«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδότες έχουν θράσος όταν δεν λειτουργεί το σύνταγμα, η δικαιοσύνη, και η πολιτισμένη κοινωνία!

Αυτός ή αυτοί αν η δημοκρατία λειτουργούσε στοιχειωδώς θα έπρεπε να σκάβουν σε καταναγκαστικά έργα! Ή δικαιοσύνη και ο στρατός είναι  μεγαλύτεροι προδότες, αφού επέτρεψαν να ακυρώσουν το σύνταγμα.

Κ Δ Κ

ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

Βλέπουν «Πρωτοβουλία» επανόδου για Παπανδρέου

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Φήμες περί επανόδου του Γ. Παπανδρέου στο πολιτικό σκηνικό, που κάνουν άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε η παρέμβασή του με αφορμή την αποχώρηση της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» και του Γ. Παναγιωτακόπουλου από το κόμμα.

«Δεν έχει μιλήσει για τόσα και τόσα σημαντικά θέματα, για την οικονομία, την πορεία της χώρας, και έβγαλε ανακοίνωση για τον Παναγιωτακόπουλο;» έλεγαν χθες πηγές της Ιπποκράτους που διάβαζαν τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου, περί πολλαπλασιασμού και όχι διαίρεσης, ως έμμεση πλην σαφή αιχμή -ως και απειλή, έλεγαν κάποιοι- και εναντίον του Ευ. Βενιζέλου.

«Θα μιλάει για όλα»

«Δεν σκοπεύει να σιωπήσει. Θα μιλάει για όλους και για όλα. Για τις ανάγκες της χώρας, της Ευρώπης, για τον ουσιαστικό διαχωρισμό μεταξύ συντήρησης και προόδου», έλεγαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην «Ε», δεν απαντούσαν ωστόσο στο εύλογο ερώτημα, αν έχει ή δεν έχει σχέδιο επιστροφής στο πολιτικό σκηνικό.

«Δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλά εξ ονόματός του. Ο λόγος του δεν θα είναι στενά κομματικός. Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει ενωμένη η δημοκρατική παράταξη. Οχι μόνο το ΠΑΣΟΚ», λένε για τις προθέσεις του κ. Παπανδρέου, ενώ αφήνουν αιχμές και για την απόφαση της Αριστερής Πρωτοβουλίας και του Γ. Παναγιωτακόπουλου να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ: «Οι τάσεις φυγής δεν είναι πολιτική ενέργεια. Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να παραμείνει ενωμένη, σε μία κοινή κατεύθυνση και με μία νέα προγραμματική πρόταση», λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές. Την ίδια στιγμή που στενοί συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου αναγνωρίζουν ότι εντός του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο στελεχών αλλά και ψηφοφόρων έχουν όντως απομείνει οπαδοί του Γ. Παπανδρέου, υποστηρίζουν ότι σε επίπεδο κοινής γνώμης το κλίμα είναι καθολικά αρνητικό στο ενδεχόμενο επανενεργοποίησης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αναμονή για το νέο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου θεωρεί -όπως και θερμοί υποστηρικτές του εντός του ΠΑΣΟΚ- ότι το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα εισέρχεται σε φάση συνολικής ανασύνθεσης και γι’ αυτό τηρούν στάση αναμονής. Η προχθεσινή παρέμβαση του κ. Παπανδρέου -όταν εδώ και μήνες επιλέγει να παρεμβαίνει μόνο για διεθνή ζητήματα, αποφεύγοντας παρεμβάσεις στην εσωτερική πολιτική σκηνή- έχει τη σημασία της. Και δεν είναι τυχαίο ότι τη στιγμή που η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εγκαλείται για δεξιά στροφή με αφορμή τη συγκατοίκηση στην κυβέρνηση μόνο με τη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά, ο κ. Παπανδρέου κάνει λόγο για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη με προοδευτικό προγραμματικό πλαίσιο. Η παρέμβαση αυτή μάλιστα ήρθε μετά τις αιχμές της Ιπποκράτους κατά του Γ. Παναγιωτακόπουλου, ότι ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» αποχώρησε τώρα, επί Βενιζέλου, από το ΠΑΣΟΚ και όχι τον Νοέμβριο του 2011, όπου επί Γ. Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου με Α. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη.

«Ο Γιώργος δεν θα κάνει νέο κόμμα. Οι αναφορές του στη δημοκρατική παράταξη σχετίζονται με την άποψή του για διεύρυνση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και όχι με σενάρια περί κατάργησης του ΠΑΣΟΚ. Θεωρεί ωστόσο ότι ο Βενιζέλος δεν μπορεί να διευρύνει το ακροατήριο του ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται ωστόσο να κινηθεί για την ανατροπή του Βενιζέλου, δεν θεωρεί ότι η λύση είναι ένα νέο κόμμα», λένε πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο επιτελείο Βενιζέλου.

Διαφορετική ωστόσο είναι η εκτίμηση συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Ο Παπανδρέου δεν παρενέβη τυχαία. Η αναμενόμενη αποχώρηση του Γ. Παναγιωτακόπουλου ήταν απλώς η αφορμή. Ο Παπανδρέου θα τηρεί στάση αναμονής, θα επιχειρήσει να επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μετρά και τις αντιδράσεις, και αναλόγως θα κινηθεί. Δεν πρόκειται ωστόσο να χρεωθεί κίνηση που θα διαιρεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν είναι αντίθετος με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση», λένε χαρακτηριστικά στην Ιπποκράτους.

Αλλες πληροφορίες λένε ότι οι «παπανδρεϊκοί» εντός του ΠΑΣΟΚ είναι διχασμένοι. Ο Μιχ. Καρχιμάκης δεν συμφωνεί με την αποχώρηση του Γ. Παναγιωτακόπουλου, ενώ εδώ και μέρες η «Αριστερή Πρωτοβουλία» με την κίνηση των «75» αναμετρώνται σκληρά σε τοπικό επίπεδο με αφορμή τις αρχαιρεσίες για τις νέες οργανώσεις του κόμματος.

http://www.enet.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>