«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑΤΩΝΧΩΡΩΝ-ΜΕΛΩΝΤΗΣ «ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ-Ε.Ε.» ΜΕΤΟ ESM.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail:chaziteo@t-online.de

13.07.2013

Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Εβραιος-Χαζαραιος Τραπεζιτης David Rockefeller των ΗΠΑ, ηταν αυτος που ηδη το 1994 κραυγαζε :

Αυτό που τωρα χρειαζομαστε είναι μια μεγαλη οικονομικη Κριση !

Η εβρα’ι’κη Goldman Sachs ως γνωστο είναι η εταιρεια που κατ’ εντολη του τ. Πρωθυπουργου Κωστα Σημιτη (Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη !) με το σχεδιο Αριανδη υπερπληρωθηκε για την παραμορφωση των ελληνικων στατιστικων στοιχεων για να εκπληρωθουν οι οροι του Μααστριχτ για την εισοδο της Ελλαδος στην Ευρωζωνη. Συνεπως χρονικα η σημερινη οικονομικη κριση που μας μαστιζει σχεδιασθηκε προτου ακομη τυπωθει το πρωτο ευρω.

Οι τρεις επενδυτικες τραπεζες Goldman Sachs, Beuberger Berman και Blackrock U.K. (oι δυο τελευταιες ανηκουν στον τραπεζικο ομιλο Rothschilds) μαζι με τις τρεις οικους δανειοληπτικης αξιολογησης των χωρων, Fitch, Moody’s και Standard & Poor και τις ασφαλειες ρισκων (CDS), υπηρξαν τα εργαλεια για την δημιουργια της οικονομικης κρισης που σχεδιασθηκε από τους Εβραιους παγκοσμιους απαταιωνες.

Το πραξικοπημα της Goldman Sachs, δηλαδη το διαρκες, αμετακλητο και αδιαφιλονικητο πακετο διασωσης των τραπεζων στην Ευρωπη, σε αντιθεση με τις ΗΠΑ, ειχε επιτυχια.

Ο πρωην αντιπροεδρος της Goldman Sachs και νυν προεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi ενεκρινε τον Δεκεμβριον 2011 ένα πακετο διασωσης των ευρωπα’ι’κων τραπεζων 500 δισεκατομμυριων ευρω, χωρις να ζητηθη η αδεια των μελων-χωρων της Ε.Ε., ενώ τον Ιανουαριο 2012 εγγριθηκε ο ετσι ονομασθεις Ευρωπα’ι’κος Μηχανισμος Σταθεροτητας (European Stability Mechanism = ESM) με επιβαρυνση των κρατων μελων της Ε.Ε. με υποχρεωση των ευρωπαιων φορολογουμενων να πληρωνουν τα σπασμενα των τραπεζων.

Τον Ιουλιο του 2012 το ESM αντικατεστησε το προσωρινο Ευρωπα’ι’κο Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας (European Financial Stability Facility) και τον Ευρωπα’ι’κο Μηχανισμο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας (European Financial Stabilization Mechanism), με μετοχικο κεφαλαιο 700 δισεκα- τομμυριων ευρω.

Τα μελη του ESM υποχρεωνονται ανευ ορων και αμετακλητα να καταβαλουν εντος 7 ημερων οποιοδηποτε κεφαλαιο τους ζητηθει για την σωτηρια των τραπεζων !!!

Με την μεθοδευση αυτή οι εθνικοι πρ’υ’πολογισμοι των κρατων μελων της Ε.Ε. βρισκονται στα δικτατορικα χερια του ESM χωρις δυνατοτητες αντιδρασης, ενώ τα στελεχη του ESM θα απολαμβανουν ασυλια από νομικες διαδικασιες σε σχεση με τις πραξεις τους…

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !

Ο νυν προεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi διεθεσε στις 21.12.2011, 489 δισεκατομμυρια ευρω σε 523 τραπεζες της Ε.Ε. με τοκο 1 % για 3 χρονια, τα οποια καταβροχισθηκαν και μεταφερθηκαν σε φορολογικες Οασεις, δηλαδη σε πρωην νησια των Πειρατων, που συνεργαζονται με τις τρα πεζες της City of London.

Τα αρθρα 9, 10, 27 και 30 του Ευρωπα’ι’κου Μηχανισμου Σταθεροτητας (ΕSΜ) δειχνουν ξεκαθαρα ότι η «Σοβιετικη- Ε.Ε.» στην πραγματικοτητα είναι μια Εβραιοευρωπη. Αρθρον 9: Οι χωρες-μελη του ESM είναι υποχρεωμενες και αμετακλητα και χωρις ορους να καταβαλουν σε κάθε ζητηση οποιδηποτε κεφαλαιο τις ζητηθει και δη εντος 7 ημερων από την παραλαβη της ζητησης.

Αρθρον 10:

Η διοικητικη επιτροπη μπορει να αποφασιση μεταβολες του βασικου κεφαλαιου και να μετασχηματιση το Αρθρο 8. Αρθρο 27:

Κατασταση Δικαιου του ESM, Ασυλια και Δικαιωματα:

Το ΕSM μπορει να μηνυση αλλα ουδεις να του μηνυση.

Η περιουσια και τα χρηματικα ποσα σε ρευστο του ESM, δεν μπορουν να αναλυθουν, να κατασχεθουν, να εθνικοποιηθουν και να απαλλοτριωθουν απο καμια κυβερνηση των χωρων-μελη ‘η από μια δικαστικη αρχη ‘η απο οιανδηποτε αλλον θεσμον. Αρθρον 30:

Όλα τα μελη της διοικητικης επιτροπης του ESM, οι διευθυντες και υποδιευθυντες και το λοιπο προσωπικο τυγχανουν ασυλια και δεν μπορει να διωχθουν ποινικα για οιανδηποτε αδικημα.

Μπορει δηλαδη να κλεβουν ότι και οσο θελουν χωρις να διωκονται.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Η Ελλαδα ανα πασα στιγμη και σε διαστημα 7 ημερων μπορει να υποχρεωθη να καταθεση στο ESM 20 δισεκατομμυρια Ευρω.

Που θα τα βρισκει;

Ηδη το μεγαλυτερο μερος της δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας των Ελληνων εχει λεηλατηθει.Η . Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, δηλαδη ο Συνασπισμος αυτος της πλεμπας των δοσιλογων, ο συνδικος του διαβολου και του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου με χαρακτηριστικα αναπολετεσματικοτητας, διαπλοκης και διαφθορας, πασχεδι από σπογγειθομορφη εγκεφαλοπαθεια και γι’ αυτό πρεπει το γρηγορωτερο το δυνατο να εξοντωθει πολιτικα ολοκληρωτικα.

Τα στελεχη των ως ανω Παρτιδιων δεν είναι τιποτε άλλο απο φοροεισπρακτορες και τελωνες των Εβραιων Μεγαλοτραπεζιτων που εκτελουν πιστα τις εντολες που λαμβανουν.

Οι Μεγαλοτραπεζιτες αυτοι εμφανιζονται το πρωι ως Τραπεζιτες και το βραδυ ως τοκογλυφοι που ξεπλενουν μαυρο χρημα.

Τα καθαρματα αυτά γνωριζουν καλυτερα από κάθε αλλον, ότι η απαγορευση φερνει παντα την αμαρτια και η αμαρτια τα μεγαλα κερδη.

Ο Χαζαραιος-Εβραιος ηγετης του τραπεζικου οικου Rothschilds είναι ο κυριος σχεδιαστης του σημερινου τραγικου πειραματος της ελληνικης οικονομικης και κοινωνικης κρισης και ελεχει μεσω του παραρτηματος της Λεσχης Bilderberg στην Αθηνα, μεσω του Κολεγιου των Αθηνων των Σαμαραδων, μεσω των επιγονων των Τουρκο-κοτζαμπασηδων και Γερμανοτσολιαδων που φερουν ελληνοποιημενα ονοματα και των προδοτικων και μεσαιωνικων παρτιδιων και μεσω των μεχρι το κοκκαλο διαβρωμενων ΜΜΕ, όλα τα δρωμενα στην πατριδα μας.

Ειδικα ο νυν αρχηγος του προδοτικου ΠΑΣΟΚ και Αντιπροεδρος της δικομματικης προδοτικης κυβερνησης που βρισκεται εκτος Κορυδαλου εξαιτιας των δικων του νομων, ως υπαλληλος των «αγιων» οικογενειων της διαπλοκης που μαζι με τις οικογενειακες πολιτικες κρυπτοδυναστειες κυβερνουν την Ελλαδα και μαζι με τους Εβραιους Μεγαλοτραπεζιτες λεηλατουν την χωραν τους, πρεπει καποτε να αντιμετωπιση την ομοβροντια του εκτελεστικου αποσπασματος.

Την ιδια τυχη πρεπει να εχουν και οι αγιες ελληνικες οικογενειες της διαπλοκης μαζι με τις οικογενειες της πολιτικης κρυπτοδυναστειας.

Την Πεμτη, 18.07.2013, επισκεπτεται την Αθηνα και συγκεκριμενα το Στουρναρι του Σαμαρα, ο υπουργος οικονομικων της Γερμανιας, ο σωματικα αναπηρος κ. Wolfgang Schäuble.

Κατα τις εκτιμησεις των «γερμανικων οικονομικων ειδησεων» της 10.03.2013, προκειται για τον πιο επικινδυνο ανθρωπο της «Σοβιετικησ-Ε.Ε.»και για τον αρχιτεκτονα της λεηλασιας της DDR.

Στο γεγονος αυτό οφειλεται προφανως και η σωματικη του αναπηρια. Εγινε προσπαθεια εξοντωσης του!

Επιδιωκει την επιτευξη την πολιτικης ενωσης στην «Σοβιετικη-Ε.Ε.» δια της οικονομικης κρισης.

Είναι το ανθρωποειδες που διετυπωσε ότι η απαλλοτριωση, νοικοκυριων, δασκαλων, υδραυλικων και μαραγκων στην Κυπρο, δηλαδη τραπεζικων λογαριασμων, είναι ένα ευαισθητο πραγμα και γι’ αυτό πρεπει να κοινοποιηται τα πρω’ι’να χαραματα του Σαββατου.

Θα εχει μεγαλη σημασια να πληρωφορηθουμε τις συμβουλες που θα δωσει το ανθρωποειδες αυτό της Γερμανικης πολιτικης στο Στουρναρι της ελληνικης οικονομιας.

Η μεγαλυτερη πορνη της Ιστοριας, η Γερμανια, είναι εκεινη που εξαγορασε την επανενωση της με το ευρω την Γαλλια και θυσιασε την οικονομια της ανατολικης Γερμανιας, της DDR, στο εβρα’ι’κο τραπεζικο δικτυο των Rothschilds.

H λεηλασια της DDR βασισθηκε στο τεχνασμα της ανευ προηγουμενου υπερτιμησης στις αγορες του χρεους της χωρας αυτης, το οποιο προσαρμοσθηκε στην σχεση 1,8 : 1 του μαρκου της DDR προς το μαρκο της δυτικης Γερμανιας, παρ’ ολου που το μαρκο της DDR στην ενδογερμανικη αγορα, υπολογιζονταν παντοτε με λιγοτερο από το ¼ του μαρκου της δυτικης Γερμανιας και στην διεθνη αγορα με 0,125, δηλαδη με μια σχεση 8 : 1.

Με την υπερτιμηση κατά 300 εως 400 % οι Εβραιοι λωποδυτες τραπεζιτες εβαλαν στην τσεπη τους 3 εως 4 φορες υψηλοτερους τοκους και πανωτοκια για ανυπαρκτα στην ουσια χρεη.

Με μια παραλλαγη της ως ανω μεθοδου λεηλασιας, λεηλατειται σημερα η πατριδα μας.

Για τα καθαρματα αυτά και για τους εγχωριους συνεργατες τους, η πολιτικη δεν εχει τιποτε το κοινο με την ηθικη, ενώ η πολιτικη ελευθερια δεν είναι παρα μια ιδεα και όχι κατι το υπαρκτο.

Η παραλλαγη της μεθοδου λεηλασιας που εφαρμοζεται στην πατριδα μας ακολουθει την εξης διαδικασια.

Η Ελλας όπως και κάθε άλλη χωρα της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» τυπωνει π.χ. χαρτακια τα οποια γραφουν πανω τους «Οφειλω να σου δωσω εξαιτιας μιας υποσχεσης…».

Η τραπεζα Ελλαδος, που δεν ανηκει στην Ελλαδα αλλα σε Εβραιους τραπεζιτες, παιρνει ένα μερος από τα τυπωμενα χαρτακια στα βιβλια της και εμβαζει στο ελληνικο κρατος με τοκους χαρτονομισματα ευρω, τα οποια αυτο τα παιρνει στον προ’υ’πολογισμο του.

Το άλλο μερος απο τα τυπωμενα χαρτακια τα διαθετει η τραπεζα της Ελλαδος που ανηκει στους Εβραιους Μεγαλοτραπεζιτες, με ημερομηνια ληξεως, στις ετσι ονομασθειες «Αγορες». Ποιες όμως είναι οι περιφημες αυτές «Αγορες»;

Οι Αγορες αποτελουνται από εβρα’ι’κες κερδοσκοπικες μαφιες, από τις γνωστε Τραπεζες της διαπλοκης του εσωτερικου της Ελλαδος και του τετραγωνικου μιλλιου του Λονδινου (City of London), από ασφαλιστικα ταμεια του εσωτερικου και εξωτερικου και από φυσικα προσωπα.

Όλα τα ως ανω παρασιτα συμφερει να τους οφειλει το ελληνικο κρατος και να μην τους «χρωσταει» διοτι αλλως θα κατηγορουνταν και θα διωκονταν για τοκογλυφια.

Τα παρασιτα αυτά που ψευτοεμφανιζονται ως επενδυτες, δεν δανειζουν χρηματα με τοκους στο ελληνικο κρατος αλλα καραδοκουν αποδοσεις μεγαλων κερδων από τις αναγκες του ελληνικου κρατους, δηλαδη ρισκαρουν βασιζομενη στην υποσχεση του ελληνικου κρατους.

Τα ΟΜΟΛΟΓΑ συνεπως είναι «ευκαιριες» που εδωσε το ελληνικο κρατος στους ετσι ονομασθεντες «επενδυτες», δηλαδη στους Τοκογλυφους για να κερδισουν ευκολα πολλα χρηματα αφου πληρωσουν πρωτα τις προηγουμενες δανειακες αναγκες του ελληνικου κρατους για να ξεπληρωθουν από τις επομενες.

Ετσι δημιουργειται για το ελληνικο κρατος μια πηγη αντλισης χρηματος, στην οποια περιμενουν οι τοκογλυφοι «επενδυτες» το ελληνικο κρατος, για να εξυπηρετηση αυτό τις προηγουμενες υποσχεσεις του.

Αυτό είναι το περιφημο τραπεζικο προ’ι’ον, που λεγεται «κρατικο ομολογο» που κρυβει μεσα στο συστημα διακινησης του, την μεγαλη και διαβολικη εβρα’ι’κη απατη, διοτι κατά τον απλουστατο λογο η κετρικη τραπεζα Ελλαδος, δηλαδη η τραπεζα Ελλαδος, βρισκεται στα χερια τους και η περιουσικα αυτης αποτελειται από το κρατικο χρεος της Ελλαδος.

Αυτή είναι η παραλλαγη της μεθοδου λεηλασιας του ελληνικου κρατους και η δημιουργια χρηματος από το κρατικο χρεος.

Η εβρα’ι’κη τραπεζα Ελλαδος με διοικητη τον Εβραιο Προβοπουλο είναι αυτή που επετρεψε εγκληματικα με τα Repo, Short Selling και Naked Short Selling, την χειραγωγηση της ελληνικης αγορας ομολογων, που ξεπουλησε την αγροτικη τραπεζα και που ξεπουλα στην ουσια την ιδιωτικη και δημοσια περιουσια και βαζει χερι με τις δημοπρασιες, υπο τις ευλογιες της δικομματικης κυβερνησης και χερι στα σπιτια των Ελληνων.

H εκδοση χρηματος από την ΕΚΤ μεταμορφωθηκε σε ιδιωτικο δικαιωμα των Εβραιων-Βαμπιρ, οι οποιοι απορροφουν την ζωογονη δυναμη των οικονομιων των χωρων-μελλων της Ε.Ε. Το πειραμα Κυπρος (κουρεμα των καταθεσεων των ιδιωτων) θα εφαρμοσθει και στις άλλες χωρες της Ε.Ε. Για τους Εβραιους-Βαμπιρ, η Ελλαδα είναι ένα πειραματοζωο στο οποιο δοκιμαζονται ολες οι νεες στρατηγικες αποσταθεροποιησης και κατατεμαχισμου των εθνικων δυναμεων.

Η χωρα μας παραδοθηκε στους Εβραιους Κερδοσκοπους για ολικη λεηλασια από την σιωνιστικη Πλεμπα του ΠΑΣΟΚ μετα τις εκλογες του 2009.

Οι υπευθυνοι που οδηγησαν την Ελλαδα στην υπερχρεωση και στην ελεγχομενη χρεοκοπια και απετυχαν παταγωδως στις διαρθρωτικες αλλαγες των Μνημονιων 1, 2 και 3 επικαλουνται σημερα με θρασυτητα και για αποπροσανατολισμο την απειλη της δραχμης η οποια στην πραγματικοτητα θα ηταν για την πατριδα μας σωτηριος.

Η Ελλας θα τυπωνε στην 100% εθνικοποιημενη κετρικη της τραπεζα (Τραπεζα Ελλαδος) το εθνικο της νομισμα σε απεριοριστο υψος, ατοκα και αγυριστα, αντι να δανιζεται εντοκα κεφαλαια από τις σιωνιστικοκρατουμενες ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Η εγκαταλειψη της Ευρωζωνης και η δραχμη δεν αποτελουν καταστροφη, αλλα σωτηρια.

Το ρεσιταλ της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι ένα ρεσιταλ πολιτικης ανευθυνοτητας και υποκρισιας που κρυβει την μεχρι σημερα ανεπαρκεια τους για την δημιουργια μιας κριτικης μαζας απαραιτητης για δραση.

Η εκδιωξη του ΔΝΤ από την χωρα μας και η αποχωριση αυτης από την Ευρωζωνη γινεται οσο ποτε αλλοτε επιτακτικη.

Μονο ετσι ισως σωσουμε ακομη ότι μπορει να σωθη από την λεηλασια της πατριδας μας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>