΠΡΟ ΤΑ’ ΕΟΝΤΑ, ΤΑ ΤΑ’ ΕΣΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑ’Ι’ΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

12.08.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι απλες, οι γυμνες και χωρις φτιασιδια αληθειες, σκληρες μεν, είναι όμως αληθειες που δεν εξωρα’ι’ζονται και οφειλουν να γραφονται απ’αυτους που γνωριζουν και πραγματικα πονουν τον τοπο τους.

Ολοκληρη η Ελλαδα βασανιζεται σημερα επειδη ενας «Τουρκουτσογλου» ειχε μερικες χρησιμες «ιδεες» για την εγχωρια διαπλοκη.

Ποιος είναι ο χειροτερος νομος στην ιστορια της πατριδας μας και ποιος είναι υπευθυνος για την σημερινη αθλιοτητα; Ποιος ευθυνεται για τον νομο περι ευθυνης υπουργων, που αφηνει την Ελλαδα απροστατευτη στο ελεος του κάθε σιωνιστη εγκληματια και προδοτη μασονου πολιτικου;

Εάν υπηρχε πραγματι στην πατριδα μας «τυφλη θεα» και όχι μια μονοφθαλμη «πουτανα» που αλληθωριζει, ο υπευθυνος αυτος θα σαπιζε, αντι να το παιζει αντιπροεδρος της κυβερνησης και υπουργος εξωτερικων, στον Κορυδαλο.

Η πατριδα μας εισηλθε στον 21ον μ.Χ. αιωνα με πληθωρα υιων, θυγατερων, αδερφων και ανηψιων πολιτικων, με τους οποιους περασεν τον 19ον και 20ον μ.Χ. αιωνα.

Δεν θα ηταν υπερβολη, αν ο γραφων υποστηρι-ζεν, ότι το 80 % των βουλευτων της σημερινης ελληνικης βουλης των Μνημονειων αποτελειται από γονους του γελειου ελληνικου Νεποτισμου, δηλαδη από ανδρες και γυναικες (Πορνες και Μπασταρδα της Οικογενειοκρατιας!) που δεν κερδισαν με τον ιδρωτα τους, στην μεχρι τουδε ζωη τους, ουτε ένα ευρω.

Η καιαδα αυτή του ελληνικου εθνους δεσποζει παντου και αναπαραγεται συνεχως. Ολοι αυτοι ωθουνται απο το θεαθηναι, δηλαδη δηθεν από εσωτερικη αναγκη για θυσια υπερ πα-τριδος και του κοινωνικου συνολου.

Εάν δεν εκλεγουν, διοριζονται ‘η χριζονται….και πλουτιζουν.

Τα «αδεια αυτά ασκια» τα φουσκωνει ο αγερας που τον φυσαει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.

Τα κληρονομικο δικαιωματι καθαρματα αυτά, με τα Μνημονια που ψηφισαν και με τα Μνημονια που θα ψηφισουν ακομη κατ’ εντολην των δολοφονων της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου της Wall-Street της Νεας Υορκης, πολλα δεινα επεσσωρευσαν και θα επεσσωρευσουν ακομη στο ελληνικο Εθνος.

Τον Μα’ι’ο του 2010 το ετσι ονομασθεν χρεος (επαχθες!) της ελλαδος υπολογισθει με περιπου 330 δισεκατομμυρια ευρω.

Ελεχθη τοτε ότι το χρεος αυτό θα μειωθει κατά 50 % με τα 110 δισεκατομμυρια ευρω για την «Σωτηρια της Ελλαδος», με μειωση της πιεσης αποπληρωμης του.

Στην πραγματικοτητα το «πρωτο πακετο βοηθειας (;)» ειχε υψος 140 δισεκατομμυρια ευρω (107,3 δισεκατομμυρια ευρω από τα μελη κρατη της Ε.Ε. και 34,3 δισεκατομμυρια ευρω από την EFSF). Ουδεις εδωσε σημασια στο γεγονος ότι τα 110 δισεκατομμυρια ευρω για την σωτηρια της Ελλαδος αποτελουνταν κατά το 80 % (85 δισεκατομμυρια ευρω) από ληξαντες οφειλες των στοιχηματων των μεγαλοαπαταιωνων της Wall-Street της Νεας Υορκης, δηλαδη CDS. Oι κερδοσκοποι του διεθνους πολιτικου σιωνισμου τεχνικα μεγιστοποιησαν την ελληνικη οικονομικη κριση και απεκτησαν κερδη εως 500 % εντος τριων εως τεσσαρων μηνων.

Κατι τετοιο γινεται δυνατο με συνεργεια ντοπιων και ξενων πολιτικων που επιτρεπουν με αντισυνταγγματικους νομους την λεηλασια των τεχνικα χρεομενων χωρων. Η ελληνικη τυφλη θεα υπηρξε μια μονοφθαλμη και αλληθωριζουσα πορνη που καλυπτε και συνεχιζει να καλυπτη τις Υαινες της ανθρωποτητας και τα εγχωρια τσιρακια τους.

Αυτή η μεγαλη μονοφθαλμη και αλληθωριζουσα «πουτανα», που εχει το θρασσος να ονομαζεται «Ελληνικη Δικαιοσυνη» εβγαλε προσφατα νομιμο και το υπερδιογκωμενο ελλειμμα της

ΕΛΣΤΑΤ! και κατ’ επεκταση αθωοσε και την δολοφονικη για τους λαους της Ε.Ε. EUROSTAT.

Αυτά συμβαινουν γιατι καποιες δυναμεις στις γνωστες πρεσβειες των Αθηνων φροντιζουν ώστε η κορυφη της ελληνικης δικαιοσυνης να στελεχωνεται από τους επιγονους των δωσιλογων γερμανοτσολιαδων.

Το κρατος των προδοτων δεν επιτρεπεται να ελεγχεται από την Δικαιοσυνη.

Παρ’ ολη την «πρωτη Σωτηρια» της Ελλαδος τα χρεη της αντι να μειωθουν αυξηθηθηκαν και υπολογισθηκαν το 2011 με 360 δισεκατομμυρια ευρω.

Το ιδιο ετος υποχρεωθηκαν οι κανονικες τραπεζες και τα ασφαλειστικα ταμεια να διαγραψουν 109 δισεκατομμυρια αξιωσεις τους προς οφελος των μεγαλοαπαταιωνων της Wall-Steet.

Tα παρανομα στοιχηματα-απατες της Goldman-Sachs παρεμειναν ως ειχαν και η Wall-Steet αθικτη.

Επιπλεον απεφασισθει μια νεα σωτηρια της Ελλαδος υψους 130 δισεκατομμυριων ευρω.

Στο τελος του ετους 2012 το ελληνικο χρεος υπολογισθηκε με 307 δισεκατομμυρια ευρω.

Και στα μεσα του ετους 2013 παρ’ ολου της πληρωμης 237,3 δισεκατομμυρια ευρω πακετων βοηθειας, το ελληνικο χρεος παλι αυξηθηκε και επιασε το υψος των 330 δισεκατομμυριων ευρω. Με την χρεοκοπια της Ελλαδος και την εξοδο της από την ευρωζωνη η επιβαρυνση της Ε.Ε. θα ξεπερασει τα 2 τρισεκατομμυρια ευρω.

Το παραδειγμα Ελλας δειχνει, ότι η «Σωτηρια των χρεωμενων κρατων της Ε.Ε.» στοχο εχει αποκλειστικα την εξυπηρετιση των μεγαλοαπαταιώνων της Wall-Steet του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, οι οποιοι με τεχνικα χρεη (στοιχηματα), δηλαδη με CDS, κερδιζουν καθαρως κερδοσκοπικα σε βαρος των λαων τρισεκατομμυρια ευρω. Οι πολιτικοι της Ελλαδος και οι υπευθυνοι της Ελληνικης Δικαστικης Εξουσιας, ως Μασονοι, Ροταρυ, Λα’ι’ονς, δηλαδη ως μελη των Συνασπισμων των Βλακων, παιζουν και συνεργουν στα παιχνιδια των μεγαλοαπαταιωνων «αδερφων» τους της Wall-Steet.

Tα καθαρματα αυτά ανηκουν στο εκτε-λεστικο αποσπασμα χωρις χαριστικες βολες…

Η Goldman-Sachs μαζι με τον πρωην διευθυντη της και νυν προεδρο της ΕΚΤ εργαζονται για τον ιδιο σκοπο. Διαταζουν ολες τις κυβερνησεις και την τυφλη θεα της Ε.Ε. και εγκληματουν κατά των λαων της Ε.Ε. χωρις να διακινδυνευουν τιποτε. Τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα, εάν ως επρεπεν, διακινδυνευαν την ιδια αθλια ζωη τους.

Παρ’ολη την λιτοτητα τα χρεη της ευρωζωνης αυξανονται ανεξελεκτα και συνεχως.

Οι Γερμανοι παραμυθαδες της λιτοτητας Merkel και Säubler και τα δικα μας

Στουρναρια της οικονομιας και πολιτικης είναι οργανα της Wall-Street και της Goldman-Sachs. Tα Στοιχηματα-CDS είναι εφευρεσεις για την λεηλασια των ηλιθιων λαων…. με πουλημενες πολιτικες ηγεσιες και με πουτανες μοναφθαλμες και αλληθωριζουσες δηθεν τυφλες θεες.

Η Ελλας σημερα κυβερναται απο μια δικομματικη εβρα’ι’κης προελευσης κυβερνηση των Βαμπιρς Σαμαρα Μπενακη Χωρεμη Ζαννα ‘η Μπεν Χιραμ και του Βενιζελο Τουρκουτσογλου ‘η Τουργκουτ, δηλαδη από φοροεισπρακοτερες και τελωνες των εβραιων Σουπερ Βαμπιρς.

Γι’ αυτο αλλωστε ξεπουλουν «Μπιρ Παρα» την ελληνικη ιδιωτικη και δημοσια περιουσια. Μετα την λεηλασια της DDR λεηλατουν σημερα οι εβραιοι Σουπερ Βαμπιρς την νοτια πλευρα της Ε.Ε., με πρωτη την Ελλαδα. Σε ολες τις εποχες οι υιοι του Αβρααμ ηταν τοκογλυφοι, μαστροποι,πορνες, πληρωμενοι δολοφονοι, πληρωμενοι προβοκατορες και κατευθυνονταν απο τα ιερατεια τους.

Με την παροδο του χρνου απεκτησαν «λογο» σε όλα τα σχηματα ηγεσιας των χωρων που φιλοξενουνται και από τοτε επηρεαζουν την ιστοριαν αυτων.

Με χρηματα των λαων της Ε.Ε. αρπαζουν τα παντα από τους λαους αυτους.

Αεροδρομια, λιμανια, δρομους, νησια, ενεργεια, τηλεπικοινωνιες, υγεια και ότι άλλο αποτε- λει στρατηγικο κεφαλαιο για έναν λαο. Εφαρμοζουν μεχρι τις ημερες μας πιστα το 20ο αρθρο από τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων:

«Κάθε δανειο υποδεκνυει την αδυναμια του Κρατους και την μη κατανοηση των δικαιωματων αυτου.

Τα δανεια επικρεμωνται όπως το σπαθι του Δαμοκλεους στο κεφαλι των κυβερνωντων. Τα εξωτερικα δανεια είναι βδελες. Όταν όμως εξαγορασουμε τα προσωπα τα οποια χρειαζονται (για την Ελλαδα π.χ. τους Βενιζελ ‘η Μπεν-Σαλομ «Γκαντε- μηδες», Μαρδοχα’ι’Ααρον Αβουρης, Jeffrey Mineiko Papandreou κ.α.), για να μεταφερουμε τα δανεια σε εξωτερικο εδαφος, όλα τα πλουτη των κρατων διοχετευνται στα ταμεια μας και ολοι οι χριστια- νοι καταβαλλουν σε εμας φορο υποτελειας…»

Το 20 ο αρθρο από τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων υπο μεταλλαγμενη μορφη το βρισκουμεν και στην Παλαια Διαθηκη:

1. 5. Μωησης 15,6

«Ετσι θα δανειζεις πολλους λαους και δεν θα δανειζεσαι από κανενα. Θα κυριαρχεις πανω από πολλους λαους και ουδεις λάος θα κυριαρχησει πανω από εσενα»

2. 5. Μωησης 23,20

«Επιτρεπεται η αισχροκερδεια εις βαρος ξενων, ποτε όμως εις βαρος των αδερφων σου. Ο Κυριος, ο Θεος σου ευλογει ότι πραττεις στις χωρες που καταληγεις και λαμβανεις από αισχροκερδεια τα πλουτη τους»

Αν αφαιρεσουμε τα θαμπωμενα γυαλια της «Ορθοδοξιας» στην Ελλαδα που δημιουργουν «στραβισμο» σε κάθε Ρωμηο, πολιτη ‘η στρατιωτικο, και μελετησουμε την σχολη και τους ηρωες του κληροδοτουμενου δολου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δηλαδη την δεξαμενη των παντοδυναμων υλικων παγιδευσης των λαων, οφειλουμε να παραδεχθουμε ότι η σχολη αυτή αποδειχθηκε και συνεχιζει να αποδειχθνητε εξαιρετικα αποδοτικη και εξασφαλισε και συνεχιζει να εξασφαλιζει όχι μονο μια φυλετικη επιβιωση (χαζαραιων ‘η μη χαζαραιων ιουδαιων) αλλα και την τεχνη επικτρατησης σε παγκοσμιο πλεον επιπεδο.

Με μια αδιστακτη κερδοσκοπια συγκεντρωνονται αμυθητα αγαθα και χρημα και προπαντων μια βαρβαρη εξουσια. Ολοι οι λαοι με υπερβολικη προσκολληση σε κανονες συμπεριφορας, ηθικης και δικαιου αλλα και με προδοτες πολιτικους ηγετες εμφανιζονται στα ματια των Βαμπιρς του διεθνους πολιτικου σιωνισμου σαν καλοθρεμενα δυσκινητα θηραματα, που είναι αδυνατο να ξεφυγουν από το εκπαιδευμενο και ευελικτο κυνηγοσκυλο του δολου.

Οι διεισδυσεις και της εσχατολογιας στην συγχρονη πολιτικη, αποδεικνυουν, ότι οι κινδυνοι, που πηγαζουν από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, δεν μπορουν να θεωρηθουν υπερβολικοι.

Πολλα μελη των κυβερνησεων των ΗΠΑ και των χωρων της Ε.Ε., με πρωτη την Ελλαδα, προσεγγιζουν σημερα τις επαγγελματικες τους ευθυνες με θρησκευτικους ορους.

Ανθρωποι, Εβραιοι με ψευδωνυμα, προθυμοι να εκτελεσουν τις βουλες του «ανωτατου οντος Γιαχβε», μπηκαν στην πολιτικη και στην δικαιοσυνη, μονο και μονο για να προωθησουν βιβλικες και επικινυνες κοσμοαντιληψεις.

Παρ’ ολες τις εμπειριες μας με την φυλη αυτή και τα παρακλαδια της

1. Ποτε δεν συμβιβαστηκαν με την Ελληνικη παρουσια στην Παλαιστιμη.Ιδε προφητη Σοφωνια (6ος π.Χ. αιωνας): «Αλιμονον εις τους κατοικουντας εις τα παραλια της θαλασσης, εις το εθνος των Κρητων.

Ιδου ο λογος του κυριου εναντιον σας:

Θα σε ταπεινωσω, χωρα των Φιλισταιων, θα σε ερημωσω, ώστε ουδεις κατοικος να υπαρχει. Και θα γινει λιβαδιον, βοσκοτοπος δια τους ποιμενας και μανδρα δια τα προβατα.

Αυτή θα μοιρασθη δια κληρου εις τον υπολοιπν του Οικου Ιουδα…»

2. Εκστρατεια του Ξερξη το 480 π.Χ. κατά της Ελλαδος. Η εβραια συζυγος του Ξερξη Εσθηρ εξοντωνει τον φιλελληνα συμβολο του Αμμαν και με τον επισης εβρα’ι’κης καταγωγης πρωθυπουργο Μαρδοχαιο στρεφουν τον Περση αυτοκρατορα κατά της Ελλαδος.

3. Κατά την διεξαγωγη της εκστρατειας του Μεγαλου Αλεξανδρου

προς την Ασια απεπεμψε αυτος από τις πολεις που απελευθερωσε ολους τους Ιουδαιους που διεπραξαν σωρεια ανθελληνικων ενερ-γειων. Οι ραδιουργιες των Ιουδαιων κατά των Ελληνων συνεχισθηκαν και εφθασαν στην αποκορυφωση τους κατά τα χρονια του επιγονου του Μεγα Αλεξανδρου Αντιοχου Δ’ του Επιφανη.

4. Το υπονομευτικο εργο των Ιουδαιων κατά του Ελληνισμου εκδη-λωθηκε μεταξυ 115 και 116 μ.Χ. με την σφαγη 240.000 Ελληνων στην Κυρηνα’ι’κη και 90.000 στην Κυπρο.

5. Ο ρολος των Ιουδαιων και των Χριστιανων κατά την βυζαντινη περιοδο υπηρξεν καταστροφικος για τον Ελληνισμο και την Ελληνικοτητα (Ιδε ιστοσελιδα Αρχαια Ιθωμη, Βιβλιον του Αρθρογραφου με τιτλο Ιστορια γενεσεως του Ανθρωπου και του Θεου).

6. Η δραση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου κατά την επανασταση του 1821 και η εμπλοκη αυτου στα δανεια της επαναστασης και στο ελληνοτουρκικο πολεμο του 1897, υπηρξεν καταστροφικη για τον Ελληνισμο.

Τα ιδια ισχυουν για τους βαλκανικους πολεμους και για την μικρασιατικη εκστρατεια και καταστροφη κ.α. πολλα η ξεφρενη πορεια της ελληνικης ηλιθιοτητας δεν εχει ορια. Φαινεται ότι οι Ρωμηοι της σημερον πασχουν από σπογγειωμορφη εγκεφαλοπαθεια.

Μια βουλευτης της κυβερνουσας κοινοπραξιας των προδοτων και βλακων ισχυριζεται σημερα, ότι η συμμαχια (;) Ισραηλ-Κυπρος-Ελλας, απότελει χαστουκι στα σχεδια της Τουρκιας στην Ανατολικη Μεσογειο.

Τιποτε η κυρια αυτή δεν καταλαβεν από τους θεμελειωδεις μυθους της ισραηλινης πολιτικης, από τις παραποιησεις και πεπλανησεις της εξουσιας και της οικονομιας από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και από την γεωπολιτικη στρατηγικη των ΗΠΑ από τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο και μετα.

Το φαντασμα που στοιχειωνει την αμερικανικη και κατ’ επεκταση την γεωπολιτικη σκεψη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου είναι ο κινδυνος δημιουργιας μιας μεγαλης δυναμης εκτος του ελεγχου τους, η οποια θα κυριαρχει στην μεγαλη στερια της Γης, την ευρασιατικη ηπειρο.

Ελαχιστη σημασια εχει εάν αυτή η δυναμη θα είναι «φιλικη» ‘η «εχθρικη» προς τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση προς τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, μιας και με καθαρα γεωπολιτικα κριτηρια θα είναι από την φυση της ανταγωνιστικη.

Κατα τον πρωην συμβολο του πρωην προεδρου των ΗΠΑ Τζιμη Καρτερ, Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι:

«Η Ευρωπη είναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην ευρασιατικη ηπειρο….Η διατηρηση αυτου του προγεφυρωματος και η επεκταση του ως εφαλτηριο για την δημοκρατια βρισκονται σε αμεση συναφεια με την ασφαλεια των ΗΠΑ»

Εάν, για πολλους λογους, η Ευρωπη εκδιωκεν τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο από την βαση αυτων στην δυτικη περιφερεια, αυτό θα σημαινε αυτοματα το τελος της συμμετοχης των ΗΠΑ και του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στο παιχνιδι που διεξαγεται αμειωτα στην ευρασιατικη σκακιερα.

Στην περιπτωση αυτή οι ΗΠΑ και ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος δεν θα δισταζαν ουτε ένα δευτερολεπτο για να επεμβουν στρατιωτικα στην Ευρωπη.

Αλλως θα αποτελουσαν επαρχια…

Η κυρια αυτή και ο πρωθυπουργος της αλλα και οι υπολοιποι της συμπολιτευσης και της αξιωματικης και μη αντιπολιτευσης πορευονται κοντοθωρα και απερισκεπτα σε επικινδυνους γεωπολιτικους ατραπους κρατωντας στον ελληνικο λαο τους μυθους «κοιτασματα Υδρογοναν-θρακων», Τουρκο-ισραηλινη διαμαχη κ.α.ως επιχειρηματα. Στο πολιτικο παιχνιδι που διεξαγεται στην ευρωσιατικη σκακιερα η Τουρκια και το

Ισραηλ μετρανε πολλα ενώ η πασχουσα από σπογγειομορφη εγκαιφαλοπαθεια Ελλας τιποτε απολυτως.

Το Ισραηλ και οι ΗΠΑ βρισκονται σε ισχυρη γεωπολιτικη αλληλεξαρτηση με την Τουρκια.

Στο παρασκηνιο συντελουνται με παρεμβαση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου αριστες διεργασιες με την Τουρκια. Όλα τα αλλα είναι για το θεαθηναι Εάν δενγινει ένα θαυμα και επεμβουν οι Ενοπλες Δυναμεις της, η καταστροφη και η εξαφανιση της Ελλαδος εχει ηδη με τα σχεδια Overkill Φαιδωρα προαποφασισθει.

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to TA TA’ ΕΟΝΤΑ, ΠΡΟ ΤΑ’ ΕΟΝΤΑ, ΤΑ ΤΑ’ ΕΣΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑ’Ι’ΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ!

  • Περαστικος

    Τι γραφει ο ανθρωπος; Ρε μη μασατε ρεεεεε… Σε λιγο καιρο, να τωρα το σεπτεμβριο μετα τα μπανια ερχονται οοοοολοι.. Θα μαζευτουμε ολοι συνταγμα. Θα εχουμε πολλες πορειες φετος, θα γουσταρουμε σου λεωωωωω!
    Εχει και κατι γκομενακια ρε μανα μου. Μπυριτσα σουβλακι ξενυχτι βρισιδι να πανε τα φαρμακια κατω.
    Θα την ριξουμε την κυβερνηση να παμε σε εκλογες. Αμ τι.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>