«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ” ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Και οι μελλοντικές κοινωνίες ακρωτηριασμένων ανθρώπων

Έγραψε στις 31.05.2013 ο/η: Μαυρομμάτης Βασίλειος
Επιστροφή
Μέσα στην παγκόσμια οικονομική στημένη κρίση, που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, άλλο ένα στημένο φιάσκο έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στα media. Η είδηση έκανε πάταγο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Αντζελίνα Τζολί έκανε προληπτικά διπλή μαστεκτομή, για να προλάβει τον επικείμενο καρκίνο τού στήθους, που την απειλούσε, λόγω «κακών» γονιδίων και κληρονομικότητας!
Αν κάποιος κοιτάξει με νηφαλιότητα πίσω από την κουρτίνα θα δει, ότι πίσω από όλο αυτό βρίσκεται και πάλι το ιατρικό σύστημα και τα οικονομικά συμφέροντά του. Μια παλιά συνταγή κατατρομοκράτησης των μαζών (αυτή τη φορά εναντίον των γυναικών), όπου σαν όπλο χρησιμοποιείται και πάλι ο μεγαλύτερος ανθρώπινος φόβος, αυτός τού θανάτου.
Όπως και παλαιότερα, όταν η απάτη με τους εργαστηριακούς ιούς Embola, Άνθρακα, AIDS, Η1Ν1 και Η1Ν4 παρουσιάστηκαν ως επικείμενες επιδημίες και o κόσμος τσιμπούσε το δόλωμα, έτσι και τώρα, οι μάζες πίστεψαν ακόμα μια φορά τις σειρήνες τής Ιατρικής. Η τακτική εδώ ήταν διαφορετική. Όπως οι ψαράδες, που αλλάζουν το δόλωμα ή και τον τρόπο ψαρέματος στα ψάρια μετά από 4-5 φορές, επειδή τα ψάρια συνηθίζουν, έτσι και η ιατρική κοινότητα επιστράτευσε μια πανέμορφη γυναίκα-σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς, μια γυναίκα, που είναι πρότυπο όλων των γυναικών τού κόσμου, μια γυναίκα πρέσβειρα ειρήνης και φιλανθρωπίας και ταυτόχρονα μητέρα τριών παιδιών, που έχει υιοθετήσει άλλα τρία. Με λίγα λόγια διάλεξε την ιδανική γυναίκα-πρότυπο, για να προωθήσει το νέο της μεγάλο φιάσκο.
Η προληπτική μαστεκτομή (ακρωτηριασμός τού στήθους) για όσους γνωρίζουν δέν είναι κάτι καινούργιο. Πρόκειται για μια «προληπτική», όπως λέγεται, μέθοδο τής Κλασικής Ιατρικής, που χρησιμοποιείται κατά τα τελευταία χρόνια από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα. Αλλά δέν είναι μόνο αυτό. Η αρχή είχε γίνει κατά το μεσαίωνα με τις αφαιμάξεις. Από τις αρχές τού προηγούμενου αιώνα, η κλασική ιατρική χρησιμοποιεί τις προληπτικές αφαιρέσεις οργάνων για λόγους υγείας, όπως ισχυρίζεται, με τις αμυγδαλές των παιδιών και τα «κρεατάκια» (αδενοειδείς εκβλαστήσεις, που εμφανίζονται πάλι σε παιδική ηλικία). Ακολούθησαν αφαιρέσεις-ακρωτηριασμοί ολόκληρων οργάνων ή και αδένων, όπως χολής, παγκρέατος, προστάτη, θυρεοειδούς, εντερικών τμημάτων και άλλα, πάντα στον βωμό τής πρόληψης…
Η ιατρική κοινότητα δέν γνωρίζει τί σημαίνει πρόληψη ή καλύτερα δέν θέλει να γνωρίζει. Έτσι, πρόληψη για την Κλασική Ιατρική είναι αρχικά η διάγνωση. Αφού μια νόσος διαγνωστεί σε αρχικά στάδια, αρχίζουν οι «προληπτικές θεραπείες», χειρουργικές επεμβάσεις, χημικές θεραπείες, ακτινοβολίες και άλλες βίαιες και αφύσικες πρακτικές.
Έχεις πρόβλημα σε κάποιο σπόνδυλο στην σπονδυλική σου στήλη, όπως σκολίωση, εξάρθρωση δίσκου, κοίλη; Οι κηδεμόνες (κολάρα με σίδερα φοριούνται στο σώμα για να διορθώσουν το πρόβλημα), το χειρουργείο ή τα χημικά φάρμακα είναι η «λύση» τής Κλασικής Ιατρικής. Το ότι μπορεί να θεραπευτεί κάποιος αναίμακτα, ήπια, αποτελεσματικά και χωρίς να δηλητηριαστεί από τα χημικά (στις περισσότερες περιπτώσεις για προβλήματα τής σπονδυλικής στήλης) με την Χειροπρακτική ή την Οστεοπαθητική μέθοδο, ούτε λόγος να γίνεται. «Αυτά είναι κομπογιαννιτισμός», θα απαντούσε ένας γιατρός (επιστήμονας παρακαλώ) και αυτή είναι η μόνη απάντηση, που ακούγεται από τα media και φυσικά, η μόνη απάντηση, που ξέρουν οι μάζες. Παρόμοια συμβαίνει και με άλλες εναλλακτικές μεθόδους, όπως η Ομοιοπαθητική, η Φυσικοπαθητική, ο Βελονισμός, η Ρεφλεξολογία κ.ά.. Όλα αυτά για τους γιατρούς είναι κομπογιαννιτισμός…
Στους εναλλακτικούς χώρους γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η πρόληψη για τον καρκίνο τού μαστού, τους άλλους καρκίνους, αλλά και τις υπόλοιπες εκφυλιστικές ασθένειες. Υγιεινή διατροφή, φυσικά συμπληρώματα, γυμναστική, μυοσκελετική αποκατάσταση, ήλιος και φως, καθαρός αέρας, έλλειψη στρες, ψυχική ηρεμία κ.ά..
Όλοι γνωρίζουμε πλέον, ότι ο καρκίνος είναι πολυπαραγοντική νόσος και όχι νόσος των κακών γονιδίων και τής κληρονομικότητας, όπως ισχυρίζεται η ιατρική κοινότητα. Σίγουρα η κληρονομικότητα δείχνει μια τάση, μια ευπάθεια, όμως ζώντας ένα φυσικό τρόπο ζωής είναι σχεδόν αδύνατον να πάθει κάποιος καρκίνο. Επομένως, όλο αυτό το επιχείρημα τής ιατρικής κοινότητας, των φαρμακευτικών εταιρειών και τής Jolie περί των κακών γονιδίων BRCA1 και BRCA2, που μας κληρονομούν τον καρκίνο, είναι αίολο και ψευδές.(Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα» το αφιέρωμα: Η απομυθοποίηση τού καρκίνου).
Πρόληψη σημαίνει να προλάβω κάτι πριν αυτό ξεκινήσει και αρχίσει να συμβαίνει ή καλύτερα να αποφύγω την αρρώστεια ανεβάζοντας το επίπεδο υγείας μου. Ένας εναλλακτικός θεραπευτής μπορεί να δουλέψει θεραπευτικά σε κάποια νόσο ή και προληπτικά κρατώντας το επίπεδο τής υγείας ενός ανθρώπου σε υψηλά επίπεδα. Κανένας όμως γιατρός δέν μπορεί να δουλέψει ποτέ προληπτικά, διότι, όπως είδαμε, δέν γνωρίζει τί σημαίνει η λέξη πρόληψη.


Η υγιεινή διατροφή, τα φυσικά συμπληρώματα, το καθαρό νερό
είναι μερικές φυσικές «αναίμακτες», φθηνές
αλλά και αποτελεσματικές επιλογές για την πρόληψη τού καρκίνου.


Έτσι λοιπόν, κατά τα τελευταία χρόνια φθάσαμε στις «προληπτικές» αφαιρέσεις μήτρας, ωοθηκών και στήθους. Η γλώσσα, που έντεχνα χρησιμοποιείται για τη μεθοδολογία αυτή από την ιατρική κοινότητα, είναι «προληπτικές αφαιρέσεις», «προληπτική ιατρική», «προληπτική θεραπεία». Η λογική θέαση ακριβολογώντας θα μπορούσε να κατατάξει την μεθοδολογία αυτή ως εκβιαστικούς ακρωτηριασμούς, που πίσω τους κρύβεται ο εμπαιγμός τής ιατρικής κοινότητας, ο φόβος-τρόμος των υποψήφιων θυμάτων-παθόντων, η ιατρική χρηματομανία και τα δισεκατομμύρια των μεγαλογιατρών και των φαρμακευτικών εταιρειών, που εμφωλεύουν πίσω από αυτούς τους ακρωτηριασμούς.

Αποτέλεσμα: Πολλά εκατομμύρια αναπήρων ανθρώπων, που έπεσαν θύματα στο βωμό των δισεκατομμυρίων, αλλά και των φόβων τους! Συνήθως, ανάπηρες κοινωνίες εμφανίζονταν μετά από πολέμους ή από μεγάλες φυσικές καταστροφές, όπως οι σεισμοί. Στις μέρες μας όμως, ο πόλεμος εναντίον των ανθρώπων συντελείται μέσα από την ιατρική κοινότητα και τις φαρμακοβιομηχανίες. Ναι, για όσους δέν έχουν ακόμα καταλάβει ή δέν θέλουν να καταλάβουν, πρόκειται για ένα παγκόσμιο πόλεμο, που ξεκίνησε αργά και με πολύ προσεγμένη μεθοδολογία πριν από 150 περίπου χρόνια και κορυφώνεται στις μέρες μας. Τα θύματα ατελείωτα πολλά εκατομμύρια…

  
Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα από μία ομιλία τού μεγάλου γερμανού φυσικοπαθητικού θεραπευτή, Benedict Lust, που έζησε κατά τα τέλη τού 18ου αιώνα: «Ο πρωταρχικός στόχος τής φυσικής θεραπείας είναι να αντίκειται στην αρχή τής ζωής όσο το δυνατόν λιγότερο, ώστε να επιτρέπει στον άνθρωπο να χαίρει άκρας υγείας.
»Η ιατρική επιστήμη πάντα πίστευε στην δεισιδαιμονία, ότι η χρήση χημικών ουσιών και χειρουργικών επεμβάσεων, που είναι τόσο επιβλαβείς και καταστροφικές για την ανθρώπινη ζωή, θα αποτελέσουν το θεραπευτικό υποκατάστατο για την παραβίαση των φυσικών νόμων, που δημιουργούν την αρρώστεια.

Κατ΄αυτό τον τρόπο ενισχύει την πεποίθηση των αδαών, ότι μπορεί κάποιος να κάνει καταχρήσεις φθάνοντας ακόμα και στα άκρα αποδυναμώνοντας και καταστρέφοντας τον οργανισμό του ελπίζοντας, ότι στη συνέχεια θα απαλλαγεί από τις σωματικές του ασθένειες με την κατάποση μερικών χαπιών, με μία ένεση ορού ή εμβολίου ή με χειρουργική επέμβαση, ακρωτηριάζοντας το άρρωστο μέρος ή και το όργανο ακόμα, πρακτικές, οι οποίες υποτίθεται, ότι θα λυτρώσουν και θα θεραπεύσουν τον ασθενή.

O Benedict Lust (1872-1945)
ήταν ένας από τους ιδρυτές
τής Φυσικοπαθητικής
την πρώτη δεκαετία
τού 20ού αιώνα.
»Όλα αυτά βέβαια, υπάρχουν στη σφαίρα
τής φαντασίας, αφού οι αφύσικες αυτές πρακτικές
στην πραγματικότητα δηλητηριάζουν ή ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους καταστρέφοντας πλήρως την υγεία τους.

»Από παληά μέχρι σήμερα, οι “ιερείς” τής ιατρικής είχαν ανακαλύψει, ότι ήταν δέκα φορές πιο εύκολο να πάρεις από κάποιον δέκα δολάρια εκμεταλλευόμενος τη δεισιδαιμονία του, από το να τού αποσπάσεις ένα δολάριο κάνοντας έκκληση στην κριτική σκέψη και την κοινή λογική.

»Κρατώντας το κλειδί τού θησαυρού, που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, βλέπουμε την επίσημη ιατρική να ευνοεί πάντοτε την χρήση των πιο βίαιων, αυθαδών, αλλόκοτων, εξοργιστικών και μη επιστημονικών μεθόδων θεραπείας, αρκεί αυτές οι μέθοδοι να συμφωνούν με το ιατρικό κύρος τού γιατρού, που τις πρεσβεύει…

»Ενόσω η ανθρωπότητα κοιμάται αμέριμνη, πέφτει θύμα εκμετάλλευσης ενός ιατρικού συστήματος υγείας, που βασίζεται σε δηλητηριώδη και αηδιαστικά προϊόντα, των οποίων η χημική σύσταση και ο τρόπος καταπολέμησης τής ασθένειας είναι αμφότερα άγνωστα σε αυτούς, που τα παράγουν, ή βασίζεται σε ακρωτηριασμούς και βίαιες πρακτικές. Το απόλυτα παράξενο είναι, ότι όλα αυτά αποκαλούνται “Επιστημονική Ιατρική”.

»Πώς είναι δυνατόν το σύστημα, που χρησιμοποιεί όλες τις παραφυσικές αυτές μεθόδους, των οποίων η ιατρική αξία πρέπει πάντα να ενισχύεται από ψευδείς δηλώσεις και τού οποίου οι γιατροί ενδιαφέρονται περισσότερο για την αμοιβή και τη δόξα από το να θεραπεύσουν πραγματικά τους ανθρώπους;»

Σκεφτείτε, ότι όλα αυτά ο Lust τα έλεγε πριν 140 χρόνια περίπου και δέν πρόλαβε να δει τα σύγχρονα «επιτεύγματα» τής κλασικής ιατρικής. Πόσο επίκαιρος είναι στις μέρες μας ο Lust…

Aς μείνουμε στην φράση, που έκανε πάταγο στην εποχή του, επειδή ήταν πολύ κυνική, αλλά και πολύ πραγματική, όπως όλοι έλεγαν: «Οι κλασικοί γιατροί χτίζουν τις βίλες τους πάνω από τους τάφους των ασθενών τους».


 

Ας δούμε λίγο τις στατιστικές, για να δούμε τού λόγου το αληθές: 320.000 ανθρώπων πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ιταλία από ιατρικά λάθη, σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα! Στις Η.Π.Α. κάθε χρόνο 1.3 εκ. παθαίνουν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους από ιατρικά λάθη, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς πεθαίνουν (tanea.gr).

Μια άλλη έρευνα λέει, ότι «τα ιατρογενή νοσήματα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αιτία θανάτου στη Βόρεια Αμερική Η.Π.Α (Πηγή: Το Περιοδικό τής Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, 284-4). Συγκεκριμένα, 700.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στις Η.Π.Α. από τις ιατρογενείς νόσους (ασθένειες, που προκαλούνται από τα χημικά φάρμακα και τις βίαιες ιατρικές μεθοδολογίες). Στις ΗΠΑ, ένας άνθρωπος πεθαίνει κάθε 3-5 λεπτά από ανιχνεύσιμες παρενέργειες των εγκεκριμένων φαρμάκων, δηλαδή, φάρμακα, που συνταγογραφούνται από τους γιατρούς! Αυτός είναι 3-5 φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό, που πεθαίνουν κάθε χρόνο από όσους είναι χρήστες ναρκωτικών» (iatrogenic).

 
Όταν τα στρατεύματα τού Αντίοχου τού Επιφανούς κατέλαβαν ύστερα από αντίσταση μια εβραϊκή πόλη, που πολιορκούσαν, μπαίνοντας ο Αντίοχος στην πόλη πήγε κατ’ ευθείαν στο ναό τού Γιαχβέ, τής θρησκείας των εβραίων. Εισήλθε ο ίδιος στο ιερό και θέλοντας να συναντήσει το θεό άνοιξε την πόρτα τού άβατου τού ναού. Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν συγκλονιστικό. Αντί για θεό βρήκε ένα τεράστιο θησαυροφυλάκιο-κορβανά γεμάτο με χρυσά και ασημένια νομίσματα και σκεύη. Έκπληκτος δήλωσε, ότι ο θησαυρός αυτός ήταν ο κυρίαρχος θεός στον πλανήτη μας. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, το θεό αυτό προσκυνούν όλοι.

 

Η ιατρική ιδεολογία, επειδή εδώ και χρόνια έχει απορρίψει την έννοια τού θεού, υιοθέτησε αυτό το θεό, το χρήμα.
   Μέσα από μια άλλη έρευνα τού dr. Lucien Leape, αναλυτή για την ασφάλεια των ασθενών, ο αριθμός των ανθρώπων, που πεθαίνουν στις Η.Π.Α. κάθε χρόνο από τις ιατρογενείς νόσους, είναι 1.000.000 περίπου! Μια άλλη στατιστική λέει, ότι το 9% των ιατρικών συνταγών στη Μεγ. Βρετανία περιέχουν λάθη και το 1.7% αυτών μπορεί να είναι και θανατηφόρα (medweb.gr). Τα ενδεικτικά αυτά στατιστικά προέρχονται από ιατρικά sites κι όχι από ανεπίσημα ή συνομωσιολογικά sites, όπως αρέσκονται να λένε οι γιατροί…

Φανταστείτε τί γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Πόσοι συνολικά πεθαίνουν από ιατρικά λάθη, πόσοι πεθαίνουν από τις ιατρογενείς νόσους, πόσοι  ακρωτηριάζονται προληπτικά, πόσοι πεθαίνουν ή νοσούν βαριά από τους εμβολιασμούς, πόσοι πεθαίνουν από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, πόσοι κατακρεουργούνται με την νέα μεγάλη μπίζνα των μεταμοσχεύσεων (πρόσφατα κυκλοφόρησε κατάλογος με το πόσο πάει το κάθε ανθρώπινο μέλος!)… Πόσοι εν τέλει είναι αυτοί, που πεθαίνουν ή χάνουν την υγεία τους από τις αφύσικες αυτές πρακτικές; Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια νεκρών, εκατομμύρια αναπήρων, εκατομμύρια ανθρώπων, που καταστράφηκε η υγεία τους και εκατομμύρια ανθρώπων, που θα πεθάνουν στο μέλλον μεσοπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα! (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Γιατροί-φάρμακα: Πρώτη αιτία θανάτου).

Υπάρχουν πολλές πλέον καταγγελίες πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο για εγχειρήσεις και χημικές θεραπείες, που γίνονται χωρίς λόγο, για παρενέργειες εμβολίων, για παρενέργειες χημειοθεραπειών, ακτινοβολιών, αντιβιώσεων, αντικαταθλιπτικών, αντισταμινικών και άλλων χημικών φαρμάκων, χειρουργείων κ.ά,. Αν αυτό δέν είναι πόλεμος κατά τής ανθρωπότητας, τότε τι είναι;

Πολλοί αδυνατούν να σκεφτούν, ότι όλο αυτό γίνεται για το χρήμα, αν και κάποιοι άλλοι μιλάνε για συνομωσίες κατά τής ανθρωπότητας, ότι είμαστε πολλοί και πρέπει να λιγοστέψουμε πληρώνοντας για το θάνατό μας κ.ά.. Το σίγουρο είναι, ότι το ιατρικό αυτό οικονομικό πακέτο για τις μαστεκτομές είναι πολύ μεγάλο. Ξεκινά με πανάκριβες διαγνώσεις, όπως αυτή για τα δήθεν «κακά» γονίδια BRCA1 και BRCA2, μαστογραφίες, μαγνητικές μαστογραφίες, αξονικές τομογραφίες, υπερηχογραφήματα, νοσήλια, χειρουργεία, ραντεβού, φακελάκια κ.ά.. Με δύο λόγια: Πληρώστε πακτωλό χρημάτων, για ν΄ακρωτηριαστείτε!

 
«Κάν΄ το όπως η Ατζελίνα». Μακάβριοι τίτλοι, όπως αυτός,
προτρέπουν ανθρώπους να ακρωτηριάζονται
και να μένουν για πάντα ανάπηροι στο βωμό των εκατομμυρίων.

 

 

Ας έρθουμε ξανά στην υπόθεση Jolie. Πρόκειται για ένα ακόμα είδος μαζικής ύπνωσης και πλύσης εγκεφάλου των μαζών με την ηρωίδα ηθοποιό σε ένα ρόλο μοναδικό, σε ένα ρόλο καριέρας, αυτού εναντίον των ανθρώπων, εναντίον των ίδιων των παιδιών της. Δέν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο ρόλος, που ανέλαβε, είναι αυτός τού θύματος ή τού υποκριτή ηθοποιού. Με λίγα λόγια δέν ξέρουμε αν έκανε την μαστεκτομή ή δέν την έκανε και βέβαια ούτε και μας ενδιαφέρει. Αυτό, που μας ενδιαφέρει όμως, είναι η αδίστακτη και υποκριτική της θέση να γίνει το παράδειγμα προς μίμηση για τις γυναίκες τού κόσμου, καθώς και η σαδιστική της προτροπή να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμά της.

Σίγουρα, στην ιστορία θα μείνει ως εκείνη, που προέτρεψε τις γυναίκες τού κόσμου μας να ακρωτηριαστούν και να μείνουν στην υπόλοιπη ζωή τους ανάπηρες. Ουσιαστικά, με την πράξη της αυτή σφράγισε μια ακόμα μακάβρια μεθοδολογία τής ιατρικής κοινότητας, ένα ακόμα ύπουλο χτύπημα κάτω από τη μέση τής ανθρωπότητας. Ένα νέο όπλο μαζικής καταστροφής, που λέγεται «προληπτική ιατρική»…


 
Τώρα, θα χειρουργούν
και τους υγιείς!
Τίτλοι, όπως: «Κάν’ το όπως η Αντζελίνα», «Η ηρωίδα τής ζωής Αντζελίνα», «Η ηθοποιός που νίκησε τον καρκίνο» και άλλοι παρόμοιοι από τα media, προετοιμάζουν τυφώνα μαστεκτομών σε όλο τον πλανήτη.

Ελάχιστες ψύχραιμες φωνές πνίγονται από τα παπαγαλάκια των media δημοσιογράφους, που δήθεν πείθονται από τους καλεσμένους τους γιατρούς.

Βάζοντας στο διαδίκτυο τη λέξη μαστεκτομή βγαίνει πρώτη ιστοσελίδα με τίτλο: «Γονίδια BRCA1 και BRCA2. Καρκίνος μαστού και προφυλακτική μαστεκτομή». Θα σας προφυλάξουμε δηλαδή, κόβοντάς σας τα στήθη!

Για το καλό σας, λες και απευθύνονται στα πρόβατα, θα σας σφάξουμε για το καλό σας, πρόβατα…

 
Πραγματικά, η λογική σκέψη, η κριτική αντίληψη, η συνειδητότητα είναι κάποιες αρετές, που σήμερα λείπουν παντελώς από τις μάζες. Δυστυχώς, οι πλείστοι των ανθρώπων έχουν μεταλλαχθεί σε αγέλες προβάτων, που ακολουθούν τα κελεύσματα των βοσκών τους. Και ο βοσκός δέν πρόκειται ποτέ να τα πάει κάπου αλλού, παρά μόνο για σφάξιμο.

Είναι πραγματικά λυπηρό στο όνομα των μεγάλων και σπουδαίων γιατρών τής αρχαιότητας Ασκληπιού, Ιπποκράτη, Γαληνού, Διοσκουρίδη, Παύλου τού Αιγινήτη και άλλων να γίνονται τέτοια εγκλήματα. Γιατί οι γιατροί αυτοί μόνο έτσι θα τα χαρακτήριζαν.

Σημείωση:
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο,
η Κλασική Ιατρική δέν πρέπει να καταργηθεί.
Αυτό που χρειάζεται είναι η πλήρης αναβάθμισή της
σε επίπεδο ιδεολογίας, αλλά και χρήσης της.
Όλες οι θεραπευτικές μέθοδοι είναι χρήσιμες,
όταν χρησιμοποιούνται με φειδώ.
B.M.
http://www.freeinquiry.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>