«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.

Πατριώτες και φίλε Χατζηθεοδώρου συγχωρέστε μια παρένθεση λόγο της συνεχιζόμενης κοροϊδίας από τους προδότες μέχρι να λασπώσει το θέμα, μέχρι να εκφυλιστεί από μόνο του ! Την δεύτερη ημέρα που ενέσκηψε το θέμα ΕΡΤ,  φώναξα δυνατά ότι το θέμα ΕΡΤ είναι η πλερέζα, η κελεμπία, ο φερετζές που οι τρεις πολιτικές πόρνες φόρεσαν! Η μαύρη οθόνη και το κλείσιμο των συχνοτήτων δεν έγινε με στιλ ανώτερο από δικτατορία γιατί ήθελαν να την κλείσουν,  αλλά για να  να μας αποκόψουν από κάθε πληροφορία από αυτά που θα έκαναν! Οι πληροφορίες λένε ότι εδώ και τώρα οι Γερμανοί εκβιαστικά θέλουν τα νερά του Μόρνου, Οι πληροφορίες λένε ότι όλος ο ορυκτός πλούτος περνά στην Αμερική μέσω Τουρκίας, που το παίζει δύσκολη, Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει τελεσίγραφο από Αμερική να δηλώσουμε πλήρη υποταγή σε πόλεμο κατά της Συρίας, Διαφορετικά θα μας φτιάξουν μέσω  αναμπουμπούλα και εκλογών και εμάς μια πλατεία Ταξιμ!!!Υπάρχουν και άλλες πληροφορίες ότι η ΕΡΤ είναι το παιχνιδάκι που μας έδωσαν να ασχολούμαστε!!!

Άραγε ο στρατός μας υπάρχει και αν υπάρχει τι κάνει αυνανίζεται;;;;;;;;;;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0210232513E-Mail: chaziteo@tonline.de

20.06.2013

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μι καστα οικογενειων εξουσιαζει πολιτικα και οικονομικα το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης επι σειρα γενεων με τους γονους εξ αιματις ‘η εξ αγχιστειας κατά διαδοχη.

Προκειται για ολοφανερη και υβριστικη για τον Ελληνικο Λαο πολιτικη εκτροπη των εκτροπωσουντων και γινεται κατά τετοιο τροπο ώστε να μην συνειδητοποιηται από τους εκπροσωπουμενους και εξουσιαζομενους Ρωμηους.

Με τα δεδομενα αυτά η αμεση πολιτικη συμμετοχη οδηγει αποκλειστικα σε συμμετοχη στους νομους που διεπουν την ισχυουσα κατασταση της υποδουλης στους ξενους Κρυπτοδυναστειας, δηλαδη στους νομους της αυστηρης διαδοχης μεταξυ τυραννων και σκλαβων.

Εφ’ οσον από τον τοπο αυτό λειπουν εκεινοι που θα μπορουσαν με την Γνωση-Επιγνωση μεσω του Λογου να αντιμετωπισουν τις τεσσερες Μη Ουσιες (Εξουσια, Περιουσια, Παρουσια και Ανουσια και να αλλαξουν την ζωη των Ρωμηων με τον εκπολιτισμο και την πνευματικη προοδο, δηλαδη με τον διαφωτισμο, με ανθρωπους που θα συγκρουονταν πνευματικα με την αθλια Κρυπτοδυναστεια, η πολιτικη και οικονομικη εξουσια πρεπει να πνιγη κοσμογονικα μεσα στο αιμα της, να ξεγυμνωθη το αθλιο κατασκευασμα του σημερινου κρατους, του πολιτευματος, της διακυβερνησης, της νομοθεσιας και κάθε δισειδαιμονιας. Διοτι η Κρυπτοδυναστεια δεν εξουδετερωνεται με την αντικατασταση ενός Πρωθυπουργου ‘η μιας

σειρας υπουργων ‘η βουλευτων-υιων-εγγονων-γαμπρων-κουμπαρων κ.α. αλλα μονο κοσμογονικα.

Η εξουσιαστικη κοινωνια δεν ανατρεπεται από εξουσιαστες.

Με απλα και μεστα λογια:

Η Οδυσσε’ι’κη σκεψη είναι το μονο αεναο μεσο για την επιβιωση της Ελλαδος, της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

Οι πραγματικοι εχθροι της πατρι δας μας βρισκονται εντος των τειχων μας.

Αυτοι καταβροχθισαν το «Ελληνικο

Εθνος» των δυο ηπειρων και των πεντε θαλασσων και οδηγησαν το

κρατιδιο της Ρωμηοσυνης στο σημερινο του χαλι, δηλαδη στην οικονομικη, επιστημονικη και πολιτισμικη στειρωση, στην οικνομικη διαφθορα, στην πολιτικη σηψη, στην κοινωνικη παραλυσια και στην ολοκληρωτικη παρακμη.

Η εξουσιαστικη οικογενειακη καστα κινειται σκοπημα και σημερα μεσα στο «ιδεολογικο πλαισιο της χριστιανοσυνης» προκειμενου να εξαπα-

τηση και να ποδηγετηση τους Ρωμηους.

Καλο-Κακο, πολεμος κατά των απιστων, ελεγχος της σκεψης με τα διαβρωμενα ΜΜΕ, ιδεολογικες προκαταληψεις, αφθονη και ψευδης στοχευμενη πληροφοριση, στρατευμενοι «ψευτοεπιστημονες», θρησκοληψια, φιμωση και διωγμος των σκεπτομενων Ελληνων, παγκοσμιοποιηση και ισοπεδωσει των παντων, απουσια ηθους, φτηνια και χυδαιοτητα και όλα αυτά μεσα σε ένα «βαρυτιμο» περιτυλιγμα «δημοκρατικοτητας» και «ελευθεριας», σερβιρισμενα από την κυβερνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ «κατά το δοκουν».

Τα καθαρματα της τρικομματικης κυβερνησης σταυρωνουν ετσι την ζωη των Ρωμηων και των Ελληνων και ανυψωνουν την μηδενικοτητα.

Αυτοι που δημιουργησαν μετα το 2009 το νοσηρο πολιτικο φαινομενο, είναι και οι ιδιοι ατελη, νοσηρα και ανωμαλα οντα και ως τετοια πρεπει να ισοπεδωθουν.

Σε όλα τα μαζικα κινηματα οι εγκληματιες γινονται προθυμα δεκτοι και τους διδεται παρανο’ι’κα η λαμπρη ευκαιρια να εξιλεωθουν από ένα νέο αλλα δικαια για το μαζικο κινημα εγκλημα.

Για το μαζικο κινημα του νεοφιλευθερισμου σχεδον παντου στον κοσμο,το εγκλημα κατά των λαων είναι μεσα σε ωρισμενα ορια υποκαταστατο για το κινημα.

Τι κανει σε μια τετοια τραγικη κατασταση η «τυφλη Θεα», δηλαδη η παρα τοις θεοις ονομαζομενη «Θεμις», παρα τοις χθονιοις «Δικη» και

παρα τοις ανθρωποις «Νομος»;

Η ποιοτητα της Δικαιοσυνης κάθε χωρας αντικατοπτριζει την ποιοτητα της ιδιας της δημοκρατιας.

Η Δικαιοσυνη συνεπως δεν κατασκευαζεται ουτε θεμελιωνεται μεσα από την θεωρια.

Είναι πολιτικη ιδεα η αυτοθεσμιση της κοινωνιας, μη «γαντζωμενη» όμως στην οποια ταξη πραγματων.

Ο Ελληνας επιθυμει την ελευθερια και την ισοτητα που απαιτουν καθημερινο αγωνα στο πλαισιο της πολιτικης.

Απ’ ότι μεχρι σημερα φαινεται, στην πατριδα μας και η «τυφλη Θεα» μετατραπηκε σε μια «μονοφθαλμη πορνη» που αλληθωριζει.

Τα παραδικαστικα κυκλωματα κυριαρχουν σε κάθε νομο του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, με διαπραξεις εγκληματων προσπορισμου περιουσιακου οφελους, με κακουργηματα ναρκωτικων, με παραβασεις της εννοιας του φυσικου δικαστη και των αρχων της αμεροληψιας και αντικειμενικοτητας, με συγκρουσεις συμμοριων με στοχο την διαπραξη πλημμεληματων μονο και μονο για το οικονομικο οφελος, με δικαστικες αποφασεις που αγνοουν σκοπημα τα αποδεικτικα στοιχεια χαριν της φυσεως των σκοπημοτητων.

Συνεπως χαριν της «μονοφθαλμης» αυτης πορνης που αλληθωριζει, οι νομοι του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και το Συνταγμα του είναι σαν να μην υπαρχουν, δηλαδη προκειται για «λιθους και πλινθους και κεραμους ατακτως ερριμμενους».

Η μονοφθαλμη αυτή πορνη που αλληθωριζει, είναι η «κυρια υπευθυνος» για την σημερινη χειριστης μορφης ολοκληρωτισμου και τυραννιας Κρυπτοδυναστεια, που ασκει με δημοκρατικο μανδυα εξουσια στην πατριδα μας.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>