«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

TI KOINO ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΧΟΥΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

17.06.2013

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Και οι δυο είναι Πρωθυπουργοι δυο Κρατων-Δορυφορων των ΗΠΑ.

Στην Τουρκια λαμβανουν χωρα στις ημερες μας πολύ περιεργα πραγματα;;;

Στην Κωνσταντινουπολη αλλα και σε άλλες πολεις και δηθεν λογω του κοψιματος των δεντρων ενός παρκου, εχουμεν λα’ι’κες εξεγερσεις.

Μολις ξεσπασε η εξεγερση στην πλατεια Ταξιμ της Κωνσταντινουπολης, σαν αποτελεσμα όχι του κοψιματος των δενδρων αλλα των νεοφιλελευθερων πολιτικων και του ερποντος ισλαμικου αυταρχισμου, ολοι στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε. κινητοποιηθηκαν σε μια προγραμματιοσθεισα προ των γεγονοτων εκστρατεια δυσφημησης του Ερντογαν, με την αποκαλυψη δηθεν παραβιασεων ανθρωπινων δικαιωματων που ακομη δεν θελουν να τις βλεπουν στην Σαουδικη Αραβια, στο Καταρ ‘η στο Μπαχρε’ι’ν.

Βεβαιως με τα γεγονοτα δεν εχουν καμμια σχεση το κοψιμο δενδρων ενός παρκου, πραγμα που φανηκε από τις αντιδρασεις των ΗΠΑ και των κρατων-δορυφορων τους στην Ευρωπη.

Ο Πρωθυπουργος της Τουρκιας δεχθηκε συντονισμενες κριτικες απ’ολες τις πλευρες για την δηθεν σκληρη σταση του κατά των διαδηλωτων. Προκειται για την ιδια και μεθοδευμενη αντιδραση (βασει του στανταρτ βιβλιου σκηνικου κατά την διαρκεια δημιουργιας ενός φιλμ) όπως στην Ουκρανια, στο Πακισταν (όταν εκ θρονησαν και αντικαταστησαν τον Musharraf με αλλον συμμαχο τους), στην Αιγυπτο κ.α. Γενικα οι ΗΠΑ δυσφορουν όταν πολλες χωρες και μαλιστα δορυφοροι τους δεν εκτελουν τις διαταγες τους.

Προκειται για ξεκαθαρισμα λογοριασμων με τους δικους τους ανθρωπους.

Ο Ερντογαν προειδοποιηθηκε ότι θα αντικατασταθει επειδη δεν εκτελεσεν την διαταγη των ΗΠΑ για στρατιωτικη επεμβαση της Τουρκιας στην Συρια.

Ο αντικαταστατης του Ερντογαν, ο αυτοεξοριστος στις ΗΠΑ ισλαμιστης Γκιουλεν, ετοιμασε τις βαλιτσες του.

Η αντιδραση των ΗΠΑ είναι χαρακτηριστικη:

Ναι μεν κ. Ερντογαν εισαι συμμαχος μας, εισαι ο τιμαριωτης μας, επειδη όμως δεν υπακουεις στις διαταγες μας θα σε αντικαταστησουμε με έναν άλλο τιμαριωτη, που ποτε δεν θα τολμησει να εχει ανεξαρτοποιητικες διαθεσεις.

Για τον λογο αυτό και επειδη δεν επιθυμεις να εγκαταλειψεις μονος σου την εξουσια στην χωρα σου, θα σε βοηθησουμε με τις εξεγερσεις των πολιτων σου να φυγεις ακομη ανεμακτα και ολοταχως.

Για την εκπληρωση του σχεδιου αυτου και με συμφωνη γνωμη των Σιωνιστων μετεφεραν οι ΗΠΑ ένα μερος των δολιοφθορων ενοπλων παραστρατιωτικων δυναμεων από την Συρια στην Τουρκια, για το ενδεχομενο να ενισχυσουν αυτές και τους εξεγερθεντες πολιτες της Τουρκιας.

Παραλληλα μετεφεραν και μερικες εκατονταδες πεζοναυτων στα συνορα Ιορδανιας και Συριας.

Ο Ερντογκαν εχει δυο επιλογες:

‘Η να ενισχυση τις σχεσεις του με την Ρωσια που σημαινει ιστορικη γεωστρατηγικη νεα επιλογη ‘η να υποκυψη και να εκληπαρη τις ΗΠΑ να τον διατηρησουν στην εξουσια υποσχομενος ότι ποτε στο μελλον δεν θα δωση δειγματα ανυπακουης.

Ετσι θα κρατησει ακομη 1 εως 2 χρονια την καρεκλα του.

Η μοιρα του όμως εχει προαποφασισθει.

Οποιος δεν θελει να είναι τιμαριωτης των ΗΠΑ ισοπεδωνεται, δηλαδη δολοφονειται και οποιος δεν είναι καλος τιμαριωτης κατά τις εκτιμησεις των ΗΠΑ επισης ισοπεδωνεται. Με την ισοπεδωση των δικων τους ανθρωπων τρομοκρατουν οι ΗΠΑ και ολους τους αλλους, δηλαδη και τους μη δικους τους ανθρωπους.

Ποια μοιρα επιφυλασσουν οι ΗΠΑ στον Ελληνα Πρωθυπουργο, δηλαδη στον αρχηγο της τρικομματικης κατοχικης κυβερνησης Σαμαρα;

Ο προκατοχος της Πρωθυπουργιας από το κομμα στο οποιο ανηκει, που τολμησε χωρις την αδεια των ΗΠΑ να διαπραγματευθη με την Ρωσια την κατασκευη του αγωγου πετρελαιου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη ειχε τυχερο και εν μερει ισοπεδωθηκε.

Ο άλλος προκατοχος της Πρωθυπουργιας από το άλλο προδοτικο κομμα που φερει το ονομα ΠΑΣΟΚ εκτοπισθηκε μεσα σε μια νυχτα, όταν τολμησε να αναφερη χωρις την αδεια των ΗΠΑ την λεξη «Δημοψηφισμα». Οι ΗΠΑ είναι επισης δυσμορφοι με τον Σαμαρα διοτι χωρις την αδεια τους, διαπραγματευθηκε την πωληση της δημοσιας επιχειρησης φυσικου αεριου στην ρωσικη Γκαζπρομ.

Ο Ελληνας (;) Πρωθυπουργος γνωριζει επιπλεον ότι η οικονομικη πολιτικη του Σαμαριου του, δηλαδη του Στουρναριου του, απετυχε παταγωδως και δεν εχει καμμια πιθανοτητα να οδηγηση στην ανακαμψη.

Μετα τις γερμανικες εκλογες του Σεπτεμβριου 2013 κινδυνευουν να κουρευθουν με το Μνημονιο 3 και οι καταθεσεις των Ελληνων, όπως των Κυπριων, στις ελληνικες (;) τραπεζες.

Η λυση του Κυπριακου με ένα σχεδιο Αναν 2 και η αναγνωριση του κρατιδιου των Σκοπιων με το ονομα «Ανω Δημοκρατια της Μακεδονιας», βρισκονται προ των πυλων. Οι δωσιλογοι της εποχης των Μνημονιων στον σταυλο της ελληνικης δημοκρατιας αποσπουν την προσοχη των Ελληνων από τα πραγμακα προβληματα της πατριδας μας και δινουν στους προδοτες της τρικομματικης κατοχικης κυβερνησης την δυνατοτητα με την Χρυση Αυγη να ελισσονται εκει οπου θα επρεπε να εχουν εγκλωβιστε σε θανατηφορο αδιεξοδο.

Σε ποια κοινωνικη εκδηλωση θα μπορορουσαν να σταθουν οι προδοτες της τρικομματικης κατοχικης κυβερνησης εάν δεν υπηρχε η Χρυση Αυγη;

Χαρη στην ηλιθιοτητα του κάθε Κασιδιαρη τολμουν ακομη να ψελλιζουν κατι περι ανθρωπινων δικαιωματων, περι δικαιωματων του πολιτη και για ολοκληρωτισμους. Χωρις την υπαρξη του κάθε ηλιθιου Κασιδιαρη οι προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου θα ετρεμαν την ωρα που θα λογοδοτουσαν στον Ελληνικο Λαο για τα εγκληματα τους.

Ενώ τωρα χαριν του οποιου ηλιθιου Κασιδιαρη του σταυλου της δημοκρατιας, βγαινουν οι προδοτες στα μπαλκονια και παριστανουν τους ηρωες της Δημοκρατιας.

Χωρις την σκοπημα δημιουργηθησα Χρυση Αυγη οι Ελληνε πολιτες, θα συζητουσαν για την προδοσια του Εβραιου και πρωην Πρωθυπουργου Παπανδρεου και ζητουσαν την παραδειγματικη τιμωρια του, θα συζητουσαν για το δυολεμα του Μασονου Σαμαρα, ο οποιος υποσχοταν προανακριτικες για τους αλλους απαταιωνες πολιτικους και στην πραγματικοτητα με την απατη αυτή εκλεψε τις εκλογες και θα συζητουσαν και για πολλα αλλα σοβαρα θεματα.

Ολοι οι απαταιωνες και προδοτες πολιτικοι κρυβονται σημερα πισω από το προπετασμα καπνου που τους προσφερει η Χρυση Αυγη.

Οι ηλιθιοι χρυσαυγιτες βριζουν και απειλουν και ετσι ευλογουν τους δωσιλογους προδοτες.

Στην πραγματικοτητα είναι αυτοι που πεφτουν θυματα στις προκλησεις και παροτρυνσεις των δωσιλογων προδοτων.

Χαρη στα ζωα, χαρη στους χρησιμους ηλιθιους, επιβιωνουν ετσι τα κτηνη του δωσιλογισμου…..που πολεμουν δηθεν τον ναζισμο…..Στην

Χρυση Αυγη εχουν επενδυσει και όλα τα βρωμοσκυλα της διαπλοκης…Με τις ευλογιες της γερμανικης πολιτικης πλεμπας μπηκε η Χρυση Αυγη στον σταυλο της Δημοκρατιας, για να απασχολη τον Ελληνικο Λαο στο διαστημα που η πλεμπα αυτοι με τους συνεργατες της θα λεηλατουν το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης.

Μονο με την στηριξη από την γερμανικη πολιτικη πλεμπα μπορεσε η Siemens του Χριστοφορατου, να διεφθειρει ολοκληρο τον πολιτικο κοσμο του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης και νατον παραδωση σε λιστες στους Ναζι του Βερολινου….Μονο τους πραγματικους Ναζι και τις ΗΠΑ και για λογαριασμο του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου και για κανεναν άλλον, υπηρετει η Χρυση Αυγη.

Η λεγεωνα των βλακων αυτων ωθειτε ακατανικητα προς την αγελη και υποκειται στην ακατανικητον ελξη από κάθε ειδους αγελαιες αντιατομικες και ομαδιστικες θεωριες.

Ετσι εξηγειται και η ατελευτη και αυστηροτατη επιλογη βλακων στα ομαδικα συστηματα, η οποια με την βοηθεια μιας πολιτικης βιας, καταχυρωνεται και σαν πολιτικο και κοινωνικο καθεστως, οπου η ελευθερια της σκεψης (χρησιμος μονο για εκειν οι οποιοι διαθετουν σκεψη) είναι μονιμα και ιδιαιτερα αντιπαθητικη από τους βλακες.

Στον συνασπισμο των βλακων της Χρυσης Αυγης ανηκουν οι «Ελλα-δεμποροι», δηλαδη οι τυχοδιωκτες με ακαθωριστο κοινωνικο στιγμα,

τα νεοπλασματα του αμοραλισμου, οι δολοφονοι κάθε γνησιου ελληνικου κινηματος, οι εραστες της ανωμαλιας, οι οστρακες της θεοκρα-τικης παραεξουσιας των ανδρων της καστας που φορουν μαυρες φουστες κ.α. Δεν είναι μυστικο, ότι οι ΗΠΑ δημιουργουν για τους μακροχρονιους σχεδιασμους τους εκ του μη οντος ηγετικες πολιτικες προσωπικοτητες, εξωρα’ι’ζουν ηρωες και καταστρεφουν με δυσφημηση εντιμους πολιτες.

Η γεωπολιτικη στρατηγικη των ΗΠΑ περιγραφεται από τον τεως συμβουλο ασφαλειας του αμερικανου προεδρου Τζιμυ Καρτερ Ζμπιγκνιου Μπρεζινσκι, ως εξης:

1. Για τις ΗΠΑ το κυριο γεωπολιτικο λαφυρο είναι η Ευρασια.

2. Ευτυχως για τις ΗΠΑ, η Ευρασια είναι πολύ μεγαλη για να είναι ενιαια πολιτικα.

3. Τα γεωστρατηγικα διακυβευομενα των ΗΠΑ στην Ευρωπη είναι

τεραστια. Η Ευρωπη είναι ουσιαστικα το γεωπολιτικο προγεφυρωμα των ΗΠΑ στην ευρασιατικη ηπειρο….Η διατηρηση αυτου του προγεφυρωματος και η επεκταση του ως εφαλτηριου για

την δημοκρατια βρισκονται σε αμεση συναφεια με την ασφαλεια των ΗΠΑ.

4. Εάν οι δυτικοι εταιροι της εκδιωκαν τις ΗΠΑ από την βαση της στην δυτικη περιφερεια, αυτό θα σημαινε αυτοματα το τελος της συμμετοχης των ΗΠΑ στο παιχνιδι που διεξαγεται στην ευρασιατικη σκακιερα/

Με το ξεκινημα ηδη της πρωτης δεκαετιας του 21ου μ.Χ. αιωνα αυτό που πολύ φοβουνται οι ΗΠΑ είναι η επιταχυνση και η πραγματοποιηση τηςδιαδικασιας για την ευρωπα’ι’κη ενοποιηση.

Η οικονιμικη κτιση των ημερων μας και η κριση του ευρω στοχο εχει να επιβραδυνει ‘η ακομη και να ματαιωση την ευρωπα’ι’κη ενοποιηση.

Ο ρολος του δορυφορι-κοποιημενου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης με ηγετες τιμαριωτες των ΗΠΑ

και προδοτες, είναι να αποτρεψη μια συνδιασμενη οικονομικη και τεχνολογικη ισχυν των ευρωπα’ι’κων λαων και την δημιουργια ενός πολου γεωοικονομικης ισχυος και αμεσα ανταγωνιστικο προς τις ΗΠΑ.

Τα ιδια ισχυουν και για την Γερμανια.

Κατά τον περιφημο Ζbigniew Brzezinski (ιδε το βιβλιο του με τιτλο «The Grand Chessboard: Ameri-can Primary and Its Geostrategic Imperatives», οι Γερμανοι ειχαν την τιμη να είναι φορου υποτελεις στις ΗΠΑ!!!

Κατω υπο τετοιες συνθηκες ο Σαμαρας πρεπει να ετοιμαζη για αναχωρηση από την πολιτικη και την Ελλαδα, τις βαλιτσες του.

Ενας άλλος τιμαριωτης των ΗΠΑ από τον χωρο της δηθεν προοδευτικοτητας είναι ετοιμος να τον αντικαταστηση!!! Εκτος εάν γινει κατι το απροσδοκητο και επεμβουν σωτηρια οι Ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις!!!

Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>