«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτερη απάντηση Όλγας Γεριτσίδου στο αίτημα Μ. Λαμπράκη σχετικά με το θέμα E.N.D.

Καλησπέρα σας και πάλι,

σας επισυνάπτω την δεύτερη απάντηση της μητέρας μου στην επιστολή του κ. Λαμπράκη, προς δημοσίευση και ενημέρωση του ιδίου και των αναγνωστών σας. 

Ευχαριστώ,

  Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου

κ. Λαμπράκη αγαπητέ,

          Το ποίος είναι ο ‘δικός’ σας ορισμός της λιβέλλου/λίβελου δεν με αφορά. Εγώ χρησιμοποιώ τον ορισμό που βρίσκεται σε όλα τα Ελληνικά λεξικά σε συνδυασμό με τις διατάξεις  του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα περί δυσμενών κρίσεων για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες και την διαφύλαξη δικαιώματος και Εθνικού συμφέροντος,  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, που καθιστούν τις επιστολές σας λιβέλλους και τις εκπομπές σας στα κανάλια που σας προωθούν συκοφαντικές και εξυβριστικές για την τιμή και υπόληψη μας :

          Ενώ η δική μου εκπομπή είναι πλήρης αληθείας και κάθε μου εκτίμηση, κρίση και συμπέρασμα αναφέρεται και βασίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε δεδομένα ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ή ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και άρα σε καμμία περίπτωση δεν εμπίπτει ούτε καν στις διατάξεις της απλής δυσφήμησης (άρθρα 362 και 367 ΠΚ), οι δικές σας οργίλες κραυγές και λόγοι βρίθουν ύβρεων, ψευδών δηλώσεων για το άτομο μου και διασπορά ψευδών ‘πληροφοριών’ και λάσπης, κάτι που σας καθιστά υπόλογο σε εμένα ενώπιον της δικαιοσύνης για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, απόπειρα άρσης μου της ελευθερίας του λόγου μέσω φραστικής βίας και συνεχή παρενόχληση του ατόμου μου μέσω όχι μόνο απλής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αλλά και μέσω ΜΜΕ εντός και εκτός Ελλάδος με πρόδηλο κίνητρο να καταδολιεύσετε και υπονομεύσετε εμένα και την θυγατέρα μου για να προστατευθείτε εσείς  και η οργάνωση σας ελλείψει δυνατότητας σας παράθεσης στοιχείων που να τεκμηριώνουν και να αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τους ισχυρισμούς σας με τους οποίους ασκείτε πιέσεις στον Ελληνικό Λαό.

 

          Και είναι ανίερη και διχαστική η δράση σας καθ’ ότι δεν αρκείσθε σε αυτή την ομολογουμένως μικροπρεπή πρακτική αλλά αποπειράσθε να σπιλώσετε σωρεία αγώνων του Ελληνικού Λαού για να παρουσιασθείτε ως δήθεν από μηχανής θεός σε ποίμνιο ανημπόρων και ανικάνων τω πνεύματι, όπως διαφαίνεται από τις επιστολές σας,  που μάλιστα  αξιοίτε να  σας δέχονται άνευ όρων, ελέγχου και ερωτήσεων επί ποινή της στόχευσης εναντίον τους των ύβρεων σας, των συκοφαντιών σας και των αποπειρών φίμωσης και συνεχούς πανικόβλητης λασπολογίας εκ μέρους σας και της ομάδας σας.

          Πέραν αυτού σας καλώ να προσπαθήσετε να περιορίσετε τον εγωκεντρισμό σας και τον ιδεοληπτικό παροξυσμό σας ότι έχετε δυνατότητες να ‘απαιτείτε’ ή να υπαγορεύετε συνθήκες εκεί όπου είστε ή έχετε την ανοχή και καλή προαίρεση τρίτου να είστε ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ Ή ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. Εάν πραγματικά σας ενδιέφερε η Ελληνοπρέπεια τότε θα προσέχατε να φερθείτε ως σωστός ξένος και όχι ως βάρβαρος. 

          Εάν θέλετε να σχεδιάσετε εκπομπή όπου θα συμμετάσχω και εγώ, καλέστε με δημοσίως σε κάποια από τις πολλές σας εκπομπές στα κανάλια/ραδιόφωνα που σας προωθούν και ενημερώστε με για το τί θέλετε να ειπωθεί και εγώ επίσης δημοσίως θα σας απαντήσω εάν θα αποδεχτώ την πρόσκληση σας ή όχι και για ποίον λόγο.

          Σας υπενθυμίζω ότι εγώ δεν ζήτησα να έχω τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια όπου με λασπολογείτε και ούτε απευθύνθηκα σε εσάς για να σας ζητήσω να σιωπήσετε, αφ’ ενός διότι η υστερική σας αντίδραση είναι άνευ σημασίας για τον Ελληνικό Λαό και αφ’ ετέρου διότι άλλες είναι οι αρχές που θα επιβάλλουν σε εσάς και τους προωθητές σας  να επανέρθετε στην τάξη όπως το Σύνταγμα ορίζει και να περιορίζεστε στην αλήθεια και όχι στο υπερφίαλο και ασύστολο ψεύδος, στο οποίο επιδίδεστε δημοσίως συστηματικά, καθ’ ότι προφανώς σας έχουν απειλήσει πολύ οι διαπιστώσεις μου. Διαπιστώσεις μας οι οποίες εκπέμφθηκαν από ένα μόνο μέσο σε δύο σχετικές με την δίκη σας εκπομπές, αντίθετα με τις σχεδόν καθημερινές σας κατασυκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις-αντιδράσεις σας, των τουλάχιστον τριών ανδρών ενάντια σε μία μάνα και την κόρη της (όπως εσείς, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, το θέσατε καθ’ επανάληψη) : άνδρες που μάλιστα θέλουν να παρουσιάζονται ως εκφραστές Ελληνικών προτύπων (!) και …ελπίδα του Ελληνικού Λαού.

          Εν τέλει, σε μία απέλπιδη προσπάθεια να βρείτε τον μίτο στον λογικό λαβύρινθο που σας έχει ρίξει ο κυκεώνας της αντιλήψεως σας (δυστυχώς με την μεταφορική του νεοελληνική έννοια και όχι την αρχική) θα σας επισημάνω σε απλή λίστα τις παρακάτω βασικές αρχές και αλήθειες :

1.     Η επίθεση σας στην θυγατέρα μου είναι επιεικώς απαράδεκτη και είναι και αβάσιμη, εκτοξευόμενη από ένα άτομο που δεν μπορεί να περιορίσει τον παροξυσμό ψεύδους και θρασύτατης συμπεριφοράς του, συμπεριφορά  που η θυγατέρα μου ουδέποτε επέδειξε ούτε καν ως νήπιο. Ο λόγος που δεν σας έχει απευθυνθεί η ίδια είναι διότι δεν έχετε τολμήσει ακόμα να της απευθύνετε τους μύδρους σας ευθέως σε εκείνη ώστε να αναλάβει η ίδια ως ενήλικος και ενεργός Πολίτης με καταγεγραμμένους αγώνες και θυσίες υπέρ του Έθνους και της Ελευθερίας του να σας απαντήσει.

2.     Το να κάνετε εσείς τον υποβολέα αποπειρώμενος (αποτυχαίνοντας βεβαίως οικτρά) να υπαγορεύσετε σε εμένα τι να σκεφτώ ή τι γνωρίζω ή τι ικανότητες και δυνατότητες έχω απλά παραθέτουν και σκιαγραφούν τους ευσεβείς σας πόθους αφ’ ενός και αφ’ ετέρου και την υπέρ-εκτίμηση των δικών σας τυχόν ικανοτήτων.

3.     η εκπομπή μας «Ενώπιον του Ελληνικού Λαού» δεν φιμώνει κανέναν και συνεπώς κάθε συνΈλληνας, συμΠολίτης και συνΆνθρωπος που μπαίνει στο «chat» της εκπομπής και μας απευθύνει σχόλιο ή παραθέτει πληροφορίες ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ενίοτε διακόπτοντας με όπως χρειάζεται προς προάσπιση της Ελευθερίας του Λόγου, της Άμεσης Δημοκρατίας και της αποδοχής και σεβασμού της γνώμης του άλλου ασχέτως εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, εάν είναι μορφωμένος, ειδικευμένος, γνώστης, επώνυμος/ανώνυμος, κλπ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. Προφανώς Αξίες που εσείς πολεμάτε, όπως διαφαίνεται από τις ενέργειες σας.

4.     Δεν είμαι δημοσιογράφος και η εκπομπή μας δεν είναι δημοσιογραφική ή επί πληρωμή ή διαφημιστική ΚΑΝΕΝΟΣ : πρόκειται για εκπομπή ανάλυσης από ειδικούς κοινωνικούς επιστήμονες και μαχόμενους ενεργούς ακτιβιστές Έλληνες Πολίτες. Ατυχώς για εσάς μας ζητήθηκε από συμΠολίτες να ασχοληθούμε με την συγκεκριμένη δίκη σας (και αυτό λόγω συμμετοχής Γεωργιάδη) και να προβούμε στις αναλύσεις αυτών που είδαμε και ακούσαμε όπως και κάναμε, όπως θα κάνουμε και για κάθε άλλο θέμα που θα μας ζητήσουν συμΠολίτες, κατ’ εξαίρεση των θεμάτων που είχαμε προγραμματίσει ως ζωτικής σημασίας.

5.     Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του καναλιού www.vmedia.gr για να σας δίνω δικό σας τηλεοπτικό χρόνο ή να υπαγορεύω τί θα γίνει στο κανάλι και στο πρόγραμμα του. Για αυτό να απευθυνθείτε στον καναλάρχη. Εγώ μπορώ μόνο στην δική μου εκπομπή με τις προϋποθέσεις που σας είπα και θα σας επαναλάβω να σας ικανοποιήσω το αίτημα σας στο όνομα της Άμεσης Δημοκρατίας.

Κάθε νοήμων άνθρωπος από τα ανωτέρω θα μπορούσε να καταλάβει ότι και εσείς οι ίδιοι μπορείτε οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε εκπομπή να παρέμβετε, όπως άλλωστε έχουν κάνει υποστηρικτές σας, επίσης με πλήρη Ελευθερία του Λόγου και άνευ μεροληψίας ή οποιουδήποτε είδους διάκρισης εκ μέρους μας. 

Οπότε, σε καμμία περίπτωση δεν περιορίζεστε να ακουστείτε από οποιαδήποτε εκπομπή μας εάν το επιλέξετε, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΓΙΩΡΓΟΣ» Ή ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ.

          Αλήθεια, ποίον ‘Γιώργη’ αποφεύγετε ή φοβάστε, ώστε να μου ζητάτε να σας προστατεύσω από την δημόσια αντιπαράθεση μαζί του ;

          Τέλος, πέραν της γελοιότητας του ισχυρισμού σας ότι όποιος συμΠολίτης  σας αντιτίθεται ή αποδέχεται ή μοιράζεται τις δικές μου εκτιμήσεις – τοποθετήσεις είναι και ‘προστάτης’ μου σας προτρέπω να απευθύνετε το όποιο σας αίτημα προς φίμωση στον συμΠολίτη αυτό και όχι σε εμένα διότι εγώ δεν είμαι ολιγάρχης ούτε έχω ακολούθους ούτε αποπειρώμαι να ελέγξω τις πράξεις των συμΠολιτών μου είτε είναι υπέρ μου είτε είναι εναντίον μου, εφ’ όσον δεν παραβαίνουν τα όρια της νομιμότητας και της ηθικής. Όσο για προστάτες (προφανώς εσείς θεωρείτε όσους σας υποστηρίζουν ως τέτοιους ή ως νέους ακολούθους σας) εγώ δεν έχω ούτε επιζητώ κανέναν τέτοιο για τον εαυτό μου όπως ακριβώς δεν αποδέχομαι ούτε και επιζητώ ‘προστάτες’ για την Πατρίδα μου η οποία μαστίζεται από σωρεία τέτοιων ‘προστατών’ εδώ και αιώνες.

          Εξ άλλου, χρείαν προστάτου έχουν μόνο οι ανήλικοι, οι τελούντες υπό δικαστική προστασία-κηδεμονία και οι εκδιδόμενοι, παράμετροι που δεν αρμόζουν ποσώς στην Ελλάδα ή σε εμένα.

          Κλείνοντας, σας επαναλαμβάνω ότι βεβαίως και η πρόσκληση και θετική μου απάντηση στο αίτημα σας να έρθετε στην εκπομπή μας ισχύει με τις κάτωθι προϋποθέσεις για τις οποίες ήδη σας έχω  ενημερώσει στην προηγούμενη μου δημόσια επιστολή προς το άτομο σας :

Α. να έχετε μαζί σας τον πλήρη φάκελο της δικογραφίας της δίκης στην οποία αθωωθήκατε και εάν έχει δημοσιευθεί και σκεπτικό αποφάσεως/ πρακτικά.

Β. να έχετε ήδη δεσμευθεί να απαντήσετε ευθέως σε κάθε ερώτημα που θα σας θέσουμε είτε εμείς είτε συμΠολίτες από το chat, επί κάθε θέματος που άπτεται της E.N.D., της προσφοράς Σώρρα και της δράσης και προσφοράς E.N.D. με δέσμευση δημοσιοποίησης κάθε εγγράφου που θα τεκμηριώνει τις απαντήσεις σας (όπως π.χ. επίσημα έγγραφα, καταστατικά, βεβαιώσεις, αλληλογραφία, κλπ).

Γ. Βεβαίως, πάντα όπως όλοι μας, διατηρείτε το δικαίωμα σας στην σιωπή ως απάντηση όχι όμως στους επικοινωνιακούς ελιγμούς αποφυγής απαντήσεως μέσω προσωπικών φραστικών επιθέσεων και υβρεολογίου.

          Εάν είστε διατεθειμένος για τα ανωτέρω με ειλικρίνεια, διαφάνεια και κοσμιότητα «Ενώπιον του Ελληνικού Λαού» τότε θα αναμένω όπως σας είπα την δημόσια ενημέρωση μου εκ μέρους σας για το πρόγραμμα σας και θα σας αφιερώσω όσο χρόνο απαιτείται.

 Όλγα Γ. Γεριτσίδου

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος,

M.A. McGill University, Canada

Υ.Γ. : η εμμονή σας στο θέμα του πολυτονικού και μάλιστα θέτοντας το ως νέο ‘γλωσσικό ζήτημα’, όπως ιστορικά συνέβη και τελευταίως κατά την διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών της 21-4-1967, προς επίτευξη κοινωνικών διακρίσεων, στρωμάτωσης και διαχείρισης εξουσίας ολοκληρωτικά, μέσω της περιθωριοποίησης και αποκλεισμού του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού από την διακυβέρνηση και διοίκηση και νομή της εξουσίας της Χώρας του, εκτός από αναχρονιστική είναι και δείγμα ολοκληρωτισμού και υπονόμευσης του Ελληνισμού και βεβαίως ακόμα ένα δείγμα της πραγματικής σας τοποθέτησης. Η Παιδεία, κάτι στο οποίο είμαι ειδικός, δεν αναμορφώνεται από άνευ ουσίας και βάθους μορφώματα ούτε από διχαστικές συνταγές που ήδη έχουν αιματοκυλήσει πολλάκις τον Ελληνικό Λαό. Εάν θέλετε να μάθετε πώς αναμορφώνεται και αναστηλώνεται η Παιδεία ΚΑΙ η εκπαίδευση, σας συνιστώ να ανατρέξετε στο βιβλίο μου επί αυτού ή στα άρθρα που έχω δημοσιεύσει ή εν τέλει στην παγκόσμια μοντέρνα αλλά και στην αρχαία Ελληνική βιβλιογραφία επί του θέματος.

 

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2013

Μοιραστείτε το!

6 comments to Δευτερη απάντηση Όλγας Γεριτσίδου στο αίτημα Μ. Λαμπράκη σχετικά με το θέμα E.N.D.

  • Ἐμμανουήλ Λαμπράκης

    —- Forwarded Message —–
    From: Emmanuel Lambrakis
    To: “attiknea@otenet.gr”
    Sent: Wednesday, July 17, 2013 12:18 PM
    Subject: Geritsidou 2c

    Ἀγαπητή κα Γεριτσίδου

    Ὃταν ἐπιλέξατε νά ἀφιερώσετε ἐκπομπή δύο ὡρῶν καί πέντε λεπτῶν,  γιά νἀ ἀνταποκριθεῖτε ὂπως ἱσχυρίζεσθε σέ αἰτήματα συμπολιτῶν, γιά τήν ἀνάλυση τῆς δίκης Σῶρρα-Λαμπράκη, ἲσως θἀ ἒπρεπε νά σκεφτεῖτε νά προσκαλέσετε καί τούς ἂμεσα ἐνδιαφερομένους , ἐάν βεβαίως στόχος σας ἢταν ἡ ἀλήθεια καί ἡ ἐμπεριστατωμένη πληροφόρηση.

    Τόσον ἀπό τήν ἀπόφαση σας νά καταφύγετε στόν μονόλογο ὃσον καί ἀπό τήν ἒκτοτε στάση σας εἶναι πλέον τοῖς πᾶσιν ἐμφανές ὃτι στόχος σας εἶναι ἡ ἀποδόμηση παρά ἡ σύνθεση, ἡ παραπληροφορηση παρά ἠ ἀλήθεια.

    Τά πράγματα κυρία μου εἶναι πολύ ἁπλᾶ Ἐπιλέξατε νά ἀσχοληθεῖτε μέ ἐμᾶς ἐπί δίωρον χωρίς τήν δική μας συμμετοχή. Τό αἲσθημα τῆς δικαιοσύνης καί τῆς δημοκρατίας, ἀκόμη καί μέ τόν δικό σας ὁρισμό, ἐπιβάλλει νά  μᾶς ἀφιερώσετε τόν αὐτό χρόνο χωρίς τήν δική σας συμμετοχή ἢ παρέμβαση πρός ἀποκατάσταση τῆς ἰσοννομίας, καί ἀκολούθως νά ἐμφανιστοῦμε ἀπό κοινοῦ μέ ἐσᾶς  καί νά ἀπαντήσουμε κάθε ἐρώτηση ἀπό κάθε συμπολίτη καί γιά ὃση ὣρα ἐπιθυμεῖτε.

    Ἀντιλαμβάνομαι ὃτι μόλις συνειδητοποιεῖτε πόσο ἀπάνθρωπο καί ἀντιδημοκρατικό εἶναι νά σχολιάζεσαι ἀπό κάποιον, δικαίως ἢ ἀδίκως, χωρίς τήν δυνατότητα τοῦ ἀντιλόγου. Περιπέσατε σέ σοβαρό δεοντολογικό ὀλίσθημα κυρία μου καί ἐάν θέλετε νά διατηρήσετε τήν ἀξιοπιστία σας θά πρέπει νά ὑποστεῖτε τήν συνταγή πού ἐσεῖς ἐπιλέξατε γιά τήν ἀποκατάσταση τοῦ αἰσθήματος τῆς δικαιοσύνης.

    Δύσκολο βεβαίως διότι δέν γνωρίζετε τί θά λεχθῆ σέ αὐτό τό δίωρο (ἃν μᾶς τό ἀφιερώσετε,πού ἀμφιβάλλω) καί ἐδῶ ἀκριβῶς ἀγαπητή μου εἶναι ἡ οὐσία .Οὒτε καί ἐμεῖς εἲχαμε τήν δυνατότητα νά ἀντικρούσωμε τήν δική σας ἱδεοληψία ἀπληροφόρητοι ὃντες, ὃταν παράφωρα ἐπί δίωρον προσπαθήσατε νά ἀποδομήσετε τόσον τήν διαδικασία τῆς τῆς δίκης ὃσον καί τόν θεσμό καθ᾽ἐαυτόν.

    Ἑξακολουθεῖτε νά λειτουργεῖτε ὡς ἀνακριτής .Ἑμεῖς δικαιωθήκαμε ἀπό τά δικαστήρια καί έσεῖς διαφωνήσατε μἐ τήν ἀπόφαση τοῦ θεσμοῦ τῆς δικαιοσύνης. Ἀναφαίρετον δικαίωμα σας ….
    Ἐμεῖς ἒχουμε ὑποστεῖ ἢδη τήν θεσμικἠ ἀνάκριση καί τήν ἀκροαματική διαδικασία καί ἀπεδέχθημεν τήν ἀπόφαση τῆς δικαιοσύνης, ἐνῶ ἐσεῖς ἐπιμένετε νά μᾶς ἀνακρίνετε ἐκ νέου στό ἂτυπο δικαστήριο σας ἐπειδή διαφωνεῖτε μέ τήν ἀπόφαση τῶν θεσμῶν.

    Ἓχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα κυρία μου  ἂν δέν ἀντιλαμβάνεστε ὃτι οὒτε θεσμός εἶστε οὒτε ἐξουσία. Εἶστε ἑνα ἁπλό μέλος τῆς ἲδιας μέ ἐμᾶς κοινωνίας καί ὑποχρεοῦσθε νά σέβεσθε τουλάχιστον τόν θεσμό τῆς δικαιοσύνης ὁ ὁποῖος ἀποτελεῖ τό μοναδικό πλέον ἐχέγγυο τῆς ὁμαλότητος στήν καταταλαιπωρημένη πατρίδα μας. Ἐάν ἀποδομηθῆ καί αὐτός ὁ θεσμός ὃπως ἐσεῖς τό ἐπιχειρεῖτε ἐπέρχεται τό χάος.

    Δέν δικαιοῦσθε νά διεξάγετε δίκην ἐκ νέου ὑποκαθιστώντας τόν θεσμό καί νά λασπολογεῖτε ἐναντίον τῶν ἀθωωθέντων ἐπειδή διαφωνεῖτε μέ τήν ἀθώωση .Ἐμεῖς σᾶς δίδουμε τήν διέξοδο γιά νά μήν διασυρθεῖτε ἀμφισβητοῦντες τήν δικαιοσύνην, μέ τήν ὁποίαν ἀντιλαμβάνομαι ἒχετε προηγούμενα , μέ τό νά ἐξισσοροπήσουμε τήν ἀδόκιμη ἀπόφαση σας νά μᾶς σχολιάσετε ἐπί δίωρον ἂνευ ἀντιλόγου .

    Ἀποκαταστήσατε πρῶτα τήν ἀδικία πού ἐγνωσμένα διαπράξατε καί ἀκολούθως νά ἀφιερώσουμε ὃσον χρόνον ἐπιθυμεῖτε σέ δημόσια ἀντιπαράθεση μέ ὃλα τά στοιχεῖα τά ὁποῖα ἓκαστος ἐξ᾽ ἡμῶν διαθέτει.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ.

    Ἡ συνεχής ἂρνηση σας νά ἀποκαταστήσετε τήν δικαιοσύνη καί τήν ἱσονομία εἲμεθα βέβαιοι ὁτι δέν θά προσθέσουν ὑποστηρικτές στήν προσπάθεια σας ἀλλά μᾶλλον στήν ἱδική μας…………..

    Καί ἐδῶ εἶναι τό τραγικό δίλημμα πού μαστίζει τήν φυλή τῶν Ἑλλήνων ἀνέκαθεν.

    Ἑάν κυρία μου ὁ στόχος τῆς ἰδικῆς μας καί τῆς ἱδικῆς σας προσπάθειας εἶναι νά ἐπαναφέρωμεν τήν δημοκρατία καί τόν Ἑλληνισμό ὡς πρωταρχικά ἀξιακά συστήματα στήν πατρίδα μας διατί ἑρρίζωμεν ἒχντες τόν αὐτόν στόχον ?

     Μήπως ἑρρίζωμεν διά τόν τρόπον τῆς προσπάθειας καί ἀγνοοῦμε τόν στόχο μας?
     
    Δέν νομίζετε ὃτι εἶναι περισσότερα ὃσα μᾶς συνδέουν παρά ἐκεῖνα πού μᾶς χωρίζουν?

    Φανταστεῖτε συννένωσιν τῶν ὃποιων δυνάμεων μας καί τό πιθανό ἀποτέλεσμα .
    Ἓχετε φαντασία ? Θάρρος?  Διορατικότητα? ‘Oνειρεύεσθε?

    Ἐμεῖς ναί ……. Ἑσεῖς κυρία μου?

    Ἐμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός

    Πρόεδρος END (End National Deb

    Υ\Γ   Ἡ γλῶσσα ἀγαπητή μου κυρία δέν νομοθετεῖται. Γνωρίζετε ὃτι τόσο ἡ “δημοτική” ὂσον καί τό “μονοτονικόν” ἦτο ἀποτέλεσμα νομοθετικῆς παρεμβάσεως καί ὂχι ἐξελικτική πορεία γλωσσικῶν ἱδιωμάτων ὡς ἱσχυρίζεσθε. Ἂν ἀσπασθοῦμε τήν ἂποψη σας καί δέν ἀντιδράσωμεν ἐμπράκτως στήν σχεδιαζόμενη νέα νομοθετική παρέμβαση τῆς καταργήσεως τῶν διφθόγγων καί μερικῶν φωνηέντων σέ βαθος δέκα- εἲκοσι  ἐτῶν ἡ ἑλληνική θά εἶναι γλῶσσα “νεκρά ” Ἐλπίζω καί εὒχομαι νά μήν εἶναι καί αὐτό ἀποδεκτό ἀπό ἐσᾶς………..

  • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

    Τό ἐρωτηματικό “?” εἶναι σημεῖο στίξης τοῦ Πολυτονικοῦ;

  • Όλγα Γ. Γεριτσίδου

    κ. Λαμπράκη αγαπητέ,

    Προφανώς δεν έχετε ιδέα του πώς λειτουργεί μία εκπομπή και τί μπορείτε να ισχυρισθείτε ή να απαιτήσετε. Ουδόλως μου προκαλεί έκπληξη καθ’ ότι οι γνώσεις σας για το πώς λειτουργεί μία Δημοκρατία και οι εκπομπές και τα δημοσιεύματα εντός αυτής είναι ανύπαρκτες.

    Ούτε προφανώς έχετε δυνατότητα ανάγνωσης και κατανόησης κειμένου (το γνωστό σε κάθε παιδάκι που μαθαίνει αγγλικά και άλλες γλώσσες αλλά και την Ελληνική reading comprehension) διότι ουδόλως κατανοήσατε το περιεχόμενο της επιστολής μου.

    Έχετε λάβει την πρόσκληση μου και τις προϋποθέσεις αυτής. Για κάθε άλλου είδους εκπομπή δική σας κοπής σας έχω ήδη υποδείξει να απευθυνθείτε στον καναλάρχη.

    Και επιτέλους ας βρείτε το κουράγιο να πείτε ότι αρνείστε τον τεκμηριωμένο με επίσημα στοιχεία διάλογο που σας παραχώρησα ευθέως χωρίς προφάσεις εν αμαρτία.

    Τέλος, άλλος ο θεσμός της Δικαιοσύνης και άλλος ο ρόλος ανθρώπων στους θώκους της για τους οποίους η ίδια η Δικαιοσύνη έχει θεσπίσει διατάξεις ελέγχου των ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ διότι ο κάθε Πολίτης είναι ο διαχειριστής της εξουσίας του Κυρίαρχου Λαού όπως και το άρθρο 120 Σ ορίζει και επιτάσσει.

    Απλά, η τοποθέτηση / στάση σας ξεκαθαρίζει με κάθε νέα προσπάθεια σας να με αποφύγετε εφ’ όσον διαπιστώσατε ότι δεν μπορείτε να με χειραγωγήσετε ή εξανδραποδίσετε και βεβαίως ούτε μπορείτε να αντέξετε καν να ακούσετε, πόσο μάλλον να απαντήσετε, στις ερωτήσεις μου τις οποίες οι δημόσιες τοποθετήσεις σας προς τον Ελληνικό Λαό μου δίνουν το Δικαίωμα να θέσω και εγώ δημοσίως και ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    Όσον αφορά την …προσφορά σας προς τα εμένα αύριο στην εκπομπή μου θα τοποθετηθώ, στην οποία εκπομπή θα κλείσω και το θέμα σας εφ’ όσον αποφεύγετε την πρόσκληση μου και κάθε διάλογο στα θέματα που εσείς ανοίγετε και δημιουργείτε ακόμα και δι’ αυτής της αλληλογραφίας.

    Εάν και εφ’ όσον αποδεχθείτε τις προϋποθέσεις μου αναμένω την ενημέρωση μου εκ μέρους σας δημοσίως για την ημέρα και ώρα της εκπομπής. Ειδ’ άλλως, μπορείτε να παρέμβετε και εσείς ως πολίτης –ακροατής μέσα από το chat της εκπομπής όσο θέλετε, όπως ήδη σας πληροφόρησα, οπότε παράπονα περί δικού μου ανεμπόδιστου μονολόγου δεν ισχύουν και στην δική σας περίπτωση όπως και σε κανενός που συζητήθηκε επωνύμως στην εκπομπή μου.

    Μέχρι τότε το μόνο που διαφαίνεται συστηματικά μέσα από τα λεγόμενα σας είναι η συνεχής σας αποφυγή για έναν πραγματικό ευθύ, αντρίκιο και Δημοκρατικό διάλογο και η συνεχής σας παράκληση να εκπέμψετε τους νεφελώδεις και σκαιούς προπαγανδιστικούς μονολόγους σας και με δική μου επιμέλεια, προφανώς για να ισχυρισθείτε κατόπιν ότι δήθεν ‘ανασκεύασα’ ενώ εγώ εμμένω πλήρως σε κάθε τι που είπα για εσάς βάσει των υπαρχόντων τεκμηρίων της δίκης σας και των δηλώσεων σας.

    Όλγα Γ. Γεριτσίδου
    Εκπαιδευτική Ψυχολόγος,
    Μ.Α. πανεπιστημίου McGill, Καναδά

    Υ.Γ. και πάλι επιχειρείτε να στρεβλώσετε την αλήθεια των λεγομένων μου σχετικά με το πολυτονικό ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και είστε και εκτός θέματος στην προσπάθεια σας να αποφύγετε την ιστορική πραγματικότητα που σας ανέφερα : τα οικτρά σχέδια νόμου περί καταργήσεως διφθόγγων, αλλοίωση προφοράς, κλπ είναι το ίδιο δόλια και υπονομευτικά για το Έθνος και την Δημοκρατία όσο και οι δικές σας ‘θέσεις’ που δεν προέρχονται από τίποτε Ελληνογενές αλλά είναι απλή απόρροια της εφαρμογής του γερμανικού και γαλλικού μοντέλου εκπαίδευσης και κοινωνικού διαχωρισμού που σαν τον Προκρούστη με το ζόρι επέβαλαν στην Ελλάδα.-

  • ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

    “…η συνεχής σας αποφυγή για έναν πραγματικό ευθύ, αντρίκιο και Δημοκρατικό διάλογο…”

    • Να κάνω μια παρέμβαση και να ξεκινήσω με μια καλησπέρα στις κυρίες Όλγα Γ. Γεριτσίδου, Ασπασία και τους κυρίους Γιωργή και Γιαλτουρίδη!
      Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες δεν εχω ούτε την μόρφωσή σας ούτε τις γνώσεις σας! Με μόνη την αγάπη για την πατρίδα μας παίρνω το θάρρος να σας πω ότι αυτές τις τεράστιες γνώσεις και αγάπη για την πατρίδα μας δεν θα ήταν ποιο σωστό να τις ενώσουμε σε έναν κοινό αγώνα για την ανατροπή των προδοτών και όποιων επεξεργάζονται προδοσίες με διάφορες πατέντες Σωτήρων Γιαλαντζί η πολιτικών εφιαλτών; Δεν νομίζω ότι τέτοια μυαλά και πατριωτισμός που διακρίνω σε όλους-όλες πρέπει να αναλώνετε τέτοιες στιγμές που η πατρίδα μας βρίσκετε σε πορεία διχόνοιας, διαμελισμού, και εμφυλίου μας επιτρέπει να έχουμε την πολυτέλεια να φιλοσοφούμε; Ή να διευκρινίζουμε τις μικροδιαφορές μας σε επιμέρους θέματα, ενώ μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε σε έναν αγώνα μετωπικό με όλους τους απατεώνες, προδότες και τα λεγόμενα βδελύγματα. Εγώ βλέποντας ότι εμείς ασχολούμαστε με ένα πρόσωπο που αν το εξετάσετε σωστά και με ψυχραιμία θα δείτε ότι αυτός πετυχαίνει τον σκοπό του και τις εντολές που εκτελεί ως ο μεγαλύτερος διασπαστής του συνολικού αντί-μνημονιακού κινήματος, βοηθώντας και μην γελάσετε γιατί είναι συμπέρασμα από την συγκυρία, την προδοτική Κυβέρνηση! Όπως θα έχετε δει εχω καλέσει επανειλημμένος τον Σώρρα τον Λαμπράκη και τον κάθε σωτήρα να μου στείλει τα στοιχεία του όπως κάνω και εγώ! Και αυτοί αντίθετα το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν να απειλούν, και πέρα βρέχει. Αν θα πάτε στην κατηγορία θεμάτων στον Γιαλτουρίδη και Σώρρα θα ενημερωθείτε καλύτερα. Αλήθεια αν πρέπει να ασχοληθούμε μαζί τους είναι να τους προκαλέσουμε να μας δώσουν αληθινά στοιχεία που να τεκμηριώνουν χωρίς αμφισβήτηση τα λεγόμενά τους, σε διαφορετική περιπτώσει όλοι μας μαζί να τους ξεσκεπάσουμε μαζί με τους πατρόνες τους και τους σκοπούς τους.Ξέρετε εχω ένα ανατριχιαστικό ένστικτο που δεν με έχει προδώσει ποτέ και φοβάμαι ότι η Ελλάδα οι Έλληνες και ο Ελληνισμός βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο αφανισμού από βρόμικα τραπεζικά κέντρα του εξωτερικού με την πλήρη συνεργασία των ντόπιων προδοτών! Επίσης πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να βρούμε τρόπο να ενημερωθεί το 75% που δεν έχουν γνώσει και πρόσβαση στις πληροφορίες του ιντερνέτ. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά όταν αισθάνομαι ανίκανος να βοηθήσω την πατρίδα μου ενώ υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και είναι διασκορπισμένοι σαν τις βεργούλες του πατέρα προς τα παιδιά του, με πιάνει ένας βαρύς πόνος ασήκωτος. Δεν μιλώ για κίνημα ή κόμμα ή ότι άλλο, μιλώ για σύμπνοια ένωση γνώσεων και πληροφοριών να τους χτυπάμε ομαδικά και μια γροθιά! Συγχωρείστε μου τυχών ορθογραφικά λάθει.

      • Γιωργής

        Εγώ 100% μαζί σου. Δεν είμαι πολιτικός, οπότε το μόνο που μπορώ να προσφέρω
        είναι τεχνικές γνώσεις και (τεκμηριωμένες) απόψεις.

        Συμφωνώ ως προς την προδοτική κυβέρνηση και στο ότι αυτή τη στιγμή πάμε
        ολοταχώς κατά διαόλου (μετά συγχωρήσεως), αλλά πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό
        αυτό οφείλεται στο ραγιαδισμό που κάνει τον κόσμο να καταπίνει την
        παραπληροφόρηση αμάσητα (μόνο και μόνο επειδή σερβίρεται σε “απλοποιημένο”
        περιτύλιγμα σαν παραμυθάκι και είναι ευκολότερο κάποιος να αποδεχθεί τα
        παραμύθια παρά να πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει το μυαλό
        του να δουλέψει. Τα βλέπετε και από τα σχόλια της κας Ασπασίας που τα
        γεγονότα και τις αξιολογημένες δημοσιεύσεις τις θεωρεί “φανατισμό” και
        αυτό που αντιπαραθέτει είναι “ντοκιμαντέρ” και “blog posts” για εξωγήινους
        και “άλλο DNA” τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένο
        κοινό).

        Όποιος πραγματικά έχει όρεξη για αγώνα, το πρώτο βήμα είναι πάντα η
        αυτάρκεια (διατροφική, ενεργειακή και τεχνολογική) και η ισχυρή αλλά
        οριοθετημένη κοινωνική αλληλεγγύη (δηλαδή πρέπει να βοηθάμε όποιον
        πέσει αλλά όχι να γίνουμε άσυλο για τεμπέληδες ούτε “γη της επαγγελίας”
        για τους απανταχού γης κατατρεγμένους, ο πάτερ παπανικολάου το έθεσε
        πολύ σωστά).

        Έχοντας αυτάρκεια, καθώς και ένα σύνολο κοινών αξιών και ιδανικών
        για τα οποία να είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε θυσίες, τότε δε
        χρειαζόμαστε ούτε δανειστές/τοκογλύφους, ούτε “σωτήρες”, ούτε
        εξωγήινους και μπορούμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας.

        Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν κινούνται οι “περγαμηνές” που θέλω
        εγώ φίλε ΠΑΤΡΙΩΤΗ: τρόποι παραγωγής ενέργειας χωρίς πετρέλαιο,
        εναλλακτικά νομίσματα και τοπική/κοινωνική οικονομία, μέθοδοι
        βελτιωμένης καλλιέργειας για κήπους και μικρές εκτάσεις κλπ,
        αγροτική τεχνολογία (π.χ., μικρά τρακτέρ που να μπορεί ο αγρότης
        να τα επισκευάζει μόνος του και να είναι φθηνά και να κρατάνε
        μια ζωή αντί να έχουν “δερμάτινο κάθισμα”). Αυτά είναι πράγματα
        στα οποία ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ δεν έχει η πολιτεία και ελπίζω να
        βοηθήσουν ώστε τουλάχιστον να μην πεθάνουμε από την πείνα σε
        λίγο που θα αρχίσει να πέφτει και ξύλο.

        Ταυτόχρονα, σε επίπεδο δημοκρατίας και εγώ και οι φίλοι μου
        δραστηριοποιούμαστε και σε συστήματα ανοιχτής δημοκρατίας και
        ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ηλεκτρονικές υπογραφές και τιμολόγια
        (ώστε να μη χρειάζονται πια “φορολογικοί μηχανισμοί”), στη
        “Διαύγεια” την οποία κι εσείς θα πρέπει να πιέσετε να
        χρησιμοποιείται και όχι να περνάνε δαπάνες “κάτω από το
        τραπέζι” και εν κρυπτώ, κλπ κλπ.

        Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σπαστικό
        είναι κάποια άτομα να δουλεύουν 15ωρα καθημερινά για να γίνουν
        όλα αυτά (και πολλά περισσότερα) πράξη, θυσιάζοντας τις πολύ υψηλότερες
        αμοιβές που προσφέρουν οι εταιρείες του εξωτερικού και από την άλλη
        αντί να μας βοηθούν να πρέπει να ξοδεύουμε και χρόνο στο να πολεμάμε
        ηλίθιες θεωρίες συνομωσίας (εξωγήινο DNA κλπ) οι οποίες λειτουργούν
        όπως ακριβώς η ορχήστρα στον τιτανικό που διασκέδαζε τον κόσμο όσο
        το καράβι βούλιαζε …

        Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Ο χρόνος. Η γενιά μας πρέπει
        και να βγάλει τα προς το ζην και εμείς δε δουλεύουμε 8ωρα αλλά
        12ωρα + άλλες 4-5 ώρες εθελοντική εργασία καθημερινά. Όταν λοιπόν
        σε ό,τι πούμε συναντάμε μόνο φανατισμό και προκατάληψη (και από
        την άλλη μεριά τον οικονομικό πόλεμο από την κυβέρνηση μέσω των
        νέων φορολογικών μέτρων αντί για “υποστήριξη”), πώς θα υπάρχουν
        οι απαραίτητες δυνάμεις για να ασχολούμαστε με όλους τους
        απατεώνες ξεχωριστά; Προσωπικά λοιπόν, απλά μια στο τόσο διαλέγω
        έναν κοινοβουλευτικό ή μη απατεώνα (αυτή τη φορά έτυχε να είναι
        ο Σώρρας γιατί ένα άτομο από τους γνωστούς μου προσηλυτίστηκε
        και είδαμε και πάθαμε να τον επαναφέρουμε) και προσπαθώ να
        αναδείξω τα ψέμματά του.

        Αν έχεις εσύ φίλε ΠΑΤΡΙΩΤΗ κάποια ιδέα για να κάνουμε κάτι πιο
        δημιουργικό, πες την σε παρακαλώ να τη συζητήσουμε 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>