«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

Αγαπητοί κύριοι της χρυσής αυγής σήμερα ο λαός πίστευε ότι θα είσαστε μπροστάρηδες για να ανατρέψετε την προδοτική κυβέρνηση! Είχατε την μεγαλύτερη ευκαιρία και θα είχατε τον λαό μαζί σας αλλά με πολύ φτηνή και άτοπη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ μας προδώσατε! Χιλιάδες πατριώτες τα έχουν χαμένα με την σημερινή σας συμπεριφορά! Αναφέρατε ένα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λαού ότι είναι μαζί σας, για ξανά μετρηθείτε αύριο;;; Σίγουρα και ο ποιο ηλίθιος ξέρει ότι σε μια κρατική υπηρεσία οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν έχουν την άδεια από τους προϊσταμένους τους! Σίγουρα υπάρχουν μεγαλόσχημοι με πολλές χιλιάδες κασέ μεροκάματο, σας την Σταη που μίλαγε για ψυχραιμία! Όμως η μεγάλη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι απλοί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και περίμεναν να φανείτε ανώτεροι των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς δείξατε το αληθινό ψεύτικο πρόσωπό σας! Σήμερα είχατε την ευκαιρία κύριε Μηχαλολιάκε να ηγηθεί τε μιας πετυχημένης επανάστασης και δεν το πράξατε;; Να απαντήσετε αύριο στον λαό όταν θα τον μετράτε γιατί;;;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………………..

Στους κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση, δεν χρωστάμε απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα, αυτοί μας χρωστάνε, καθώς εδώ και πολλά χρόνια μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν μέσα από συχνότητες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Και παρ’ όλο που ένα εκατομμύριο Έλληνες υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, η κρατική τηλεόραση δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας θάβει και να μας προσβάλλει, προσβάλλοντας ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν τέλη από το υστέρημά τους για να σιτίζονται κάποια κομματόσκυλα.

Η ΕΡΤ είχε 8 ολόκληρους μήνες να δώσει βήμα ζωντανά σε εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Για την ακρίβεια είχε προβάλει για 12 ολόκληρα λεπτά (!) τον συναγωνιστή Κασιδιάρη σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης και από τότε τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ) κατέβασαν οριστικά τους διακόπτες για την Χρυσή Αυγή, όπως ακριβώς κατέβασε γι’ αυτούς τους διακόπτες απόψε ο Σαμαράς.

Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η Χρυσή Αυγή δε χρωστάει απολύτως τίποτα ούτε στον Σαμαρά, τον υπάλληλο των τοκογλύφων, το ανδρείκελο της τρόικα, που σε κάθε ευκαιρία υβρίζει και συκοφαντεί το Εθνικιστικό Κίνημα. Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης.

Αν θέλει να κάνει πραγματικές περικοπές ο Σαμαράς, ας αφήσει τις μαγκιές εκ του ασφαλούς και ας περικόψει δραστικά τους μισθούς των βουλευτών. Ας κόψει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα. Ας απολύσει τα golden-boys του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και χρεώνουν τα κρατικά ταμεία με εκατομμύρια.

Όσον αφορά την αριστερά και τους διάφορους καμμένους που δήθεν κόπτονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΕΡΤ, ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας δώσουν ένα μέρος του παχυλού βουλευτικού τους μισθού για τους απολυμένους. Αυτό που κάνει συστηματικά η Χρυσή Αυγή και έχει δημιουργήσει ένα άρτιο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, αναγκάζοντας τους διάφορους συριζαίους να αναρωτιούνται πού βρίσκουμε τόσα τα λεφτά και ποιοι μας χρηματοδοτούν.

Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Καλαμάτα xryshayghkalamatas@hotmail.com
Μοιραστείτε το!

4 comments to ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

  • Περαστικος

    Την Χ.Α ποτε δεν την εμπιστευτικα απλα μου αρεσε που ειχε-εχει αυτο το πατριωτικο.
    Αλλα μερα με την μερα φαινετε και αυτη οτι ειναι υποκινουμενη πολυ στα βαθια.
    ητανε απο παλια παρακρατικη οργανωση,πριν μπει στην βουλη.
    τωρα που ειναι στην βουλη ο αρχηγος θελει να παρει μεγαλυτερο βαθμο στην στοα απ’οτι φαινετε.
    μαθαινω και ο κασιδιαρης ειναι ανηψιος του.
    Αχ ρε Ελλαδα τι σε περιμενει…

  • Περαστικος

    Η πλακα θα ειναι να δουμε τρικομματικη κυβερνηση
    ΖΟΜΠΑΣ-ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ-ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑΣ 90′

  • Περαστικος

    Αφου δεν υπαρχει ηγετης εξω απο την βουλη. Μαλον ποτε…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>