«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του

Ο Σούλης έχει αράξει στη παραλία μαζί με τον φίλο του Νώντα μήνα Ιούλιο 2013.

Ο Σούλης ξύνει τα αμελέτητα του αγναντεύοντας αφηρημένα και ζαβλακωμένα από τον Ήλιο το αχανές πέλαγος!

Ο Νώντας έχει ξεροτηγανιστεί, έχει ψηλοκαεί και προσπαθεί απεγνωσμένα να παραληφτεί με κάτι αντηλιακά με μεγάλο πεχά, πάνω λέει από 50%‼!

«Ρε Σούλη βάλε μου λάδι κάηκα!»

« Σου είπα να σου βάλω και εσύ με είχες γραμμένο χαζεύοντας εκείνον τον παίδαρο τον σοκολατή, με τα μπράτσα παλαιστή!»

«Έλα ρε Σούλη μην είσαι ζηλιάρης!»

«Δε μου λες Νώντα άκουσες σήμερα, αυτοκτόνησαν τρείς!»

«Άκου να δεις Σούλη ζούμε σε δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να αυτοκτονεί ελεύθερα! Εμένα γιατί με ζαλίζεις με τα προβλήματα των άλλων;;;»

«Να ρε Νώντα λένε ότι είχαν ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχαν ούτε για φαί!»

«Σούλη σου είπα ότι ζούμε σε δημοκρατική Χώρα και ο καθένας κάνει τα κουμάντα του! Ας φρόντιζαν να κάνουν καλό Κουμάντο!»

« Νώντα δες είναι χάρμα οφθαλμού το άπ αυτό του παίδαρου»!

«Σιγά ρε Σούλη, σου έπεσαν τα σάλια, θα σε χωρίσω αν είναι να ξενοκοιτάς!»

«Νώντα τα οικονομικά πως πάνε;»

«Καλά Σούλη, σήμερα επήγα και σήκωσα από την τράπεζα το μηνιάτικο που μου βάζει ο Πατέρας μου! Οι δουλειές πάνε καλά, έχει στην δούλεψή του 100 αλλοδαπούς! Και μάλιστα φέτος έβαλε και τα διπλά στρέμματα φιστίκια!

«Τα δικά σου Σούλη πως πάνε;;;»

« Άσε Νώντα είναι λίγο πεσμένα ακρίβυναν τα εισαγόμενα καλλυντικά γιατί δεν πέφτει ο βασικός μισθός των αμόρφωτων εργατών! Και έχω και εκείνους τους Κινέζους που φέρνουν φτηνά αρώματα και κιλοτάκια και έχει πέσει ο τζίρος! Αλλά ας είναι καλά ο γερό παράξενος ο πατέρας μου, όταν δεν έχω έσοδα, μου συμπληρώνει τα κενά!»

«Ξέρεις Νώντα θα αγοράσω σαν εκείνη την σάουνα που είχε εκείνη η στρίγκλα ο Σίσης να κάνω κορμάκι σοκολατή, γιατί δεν μπορώ να έρχομαι στην παραλία και να μπανιάρομαι με σιχαμερούς, αμόρφωτους, χωριάτες τυρογαλάδες!»

«Και εγώ Σούλη θα φτιάξω μια πισίνα σκεπαστή να την βρίσκουμε χωρίς τα περίεργα πρόστυχα βλέμματα του πειναλέου λαουτζίκου, που μας κοιτά λες και του τρώμε το φαγητό‼!»

«Ναι Νώντα μου, ευτυχώς μέσα σε αυτήν την αμορφωσιά που υπάρχουμε και εμείς οι εκλεπτυσμένοι πολίτες και έρχονται οι φίλοι μας από το εξωτερικό και βλέπουν λίγο πολιτισμό‼!»

«Μαμά… τι κάνουνε αυτοί εκεί χαδεύονται, φιλιούνται, θα αγαπιούνται πολύ, θα είναι πολύ αγαπημένοι φίλοι‼!»

«Μην κοιτάς εκεί παιδάκι μου, φύγε μακριά τους.»

«Μα μαμά εμείς δεν έχουμε να φάμε και αυτοί τα πετάνε στα σκουπίδια τα φαγητά χωρείς να τα έχουν αγγίξει! Να πάω να τους πω να μας τα δώσουν εμάς;»

«Μαμά Μαμά αυτός του πιάνει το πουλί και…»

« Άντε να χαθείτε πρόστυχοι εδώ στην παραλία ήρθατε να κάνετε τις ανωμαλίες σας;»

«Άντε να χαθείς μωρή Κατίνα αμόρφωτη‼!»

«Πάμε Νώντα μου να φύγουμε δεν τους αντέχω τους αγροίκους‼‼»

Δεν είναι φανταστική ιστορία, είναι αληθινή πέρα για πέρα, είναι καθημερινότητα, από αυτούς τους νέους περιμένουμε να ελευθερωθούμε;;;Αυτά τα δυο κολώπαιδα δεν έχουν δουλέψει ποτέ χάρη στους πονόψυχους και καλούς γονείς τους‼! Και περιφέρονται προκλητικά και καβαλιούνται δημοσίως και θεωρούν τους εαυτούς τους πολιτισμένους με ίσια δικαιώματα, μορφωμένους αφού η διαβρωμένη κοινωνία τους νομιμοποίησε!

Σε τι διαφέρουν οι σημερινοί πολιτικοί και τα βλαστάρια τους; Δεν είναι τυχαία η σημερινή κατάντια της πατρίδος μας‼!

Με τα ελληνικής καταγωγής παράσιτα τέτοιο πολιτισμό θα έχουμε‼!

Με αγάπη από τον Κωνσταντίνο τον αμόρφωτο. Που πουλούσε κουλούρια στην Ομόνοια για να πάρει στο δημοτικό το βιβλίο της αριθμητικής, Να ούμε‼‼‼!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο τρελός και η τρέλα του

  • Γιωργής

    Και στην Κωνσταντινούπολη δυστυχώς πριν την κατακτήσουν οι Τούρκοι
    η ίδια ηθική χαλάρωση υπήρχε …

    Είμαστε σε μια φάση που δυστυχώς χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από απλή
    διακυβέρνηση ως λαός, χρειαζόμαστε ηθική καθοδήγηση και νέα πρότυπα
    παραδείγματα και ιδανικά.

    Το δύσκολο είναι ότι η κοινωνική αλλαγή από “ομάδα υποταγμένων που
    αναζητά καινούργιους νταβατζήδες” που είναι η πλειοψηφία στη χώρα
    μας τώρα, μέχρι να ξαναγίνουμε πιο σκληροτράχηλοι, χωρίς να φοβόμαστε
    ούτε φτώχια ούτε τίποτα και να ξαναρχίσουμε να πιστεύουμε σε ιδανικά
    λίγο παραπάνω από την κοιλάρα και τον κώλο μας, χρειάζεται πολύ χρόνο
    και προσπάθεια και χρόνο πλέον δεν έχουμε.

    Πάντως δεν είναι όλη η νεολαία σαν τους τύπους αυτούς, θα τολμούσα
    να πω ότι οι τύποι αυτοί είναι ακόμα και μειοψηφία πλέον. Μεγάλο
    κομμάτι της νεολαίας (όπως κι εγώ) εργαζόμαστε και για να σπουδάσουμε,
    προσπαθούμε να επιμορφώσουμε και τους γύρω μας π.χ., για το πώς
    να μην τους πιάνουν κορόιδα τα ΜΜΕ και ορισμένες παπαγαλο-ιστοσελίδες,
    (βλ. http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/ η οποία αποκαλύπτει συνέχεια
    καινούργιες προσπάθειες εξαπάτησης), πάμε και στις πορείες όσο μπορούμε
    κλπ.

    Δυστυχώς ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας επιμένουν να αναζητούν “σωτήρες”
    και “προστάτες”, αρνούνται να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και είναι
    αυτοί που βγάζουν ακόμα τις κυβερνήσεις (οι περισσότεροι νέοι άλλωστε,
    ειδικά όσοι δεν έχουν “μπαμπάδες”, μεταναστεύουν). Οπότε ειλικρινά δεν
    ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να στρίψει έστω λίγο η πορεία της
    χώρας από το δρόμο της καταστροφής.

    • Αγαπητέ φίλε αν θα ισχυριζόμουν ότι όλοι οι νέοι είναι σαν αυτούς που αναφέρω στον τρελό και την τρέλα του, θα είχα πάει στο ιστορικό φαράγγι του Καιάδα που είναι σχετικά κοντά μου και θα είχα σαλτάρει φωνάζοντας γιατί;;; Αλλά μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι μεγάλο ποσοστό, μπορώ να πω υπερβολικά μεγάλο για έναν λαό σαν τους Έλληνες. Έχω γνωρίσει πολλούς νέους που βιοπαλεύουν τίμια συν τα 4 παιδιά μου, με αξιοπρέπεια και είναι η συνέχεια του Ελληνισμού!!! Η καυστική κριτική είναι στο υπερβολικό ποσοστό και αυτό με τρομάζει.Πάντα η κριτική μου γίνεται σε αυξήσει τον ποσοστών είτε είναι για καλό είτε για κακό.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>