Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Δεν μας λέτε 300 Βδελύγματα, μιάσματα, γενίτσαροι, ξενόδουλοι, αν καλέσατε τον προδότη Βενιζέλο να σας πει τι κουβέντιασε και υποσχέθηκε κατ ιδίαν;;;

Όχι ότι μας ενδιαφέρει, έτσι από περιέργεια, αφού δεν είναι μόνο 300 οι προδοτες αλλά 11.000.000!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

venizeloi

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τη συνάντησή του στην Αγκυρα με τον ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου πως “”Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας με την Τουρκία”!”

του Στρατή Μαζίδη

stratisΑυτά δηλώνει ο ουσιαστικά διάδοχος του “η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες”, “Η Ελλάδα είναι αδιαπραγμάτευτη” και “βυθίσατε το Χόρα!”.

Το εντυπωσιακότερο όλων ήταν πως αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της επετείου του Αττίλα στην Κύπρο. Λεπτομέρειες…θα ισχυριστεί κανείς. Άραγε να τόλμησε έστω να …ψιθυρίσει τίποτε από μικροφώνου; Χλωμό το βλέπω.

Σχεδόν όμως 100 χρόνια νωρίτερα ένας άλλος Βενιζέλος μεσουρανούσε και πρωτοστατούσε. Από την ένωση της Κρήτης μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους και αργότερα το επός του 1917-1920.

Και μάλιστα σε μια Ελλάδα κατά πολύ φτωχότερη της σημερινής αλλά πλουσιότερη σε όραμα και ψυχική δύναμη.

Ο τότε Βενιζέλος με δεξιοτεχνία και εμπιστοσύνη στις ελληνικές δυνάμεις μεγάλωσε τη χώρα και στο τέλος θα είχε καταφέρει να την τριπλασιάσει αν δεν είχαν διαδραματιστεί όσα έγιναν από τις εκλογές του 1920 και μετά.

Ο σημερινός Βενιζέλος πετά μια ασαφή ατάκα που ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει όπως επιθυμεί. Και αυτό είναι το επικίνδυνο!

Από την Ανδριανούπολη, τα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, τη Σμύρνη και το Αϊβάλι, στο Μοσχάτο, τη Θήβα και το  Λαύριο…

http://freepen.gr/