«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μέχρι σήμερα είχαμε επίσημα 300 προδότες με υπογραφή!!! Τώρα έχουμε στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα με κρεμαστά σιρίτια μπάτλερ!!!

ΕΑΣ- ΕΛΒΟ – ΛΑΡΚΟ- ΕΑΒ!!!

 

Αγαπητοί ΡΟΖ γαλονάδες νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε τον Πόντιο Πιλάτο;;;

Αλήθεια ντρέπεστε καθολου όταν κοιτάτε τον καθρέφτη σας;;;

  Παίρνετε την σκυτάλη στην προδοσία!!!

Ανεχτήκατε μπροστά στον μισθουλάκο σας να παραβιάσουν το σύνταγμα που υποτίθεται είσαστε θεματοφύλακες! 

  Ανεχτήκατε να αυτοκτονούν χιλιάδες συμπατριώτες σας αθώοι, ανέχεστε να βλέπετε αθώα παιδιά και τους γονείς να πέφτουν ή να πεθαίνουν από ασιτία ή έλλειψη φαρμάκων!

Ανεχτήκατε ανεχτήκατε ανεχτήκατε, προδοσίες και τώρα επιτρέπετε να πουλήσουν την στρατιωτική άμυνα της πατρίδος μας!

Να γνωρίζετε ότι στο εμφύλιο που έρχεται τον χειμώνα θα είσαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι, γιατί είσαστε και οι μοναδικοί νόμιμοι που μπορείτε να τον σταματήσετε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το μοντέλο της «καλής» και «κακής» εταιρείας, που είχε επιτυχία στον τραπεζικό τομέα, είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση στην περίπτωση των ΛΑΡΚΟ, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) προκειμένου να πωληθούν κάποια από τα περιουσιακά στοιχεία- «φιλέτα» των τριών επιχειρήσεων.

Η πρώτη σημαντική σύσκεψη για το θέμα, μετά και τις χθεσινές κυβερνητικές ανακοινώσεις για αναδιάρθρωση των τριών εταιρειών που απασχολούν πάνω από 2.200 εργαζόμενους, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, με τη συμμετοχή του υπ. Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου και του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννη Εμίρη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί το θέμα ΛΑΡΚΟ, από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής σιδερονικελίου στην Ευρώπη, και η δυνατότητα πώλησης επιμέρους στοιχείων της.

Ποια όμως μπορεί να είναι τα φιλέτα των τριών εταιρειών; Το εργοστάσιο της Λάρυμνας και τα μεταλλεία του Αγ. Ιωάννη, στην περίπτωση της ΛΑΡΚΟ που θα μπορούσαν να μεταβιβαστούν σε μια εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) και να πωληθούν ανεξάρτητα από την υπόλοιπη εταιρεία. Όσο για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), η εταιρεία κατέχει μια σειρά από ακίνητα – «φιλέτα», με κορυφαία την έκταση του παλιού «Μαρτσινιώτη» στον Υμηττό, καθώς και κτίρια σε περιοχές μεγάλης εμπορικής αξίας, όπως στα λιμάνια της Ελευσίνας, του Λαυρίου και του Αιγίου. Σύμφωνα με το μητρώο της εταιρείας, το σύνολό τους έχει εκτιμηθεί κοντά στα 325 εκατ. ευρώ.

Στο μέτωπο τώρα των υποχρεώσεων των τριών εταιρειών, η εικόνα είναι απελπιστική. Οι υποχρεώσεις και των τριών εταιρειών μαζί φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 2 δισ. ευρώ.

Πηγές από το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) έλεγαν χθες στα «ΝΕΑ» πως είναι τόσο απελπιστική η κατάσταση στην ΛΑΡΚΟ, ώστε παρά τις κρούσεις που έχουν κατά καιρούς γίνει σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Μπαίνει μέσα 4.000 δολάρια τον τόνο !

Σήμερα η ΛΑΡΚΟ για κάθε τόνο νικελίου που παράγει «μπαίνει μέσα» κατά 4.000 δολάρια. Το κόστος παραγωγής της είναι 20.000 δολάρια ο τόνος, και η τιμή πώλησης 16.000 δολ. Οι ζημιές που έχει συσσωρεύσει ξεπερνούν τα 170 εκατ. ευρώ.

Η βιομηχανία που απασχολεί πάνω από 1.000 άτομα προσωπικό, βαρύνεται με υποχρεώσεις 300 εκατ. ευρώ, αντιμετωπίζει φορολογικές επιβαρύνσεις ύψους 190 εκατ. ευρώ, ενώ η Κομισιόν έχει κινήσει τις διαδικασίες για την επιστροφή κρατικών ενισχύσεων άνω των 105 εκατ. ευρώ. Επίσης εκτός από τις κρατικές ενισχύσεις υπάρχουν εκκρεμότητες και στο περιβαλλοντικό σκέλος. Κατά παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας η εταιρεία εναποθέτει εδώ και χρόνια στον Ευβοϊκό Κόλπο στερεά απόβλητα όπως σκουριά ηλεκτροκαμίνων, αντί να τα εναποθέτει σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΕΚΑ σε χερσαίο χώρο.

Το σενάριο της «καλής» και της «κακής» ΛΑΡΚΟ παίζει από το 2012. Στο πλαίσιο αυτό, πολλές φορές η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες στις Βρυξέλλες, προκειμένου να αποφευχθεί το λουκέτο στην εταιρεία, καθώς η Κομισιόν θεωρεί ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Το σχέδιο στηρίζεται στο σκεπτικό να μεταβιβαστούν σε μια «κακή» εταιρεία τα βάρη του παρελθόντος και ζημιές άνω του 1 δισ. ευρώ μαζί με άλλα πάγια (και μικρότερα ορυχεία). Τα καλά στοιχεία του ενεργητικού, όπως είπαμε, θα μπορούσαν να πουληθούν ξεχωριστά.

ΕΑΣ- ΕΛΒΟ

Στην περίπτωση των ΕΑΣ (840 εργαζόμενοι) και ΕΛΒΟ (350), επίσης το καμπανάκι έχει χτυπήσει προ πολλού. Πολλές φορές έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που κάνουν λόγο για «σαλαμοποίηση» της ΕΑΣ και εν συνεχεία τμηματική εκποίηση των «επιμέρους» στοιχείων της (ακίνητα, υποδομές, κλπ). Άλλα σενάρια έκαναν λόγο για συγχώνευσή τους με την ΕΛΒΟ και την ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ).

Η ΕΑΣ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εμφανίζονται να χρωστούν πάνω από 1 δισ. ευρώ σε τραπεζικά δάνεια.

Στο τραπέζι υπάρχει και ένα επαπειλούμενο πρόστιμο ύψους 1 δισ. ευρώ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. στη χώρα μας για παράνομη κρατική ενίσχυση της εταιρείας. Πολλοί πάντως υποστηρίζουν, ότι όταν στο παρελθόν οι ελληνικές αρχές κλήθηκαν από την Κομισιόν, δεν επικαλέστηκαν ούτε τεκμηρίωσαν τους ισχυρισμούς τους σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 346 της Συνθήκης της Λισαβόνας περί λήψεως μέτρων για την προστασία εταιρειών ουσιωδών συμφερόντων εθνικής ασφάλειας.

 http://www.tanea.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>