«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες Έλληνες ή αυτοί ή εμείς‼!

 

Εγώ δηλώνω εμείς!

 Χώρια από την κοινή δράση ενημερώνω και προειδοποιώ την Κατοχική τρόικα και όλη την προδοτική βουλή και τα κολαούζα της Περιφέρειας μαζί με τους δημάρχους σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ  στείλτε τους μισθοφόρους σας να μου δώσουν κλήση από τα δουλικά σας εισαγγελείς, στείλτε τους μισθοφόρους σας να κάνουν κατάσχεση, στείλτε τους μισθοφόρους να σας γ@μίσω  πατόκορφα προδότες!

Και μην ξεχάσετε ποτέ ότι έχω υποσχεθεί στους φίλους μου στα εγγόνια μου στα παιδιά μου να γίνω ΗΡΩΑΣ, να ανάψω την σπίθα της Αληθινής επανάστασης!
Εγώ δεν αυτοκτονώ, θα πάρω πολλούς προδότες μισθοφόρους και πολιτικά κατακάθια  μαζί μου‼‼ 
Στείλτε προδότες τον μισθοφορικό στρατό σας θα σας περιμένω  να πάω στο πάνθεον των πατριωτών ΗΡΩΩΝ
Αρκετά μου έχετε μολύνει την ψυχή μου, ή εσείς ή εγώ, άντε λοιπόν αν έχετε κ@λο και α@χί@ια δείξτε τα;;;;;;
Και να μην ξεχάσει ποτέ η σιωνιστική Εβραϊκή βουλή, Μισθοφόρους εσείς, μισθοφόρους και εμείς!
Εμφύλιο θέλετε κατά εντολή της Νέας Τάξης καλός να έρθει λιγότερα θύματα θα έχουμε και θα διορθώσουμε παλιά λάθει να μη αφήσουμε ούτε ένα προδότη μαζί με το σόι του που τον στηρίζει και δεν έχει ξεχωρίσει την θέση του!
Μέχρι στιγμής έχουμε φανερά και αδήλωτα 10.000 θύματα αθώα! Περισσότερα θα έχουμε σε ένα καλό ξεκαθάρισμα Που έχει να γίνει από Την πτώση του Βυζαντίου;;;; Τώρα είναι περισσότεροι οι προδότες αλλόθρησκοι από τους Έλληνες
Χρειάστηκε πολύ νερό στο μύλο να ταρακουνηθώ και να καταλάβω κάτι που ολίγοι άριστοι ΕΛΛΗΝΕΣ το έχουν καταλάβει πριν από εμένα!
Μου λένε φίλε δεν αξίζει να θυσιάζεσαι για τους πολλούς αφού το δηλώνουν ότι δεν θέλουν να σωθούν, έχουν κατεβάσει το παντελόνι τους! Δικός τους είναι ο κ@λος τους  και των παιδιών τους και μπορούν να τα προσφέρουν στους νταβατζήδες τους!  
Οι  λίγοι άριστοι Να ενωθούμε και να στηριζόμαστε,  οι λίγοι και καθαροί Έλληνες όχι στα χαρτιά αλλά στην ψυχή!
Συμφωνώ με την άποψη του Πυθαγόρα και θα την διαδώσω να οργανωθούμε, ήρθε η ώρα των Ελλήνων!
Πρόταση Πυθαγόρα παρακάτω! Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Για  όσους  ενδιαφέρονται   για  την  συγκρότηση  του  Πανελλήνιου  Δικτύου : 
Βήμα  πρώτο :  Επισκεφθείτε   στην  σελίδα     http://lofos.info/pythas/diktyoell.html   
Βήμα  δεύτερο : Δηλώστε  την  επιθυμία  σας  να  εγγραφείτε  στο  δίκτυο   στέλνοντας  μειλ  στο  pitago99@gmail.com
Βήμα  τρίτο  :  Όσοι  θέλουν  να  είναι  σε  επιτροπές   που  θα  συνομιλούν  με   εκπροσώπους  χριστιανών ,  με  χρηματοδότες ,  με  την  κυβέρνηση  κλπ    θα  πρέπει  να  δηλώσουν  την  επιθυμία  τους   να  εγγραφούν  στην   σελίδα  
    http://lofos.info/pythas/faos-ielio.html   
στέλνοντας   τα  απαραίτητα  στοιχεία  .
Στην  διαδικασία    δεν  μπαίνει    κανένας   παράγων  προσωπικής   συμπάθειας    και παρεϊστικης  νοοτροπίας :  ΟΠΟΙΟΣ  ΘΕΛΕΙ    ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ .  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ   ΚΑΜΜΙΑ  “ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ”  . Δεν  υπάρχει  κάποιος  αρχηγός  του  Δικτύου . Το  Δίκτυο  δημιουργείται  για  να  πείσουμε  να  βγούν  απο  την  αφάνεια  οι  δεκάδες   ομοϊδεάτες   μας   που  υπάρχουν  σε   κάθε  πόλη . Το  Δίκτυο  θα  είναι  το  “κανάλι”   μέσα  στο  οποίο   θα  κυκλοφορούν   και   θα   “παλεύουν”   οι  ιδέες   για  να  αναδειχθεί  η  καλύτερη.
Βήμα  τέταρτο :  Όποιος   δεν  αρκείται   στα  προηγούμενα   δίνει   εξετάσεις   μπρός  στον  λαό :  Οργανώνει  ομιλίες   στον  τόπο  του  όπου   εκθέτει  τις   ιδέες του . Ενημερώνει   (  στο   pitago99@gmail.com )   για  να  δημοσιευθεί   η  δράση  του  στην   ιστοσελίδα   faos-ielio  .
Έτσι  αποκτά   κύρος   μέσα  στο  δίκτυο .
Μία  συνάντηση    των  μελών  του  δικτύου  (  στα  Προμήθεια  2013 )   θα ήταν   ιδιαίτερα  χρήσιμη .
Καταθέστε   τυχόν  καλύτερες   ιδέες .
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>