Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Προεδρική χούντα, κοινοβουλευτική χούντα, βουλευτική χούντα, πολιτική χούντα!

Αυτόν τον συνδυασμό καταπάτησης των δημοκρατικών θεσμών δεν μπορεί να τον φανταστεί κανένας παγκοσμίως ότι υπάρχει στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία!

Μερικά γεγονότα πρέπει να τα βλέπουμε με ανοιχτό μυαλό και αληθινή δημοκρατική θέληση.

Ο λαός που έχει απεγκλωβιστεί από τα κομματικά μαντριά, τώρα σήμερα, καλείτε να βοηθήσει τον λαό που βρίσκετε ακόμα κάτω από τον ηθικό εκβιασμό των εγκάθετων κομματικών μηχανισμών να βρει τον δρόμο του.

Στο θέμα της ΕΡΤ θέλει να το δούμε με διαφορετική οπτική γωνία.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ θα τους άξιζε να απολαύσουν τα διαχρονικά λάθει τους και επιλογές τους  σε κομματικά στρατόπεδα, θα άξιζαν με την αδιαφορία του λαού,  όπως έκαναν και αυτοί σε όλους τους διωγμούς άλλων εργαζομένων.

Όμως τώρα δεν μπορούμε να αποδώσουμε αυτές τις ευθύνες λόγο της ιδιομορφίας που έχει να κάνει με την ενημέρωση του λαού και της παγκόσμιας κοινότητας.

Το χουντικό πραξικόπημα της κατοχικής προδοτικής τρόικας να κλείσει την εθνική φωνή είναι πρωτοφανές σε όλο τον κόσμο και έτσι πρέπει να το δούμε τώρα, οι ευθύνες του καθενός μπορούν να αποδοθούν αργότερα.

Τα πολιτικά σκουπίδια μυρίστηκαν δόξα, ψήφους  και άρχισαν να κάνουν πασαρέλα, να συναγωνίζονται στα ψέματα!

Θέλω να σταθώ σε μια συγκυρία θα την πείτε, τυχαίο θα το πείτε, σχεδιασμένο από την νέα τάξη το λέω εγώ με μεγάλη βεβαιότητα! Η ταχύτατη και απροκάλυπτη καταπάτηση όλων των δημοκρατικών θεσμών ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Παράδειγμα, ποιος ο λόγος στην Τουρκία να ξεσπάσει έτσι ξαφνικά με γελοία δικαιολογία  και την συγκεκριμένη στιγμή ένας ετοιμοπαράδοτος εμφύλιος;  Το ίδιο ερώτημα μπαίνει και στην απόφαση του Σαμαρά,  αφού τα ζώα δεν του δημιουργούσαν προβλήματα και είχε την καλύτερη δουλική και προδοτική συνεργασία να κάνει αυτήν την κίνηση πολιτικής αυτοκτονίας, ή να οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία τους καλύτερους δουλικούς κομματικούς αρχηγούς που είχε η Ελλάδα μετά τον ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

 Πρόστυχες και προδοτικές δικαιολογίες από την τρικομματική κυβερνητική ΧΑΒΟΥΖΑ!

Αντ. Σαμαράς: Κάποιοι θέλουν να διατηρηθεί η αδιαφάνεια και η σπατάλη!!!

Σαμαράς: «Στη θέση της δημιουργείται ταχύτατα δημόσια τηλεόραση, (όχι κρατική), με λιγότερο προσωπικό. επάξια επιλεγμένο, με τεράστιο αρχείο στη διάθεσή της που (αν σωστά αξιοποιηθεί αποτελεί πηγή μεγάλου πλούτου), που παρέμενε αναξιοποίητο και λεηλατημένο», είπε.

Έχει σημασία να δούμε τις χρωματισμένες λέξεις!!!

Λέει για όσους έχουν ακόμα αισθήματα Ελληνικά εδώ και τώρα αποτελειώνω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, μοιράζοντας τα ιμάτια της στους προδότες, ιδιωτική πρωτοβουλία λέγετε τώρα!!!

Αυτός είναι ο λόγος που λέω με πατριωτικά ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μαζί σας να πάμε στην βουλή να καθαιρέσουμε τους προδότες!

Δεν με ενδιαφέρουν τα στενά εργασιακά συμφέροντα των εργαζομένων,  όπως δεν τους ενδιέφερε αν εγώ  η γυναίκα μου και το εγγόνι μου ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ με την ΣΥΝΤΑΞΗ και την ΑΝΕΡΓΙΑ που αυτοί κουκούλωναν, ή διαστρέβλωναν! Με ενδιαφέρει το εθνικό και κρατικό ΚΕΦΑΛΑΙΟ απείραχτο και ασφαλές από τον λαό,  ΑΡΧΕΙΟ της ΕΡΤ!

Και για αυτό πρέπει να θυσιαστούμε σε έναν αιματηρό αν χρειαστεί αγώνα να σώσουμε την ιστορία μας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ υστεροφημία μας!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: