«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΕΝΩΣΗ;

PD Dr.- Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

01.08.2013

Που σε πηγαινουν δια μεσω ολων των κρατων και πλουτων αυτου του κοσμου οι ιερεις του καπιταλισμου, σοσιαλισμου και κομμουνισμου, δηλαδη οι υπηρετες της εξουσιας του ειδωλου μαμμωνα;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στο αρθρο αυτό γινεται μια προσπαθεια να απομακρυνθη ο φερετσες που σκεπαζει το προσωπο της πραγματικης εξουσιαστικης καστας της Ε.Ε. από τα βλεμματα των περιεργων πολιτων της Ε.Ε. και να την προωθηση στο φως της αποβαθρας που της αρμοζει .

Η εξουσιαστικη αυτή καστα προγραμματιζει τους σχεδιασμους της βασιζομενη ως επι το πλειστον στο ειδος της τακτικης και στρατηγικης που θα ακολουθησει για να παραμεινη κατα το δυνατον αγνωστη, για να επιτευξη χωρις καμια αντιδραση τον «Ένα Κοσμο» της.

Η συμβαση για την Ε.Ε. της 07.02.1992 στο Μααστριχτ ηταν από την αρχη και είναι ακομη αμφισβητουμενη.

Πολλα πραγματα ωραιοποιηθηκαν ‘η αποσιωποιηθηκαν.

Η ιδια η συμβαση θεμελειωνεται πανω σε ψευδη και αποτελει ένα μεχρι το κοκκαλο υποκριτικο εγγραφο. Το «πρωτο Ψεμα» αρχιζει ηδη με τις πρωτες λεξεις της με παθος διατυπωθεισης εισαγωγης, οπου υποστηριζεται ότι βασιλικες προσωπικοτητες και προεδροι ανεξαρτητων κρατων με αποφασιθστικοτητα κατ’ επιθυμια….και σταθερα θεληση…αποφασισαν… και ψηφισαν την ιδρυση της Ε.Ε…. Το προοιμιο αυτό αποτελειο το «πρωτο Ψεμα».

Η αποφαση για την ιδρυση της Ε.Ε. στην πραγματικοτητα παρθηκε στα μεσα του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου, το ετος 1944 στην πρωτευουσα των ΗΠΑ Ουασιγκτον από μια ομαδα ανθρωπων αποτελουμενη κατα το ημισυ από πολιτες των ΗΠΑ και από το άλλο ημισυ από ευρωπαιους προσφυγας οι περισσοτεροι των οποιων αποτελουνταν από τους υιους του Αβρααμ.

Οι ανθρωποι αυτοι δεν κατειχαν κανενα δημοκρατικο δικαιωμα από καμια χωρα της ευρωπης και ουτε ειχαν καποια εξουσιοδοτιση από οιονδηποτε κυβερνηση (1).

Ότι πραγματι ολες αυτές οι βασιλικες προσωπικοτητες και προεδροι ανεξαρτητων κρατων που αντιπροσωπευαν τις κυβερνησεις τους οι ιδιοι απεφασισαν το 1992 στο Μααστριχτ ηταν να μην αντισταθουν σε μια αδιαπραγματευτη αποφαση που παρθηκε ερημην τους.

Κατά τον τροπο αυτό η συνθηκη του Μασστριχτ του ετους 1992 δεν επικυρωθηκε από προεδρους κρατων και πρωθυπουργους ανεξαρτητων κρατων αλλα από απλους αχυρανθρωπους.

Οι περισσοτεροι από αυτους υπηρξαν Μασονοι, αφου και η ιδεολογια αυτων για ελευθερες και αδερφικες αξιες είναι χαρακτηριστικη.

Για τον λογο αυτό η ευρωπη της σημερον είναι η ευρωπη των Μασονων και των υιων του Αβρααμ.

Οι δηθεν «δημοκρατικα εκλεγμενοι» κορυφαιοι πολιτικοι στις διαφορες χωρες μελη της Ε.Ε. δεν προωθηθηκαν από τους ψηφοφορους τους προς την ευρωπη, διοτι ως μασονικα αδερφια, ως μελη των Κλουπς PΕΝ και Ροταρυ ‘η ως υιοι του Αβρααμ κατά κρεας, εκτελεσαν τις διαταγες των μεγιστανων του χρηματος, που αντιπροσωπευονται απο τις μετοπικες οργανωσεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και της μασονιας (CFR =Council on Foreign Relations, Τριμερη Επιτροπη και Bilderberger κ.α.) που αναπτυσουν κάθε μορφης δυναμικων δραστηριοτητων εις βαρος των λαων της Ε.Ε.

Το «δευτερο αναιδεστατο Ψεμα» βρισκεται καλυμενο στους στοχους που εορταστικα διατυπωθηκαν για την Ε.Ε.. Στην πραγματικοτητα όμως δεν προκειται για μια «ενισχυση της αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της ευρωπης, ουτε για την «οικονομικη και κοινωνικη προοδο» των λαων αυτων και σε καμια περιπτωση για την «ενισχυση της ταυτοτητας και ανεξαρτησιας της ευρωπης».

Στην πραγματικοτητα προκειται για μια ευρωπη ως τελευταιο σταθμο για την δημιουργια του «Ενός Κοσμου».

Αυτος είναι και ο λογος γιατι κατά το αρθρο Q της συμφωνιας του Μααστριχτ αυτή ισχυει για απεριοριστο χρονο, δηλαδη για παντα και αιωνια!

Η πορεια της ανθρωποτητας στο μελλον και των ευρωπαιων στην Ε.Ε. είναι για τους σχεδιαστες η πορεια για τον «Ένα Κοσμο», ένα «ταξειδι χωρις επιστροφη».

Το «τριτο αναιδεστατο Ψεμα» καλυπτεται στο βασιλικο μπλε χρωμα και στο στεφανι από 12 χρυσα πενταγραμματα της σημαιας της Ε.Ε! Η Ε.Ε. εχει σημερα 28 χωρες μελη της.

Γιατι όμως υπαρχουν μονο 12 πενταγραμματα στη σημαια της Ε.Ε.;

Στο εγκυκλοπεδικο λεξικο Meyers σημειωνονται στην ερωτιση «Ευρωπα’ι’κη-Σημαια», τα εξης:

«Τα 12 αστερια δεν είναι συμβολο για τα εκαστοτε μελη κρατη, ο δε αριθμος αυτος της σημαιας καθωρισθηκε τυχαια και αμεταβλητα κατά την δημιουργια της και ειναι…αναλογα με τα 12 σηματα του ζωαδικου κυκλου εξηγησημα».

Ο κάθε ανθρωπος μπορει στο σημειο αυτό να αναρωτηθη, τι σχεση μπορει να εχει η Ε.Ε. με το αστρολογικο ζωοδικο κυκλο.

Θεωρουν μηπως οι μασονοι και οι υιοι του Αβρααμ ολους τους αλλους, που δεν εκλεχθηκαν από τον Γιαχβε, ως ηλιθιους;

Ποιο λογικη εξηγηση θα μπορουσε να δοθη εάν συνδιαστει ο αριθμος των πενταγραμματων με την καστα των σημερινων εξουσιαστων της Ε.Ε. και του κοσμου.

Όπως είναι στον κάθε σκεπτομενο πολιτη της Ε.Ε. γνωστο, οι απογονοι του Αβρααμ κατά κρεας ειχαν ως πατερα της φυλη τους τον Ιακωβο που ειχε 12 παιδια, από τα οποια προεκυψαν οι 12 φυλες των Ιουδαιων…..

Συνεπως η ευρωπη της σημερον δεν είναι η ευρωπη των πατριδων του στρατηγου Ντε Γκωλ, αλλα η ευρωπη των μασονων και των υιων του Αβρααμ.

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος και οι στοες του βρισκονται από το 1992 σε κατασταση συναγερμου, δηλαδη ηδη κατεχει με τους ανθρωπους του νευραλγικες θεσεις στην πολιτικη, οικονομια, ενοπλες δυναμεις, ΜΜΕ, πολιτισμο κ.α της Ε.Ε.

Ετσι εξηγειται η συμμετοχη περισσοτερων από 90 % προσωπικοτητων της μασονιας στην ευρωπα’ι’κη Κομμισσιον, στην ευρωπα’ι’κη επιτροπη και στο ευρωπα’ι’κο κοινοβουλιο οπου παραμενει αγνωστος και ο αριθ-μος των μοσα’ι’κης πιστης ανθρωπων που δεν τολμουν να εμφανιζονται με τα εβρα’ι’κα ονοματα τους.

Το «τεταρτο αναιδεστατο Ψεμα» συσχετιζεται με την μοντερνα οικονομια του χρηματος και με τον πραγματικο ρολο της ΕΚΤ.

Ουδεις από τουςυπευθυνους της Ε.Ε. τολμα να εξηγηση στον «μικρο ανθρωπο της Ε.Ε.» την χωρις διακοπη απατη και την συνεχως αυξανομενη σκλαβια του:

«Γιατι είναι τοσες πολλες χωρες της Ε.Ε. χρεωμενες; Σε ποιον είναι χρεωμενες;

Πρεπει να υπαρχει καποια εξουσια πισω απ’ ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. από την οποια ολες οι κυβερνησεις υποχρεωνονται να δανειζονται, για να είναι χρεωμενες».

Eαν κάθε κυβερνηση των χωρων μελων της Ε.Ε. ειχε το δικο της νομισμα και με λογικα κριτηρια το ρυθμιζε και την διαδικασια την διατηρουσε μακρυα από τα ιδιωτικα χερια, δεν θα υπηρχε κανενας λογος τα κρατη μελη της Ε.Ε. να είναι χρεωμενα.

Ο συνηθης πολιτης της Ε.Ε. δεν θα ακουγε ευχαριστα, ότι οι τραπεζες οι οποιες σημερα σωζονται με τα χρηματα των φορολογουμενων είναι σε θεση να δημιουργησουν χρημα και το κανουν…Και αυτοι, οι οποιοιελεγχουν τα δανεια των χωρων μελων της Ε.Ε. είναι οι ιδιοι που κατευθυνουν την πολιτικη των κυβερνησεων των χωρων μελων της Ε.Ε. και κρατουν στα χερια τους την μοιρα των λαων της Ε.Ε.

Στο «τεταρτο αυτο ανεδαιστατο ψεμα» κρυβεται και η δηθεν ανεξαρτητη ΕΚΤ που περιεχει η συνθηκη του Μααστριχτ. Ποσο ανεξαρτητη είναι όμως στην πραγμα-τικοτητα η ΕΚΤ;

Για να μπορεσουμε να απαντησουμε στην ερωτιση αυτή, πρεπει προηγουμενως να εξηγησουμε τι νοειται με την εννοια «ανεξαρτητη». Απ’ ολες τις πλευρες, απολυτη ανεξαρτησια;

Ένα τετοιο προνομιο εχει μονο ο Ιεχωβας.

Μηπως σημαινει ανεξαρτησια, από τις δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις των χωρων μελων της Ε.Ε.; Στην περιπτωση αυτή η ανεξαρτησια της ΕΚΤ επιτευχθη πληρως!

Στην πραγματικοτητα όμως η εξαρτηση της ΕΚΤ είναι ολοκληρωτικη. Στο αρθρο 107 της συνθηκης του Μααστριχτ αγκυροβολημενη πολιτικη «Ανεξαρτησια» της ΕΚΤ σημαινει ταυτοχρονα και μια ολικη εξαρτηση από τους μεγιστανους του χρηματος της Ευρωπης του Μααστριχτ.

Η εξαρτηση αυτή κρυβεται στο αρθρο 4α και περισσοτερο στο αρθρο 104-109m της συνθηκης του Μααστριχτ όπως και στο πρωτοκολο για το καταστατικο του ευρωπα’ι’κου συστηματος των κεντρικων τραπεζων, περιγραφομε-νο από 53 αρθρα.

Η αρμοδιοτητα των αποφασεων για νομισματοπολιτικες υποθεσεις βρισκεται αποκλειστικα στην ΕΚΤ, ενώ οι 28 εθνικες κεντρικες τραπεζες διατηρουν φαινομενικα την νομισματικη τους αρμοδιοτητα. Η ΕΚΤ διοικηται από ενα «Προεδρειο» και μια επιτροπη.

Το Προεδρειο αποτελειται από έναν Προεδρο, έναν Αντιπροεδρο και τεσσερε αλλα μελη, από την επιτροπη της ΕΚΤ, ως δε και από τους 28 προεδρους των εθνικων κεντρικων τραπεζων.

Ομοια όπως οι 28 προεδροι των εθνικων κεντρικων τραπεζων, εκλεγοντα θεωρητικα και τα εξη μελη του Προεδρειου από τους εκλεκτορες πολιτες της Ε.Ε.

Στην πραγματικοτητα όμως την επιλογη την δρομολογουν οι μεγιστανοι του χρηματος. Βεβαιως για παραπλανιση κρυβονται οι μεγιστανοι του χρηματος πισω από μια σειρα αχυρανθρωπους, οι οποιοι βαση του αρθρου 11.2 του καταστατικου της ΕΚΤ, οι αχυρανθρωποι αυτοι εκλεγονται «από τις κυβερνησεις των μελων κρατων της Ε.Ε. σε επιπεδο πρωθυπουργων ‘η προεδρων κατοπιν προτασεως της επιτροπης της Ε.Ε., του ευρωπα’ι’κου κοινοβουλιου και της επιτροπης της ΕΚΤ και από τον κυκλο αναγνωρισμενων ειδικων για θεματα τραπεζων».

Για την αναγκαια ενιαια αποφαση οι μεγιστανοι του χρηματος θετουν εκει που χρειαζεται και την αναγκαια πιεση.

Οι μεγιστανοι του χρηματος δεν θα ηταν μεγιστανοι εάν ηταν με τα μισα ευχαρηστημενοι εκει που μπορουν να λαβουν όλα.

Σε ένα μικρο και στην πρωτη ματια δευτερευουσας σημα- σιας αρθρο 24 με τον τιτλο «εν γενει εργασιες» στο καταστιτικο της ΕΚΤ διατυπωνονται τα εξης: «Η ΕΚΤ και οι εθνικες κεντρικες τραπεζες είναι εξουσιοδοτημενοι, περαν από τις υποχρεωσεις τους, να εκτε- λουν και άλλες εργασιες για τον εαυτο τους». Η ΕΚΤ συνεπως, που τοσο ανεξαρτητη είναι, επιτρεπει στο Προεδρειο της περαν του υπηρεσιακου του χρονου να εκτελει και εργασιες για τον εαυτο του (δηλαδη για τους μεγιστανους του χρηματος).

Η ΕΚΤ δεν είναι συνεπως ανεξαρτητη. Οι εκλεγεντες πολιτικοι (Μασονοι), όπως και οι αλλοι πληρωμενοι παραπληροφοριοδοτες, κανουν οτι είναι δυνατον (ψευδονται τοσο πολύ που ακομη και οι δοκοι καμπτωνται!) για να παρουσιασουν για το θεαθειναι την ανεξαρτησια της ΕΚΤ πιστευτη.

Δεν είναι οι «Σοφοι» ‘η οι τεχνικοι του χρηματος που καθωριζουν την νομισματικη πολιτικη.

Οι τεχνικοι του χρηματος της ΕΚΤ είναι υποχρεωμενοι να αφησουν τον τομεα της νομισματικης πολιτικης στα χερια της ευρωπα’ι’κης επιτροπης.

Οι αποφασεις των 28 Μασονων από τους 28 πρωθυπουργους και προεδρους, δηλαδη απο πολιτικους οι οποιοι δηθεν αντιπροσωπευουν τους λαους τους, δεν εχουν καμια βαρυτητα. Αποτελει ακομη ένα Ψεμα (το πεμτο), ότι οι 28 προεδροι υων εθνικων κεντρικων τραπεζων απεσταλησαν από τις κυβερνησεις τους. Είναι ένα φανερο μυστικο ότι οι 28 κυβερνησεις των χωρων μελων της Ε.Ε. δεν αποφασιζουν μονες τους για ποιους θα εκλεξουν ως προεδρους των εθνικων κεντρικων τραπεζων αλλα υπακουουν τυφλα στις επιθυμιες των μεγιστανων του χρηματος.

Οι 28 κυβερνησεις των χωρων μελων δεν είναι τιποτε άλλο από δεκτες εντολων.

Σε περιπτωση διαφωνιων απομακρυνονται σε μονο μια νυχτα.

Το ωραιο στο ολο συστημα που εχουν αναπτυξει οι μεγιστανες του χρηματος είναι, οι εκλογες δια του λαου, η δημοκρατια ‘η οτιδηποτε άλλο που μπορει να ελεγθη.

Οι μεγιστανοι του χρηματος είναι αυτοι που απο το παρασκηνιο εκλεγουν τους πρωθυπουργους των κυβερνησεων των χωρων μελων της Ε.Ε.

Με τον τροπο αυτο οι μεγιστανοι του χρηματος μεταβαλλουν την δημοκρατια σε ψευτοδημοκρατια. Η γνησια δημοκρατια χαρακτηριζεται με το γεγονος ότι οι πολιτικοι οι οποιοι πουληθηκαν σε οποιοανδηποτε, δεν επανεκλεγονται απο τους πολιτες και αποθουνται στο περιθωριο.

Εδώ βρισκεται και το μεγαλυτερο ελλειμα της Ε.Ε. Οι πολιτες της αισθανονται προδομενοι και εχασαν κάθε εμπιστοσυνη στα θεσμικα οργανα της Ε.Ε. Ενας μικρος αριθμος πολιτικων (Μασονων!) αποφασιζει για τα δρωμενα πανω από τα κεφαλια των πολιτων.

Ενισχυεται η υπονοια ότι οι πολιτικοι αυτοι ενδιαφερονται αποκλειστικα για τις θεσεις τους, για την εξουσια και για το χρημα.

Η υπονοια αυτή δεν βρισκεται πολύ μακρια από την αληθεια.

Οι γεωστρατηγικοι υπολογισμοι των μεγιστανων του χρηματος οδηγουν αναποφευκτα σε μια παγκοσμια οικονομικη κριση που είναι καθ’ οδον με στοχο την πτωση του επιπεδου της ευημεριας ειδικα των χωρων με-λων της Ε.Ε. και δη ως εξης:

1. Αυξηση του πληθωρισμου σε διψηφιο αριθμο

2. Υποβαθμιση των αποταμιευμενων περιουσιακων στοιχειων και των ασφαλιων ζωης,

3. Αδεια για κατοχη ξενων νομισματων και χρυσου

4. Τιμες βενζινης ανω των 5 Ευρω/λιτρο

5. Εκτιναξη στα υψη των δαπανων για καυσιμα και ενεργεια

6. Ενοικια κατοικιων ανω των 25 Ευρω/τετραγωνικο μετρο

7. Επαναφορα των εθνικων νομισματων

8. Ισχυρα μειωση των αποδοσεων των κοινωνικων ασφαλειων (Υγειας και Συνταξης)

9. Τρομερη αυξηση της ανεργιας

10. Καταρρευση των Αγορων

11. Εκμηδενιση της ισχυος της ΕΚΤ κ.α.

Η κριση αυτή εχει σχεδιαστει και θα ερθει. Ο κυνδυνος της σημερινης οικονομικης κρισης κρυβεται στο γεγονος ότι κανενας πλεον δεν γνωριζει που και ποια ρισκα παραμονευουν.

Αυτα σκοπηπα εχουν καλυφθει πολύ καλα.

Με τον τροπο αυτο οι παραδοσεις της οικονομιας πηγαν κατά διαβολου…..Η βασικη συμπεριφορα καθε εθνους υπηρξε η παραδοση, η οποια επιδρουσε στην επιτυχια ‘η αποτυχια της οικονομιας.

Για την οικονομικη επιτυχια ενός εθνους μετρουσαν η εργατικοτητα, η λιτοτητα, η εντιμοτητα, η εμπιστοσυνη και η συμπαρασταση, δηλαδη αξιες που λειπουν από την σημερινη Ε.Ε. του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ενώ αυτές θα μπορουσαν να επιζησουν σε μια Ε.Ε. των πατριδων.

Εάν για διαφορους λογους θανατωθει η εμπιστοσυνη, σταματαει καιη αναγνωριση του χαρτινου χρηματος στην οικονομια ως ανταλλακτικο  μεσο.

Αντι του χαρτινου χρηματος η οικονομια θα χρησιμοποιει στην ανταλλαγη αντικειμενα χωρις να λαμβανει υποψη απαγορευσεις και απειλες για προστημα.

Το σημερινο προβλημα της ευρωζωνης κρυβεται στην αδυναμια μειωσης των χρεων δια της αναπτυξης. Η επιθεση κατα των αποταμιευτων, όπως συνεβει στην Κυπρο, θα επαναλειφθει και σε άλλες χωρες της ευρωζωνης.

Τα χρηματα των πολιτων στις τραπεζες δεν είναι σε καμια περιπτωση εξασφαλισμενα. Η ESM που αντικατεστησε τις EFSF και EFSM εξασφαλιζει σε βαρος των κρατων μελων της Ε.Ε. τα κοινα χρεη των τραπεζων.

Επειδη ηδη η προελευση του χρηματος για την ESM είναι ένα αποφασισμενο γεγονος και βασει ειδικου νομου μπορει το χρημα αυτό εντος 7 ημερων να ζητηθη από κάθε χωρα μελος της Ε.Ε. για την διασωση των τραπεζων που βρισκονται σε εβρα’ι’κα χερια, ο ρολος της ESM είναι τουλαχιστον υποπτος.

Η ESM δεν μπορει να παιζη τον ρολο μιας κοινης ευρωπα’ι’κης ασφαλειας των καταθεσων των πολιτων.

Την δουλεια αυτή θα μπορουσε να αναλαβει μια τραπεζικη ενωση.

Για ποιο λογο συνεπως υποχρεωνονται οι ευρωπαιοι πολιτες να σωζουν τις τραπεζες που με δικες τους ευθυνες χρεοκοπησαν.

Εδώ εχουμε να κανουμε με καταληστευση των ευρωπαιων πολιτων από μεγαλοαπαταιωνες…Προς τι συνεπως η σωτηρια των τραπεζων που βρισκονται υπο τον ελεγχο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου(4); Πολλοι δηθεν ειδικοι υποστηριζουν, ότι χωρις την σωτηρια των τραπεζων θα καταρρευσει η ευρωζωνη. Γιατι να μην καταρρευσει;

Αφου αυτή είναι από την ωρα της δημιουργιας της ένα νοθο κατασκευασμα.

Μια νομισματικη ενωση λειτουργει μονο με συγκρισημες οικονομιες των χωρων.

Στην σημερινη ευρωζωνη η προ’υ’ποθεση αυτή είναι ανυπαρκτη.

Όχι μονο η ευρωζωνη αλλα και η ευρωπη των Μασονων και των υιων του Αβρααμ βρισκεται προ της καταρρευσης.

Η χρεοκοπιες των κρατων μελων της Ε.Ε. εχουν προ πολλου προγραμματισθει.

Αυτό δεν το αντιληφθηκαν ‘η κανουν ότι δεν το αντιλαμβανονται, τα Στουρναρια που σημερα ασκουν στην Ελλαδα εξουσια.

Η παγκοσμια πολιτικη στον 21. μ.Χ. αιωνα διαμορφωνεται εκ νεου.

Μετα την σχεδιασμενη καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης, μεταβαλονται δραματικα κατα τον Samuel Huntington (2) η ταυτοτητα των λαων, τα συμβουλα των ταυτοτητων αυτων και κατ’ επεκταση και η παγκοσμια πολιτικη, χωρις ακομη αυτή καπου να καταληξη.

Η σημερινη κοινωνια του εκφυλισθεντος «Homo sapiens», δεν επιβραβευει πλεον τις αξιες, αλληθειοκρατηση, ενσωματωση, ανεξαρτησια, χρησιμοτητα για τα κοινα, αλλα τα τελειως αντιθετα. Οι εθνικιστες δημαγωγοι με τις αλογες αποψεις τους αυξανονται συνεχως.

Οι ανθρωποι αυτοι δεν είναι σε θεση να κατανοησουν έναν κοσμο χωρις πολεμους.

Στους παλαιους πολιτισμους οι ανθρωποι σκοτωναν για την νικη της θρησκευτικης τους αντιληψης, για το εθνικισμο του εθνου τους, για τον λαον τους, για την απελευθερωση από την ξενη σκλαβια.

Στην εποχη μας οι ανθρωποι σκοτωνουν για την υπαρξη της κοινωνιας που αποτελει το θεμελιο των μεγαλων ομαδων κρατων.

Πιστευουν ότι σκοτωνουν παραλληλα για τα ειδικα δικαια και για τις ειδικες ελευθεριες του ανθρωπου και των ομαδων ανθρωπων.

Η πραγματικοτητα όμως είναι πολύ διαφορετικη.

Σκοτωνουν και για τους ιδιους λογους των παλαιων πολιτισμων. Η καταληψη ξενων εδαφων παλαιοτερα εξασφαλιζεν τροφη και σκλαβους και ενισχυεν την εξουσια.

Στις ιστορικες εποχες πα- ρουσιαζονται τασεις πολεμων για τον ελεγχο των εμπορικων διαυλων μεταφορας προ’ι’οντων.

Οι παλαιες αυτές αληθειες επανηλθαν στο προσκηνιο.

Χωρις γνησιους εχθρους δεν υπαρχουν γνησιοι φιλοι. Εάν οι ανθρωποι δεν μισουν, ότι δεν είναι, δεν μπορουν να αγαπουν, ότι είναι.

Οποιος αρνηται τις αληθειες αυτές, αποκηρυσσει την οικογενεια του, τους απογονους του, τον πολιτισμο του, το δικαιωμα υπαρξης του, ολο του Εγω του.

Ισχυριζεται, ότι παντοτε υπηρξαν πολεμοι και παντοτε θα υπαρχουν.

Οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.

Επομενως και στο μελλον θα υπαρχουν πολεμοι.

Σημερα σκοτωνει καποιος ομαδικα και σκοτωνεται ομαδικα.

Ένα τεταρτο εως το ημισυ του ετησιου προ’υ’πολογισμου ολων των λαων της υφηλιου πηγαινει αμεσα και εμεσα για εναν πιθανο πολεμο προς χαραν των μεγιστανων του χρηματος.

Ουδεις υπευθυνος και ηγετικος κρατικος λειτουργος τολμα να αφηση τον λαο του αοπλο και συνεπως απροστατευτο.

Η κατασταση αυτή σκοπημα διαιωνιζεται για να εξασφαλιζεται η συνεχης παραγωγη στρατιωτικου υλικου την οποια χρηματοδοτουν οι μεγιστανοι του χρηματος.

Τι όμως θα συμβει εάν δινονταν στους ανθρωπους χωρις πολεμο αυτά που περνουν με τον πολεμο και την λεηλασια του ηττημενου;

Τι θα συμβει εάν ο «Homo sapiens» μεταμορφωνονταν σε έναν «Homo hu-manus»;

Πως μπορει η σημερινη Ε.Ε. να ανακατασκευαση τις σχεσεις της με την φυση, με τον χρονο, με τους αλλους ανθρωπους και με τον εαυτο της;

Πως μπορει το χαος των συνειδησεων των μεγιστανων του χρηματος, από το οποιο απορρεει ο πονος και ο στεναγμος και στο οποιο κυριαρχει το σκοτος και ο θανατος, να το διαδεχθη η ταξη και η αρμονια;

Δεν είναι δυνατον να επικρατη για παντα στον πλανητη μας ο αλληλοσπαραγμος, τον οποιον οι ως ανω ψυχοπαθεις φανταζονται σαν ισχυοντα φυσικον νομον διοτι διεπονται από συνθηκες αναλογες προς την ελαχιστα απεχουσα ζωωδη κατασταση τους.

Με την κατάσταση την οποιαν εχουν δημιουργησει οι ανθρωποι αυτοι στην Γη δεν ανακοπτεται μονο η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους, αλλα και η εξελιξη του πνευματος στον πλανητη μας υπο ανθρωπινη μορφη.

Λυτρωση σημαινει εξαγορα της ελευθεριας ενός αιχμαλωτου, ενός δεσμιου αντι λυτρων, δηλαδη από κατι που κρατα τον ανθρωπο δεσμιο, που τον πιεζει, που τον τυραννει.

Στο σημειο αυτό δινονται ορισμενες δυνατοτητες λυτρωσης της Ε.Ε. από τους μεγιστανους του χρηματος:

1. Απομακρυνση της καταστροφικης ισχυος των μεγιστανων του χρηματος και των οργανων αυτων, ως Τριμερη Επιτροπη, CFR, Bilder-berger κ.α. μεσα από την Ε.Ε.

2. Απομακρυνση ολων των κυβερνησεων μαριονετες των κρατων  μελων της Ε.Ε. και επανακατασκευη των κοινοτητων και ενος δημοκρατικα λειτουργουντος συστηματος κρατων (Ε,Ε, των πατριδων).

3. Αποκεντρωση της αυθεντιας και της ισχυος ταυτοχρονα με την βιομηχανικη και οικονομικη ισχυ εντος της Ε.Ε.

4. Επανακτηση του συναισθηματος της ταυτοτητας και παραταξη  αντιστασης εναντιον της νεας μορφης αποικιοκρατησης δια της ιδεολογιας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

5. Περιορισμος των νεων αλλα αλλογων τεχνολογικων επιτευξεων και μειωση της ταχυτητας της αλλαγης στην Ε.Ε. Αντι να εργαζωνται οι σοφοι της Ε.Ε. για την εφευρεση μεσων καταστροφης του ανθρωπινου γενους, θα επρεπε να καταγινονται με εργα, τα οποια θα εξησφαλιζαν την ευτυχιαν και την προοδο των ευρωπαιων πολιτων.

6. Αλλαγη της νομοθεσιας που ρυθμιζουν τις μετοχικες εταιρειες για  να αποφευχθει η συσσωρευση της ισχυος σε μορφη πυραμιδας και  η αποκλιση από την ευθυνη.

7. Περιορισμος της δραστηριοτητας ψηφισης νομων από τις κυβερνησεις των χωρων μελη της Ε.Ε. με ταυτοχρονη ενισχυση των δραστηριοτητων συμβολευτικης, επιβληψης και μεσιτευτικης μορφης.

8. Βελτιωση της γενικης κλιμακας διαεδαγωγισης των παιδιων.

Η λιστα αυτή μπορει χωρις δυσκολιες να επεκταθη….

Ενας νεος και ανεξαρτητος από την μοσα’ι’κη ιδεολογια κοσμος της Ε.Ε. ενας «Homo humanus», θα ανιχνευει μια νεα δομη εργασιας, μια νεα κοινωνικη και ψυχικη δομη.

Σε έναν τετοιο κοσμο δεν εχει καμια θεση η ηδη σκουριασμενη λογικη του Morgenstern.

Οι πολιτες της Ε.Ε. της σημερον επαναλαμβανουν εδώ και πολλα χρονια συνθηματα και δεν αντιλαμβανονται ότι αυτά δεν εχουν καμια ουσια.

Συνθηματα ως Νεα Παγκοσμια ταξη, Πανευρωπη, Οικοδομιση της νεας ευρωπης εντος του Ενός Κοσμου, Παγκοσμια Θρησκεια για την Ειρηνη, Παγκοσμιο οικονομικο Μονοπωλιο, Παγκοσμια αστυνομια, Παγκοσμιοποιηση, Αντισημιτισμος κ.α. χανουν την αξια τους, διοτι προκειται για συνθηματα ανθρωπων που πασχουν από ψυχοπαθεια.

Με την νεα λογικη του Morgen- stern, που εκτοπισε την λογικη του Αριστοτελη, τιποτε πλεον δεν μπορει να είναι και να γινη, εάν δεν επιτρεπεται να είναι.

Αγνοουν οι ανθρωποι αυτή ότι στην υλικη φυση παρατηρειται γενικα ότι υπαρχει νομοτελεια, δηλαδη η φυση λειτουργει συμφωνα με ορισμενους νομους, οι οποιοι προκυπτουν από την συσταση και φυση της Κοσμικης ουσιας, και επομενως είναι α’ι’διοι, αμεταβλητοι και απαραβιαστοι.

Ο νομος της αιτιοτητας δεν σταματα ουτε προ της ελευθεριας της σκεψεως η οποια εγκειτε μονον στην ικανοτητα της πεφωτισμενης συνειδησης για να ρυθμιστουν οι παραγοντες εκεινοι που επηρεαζουν τα συναισθηματα της και την σκεψη της.

Μια πλουραλιστικη Ε.Ε. με όλα τα μειονεκτηματα της, ειναι πρωτημη-τεα από μια παγκοσμια δικτατορια των ψυχοπαθων μεγιστανων του χρηματος!!!

Οσονδηποτε μεγαλη και εάν είναι η υλικη περιουσια αυτων είναι μηδεν απεναντι της δοξας και της ευτυχιας, την οποια θα μπορουσε να μας δωση η μεγαλη, η πλουσια και ωραια κληρονομια της ανθρωποτητας, η Παγκοσμια ζωη και η συμπαση της παγκαλου φυσεως.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

1. M.B. Schnapper «Regionalism and World Organisation. Post-ear Aspects of Europes Global Relatinships, A Symposium of the Institute on World Organisation»  ΅ασηινγτον Δ. Ψ. 1944

2. Samuel P. Huntington «Kampf der Kulturen» Europa Verlag GmbH, München, Wien 1998

3. «Austerität totet», www.berlin-athen.eu 25.07.2013

4. «Der große Bankraub in Zypern und der Crash der Eurozone»,

www.berlin-athen.eu

………………………………………………………

PD Dr.-Ing. Gerg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen

 

Tel.+Fax: 02102 32513

 

E-Mail: chaziteo@t-online.de

 

25.07.2013

QUO VADIS E.U.?

 

Wohin bringen Dich, über alle Reiche und Güter dieser Welt, die Prie-ster des Kapitalismus, Sozialismus und Kommunismus d.h. die Diener der Herrschaft des Götzen Mammon?

Georg Chaziteodorou

Es wird hier versucht den Schleier wegzuziehen, der die eigentliche Herr-scherkaste der E.U. vor den Blicken der neugierigen Europäer verbarg, und sie ins ihnen gebührende Rampenlicht rücken. Diese Herrscherka-ste konzentriert ihre Überlegungen vorwiegend darauf, welche Taktik und Strategie zu befolgen sei, um möglichst unmerklich und damit auch

 

widerstandslos den «Einen Weltstaat» zu etablieren. Das ist das Ziel für

 

die Hochfinanz und das hinter der offiziell propagierten «europäischen Einigung».

Der Vertrag über die Europäische Union vom 07.02.1992 war von Anfang an und ist immer noch, umstritten. Viele Sachen sind dort beschönigt oder verschwiegen. Der Vertrag selbst basiert auf Lügen und stellt ein durch und durch heuchlerisches Dokument dar. Die «erste Lüge» be-

 

ginnt bereits mit den allerersten Worten der pathetischen Einleitung, wenn dort behauptet wird, dass königliche Hoheiten und Präsidenten in dem Wunsch…in dem festen Willen…Entschlossen…beschlossen haben,

 

eine Europäische Union zu gründen…Diese Präambel stellt eine «erste Lüge» dar. Die Schaffung der Europäischen Union in Wahrheit wurde mitten in den 2. Weltkrieg, in das Jahr 1944 in der US-Hauptstadt Wash-

 

ington von zur Hälfte aus US-Amerikanern und zur anderen Hälfte aus europäischen Emigranten, vorwiegend mosaischen Glaubens, beschlos- sen. Diese Leute besaßen weder irgendeine demokratische Legitimation seitens auch nur eines einzigen europäischen Volkes noch irgendeine sonstige Regierungsposition in Europa (1). Alles, was die eurokönigliche Hoheiten und Präsidenten bzw. die von ihnen repräsentierten «demo-kratischen» Regierungen in Maastricht 1992 wirklich selbst beschlossen

haben, bestand darin, sich keinesfalls einem unabänderlichen Beschluss

 

zu widersetzen. Damit wurde der Maastrichter Vertrag im Jahre 1992

 

nicht von Staats- und Regierungschefs souveräner europäischer Staaten, sondern von bloßen Strohmännern beschlossen. Die meisten davon wa-

 

ren Freimaurer, zumal diese Ideologie durch ihre freiheitlichen und brü-

 

derlichen Grundsätzen typisch ist. Deshalb ist das Europa von heute,

 

das Europa der Freimauer und der Söhne Abrahams.

Die angeblich «demokratisch gewählten» führenden Politiker in den verschiedenen Ländern der E.U. wurden nicht etwa von ihren Wählern

 

in Richtung Europa gedrängt, sondern, sofern sie als Freimauerbrüder

 

Mitglieder von PEN- und Rotary-Klubs oder als Söhne Abrahams dem Fleische nach nicht ohnedies entsprechende Initiativen entwickelten, von mächtigen, elitären Frontorganisationen des internationalen politischen Zionismus und der Freimaurerei (Council on Foreign Rela-

 

tions, Trilateral Kommission, Bilderberger u.a.) auf Trab gebracht!

Die «zweite unverschämte Lüge» steckt in den feierlich proklamierten

 

Zielen der E.U. Es geht tatsächlich weder um eine «Stärkung der Solida- rität» zwischen den Völker Europas noch um deren «wirtschaftlichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der Identität und Unabhängigkeit Europas». Es geht um die Bildung der E.U.

 

als letzte Etappe auf dem Weg der Entstehung der «Einen Welt». Des-halb auch der Maastrichter Vertrag nach Artikel Q gilt auf unbegrenzte

 

Zeit, also für immer und ewig! Der Marsch der Menschheit in die Zu-kunft und der Europäer in die E.U. ist nach deν Planer der «Einen Welt»

 

eine «Reise ohne Wiederkehr». Das ist auch der Grund warum das

 

Europa von morgen nur als eine multinationale, multikulturelle Einheits-konstruktion, für die Macher, vorstellbar ist.

Die «dritte unverschämte Lüge»verbirgt sich im Zeichen einer königs-blauen Binde mit einem Kranz von 12 goldenen Pentagrammen! Die

 

E.U. heute aber hat 28 Mitglieder. Warum müssen es aber gerade zwölf

 

Pentagramme sein? Das Enzyklopädische Lexikon Meyers vermerkt unter den Stichwort «Europa-Flagge» folgendes: «Die 12 Sterne sind nicht Symbole der einzelnen Mitgliedsstaaten, ihre Zahl wurde bei der Einführung der Flagge als unveränderlich festgelegt und …analog den 12 Tierkreiszeichen interpretiert». Man fragt sich hier, was die E.U. mit

dem astrologischen Tierkreis als solchem zu schaffen haben soll. Hält man uns allen für Idioten? Plausibler will es da schon scheinen, eine Beziehung der zwölf Pentagramme zu der bis heute noch weitgehend

 

geheimen, bald aber offen hervortretenden Herrscherkaste Europas herzustellen; bekanntlich sind viele der Nachkommen Abrahams dem Fleische nach stolz darauf, ihren jeweiligen Stammbaum auf einen der

 

zwölf Söhne ihres Stammvaters Jakob zurückführen zu können…

 

Das Europa von heute ist also nicht das Europa der Vaterländer Gene-

 

rals Charles de Gaulle, sondern das Europa der Freimauer und der Söh- ne Abrahams. Der internationale politische Zionismus und seine Losen

 

sind seit 1992 auf dem Posten, d.h. sie besetzen bereits mit ihren Leu-

 

te Schlüsselpositionen in Politik, Finanz, Wirtschaft, Militär, Medien und Kultur der E.U.

 

Damit erklärt sich der Anteil von mehr als 90% freimaurerischer «Per-sönlichkeiten» in der Europäischen Kommission, in Europäischen Rat und im Europa Parlament, worunter sich auch ein nicht genau quanti-fizierbarer Prozentsatz von Personen mosaischen Glaubens befindet, von

 

denen ja nur relativ wenige so tapfer sind, den ursprünglichen Namen ihres Geschlechts weiterzuführen und damit das einer vorzeitiger Iden-tifizierung einzugehen.

Die «vierte unverschäte Lüge» hat sich mit der modernen Geldwirt-schaft und mit der Rolle der EZB zu tun. Keiner der verantwortlichen der

 

E.U. ist bereit den «kleinen Mann der E.U.», der fortwährend betrügt

 

und fortschreitend versklavt wird, zu vermitteln: «Warum sind so viele

 

E.U.-Länder verschuldet? Bei wem sind sie verschuldet? Es muss eine

 

Macht hinter der Regierungen der E.U.-Länder geben, bei der so gut

 

wie alle Regierenden Anleihen aufnehmen müssen und somit verschul- det sind». Wenn jede Regierung der E.U.-Länder ihre eigene Währung

 

ausgäbe und vernünftig regulierte und diesen Vorgang von privaten Hän-de fernhielte, gäbe es keinen Grund für die Mitgliedsstaaten der E.U. hoch verschuldet zu sein. Tatsächlich gäbe es für ein solches Mitglieds-land der E.U. keinen Grund, überhaupt verschuldet zu sein.

 

Der normale E.U.-Bürger wird nicht erfreut sein zu hören, dass die Ban-ken, die zum Zeit gerettet werden sollen, Geld schaffen können und es

 

auch tun…Und diejenigen, die die Kredite der E.U.-Nationen kontrollie-ren, lenken die Politik der Regierungen der E.U.-Mitgliedern und halten

 

das Schicksal der E.U.-Völker restlos in ihrer Hand.

Bei dieser «vierte unverschämte Lüge» muss die im Maastrichter Ver-

 

trag Verankerte EZB «unabhängig» sein. Aber wie unabhängig ist denn

 

die Europäische Zentralbank wirklich? Um diese Frage beantworten zu

 

können, müsste erst einmal geklärt sein, was denn unter «unabhängig»

 

verstanden werden soll. Allseitige, absolute Unabhängigkeit? Die kommt nur Jahwes zu. Unabhängigkeit von den demokratisch gewählten

 

Regierungen der E.U.-Mitgliedsländer? Jawohl, die ist hundertprozentig verwirklicht! Unabhängigkeit von der privaten Hochfinanz? Davon kann

 

keine Rede sein! Die Abhängigkeit ist hier vielmehr eine totale. Die in

 

Artikel 107 des Maastrichter Vertrags verankerte politische «Unabhän-gigkeit» der EZB ist gleichbedeutend mit einer Hochfinanz-Abhängigkeit Maastricht-Europas. Diese Anhängigkeit kann in Gestalt der Artikel 4a

 

und (im wesentliche) 104-109m des Maastrichter Vertrags sowie in dem

 

ihn beigefügten, aus nicht weniger als 53 Artikeln bestehenden

 

«Protokol über die Satzung des Europäischen Systems der Zentralban-ken und der Europäischen Zentralbank» bestaunt werden. Die Entschei-dungsbefugnis in allen währungspolitischen Fragen liegt einzig bei der EZB, während die 28 nationalen Zentralbanken den schönen Schein ver-bleibender nationaler Währungskompetenz notdürftig wahren sollen.

 

Die EZB wird von einem «Direktorium» und einem «EZB-Rat» geleitet.

 

Das Direktorium setzt sich aus einem Präsidenten, einen Vizepräsidenten und vier weiteren Mitglieder zusammen, der EZB-Rat aus diesem Direk-torium sowie den Präsidenten der 28 nationalen Zentralbanken. Ebenso-wenig wie die 28 nationalen Zentralbankpräsidenten werden die 6 Mit-glieder des Direktoriums vom mündigen Wahlvolk gewählt. Die Auswahl

 

behält die Hochfinanz hübsch selbst vor, wie es sich für eine von ihr geführte Euro-Zentralbank zugegebenermaßen ja auch gehört!!! Natür-lich versteckt sie sich der besseren Optik wegen hinter ihre Galerie

 

bewährter Strohmänner, denn laut Satzung Artikel 11.2 werden die

 

Direktoriums-Mitglieder «von den Regierungen der Mitgliedstaaten auf der Ebene der Staats- und Regierungschefs auf Empfehlung des Rates, der hierzu das Europäische Parlament und den EZB-Rat anhört, aus dem Kreis der in Währungs- oder Bankfragen anerkannten und erfahre- nen Persönlichkeiten einvernehmlich ausgewählt und ernannt wer-

 

den». Die nötige Einvernehmlichkeit wird im Bedarfsfalle mit sanfter Ge-

 

walt von der Hochfinanz selbst hergestellt. Die Hochfinanz wäre nicht die

 

Hochfinanz, wenn sie sich mit der Hälfte zufriedengäbe, wo si das Ganze

 

Bekommen könne. Sie hat einen knappen, unauffälligen Artikel 24 mit

dem Allerwelttitel «Sonstige Geschäfte» in die EZB-Satzung geschleust,

 

der da in aller Unschuld lautet: «Die EZB und die nationalen Zentral-banken sind befugt, außer den mit ihren Aufgaben verbundenen Ge-schäften auch Geschäfte für ihren eigenen Betrieb und für ihre Be-diensteten zu tätigen». Die EZB also, die so herrlich unabhängig ist, dass ihr Direktorium selbst während der Dienstzeit ganz offiziell in die eigene

 

(bzw. Hochfinanzliche) Tasche wirtschaften darf, haben sich die europäi-sche Bürger mehrheitlich gewünscht! Die EZB ist also nicht unabhängig.

 

Die gewählte Politiker (Freimaurer), wie auch andere bezahlte Desinfor-manten, alle nur erdenkliche Mühe gegeben haben (Sie logen dass sich die Balken bogen!) die Unabhängigkeit der EZB den europäischen

 

Völkern schmackhaft zu machen. Es sind nicht die «Weisen» oder die

 

Techniker des Geldes die die Geldpolitik bestimmen. Die Techniker des

 

Geldes der EZB sind verpflichtet, auf dem monetären Feld die Entschei-dungen des Europäischen Rates auszuführen. Diese Entscheidungen werden von den 28 Freimauern, von der 28 Staats- und Regierung-schefs, d.h. von de Politikern, die angeblich ihre Völker vertreten ge- troffen. Es ist eine weitere Lüge (die fünfte), dass die 28 Präsidenten der

 

nationalen Zentralbanken von ihren Regierungen entsandt werden. Es ist ein offenes Geheimnis dass die 28 Regierungen ja gerade in dieser ganz entscheidenden Personalfrage unbedingt auf ihnen (notfalls drohend)

 

zugeflüsterte Hochfinanz «Wünsche», Rücksicht nehmen müssen. Diese Regierungen sind mittlerweile zu puren Befehlsempfängern verkommen, die prompt von der politischen Bühne abzutreten gezwungen werden,

 

wenn sie sich jemals in einem Anfall von Tollkühnheit dem entgegenzu- stellen wagen, was die Hochfinanz dekretiert.

 

Das schöne an dem System, was die Hochfinanz entwickelt hat – d.h. Wahlen durch das Volk, Demokratie oder Republik oder was auch immer -, ist, dass es so leicht kontrolliert werden kann. Die Hochfinanz hinter

 

den Kulissen wählen allen Regierungschefs der E.U.-Mitgliedsländer selber aus. Auf dieser Weise verscherbelt die Hochfinanz die Demokra-tie und wandelt sie zu einer Pseudodemokratie um. Die wahre Demo-kratie wird dadurch gekennzeichnet dass Politiker, die in den Augen der Bürger versagen, dafür verantwortlich gemacht und abgewählt bzw. nicht wiedergewählt werden können. Doch genau daran fehlt es in der EU. Die E.U.-Bürger fühlen sich deshalb über den Tisch gezogen und haben den Glauben an die Unvoreingenommenheit der E.U.-Organe seit

 

langem verloren. Eine kleine Zahl von Politiker (Freimauerer!) entschei-

den über die Köpfe der E.U.-Bürger hinweg. Es verstärkt sich der Ein- druck, es ginge den europäischen Akteuren vor allem um ihre eigenen Interessen an Macht, Posten und Geld. Dieser Eindruck ist nicht falls!

Aus der bisher gesagten wird deutlich, dass die Ideologie des politischen

 

Zionismus und damit der Freimaurerei, die Maastricht- E.U. mittels ihrer

 

Geldmacht als Keimzelle ihres geplanten Welt-Sklavenstaates bereits

 

fast etabliert hat. Systematisch werden alle sozialen Schichtungen und gesellschaftlichen Formungen, die Europa bisher geschafft hat vernich- tet und die einzelnen E.U.-Bürgern aus ihren angestammten Milieus herausgerissen. Es bleibt noch die Verwirklichung der europäischen Staatsbürgerschaft… Keine Tradition darf mehr als heilig gelten. Noch

 

kämpfen die –ismus gegen die Formen der alten traditionellen Wirt- schaft, noch führt die wahre Demokratie einen heißen Kampf gegen alle

 

Kräfte der Reaktion, gegen alle Kräfte der Weltverbrecher.

 

Wozu man aber in Europa eine jüdische Kultur benötigt, das hat bisher

 

Keiner gewagt öffentlich zu diskutieren, denn die Öffentlichkeit darf nicht richtig informiert werden. Die Christen sind angeblich zu derlei

 

Unterstützung und Förderung infolge ihrer «Jüdischen Wurzeln» moralisch verpflichtet! Europa ist sonst mit seiner Vielfalt ein faszinie-render Kontinent. Ohne die Hochfinanz, wäre eine immer engere Union der Völker, der Vaterländer, geschaffen, in der die Entscheidungen, im Gegensatz von heute, möglichst bürgernah zu treffen wären. Europa

 

wäre eine wahre Europa!!! Eine Europa der Vaterländer!!!

Aus Geostrategische Überlegungen der Hochfinanz dieser Welt, ist es

 

möglich, dass ein Crash der Weltwirtschaft geplant ist und dass das globale Wohlstandsniveau, insbesondere der E.U., einen empfindlichen

 

und lang währenden Rückgang und zwar wie folgt durchzumachen muss:

1. Anstieg der Inflation auf zweistellige Raten

 

2. Entwertung der Sparvermögen und der Lebensversicherungen

 

3. Genehmigungen für den Besitz von ausländischen Währungen und

 

Goldbesitz.

 

4. Benzinpreise über 5 Euro/Liter

 

5. Explosion der Heizungs- und Energiekosten

 

6. Mietpreise über 25 Euro/Meter hoch 2

 

7. Statt Euro, Nationalwährungen in der E.U.

8. Starke Reduzierungen der Leistungen von Kranken- und Renten-versicherungen u.a. (3)

 

9. Gewaltiger Anstieg der Arbeitslosigkeit

 

10. Zusammenbruch der Finanzmärkte

 

11. Machtlosigkeit der EZB

Diese Krise ist geplant und wird sie sicher kommen. Was die heutige Krise so tückisch macht ist die Tatsache, dass keiner mehr weiß, wo welche Risiken schlummern. Sie werden absichtlich gut versteckt. Damit

 

hat man die Wirtschaftssitten verfallen lassen….Die Grundhaltung jeder

 

Nation- und nichts anderes waren bisher «Sitten»- die zu ihrem wirt-schaftlichen Erfolg oder Misserfolg entscheidend beitrugen. Fleiss, Spar-

 

samkeit, Ehrlichkeit, Vertrauen und Loyalität haben in der E.U. des inter-

 

nationalen politischen Zionismus nicht mehr denselben Stellenwert wie in der E.U. der Vaterländern. Wird das Vertrauen ernsthaft erschüttert,

 

so wird unter anderen auch das Papiergeld nicht mehr akzeptiert. Ersatz-

 

gegenstände werden zu Geld gemacht, auch Verbote und drakonische Strafen können daran nichts ändern. Das Problem heute in der Eurozone

 

ist, dass sie nicht mehr kann ihre Schulden durch Wachstum abzubauen.

 

Der Zugriff auf den Sparer der E.U.-Bürger kann, wie das Beispiel Zypern

 

Zeigte, nicht mehr sichergestellt werden. Die ESM die die EFSF und EFSM

 

ersetz hat haftet auf Kosten der E.U.-Mitgliedsländer über gemeinsame

 

Schulden. Da die Gelder für den ESM bereits beschlossen sind und nach

 

ESM-Gesetz zwangsweise auch immer wieder neue Gelder innerhalb 7 Tage von den Mitglieds-Staaten für die Bankenrettung abgefordert wer-den können, soll der ESM also die Spekulationslöcher der Banken stop-fen, die die so genannte Euro-Retter mit der Bankenunion nicht recht-zeitig stopfen wollen. Die ESM aber kann nicht die Aufgabe eine gemein-same europäische Einlagensicherung übernehmen. Das wichtigste Ele- ment der Bankenunion wäre eine gemeinsame europäische Einlagen-sicherung. Keiner E.U.-Bürger soll für die Pleitebanken in Europa haften.

 

Die Zwangsabgabe aber für allen Sparer der E.U. für die Rettung der zionistische Banken (warum eigentlich!!!) ist unterwegs….(4).

 

Ohne eine massive Umschuldung der verschuldeten Staaten der E.U.

 

zerbricht die Eurozone. Warum eigentlich nicht. Sie war so wieso von Anfangs an eine Missbildung….und deshalb in ihrer derzeitigen Form gescheitert. Eine Währungsunion zwischen Ländern in denen nicht ähnlichen monetären Verhältnisse herrschen, kann nicht funktionieren. Nicht nur die Eurozone sonder auch das Europa der Freimauern und der

Söhnen Abrahams, steht vor dem Zusammenbruch. Die Staatsbankrotte in allen Mitgliedsstaaten sind bereits vorprogrammiert.

Die Weltpolitik im 21. Jahrhundert wird neugestaltet. Nach dem einge- leiteten Zusammenbruch der Sowjetischen Union, machten nach Samuel

 

Huntington (2) die Identität von Völkern, die Symbole dieser Identität

 

und infolgedessen die globale Politik dramatische Veränderungen durch, die noch nicht beendet sind. Die heutige Gesellschaft des entarteten «Homo sapiens», belohnt nicht mehr die Tugend, Wahrhaftigkeit, In-tegrität, Unabhängigkeit, Nützlichkeit für die Öffentlichkeit, wohl aber das Gegenteil. Die nationalistischen Demagogen mit ihrem grimmige

 

Auffassungen, sind voll in Entfaltung. Diese Leute können sich eine Welt ohne Krieg nicht vorstellen. In den alten Zivilisationen die Menschen töteten für den Sieg ihre religiösen Überzeugungen, im Nationalismus für die Nation, für das Volk, für die Befreiung von Fremdherrschaft. In unsere Zeit die Menschen töten für die Lebensordnung der Gesellschaft, die die Grundlagen der großen Staatengruppen darstellen. Man glaubte sie töten weiter für die spezifische Rechte und Freiheiten der menschli- chen Person und von Personengruppen. Das ist aber nicht

 

so. Sie töten parallel weiter wie in den alten Zivilisationen. Die Erobe-rung von neuen Provinzen früher brachte Nahrung und Sklaven und damit Erhöhung der Macht. In geschichtlicher Zeit treten zum Bedarf an Nahrung Handelsrivalitäten und heute der Kampf um die Rohstoffe der industriellen Wirtschaft. Die alten Wahrheiten sind wieder ans Tageslicht

 

gerückt. Ohne wahre Feinde keine wahren Feunde. Wenn die Menschen nicht hassen, was sie nicht sind, können sie nicht lieben, was sie sind. Wer diese Wahrheiten leugnet, der verleugnet seine Familie, sein Erbe, seine Kultur, sein Geburtsrecht, sein ganzes Ich. Man behauptet, es hat immer Kriege gegeben. Die Menschen ändern sich nicht. Also wird es

 

auch in Zukunft wieder große Kriege geben. Man töte heute kollektiv und stirbt kollektiv. Ein viertel bis zur Hälfte der jährliche Staatshaus-halte aller Völker der Erde werden direkt oder indirekt für den wahr-scheinlichen Krieg vorsorglich zu Freude der Hochfinanz ausgegeben.

 

Kein verantwortlicher Staatsmann wagt es, sein Volk ohne Verteidigung zu lassen. Dieser Zustand wird auch absichtlich von den Waffenprodu-zenten (von Hochfinanz finanziert!) aus nahliegenden Gründen erzeugt.

Was ist aber wenn man die Menschen ohne Krieg das gebe, was sie bisher durch Krieg und Ausbeutung erhalten konnten? Was ist wenn

der «Homo sapiens» zu «Homo humanus» wird? Wie kann die heutige E.U. die Beziehungen zur Natur, zu Zeit, zu anderen Menschen und sich selbst wiederherstellen?

Hier wird nur eine Möglichkeit für die E.U. aufgezeichnet:

· Ausschaltung der Macht der Hochfinanz und deren Organe Trilaterale Kommission, CFR, Bilderberger u.a. innerhalb der E.U.

 

· Ausschaltung der Marionetten-Regierungen und Wiederherstell-ung der Gemeinde und eines demokratisch funktionelles Staaten-

 

systems (E.U. der Vaterländer).

 

· Dezentralisierung der Autorität und der Macht, einschließlich der

 

Industrielle und kommerziellen Macht innerhalb der E.U.

 

· Wiederherstellung des Gefühls der Intensität und Widerstandslei-stung gegen der neue Kolonisierung durch die Ideologie des inter-

 

nationalen politischen Zionismus.

 

· Kennzeichnung des Übergangs von der Jugend zum Erwachsene-

 

alters in der durch geeignete Prüfungen und Zeremonien

 

· Beschränkung der gedankenlosen technologischen Neuerungen und Mäßigung des Tempos des Wandels in der E.U.

 

· Änderung der Gesetze die die Aktiengesellschaften regulieren, um

 

ein pyramidenartiges Aufeinandertürmen von Macht und eine Ausweichung von Verantwortung zu verhüten.

 

· Beschränkung der gesetzgeberische Tätigkeiten der Regierungen der Mitgliedsländer und Vergrößerung die beratende, beaufsichti-

 

gende und vermittelnde Tätigkeit.

 

· Verbesserung des allgemeinen Maßstabs der Kindererziehung.

Diese Liste könnte mühelos verlängert werden……

Eine neue und unabhängige von der mosaischen Ideologie E.U.-Welt des «Homo humanus» tastet nach einer neuen Arbeitsstruktur, einer neuen

 

Sozialen und einer neuen psychischer Struktur. Für diese Welt hat die

 

Schrottreife Logik von Morgenstern keinen Platz. Neue Ideen sind von einer außergewöhnlichen Persistenz. Die E.U.-Bürger von heute wieder-holen seit viele Jahre Schlagworte und erkennen nicht dass diese keinen

 

Sinn mehr haben. Schlagworte wie Neue-Weltordnung, Pan-Europa, Europa bauen in der Einen Welt, Weltreligion für den Frieden, Welt-

finanzmonopol, Weltpolizei, Eine-Welt, Globalisierung, Antisemitismus u.a. verlieren an Bedeutung, weil Wunschträume von Psychopathen der

 

Hochfinanz die eine Weltdiktatur errichten wollen, sind. Durch das Falsch-Denken durch die Logik von Morgenstern versuchen diese Psy-

 

chopathen der Hochfinanz das Nicht-Denken in die gesamte E.U. zu verbreiten.

Eine pluralistische E.U.-Welt mit alle Nachteilen ist eine Weltdiktatur der Psychopathen vorzuziehen!!!

Dr. Georg Chaziteodorou

Literaturverzeichnis

1. M. B. Schnapper «Regionalim and World Organization. Post-war

 

Aspects of Europes Global Relatinships. A Sym-

 

posium of the Institute on World Organisation»

 

Washington D. C. 1944

2. Samuel P. Huntington «Kampf der Kulturen»

 

Europa Verlag GmbH, München, Wien

 

1998.

3. berlin-athen.eu (Eigener Bericht) «Austerität totet»

 

http://www.berlon-athen.eu

 

25.07.2013

4. berlin-athen.eu (Eigener Bericht) «Der große Bankraum in Zyoern

 

und der Crash der Eurozone.

 

http://www.berlin-athen.eu

28.03.20

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>