«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Camp Bondsteel??????????????

Όταν ο λοχίας James Bondsteel έπαιρνε το παράσημο της τιμής από τον πρόεδρο Νίξον για την ανδραγαθία που επέδειξε στον πόλεμο του Βιετνάμ, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ που ιδρύθηκε έκτοτε θα έπαιρνε το όνομά του, τιμής ένεκεν… Άραγε πόσους έσφαξε, αφάνισε αυτός ο δολοφόνος σε ξένο έδαφος και παίρνει και παράσημο

Το Camp-Bondsteel στο (Κόσσοβο) που κατασκεύασε η (Brown & Root), είναι ένα φρικιαστικό Μέρος. Έχει γύρω του ένα ανάχωμα ύψους δυόμισι μέτρων και 9 παρατηρητήρια που παρέχουν στους δολοφόνους μαστουρωμένους σκοπευτές ελεύθερο πεδίο πυρός στη γύρω περιοχή, όπου το δάσος έχει ξυριστεί τελείως!!! Όλοι αυτοί οι στρατιώτες μπορούν να πυροβολούν ανθρώπους για να δουν αν λειτουργεί το όπλο τους!!! Πληρωμένοι δολοφόνοι σε ξένο έδαφος! Και να μην ξεχνάμε και τους δικούς μας που πάνε στο Αφγανιστάν ή όπως επήγαν στην Κορέα και αλλού και να θυμούνται ότι το ίδιο θα κανουν και οι Αφγανοί, οι Κορεάτες  άμα έρθουν στην Ελλάδα!

Πέριξ του Camp-Bondsteel ο αμερικάνικος στρατός ελέγχει (350 χιλιόμετρα δρόμων και 75 γέφυρες). Όλα αυτά γίνονται με τη δημιουργία φυλακίων και με επίγειες και εναέριες περιπολίες. Μια πόλη – κράτος! Άραγε γιατί;;; Όλα αυτά δεν υπερβολικά δυσανάλογα μεγάλο για να ελέγχουν τον αγωγό;;;

Η αυξανόμενη αστάθεια στη Μέση Ανατολή υποχρεώνει τις ΗΠΑ να έχουν βάσεις και ελευθερία πτήσεων πάνω από τα Βαλκάνια γιατί άραγε; Φτιάχνουν με το έτσι θέλω Αμερικανικά κράτη μέσα στα κράτη!

Η Kellogg Brown & Root, που κατασκεύασε το Camp-Bondsteel για λογαριασμό του στρατού, εξακολουθεί να ασχολείται ουσιαστικά µε τα πάντα, στη βάση, εκτός από τα καθαρά στρατιωτικά θέματα. Δεν ξέρουμε πια είναι αυτά που έχουν σχεδιάσει; Χάρη σε ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια που υπέγραψε ποτέ το Πεντάγωνο, η Brown & Root – αυτή ήταν η επωνυμία της, στην αρχή – διαχειρίζεται τις κατοικίες των στρατιωτικών, µμαγειρεύει τα γεύματα, κάνει καθαριότητα, αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προμήθειες και ασχολείται ακόμη και µε την ύδρευση και την αποχέτευση. Η εταιρεία αυτή, που απασχολεί κάπου χίλιους Αμερικανούς πρώην στρατιωτικούς και άλλους 7.000 Αλβανούς εργαζόμενους, ανεφοδιάζει καθημερινά το στρατόπεδο µε πάνω από 2 εκατομμύρια λίτρα νερό, παρέχει ηλεκτρική ενέργεια αρκετή για µια πόλη 25.000 κατοίκων, βάζει 1.200 µμπουγάδες και σερβίρει 18.000 γεύματα κάθε ημέρα.

Την πρεσβεία που μοιάζει σαν πυρηνικός σταθμός,  πια είναι η χρησιμότητά της;;;

η υπηρεσία του Κογκρέσου που ασχολείται µε τον έλεγχο του προϋπολογισμού, για τις βάσεις Bondsteel και Monteith η Brown & Root προϋπολόγισε 5,2 εκατομμύρια δολάρια για έπιπλα που ο στρατός δεν ήξερε καν πού να αποθηκεύσει, και το προσωπικό, στις ίδιες τις βάσεις, ήταν τόσο πολύ που τα γραφεία καθαρίζονταν τέσσερις φορές την ηµέρα, ενώ τα αποχωρητήρια τρεις. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στο Camp-Bondsteel υποστηρίζουν ότι από τις φόρμες αγγαρείας τους λείπει µόνο µια ετικέτα που να λέει: «µε τη χορηγία της Brown & Root».

Ξεπερνά τα 10.000 άτομα και είναι κυρίως αλβανοί, οι οποίοι, για να… «αποφευχθούν οι πληθωριστικές πιέσεις» στην οικονομία της περιοχής, αμείβονται με 2 δολάρια την ώρα. Όπως λένε οι ίδιοι οι αμερικάνοι που βρίσκονται στην περιοχή, η εχθρότητα που αντιμετωπίζουν οφείλεται, μεταξύ άλλων, και στο γεγονός πως το Camp Bondsteel φαντάζει ως μια περιοχή η οποία βρίσκεται 100 χρόνια μπροστά από τον χώρο που την περιτριγυρίζει. Ο τόπος γύρω από το στρατόπεδο είναι πάμπτωχος με τον δείκτη της ανεργίας να φτάνει το 80%.Τι γυρεύει μια τέτοια στρατιωτική εγκατάσταση μέσα σε μια περιοχή που «βρίσκεται 100 χρόνια πίσω»

Καταλαβαίνετε λοιπόν για ποιο λόγο …καίγονται οι ΗΠΑ ,τόσο για την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, όσο και για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Το Σινικό Τείχος όλοι το γνωρίζουμε ,το Camp Bondsteel όμως πολλοί λίγοι. κτίστηκε σε μηδέν χρόνο με άγνωστους τους σκοπούς χρησιμότητας!

Είναι η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση στον κόσμο και βρίσκεται ακριβώς ..δίπλα μας. Στο Κόσσοβο ! Ανάμεσα σε τρία κράτη.

Έχει έκταση 10.000 στρέμματα και βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Κοσσυφοπεδίου, στην πόλη Ουρόσεβατς στα σύνορα με την FYROM.

Αμέσως μετά το τέλος των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Γιουγκοσλαβία, τον Ιούνιο του 1999, οι ΗΠΑ απαλλοτρίωσαν και με ταχείες διαδικασίες την έκταση και σε χρόνο ρεκόρ, από τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, προχώρησαν στην κατασκευή της βάσης Camp Bondsteel και της μικρότερης αλλά εξίσου σημαντικής βάσης το Camp Monteith .

Πράγματι, το τεραστίων διαστάσεων και υπερπολυτελές Camp Bondsteel, (που συναγωνίζεται τη βάση Anaconda στο Ιράκ), στο ανατολικό Κόσσοβο – ένα μέρος του οποίου εκτείνεται και στη FYROM – στεγάζει τα τέσσερα πέμπτα του στρατού που διατηρούν οι ΗΠΑ στα Βαλκάνια, αλλά και το αρχηγείο της πολυεθνικής δύναμης KFOR, που προστατεύει το νεοσύστατο κράτος του Κοσσόβου.

Ρωσία και Ιταλία να θέλουν περισσότερο ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω South Stream, (όπου προσχώρησε και η Ελλάδα), με την Αμερική να προσπαθεί να αναχαιτίσει τα ενεργειακά ανοίγματα της Μόσχας, προτάσσοντας ITGI και Nabucco και την Ελβετία και Νορβηγία να θέλουν να περάσουν το φυσικό αέριο στην Ιταλία από Θεσσαλονίκη και Αλβανία. Αυτή η δικαιολογία είναι στάχτη στα μάτια για να αποκρύψουν τον πραγματικό σκοπό που έχει να κάνει με τους δολοφόνους μισθοφορικούς στρατούς για την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης!

Έτσι, το Camp Bondsteel, «η Μεγάλη Κυρία», («Grande Dame»), όπως το αποκαλούν με καμάρι οι Αμερικανοί, έγινε πλέον ο χωροφύλακας των Βαλκανίων και ο τοποτηρητής των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή. Όποιος εγκάθετος ηγέτης αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα που είναι και πρόβλημα της νέας τάξης θα του στέλνουν μισθοφόρους πληρωμένους δολοφόνους!

Και μέσα στον ξέφρενο αυτό χορό των εκατομμυρίων, εμείς οι ταλαίπωροι αγωνιζόμαστε για το όνομα! Όταν οι 300 εφιάλτες παραδίδουν όλη την χώρα!

Επιπλέον τι αλήθεια διδάσκεται στα σχολεία των Σκοπίων; Μήπως εκτός του ονόματος πρέπει να ελεγχθεί αυτή η “Δημοκρατία” και σε άλλους τομείς, όπως η Παιδεία και το Σύνταγμά της;

Δεν μπορεί να παραβλέπεται η Αρχαίο-ελληνικότητα της Ιστορίας της Μακεδονίας, όταν όλα τα αρχαία γραπτά των ανασκαφών είναι στην Ελληνική Γλώσσα… Γιατί λοιπόν ο ΟΗΕ και τα Πανεπιστήμια ανά τον Κόσμο κλείνουν τα μάτια στην Ιστορική Αλήθεια και το Δίκιο; Ποιο αόρατο χέρι δημιουργεί εφιάλτες σε κλώνους κατά χιλιάδες;;;

Είναι τυχαίο που στις 17/4/08 διεξήχθη στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου συζήτηση με θέμα τη Μακεδονική(!) και την Τουρκική(!) μειονότητα στην Ελλάδα;

Το μεγάλο εφιαλτικό ερώτημα είναι ο Ελληνικός στρατός μετά το κλείσιμο των στρατοπέδων και απαξιώσεις του στρατιωτικού δυναμικού, παρέδωσε την Ελλάδα στους δολοφόνους μισθοφόρους;;;;;;;;;;

Την επιμέλεια και ερεύνα κάνει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>