«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κοινωνία, παιδεία, δικαιοσύνη, ηγέτες. Στην αρχαία Αθήνα και σήμερα.


Σήμερα φίλοι μου υπάρχει τίποτα από τα παρακάτω στοιχεία ενός σύγχρονου  έθνους το 2013;;;; ΟΧΙ!

 Τώρα θα σας διηγηθώ αυτά που είχαν καθορίσει να κάνουν σε  κάθε ηλικία, για να φανεί πιο καθαρά πόσο φρόντιζαν να είναι οι πολίτες όσο γίνεται καλύτεροι  στην αρχαιότητα οι πρόγονοί μας που αρκετοί ανθέλληνες και βλάκες  τους λένε ξεπερασμένους.

Τα παιδιά τους λοιπόν πηγαίνοντας στα σχολεία διδάσκονταν συνεχώς τη δικαιοσύνη· και μάλιστα λένε πως γι’ αυτό πήγαιναν στα σχολεία, όπως σ’ εμάς τα παιδιά (λένε πως πάνε στα σχολεία) για να μάθουν γράμματα.

Κι οι άρχοντές τους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δίκαζαν πάντα υποθέσεις παιδιών. Γιατί βέβαια, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους άντρες, έτσι κι ανάμεσα στα παιδιά γίνονταν κατηγορίες για κλεψιά και αρπαγή και βία και για απάτη και για κακολογία και για άλλα τέτοια που είναι φυσικό να συνέβαιναν. Κι όποια παιδιά ανακάλυπταν ότι κάνουν κάποιο από τα παραπάνω αδικήματα, τα τιμωρούσαν. Τιμωρούσαν όμως και αυτόν που θα διαπίστωναν ότι κάνει άδικες κατηγορίες. Έκαναν ακόμη δίκες και για ένα ζήτημα που γι’ αυτό οι άνθρωποι μισούνται ανάμεσά τους πάρα πολύ, μα δεν πηγαίνουν στα δικαστήρια, δηλαδή για την αχαριστία· κι αν καταλάβαιναν πως κάποιος είναι σε θέση να ανταποδώσει ένα καλό που του έκαμαν κι όμως δεν το ανταποδίδει, τον τιμωρούν κι αυτόν αυστηρά.

Κι αυτό το έκαναν γιατί είχαν τη γνώμη πως οι αχάριστοι μπορεί να δείξουν την πιο μεγάλη αδιαφορία και για τους θεούς και για τους γονείς και για την πατρίδα και για τους φίλους.

Πίστευαν μάλιστα πως την αχαριστία τη συνοδεύει η αδιαντροπιά· γιατί στ’ αλήθεια αυτή φαίνεται πως οδηγεί τους ανθρώπους σ’ όλες τις αισχρές πράξεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>