«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΑΚΙΝΗΣΙΑ»¨ΚΑΙ Η «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!!!

PD Dr.Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Ο παραπάνω όρκος είναι η θρησκεία της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ, μας λένε άπιστους! Λάθος,  πιστεύουμε μέχρι θανάτου στα παραπάνω ιδανικά που μας λέει ο όρκος των αληθινών Ελλήνων!!! Υπάρχει μεγαλύτερη και καλύτερη πίστη;;; Όσες φορές ο Έλληνας εφάρμοσε τον παραπάνω όρκο μεγαλούργησε!!!

08.07.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η «ακινησια» και η «ειρηνη» καθ’εαυτες δεν αναφερονται στις αρχαιοελληνικες αξιες, όπως η ελευθερια, η δικαιοσυνη, η αληθεια κ.α. και αποτελουν πολιτικοκοινωνικες ‘η ατομικοψυχικες και ιδεολογικες αχροες καταστασεις. Απλως αναφυονται παρασιτικα σαν «ιδανικα» που σκοπευουν στην εξασφαλιση της ζωης του κομματικου ανθρωπου ‘η της κομματικης ομαδας από τον κινδυνο οικονομικης και βιολογικης κατάστροφη της, από την ανατροπη της ακινησιας και της ειρηνης.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ!

Η σημερινη κατασταση ακινησιας και ειρηνης στην Ελλαδα στερειτε ιδεολογικα αξιολογικες προεκτασεις και συμβιβαζεται τραγικα με την κατασταση δουλειας προς την Τρο’ι’κα και της αδικιας, της τυρρανιας, της διαστρεβλωσης και του ψευδους της σιωνιστικοκρατουμενης Ε.Ε.

Οι οπαδοι της ακινησιας και της ειρηνης, δηλαδη όλα τα σημερινα κομματα του «Σταυλου της Δημοκρατιας», με τους διαπλεκομενους και τους ηλιθιους ψηφοφορους, απομονονουν τα ιδανικα τους, αδιαφορουν για τις αυτοκτονιες των συμπολιτων τους και για την ποιοτητα ζωης, εντοπιζουν το ενδιαφερον τους στην κομματικη ζωη καθ’ εαυτην σαν φαινομενο και δυνητικα είναι ετιμοι να δεχθουν οιαδηποτε καταπιεση, καταδυναστευση, ατιμωση τοσο από τους εγχωριους σατραπες τους οσο και από τα βαρβαρα ξενα αφεντικα τους.

Ο σοφος Ευαγγελος Λεμπεσης περιγραφει ζωντανα τα χαρακτηριστικα των οργανωσεων των

«Συνασπισμων των Βλακων».

«….Προκειται για μηχανικες οργανωσεις που λειτουργουν βασει της αρχης της ελαχιστης προσπαθειας προς αντιμετωπιση ισχυροτερας δυναμεως.

Οι οργανωσεις αυτές περιορισμενης εκτασεως καλουνται κοινωνιολογικως κλικες.

Η εμφυτος τασις κάθε βλακος, εξικνουμενη συχνοτατα εις αληθην μανια όπως ανηκει εις ισχυρας και οσων το δυνατον περισσοτερας και πασης φυσεως οργανωσεις (λεσχες, στοες, κλουπς κ.α.), εξηγειται πρωτον μεν εκ της ευκολιας αγελοποιησεως, εις ην μονιμως υποκειται, λογω ελλειψεως εγκεφαλου και ατομικοτητος (εξ ου και το μισος του κατά του ατομου και του ατομικισμου).

Η τασις αυτή αποτελει αμαχητον τεκμηριο περι του βαθμου της πνευματικης του αναπηριας…Επομενον είναι κατοπιν τουτων, ότι όπως η λεγεων των βλακων ωθειτε ακατανικητως προς την κομματικην αγελη και προς πασης φυσεως ξενοκινητες οργανωσεις, ουτω υφισταται ακατανικητον ελξιν από τας παντος ειδους αγελαιας αντιατομικας και ομαδιστικας ξενας θεωριες σε βαρος της πατριδας του……».

Η κατά φυση κατασταση των Ελληνων, όχι των Ρωμηων, είναι το αντιθετο της ακινησιας και ειρηνης, είναι η δυναμικη ουσια του Οντος, η αιωναι αναμετριση που ισχυει στο Συμπαν, ο αεναος «πολεμος» μεταξυ των δυναμεων, ηλεκτρομαγνιτικη, ισχυρα- και ασθενης πυρηνικη και

βαρυτητος, είναι η ασταματητη συγκρουση μεταξυ των στοιχειων, ανοργανων και οργανικων, είναι η συγκρουση η οποια μεσα στην απει-ροπληθη ποικιλια των μορφων της παραγει την αρμονια και την κινηση του κοσμου, είναι ο Ελληνας, που δεν υποκυπτει, που δεν αυτοκτονει, αλλα σκοτωνει….βασει της οδυσσε’ι’κης σκεψης σαν αεναο μεσο για την επιβιωση του.

Οι σημερινες στειρες αντιπαραθεσεις των κομματων στον «Σταυλο της Δημοκρατιας», οδηγουν με μαθηματικη ακριβεια στον αβυσσο.

Οι αρχαιοι προγονοι μας, μας μιλουν καθημερινα, μας λενε πως να στειλουμε στον διαβολο χωρις επιστροφη, τοσο την Τρο’ι’κα οσο και την Ευρωζωνη.

Μονο οι ηλιθιοι Ρωμηοι δεν κατανοουν, ότι το βαθυτερο αιτιο της σημερινης μας παρακμης αλλα και αυτή της Ε.Ε. είναι η παγκοσμια υλικη και πνευματικη κυριαρχια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, είναι αποτελεσμα του παγκοσμιου θριαμβου του σιωνιστικου εξουσιαστικου πνευματος. Η παρηκμασμενη Ε.Ε. υπο την ηγεμονια της μεγαλυτερης πουτανας της ιστοριας, της Γερμανιας, είναι καθ’ ολοκληρια δεσμια της σιωνιστικης δογματικης αντιληψης περι ζωης.

Ελληνιδες και Ελληνες και ηλιθιοι Ρωμηοι!!!

Ειτε το θελεται ειτε όχι, το Αρχαιοελληνικο Πνευμα αποτελει το ασφαλεστερο ιδεολογικο θεμελιο μιας Ε.Ε. τελειως διαφορετικης και ποιοτικα ανωτερης από την σημερινη, διοτι τα χαρακτηριστικα του Αρχαιοελληνικου Πνευματος είναι οι υπεραισθητες και απολυτου κυρους αληθειες, ιδεες και αξιες που ισχυουν εξ αντικειμενου και καθ’ ολοκληριαν στην ζωη και στον κοσμο, χωρις χωροχρονικους περιορισμους.

Οι Αντινοοι του «Σταυλου της Δημοκρατιας» και των ΜΜΕ στην Ελλαδα είναι οι στοχοι της πρωτης φονικης βολης του Οδυσσεα, του Υπερανθρωπου της σημερον.

Τα βελη πρεπει να τους βρουν στον λαιμο…..Μετα θα ερθει και η σειρα των Ευρυμαχων, των Αμφινομων και Αγελαων…..Η Τροια, η Ε.Ε., θα πεσει μετα με τον Δουρειο Ιππο, με την γνωση, με την εκτοπιση της σημερινης λογικης του Σιωνιστη Morgenstern (τιποτε δεν μπορει να είναι που δεν επιτρεπεται να είναι!!!) από την λογικη του Αριστοτελη.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>