«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κορυφώνεται ο αγώνας της Χρυσής αυγής για την αθώωση του Χίτλερ!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ πιστή στον πλουραλισμό, στην αντικειμενικότητα και στις ίδιες ακομμάτιστες αποστάσεις από απόψεις που δεν είναι δικές τις, οφείλει να κάνει διευκρίνιση ακόμα μια φορά, και όχι αφορισμούς του κώλου και μελιστάλακτους, για να κρατάμε και μια πισινή!
Ανεβάζω Χρυσή Αυγή όπως ανεβάζω και άλλες απόψεις και όχι όλες αλλά αυτές που είναι μέσα στο πρόβλημα του λαού και ο λαός θα διαλέξει τι θα απορρίψει!
Όμως εάν διαπιστώσω ότι προσπαθεί να αθωώσει τον βρομερότερο δολοφόνο  και ποιο στυγνό δικτάτορα  που εμφανίστηκε στην γη τον Χίτλερ,  θα την διαγράψω και δεν θα ξανά ανεβάσω θέμα της!
Όμως να ξεκαθαρίσω μόνο για τον ναζισμό και τον Χίτλερ! Διότι στο θέμα του ολοκαυτώματος  είμαι και εγώ κάθετος, ή ανεβάζουν στην παγκόσμια ιεραρχία των ολοκαυτωμάτων-γενοκτονιών την Ελλάδα σε όλα τα ΜΜΕ και μήκη και πλάτη,  ή δεν αναγνωρίζω κανένα ολοκαύτωμα!
Το Μπουρδέλο ο ΟΗΕ κόβεται για το μεγεθυσμένο ίσως ολοκαύτωμα των Εβραίων και όχι των Ελλήνων, των Ινδιάνων, των Παλαιστίνιων, των Κούρδων.  Αυτή τι στιγμή ο ελληνικός λαός υφίσταται την χειρότερη σύγχρονη γενοκτονία, με όπλο τον σχεδιασμένο ρατσισμό κατά των Ελλήνων  με κάλυψη την αθρόα λαοθάλασσα παρανόμων δολοφόνων αλλοδαπών  Κ, Α. !!!
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ είναι ξεκάθαρη χωρίς παρερμηνείες!
Καταδικάζει τον Χίτλερ, τον Ναζισμό και το φασισμό του, από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά κοινά  σημεία με την χρυσή αυγή σαν ελληνικός πολιτικός χώρος,  έστω και ακραίος που μπορούμε να αγωνιστούμε.
Το τονίζω εάν είναι ελληνικός πολιτικός χώρος και όχι να εμπνέεται από ξένους ιδεολογικούς φασιστικούς σχηματισμούς!
Διαφορετικά θα την διαγράψω  χωρίς άλλη σκέψη, όταν κατηγορεί το ΚΚΕ για ξενοκίνητο και αλήθεια λέει, αλλά να μην βλέπει μόνο τους άλλους να βλέπει και τα μούτρα της!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΧΑ βαζει φωτοστέφανο στον Χίτλερ

Και δεύτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής  μετά τον Κασιδιάρη επιδιώκει την αθώωση του Χίτλερ και του Γερμανικού επεκτατισμού!
Στην εποχη  του ορυμαγδού για το λάθος του ΔΝΤ και την κόντρα των τροικανών μεταξύ τους, το κορυφαίο ζητούμενο για την ΧΑ είναι η άρνηση του ολοκαυτώματος εναντίον των Εβραίων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που οδηγεί  στην αθώωση του Γερμανικού επεκτατισμού στην Ευρώπη!
Πρόκειται για τον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος επικαλέσθηκε τον συγγραφέα- απολογητή του Χίτλερ Ίρβινγκ και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε μαζική εξόντωση των Εβραίων αλλά ότι τα ντοκουμέντα απεικονίζουν απλώς κάψιμο πτωμάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης λόγω επιδημίας τύφου και άλλων ασθενειών!
Σημειώνεται ότι αθώωση και η υποστήριξη του Γερμανικού εθνικισμού και επεκτατισμού είναι κομβική θέση της Γερμανικής ακροδεξιάς και των παραρτημάτων της στην Ευρώπη.
http://papaioannou-giannis.net/
Μοιραστείτε το!

3 comments to Κορυφώνεται ο αγώνας της Χρυσής αυγής για την αθώωση του Χίτλερ!

  • GERMA

    Αγαπητέ φίλε έχεις λάθος με δαύτους δυστυχώς είναι ύαινες με καμουφλάζ προβάτου. όταν θα τους έχεις κάνει απαραίτητους μετά δεν θα σε χρειάζονται

    • Αγαπητέ φίλε εγώ είμαι υπέρ της ένοπλης λαϊκής επαναστάσεις τώρα πλέον, με ποιους θα την κάνω; Με την Ρεμπούση, με τον Τατσιοπούλο, με τον Τρεμοπούλο, με αυτούς που σήμερα έχουν μια σφραγίδα και έχουν καβαλήσει το καλάμι του αρχηγού και λέγω ντε ακομμάτιστοι κομματισμένοι σε διάφορες παρεούλες μήπως αύριο τους ρίξουν κανένα κόκαλο να γλείψουν και θα έχουν παγιδέψει και διχασμένη μια αρκετά μεγάλη δύναμη του λαού, αλλά διασπασμένου! Αν βλέπεις κάτι που εγώ δεν το βλέπω σήμερα να το κουβεντιάσουμε.Αλλά αφού ξέρεις ότι όλοι είναι πουλημένοι και αυτοί που δεν είναι ακόμα κανουν διαλέξεις και καριέρα επάνω στο πτώμα μας και στο πτώμα της πατρίδος μας.

  • Το εβραιοσυστημα για να προξενησει συνχυση στον εθνισμο και πατριωτισμο των ΕΛΛΗΝΩΝ δημιουργησε την χρυση αυγη να παιζει αυτο τον υποχθονιο ρολο του πατριωτη αλλα με καταβολες εβραιοχιτλερικες πραγμα ανωμαλο και μη δημιουργικο υπερ του εθνους.ετσι το αποκουμπι του πατριωτη νοθευμενο με σιωνιστικες πρακτικες μονο διχονοια και αδρανεια μπορει να προκαλεσει.Το ιδιο και χειροτερο προξενει και το αλλο δημιουργημα του σιωνισμου η αριστερα για αυτο αγαπητοι μου ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>