Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Κάποιοι δεν είναι μόνο προδότες αλλά μεταφέρουν την προδοσία μέσα από την ιστορία διαχρονικά στις επόμενες γενιές‼!

Αλήθεια ποιος γράφει ιστορία, πως, με ποια έγκριση, ερήμην του λαού;;;

Αυτοί οι κομματικοί ιστορικοί, οι θρησκευτικοί ιστορικοί πόσο αντικειμενικοί μπορεί να είναι;;;

Καθόλου!

Κατά την γνώμη μου τα ιστορικά βιβλία θα έπρεπε πριν κυκλοφορήσουν να ελέγχονται από μια κληρωτή επιτροπή αρίστων, ακομμάτιστων και που έχουν αφήσει στο σπίτι τους τα θρησκευτικά τους πιστεύω! Οι κληρωτοί αυτοί να αλλάζουν με κλήρωση σε κάθε βιβλίο που θα καλούνται να δώσουν την έγκρισή τους και να είναι τουλάχιστον 15 μέλη!

Σήμερα που η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες, ή μια ιστορική μεταβατική περίοδο ή αναγέννησης ή αφανισμού, παρατηρούνται διαστρεβλώσεις  σε σοβαρά ιστορικά γεγονότα που αγγίζουν την προδοσία ή την αχαριστία!

Αυτοί θέλουν να λέγονται ιστορικοί ρίχνοντας λάσπη σε απλούς ανθρώπους ή ηγέτες όπως τους συμφέρει κάθε φορά,  αφού ο θιγόμενος δεν ζει να προστατέψει το όνομά του και την υπόληψή του.

Δηλαδή όλοι μας παπαγαλίζουμε, ή λέμε την μισή αλήθεια, ή  πασπαλίζουμε την υπόλοιπη αλήθεια με σάλτσα που βρωμά ασχετοσύνη, προδοσία, δεν φτάσαμε τυχαία εδώ στην ώρα μηδέν, στον τελευταίο σταθμό του τρένου.

Και συνεχίζουμε να ξηλώνουμε τις ράγες και το τρένο γυρίζει πίσω αλλά και από πίσω έχουν ξηλώσει τις ράγες και το τρένο ετοιμάζεται να ακινητοποιηθεί, θα σκουριάσει, θα λιώσει και τελικά θα χαθεί σε δόξα προσωπικών συμφερόντων και προδοτών!

Ένα από τα χειρότερα ελαττώματα που κουβαλάνε οι ιστορικοί είναι η αχαριστία, η διαστρέβλωση, η ισοπέδωση, η μετά θάνατον λάσπη!

Ιστορικός λέγεται αυτός που λέει ότι εμένα η πολιτική και θρησκευτική μου τοποθέτηση είναι αυτή και με αυτήν θα γράψω τα ιστορικά γεγονότα!

 Παίρνει ο καθένας μια πένα,  δανείζετε και κόπο άλλων και το παίζει ειδήμων λασπολογώντας, διαστρεβλώνοντας αλήθειες, με νεκρούς καλούς και κακούς και το παραδίδει στις επόμενες γενιές!

Αυτή είναι η χειρότερη μορφή προδοσίας, γιατί οι επόμενες γενιές, που θα βρουν τον προδότη να τον κρεμάσουν;;; Και πως θα γλυτώσουν από την ιστορική μόλυνση;;;

Λένε ότι διαβάζεις πολλές απόψεις και βγάζεις το αληθινό συμπέρασμα!

Είναι τελικά ένα τεράστιο ψέμα,  που το έχουν εφεύρει οι ιστορικοί για να καλύπτουν τις βρομιές τους!

 Πίσω στην πλάτη μου στην βιβλιοθήκη έχω πάνω από 20 βιβλία που ξεκινούν ( Η ιστορία της Ελλάδος του τάδε!)

Ο καθένας λέει τις δικές του ψευτιές ή φαντασιώσεις  και επικαλείται και έναν ξένο  ανθέλληνα ή φιλέλληνα δεν έχει καμία σημασία,  που θα δώσει κύρος στα ψέματά  του!  Και εδώ η δουλικότητα και ξενομανία δίνη και παίρνει!

Όποιος Έλληνας πει με βεβαιότητα ότι αυτό που διάβασε είναι η αλήθεια θα πρέπει να είναι ηλίθιος!

Τώρα αυτό το φρούτο παράγεται και στο διαδίκτυο!

Κράμερ εναντίον Κράμερ, πες,  πες,  κάτι θα μείνει, Έγκελς!

Αυτή είναι σήμερα η κοινωνία μας!

 Όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν με κληρωτές επαναλαμβανόμενες επιτροπές, με την ανάσταση της παιδείας εκ βάθρων, με κοινωνία των πολιτών, με ακομμάτιστους αρίστους  σε μια λίστα που θα εκλεγούν για την  διακυβέρνηση, με ένα σύνταγμα φτιαγμένο από τον λαό, με βασική εντολή και αδιαπραγμάτευτη την ανάκληση – αντικατάσταση του ατόμου που του εμπιστεύτηκα  την πατρίδα μου και αποδείχτηκε λίγος η προδότης, μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητά του ή η ενοχή του!.

Όλα αυτά μπορεί να τα επιτύχει αναίμακτα μια λαοθάλασσα από τρία εκατομμύρια λαού από όλη την Ελλάδα να αποκλείσει την βουλή, να καθαιρέσει την προδοτική κατοχική βουλή στο σύνολό της και να ορίσει μια επαναστατική προσωρινή κυβέρνηση με τον στρατό  βοηθό συμπαραστάτη!

Όσο θα αναμασάς σαν την γίδα ότι  δεν είναι δική σου υπόθεση και την αφήνεις σε άλλων τα  χέρια, σύντομα θα βρεθείς στο σφαγείο!

Το σύντομα σημαίνει τον χειμώνα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: