«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαδώστε το και εφαρμόστε το!…

Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε  τις θέσεις εργασίας σας  και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!

12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία,   δηλ. “το κεφάλι μας”!              

1.        Αντί  για  ΤΥΡΙ gouda  (αγευστο) ψωνίστε  Λογάδι Ηπείρου  ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.

2.        Aντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle , Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικα ελληνικά  : ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ   και ΜΟΝΟ αυτα !!!!        

3.        Αντί για  Coca  Cola  Pepsi  Cola    αγοράστε  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux,   Εψα, Παλίρροια, ΒαπΚουγιός (Βασικα μην πίνετε αναψυκτικα, αλλα αν πίνετε,  προτιμήστε ΜΟΝΟ  ελληνικα !!!!!)

4.        Αντί για  ΜΠΥΡΑ Heineken , Amstel  κλπ κλπ, αγοράστε Kraft , ΦΙΞ, Βεργίνα, Μαγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!) .

5.        Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco  που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μονο μακαρόνια    Μ έ λ ι σ σ α  & ΣΤΕΛΛΑ.    Ειναι εξαιρετικα  και τα καλύτερα απο όλα  (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!)

6.        Αντί για .. προσούτο ,  αγοράστε μόνο ελληνικά  ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ .

7.        Αντί  για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ  Δανίας , αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια  (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπος, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ .

8.        Αντί για  ΓΑΛΑ εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl  αγοράστε γάλα ελληνικο, ΑΓΝΟ,   ΜΕΒΓΑΛ , Όλυμπος Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ,  κλπ κλπ  μονο ελληνικα

9.        Αντί για  ΠΟΤΑ Ουίσκυ κ.τ.λ.,  αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνο ελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα !!!! .

10.    Αντί για  ΣΟΚOΛΑΤΕΣ Nestle , SUCHARD-ΠΑΥΛΙΔΗΣ,αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες-σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες  (και έως και σήμερα, μονο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να  σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική) . Ο Παυλίδης, δυστυχως, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους !!!!!  δεν χρειάζεται να στηρίζουμε  Γαλλικες επιχειρήσεις !!!

11.    Αντί για  ΤΑΞΙΔΙΑ εκτός  Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα   και μόνο!! Και παζαρέψ’ τε τις τιμές !!!

12.    Αντί για  ΤΣΙΓΑΡΑ Marlboro, Camel, Kent, Winston κ.τ.λ. των αγαπημένων αμερικάνων, αγοράστε  ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ . Η ΚΟΨ’ΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ !!!!

Δείτε τις επιπτώσεις τους :

Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών :

 

1.        Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές… Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα

2.        Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές,  Βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση απο ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε

3.        Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε  70%  των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών  που εκτος του οτι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.

Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές  Παραγωγές ειδικά σε  τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα :

1.        Βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας !!

2.        Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά  500.000 ευρώ

3.        Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με  περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!!  Ή πιο απλά ,Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊ όντα, οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον !!!

4.        Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες  θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας !!               

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ :

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (μαλιστα απ οτι λεγεται, δεν απέλυσε κανεναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλα και  απορρόφησε και τους υπλλήλους γνωστης αλυσσίδας σουπερ μαρκετ που  αγόρασε) Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία  προϊόντων

στηριξ’ τε   ΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζια  της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακρυα απο ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,  ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!!  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!! ΣΤΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ !!!

Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας,

σκεφτείτε ότι

ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη

ή

την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων .

  Αγαπητοί Συμπατριώτες ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μην ακούτε τα εγκάθετα…”παπαγαλάκια”, τους αγράμματους και τους  καλοθελητές  !!!

           Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε – οχι απο το ονομα μονο, , αλλα και

από τον αριθμό

στο BAR CODE…

     TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ:

ΑΠΟ 520

π.χ. 5 || 20 1287 || 470868 || >

που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της

Sanitas A.E.

που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής

ΣΤΕΙΛΕΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ

 

Συμφέρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

5 comments to Διαδώστε το και εφαρμόστε το!…

  • ΣΤΕΛΙΟΣ

    όντως στην χώρα μας η κατάσταση είναι δύσκολη στον ιδιωτικό τομέα. Για ποια ελληνικά προϊόντα μας μιλαει ο κύριος ; για αυτά που φτιάχνονται στην Ελλάδα ; από Έλληνες ; ή για αυτά του κινήματος της πατάτας που θάφτηκαν επειδή κάποιοι δεν έβγαλαν όσα κέρδη ήθελαν;

    • Αγαπητέ Στέλιο, μεταξύ δίκιου και υπερβολής υπάρχει και η αλήθεια. Ότι κάποιοι κάναμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις μεγάλες και τις καλύτερες και μετά τις πούλησαν αδιαφορώντας για την πατρίδα τους και κυρίως για αυτούς που την ανδρείο σαν τους εργαζομένους, είναι αλήθεια. Επίσης είναι αλήθεια ότι κάποιοι πούλησαν τα σπίτια τους για να συντηρήσουν την επιχείρηση που είχε εργαζομένους από παππού σε πατέρα στο γιο! Όσο για το κίνημα της πατάτας κάτι είχα ακούσει αλλά δεν εχω επαρκεί στοιχεία για να γράψω και να κρίνω. Αν εχεις θα ήθελα να με βοηθήσεις.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ

    αγαπητε φιλε ειναι γνωστο καποιοι συμπολιτες μας προασπαθησαν να αποφυγουν τους ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ για τα ειδη πρωτης αναγκης. Το τι κυνηγι εφαγαν δεν λεγεται. Ρωταω λοιπον με το φτωχο μου το μυαλο, αν κλεισουν οντως οι πολυεθνικες στην χωρα μας εχει σκεφτει κανεις την ανεργια ; επισης γιατι να κλεισουν καποιες εταιρειες οι οποιες ναι μεν εχουν ξενα ονοματα(παλμολιβ, αμστελ κλπ) προιοντων αλλα η παραγωγη τους γινεται εδω στην χωρα μας. Δηλαδη καποιοι ζητανε να μεινει στυο δρομος τοσος κοσμος ; δεν ειναι λιγο περιεργο ολο αυτο ;
    σε ευχαριστω για το χρονο σου

    • Αγαπητέ Στέλιο κατά αρχήν καλησπέρα! Φίλε μου ο πατριωτισμός με τις σημερινές συνθήκες δεν είναι φούστα μακριά που θα πούμε ¨Ε μωρέ δεν πειράζει ας μείνουν οι πολυεθνικές για να δουλέψουν κάποιοι! Γιατί τότε κόψε κόψε από την φούστα μένεις ξεβράκωτος! Αυτές οι πολυεθνικές επί τι εμφανίσει τους ξέρεις πόσες οικογενειακές επιτηρήσεις έκλεισαν; Πόσα εργατικά χέρια έμειναν χωρίς δουλειά αφού στις περισσότερες ήταν κάθετη η παραγωγή; Τώρα για ποιους εργαζομένους θα πονάμε; Για τους χθεσινούς η τους σημερινούς; Τι θα λέμε ότι ο κουλουράς φωνάζει φρέσκα κουλούρια, ή θα πετάξουμε έξω όλους τους ξενόφερτους εγκληματίες με όποιο τίμημα; Νομίζω ότι αυτό λέγετε πατριωτισμός για το σύνολο των πολιτών και όχι μιας μερίδας πολιτών που σήμερα είναι οι πολυεθνικές με τους άλφα εργαζόμενους, αύριο θα είναι άλλες πολυεθνικές με άλλους εργαζόμενους. Άλλωστε αυτή η φιλοσοφία μας έφερε εδώ που είμαστε, πρώτων ότι κάναμε εκπτώσεις για την δουλίτσα του ο καθένας χόρια! Και ξεχάσαμε την κοινωνία, την ομαδικότητα την αλληλεγγύη το εμείς και τρέχουμε τώρα όλοι με το ΕΓΩ μας στο χέρι! Σου τα λέω περιληπτικά γιατί το έγκλημα και η προδοσία που έχει συντελεστή είναι πολύπλοκη και μακρόχρονη.

  • areti

    ναι συμφωνω με καποιους να αντισταθουμε σε καποιους που ειναι παρανομοι ..αλλα οχι σε ολους. Δηλαδη γιατι κανεις δεν σχολιαζει τους μεσαζοντες στα φρουτα και στα λαχανικα ; γιατι κανεις δεν μπουκοταρει ελληναρες επιχειρηματιες που κατεκλεψαν συμπολιτες μας ? τουλαχιστον η αμστελ συντηρει παρα πολλες οικογενειες..δεν ειναι ομως η αμστελ το θεμα μας αλλα οι εταρειες παραγωγης ..που δυστυχως τις κυνηγανε λες και χθες ηρθαν στην ελλαδα ..ειναι πραγματικα πολυ περιεργο ολο αυτο…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>