«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΥΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ «ΣΤΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
31.05.2013
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Επικουρος (341 π.Χ.- 270 π.Χ.) ειναι αυτος που διετυπωσε:

«Ποτε δεν επιθυμησα να γινω αρεστος στους πολλους.

Αφ’ ενος δεν καθισα να μαθω τι αρεσει στους πολλους και αφ’ ετερου, τα οσα ηξερα εγω βρισκονταν μακρια απο την δικη τους αντιληψη».

Στην Ελλαδα οι πολλοι ειναι οι Ρωμηοι και η μειονοτητα οι Ελληνες.

Τιθεται αυτοματα το ερωτημα:

Αξιζει ο κοπος για τους ηλιθιους πολλους να κουνηση κανεις ακομη και τον δακτυλο του;

Οι κατα τοσο δημοσκοπησεις το δειχνουν ξεκαθαρα.

Ουδεις απο τους πολλους αυτους ηλιθιους, καταλαβαινει τι πραγματι συμβαινει στον τοπο που ζει.

Οι πολλοι εξακολουθουν να πιστευουν, οτι αυτοι που ευθυνονται για την τραγικη σημερινη κατασταση τους, θα τους σωσουν!!!
Τα σχεδια Overkill και Φαιδωρα που εκπορευθηκαν απο το Δογμα Κισιγκερ εφαρμοζονται κατα γραμμα απο την εθνοκτονα γιαφκα του «Σταυλου του Αυγεια της Δημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης» με δυναμικη συνδρομη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., δηλαδη των πιστων εκτελεστων των διαταγων του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.
Για την προγραμματισθεισα διαλυση της υπο κατοχην ευρισκομενης χωρας μας κατα το πατριωτικο ιστολογιο Ροδου «Ker-beros-Hellas» του Μαρτιου 2013, η νατο’ι’κη ιταλικη μεραρχια που ηδη κατεχει τις εγκαταστασεις και τον οπλισμο του Γ’ Σωματος Στρατου της Θεσσαλονικης, το αποκοπτει απο τα εξασθενησμενα Α’ Σωμα Στρατου Κοζανης, Β’ Σωμα Στρατου Βεροιας και Δ’ Σωμα Στρατου Ξανθης και απο τις Ταξιαρχιες υποστηρηξεως νοτιου Ελλαδος αλλα και απο τις αναγκαιες ενισχυσεις απο την 1ην Στρατια Λαρισης.
Κατ’ εντολη του σιωνοκρατουμενου ΝΑΤΟ και τις Ε.Ε. μπορουν να εισβαλουν στην Ελλαδα χωρις καμια ουσιωδη αντισταση οι Ενοπλες Δυναμεις των Σκοπιων, της Βουλγαριας, της Αλβανιας, της Ρουμανιας και της Τουρκιας.
Για την καταστολη της τυχων και απροβλεπτης αντιδρασης των πολλων Ρωμηων και ολιγων Ελληνων πολιτων και την σωτηρια «της εθνοκτονου γιαφκας του Σταυλου του Αυγεια της Δημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης», εγκατασταθηκε στην Θεσσαλονικη, Λαρισα και Αθηνα η Ταξιαρχια «Europolice» και η ιδιωτικη στρατοχωροφυλακη των ΗΠΑ «Blackwa-ters».
Για το ανταρτικτο των πολεων εχουν οπλισθει εντος των τειχων μας 450.000 Αλβανοι και 600.000 φανατικοι Ασιοισλαμιστες λαθρομεταναστες.
Αυτους θα προστατευει η Αντιρατσιστικοι νομοθεσια που δρομολογειται!!!
Το αντιρατσιστικο παραληρημα μισους των στελεχων του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και εν μερει της ΝΔ ειναι ανθελληνικο και προφανως χρηματοδοτειται και κατευθυνεται απο τις μη κυβερνητικες οργανωσεις του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου.
Δεν αποκλειεται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να χρηματοδοτει- ται απο τα ιδια σιωνιστικα καθαρματα.
Ο Διεθνης Πολιτικος Σιωνισμος ηταν αυτος που εξωβελισεν τους Ελληνες Σοσιαλιστες και ιδρυσεν με την βοηθεια του Εβραιου Αβρααμ Μπεναρογια το ΚΚΕ και την ΓΣΕΕ. Μεχρις σημερα ειναι το ΚΚΕ το μακρυ χερι των εν Ελλαδι ανθελληνικων κεντρων.
Το σημερινο παιχνιδι των κομματων που ευθυνονται για την σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας ειναι συνεπως στημενο και πολυ επικινδυνο και κραυγαζει για δυναμικη και αιματερα επεμβαση των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων.
Οι Ελληνες δεν υπηρξαν ποτε ρατσιστες και φοβικοι για τους ξενους αλλα παντοτε φιλοξενοι.
Μονο θυμιδια προκαλει για αυτους που εχουν μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι τους η τοση ευαισθησια των ελληνικων (;) κομματων να προστατευσουν τους κατευθυνομενους λαθρομεταναστες και να αγνοουν τους Ρωμηους και Ελληνες.
Ο γραφων του παρωντος πονηματος γνωριζει απο δικη του εμπειρια, το τι στην πραγματικοτητα σημαινει στην Ε.Ε. και πολυ περισσοτερο στην Γερμανια και σε λιγο και στην Ελλαδα ο καθε νομος κατα του Ρατσισισμου, δηλαδη ο καθε νομος δηθεν κατα της «Διεγερσης του Μισους ενος Λαου» κατα μιας ‘η πολλων μειονοτητων που ζουν σε μια χωρα.
Οι Ελληνες γνωριζουν καλυτερα απο καθε αλλον λαο, οτι ολοι οι ανθρωποι απεναντι στον νομο πρεπει να ειναι ισοι.
Οι αντιρατσιστικοι ομως νομοι της Ε.Ε. και πολυ περισσοτερο της Γερμανιας και αυτος που σε λιγο θα γινει και στην Ελλαδα, ειναι για την προστασια του «Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου», ο οποιος χωρις την αλλογη κατασκευη της λεξης «Αντισημιτισμος» δεν μπορει να υπαρξη.
Αντιρατσισισμος για την τυ- φλη θεα (την μονοφθαλμη σημερινη πορνη που αλληθωριζει!) της Ε.Ε. και πολυ περισσοτερο της Γερμανιας και σε λιγο και της Ελλαδος, σημαινει αποκλειστικα την καταπολεμιση του ετσι ονομασθεντος «Αντισημιτισμου» και κατ’ επεκταση την προστασια του «Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου» και οτι εχει αμεση και εμμεση σχεση με αυτον.
Σημιτες δεν ειναι μονο οι Εβραιοι αλλα και ολα τα μελη της ομαδας των λαων με σημιτικη γλωσσα, δηλαδη Εβραιοι, Αραβες, Ακκαδιοι, Φοινικες, Αραμεοι κ.α. Σιωνιστες επισης δεν ειναι μονο οι Εβραιοι αλλα και οι Μασονοι, Ροταριανοι, Λα’ι’ονς, μελη της λεσχης Μπιλντερνμπεργκ, της CFR, της Τριμερους Επιτροπης, Μεγαλοτραπεζιτες, Κερδοσκοποι κ.α. που δεν αποτελουν κανεναν λαον ‘η μια μειονοτητα που πρεπει να προστατευθη.
Αντιθετα σημερα καθε λαος κινδυνευει απο τον «Διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο» χωρις να υφιστανται νομοι προστασιας απ’ αυτον. Ο νομος συνεπως της Γερμανιας § 130 I, II StGB στην ουσια προστατευει αποκλειστικα τον «Διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο» απο καθε κριτικη εναντιον του. Το ιδιο ισχυει και για τον νομο 10 παρ. 1 ΕΜRK της Ε.Ε.
Ο γραφων δημοσιευσε στην ιστοσελιδα του Διαδικτυου www.berlin-athen.eu (info@berlin-athen.eu) την 20.07.2012 ενα αρθρο με τιτλο «Die Tragödie der BRD (Eine riesige zionistische Kloake) verhindert die Visionären der EU, ihre Visionen zu verwirklichen», δηλαδη « Η Τραγωδια της Γερμανιας (Ενας τεραστιος σιωνιστικος Βοθρος) εμποδιζει τους Οραματιστας της Ε.Ε. να υλοποιησουν τα Οραματα τους». Την 27.07.2012 λαμβανει απο τον Καγκελαριο του Πολυτεχνειου Ααχεν, οπου διδασκεν ως Υφηγητης του Πολυτεχνειου και ως ανθρωπος της γερμανικης Βιομηχανιας Υδρογονανθρακων, περι «Εκμεταλλευσης Κοιτασματων Υδρογονανθρακων απο θαλασσιο Περιβαλλον» μια επιστολη με την οποιαν του απαγορευεται να χρησιμοποιη τον τιτλο του «Υφηγητη του Πολυτεχνειου Ααχεν» για μη επιστημονικα και ασχετα με την ειδικοτητα του αρθρα και του απειλειται με δικαστικη διωξη.
Του δινεται η πληροφορια οτι ο Καγκελαριος του Πολυτεχνειου ελαβεν μια επιστολη απο τον «Διευθυντη της επιτροπης της Γερμανοελληνικης συνεργασιας στο γερμα- νικο Υπουργειο Εργασιας» και ενημερωθηκε για το ως ανω αρθρο του γρα-φοντος. Με απαντιτικη επιστολη του προς τον Καγκελαριο του Πολυτεχνειου Ααχεν και προς την γερμανιδα Υπουργον Εργασιας ο γραφων υπερασπιζεται την ελευθερια διατυπωσης που βρισκεται αγκυροβουλημενη στον γερμανικο βασικο νομο και κατακρι-νει τα διαβρωμενα γερμανικα ΜΜΕ για «Διεγερση Μισους του γερμανικου Λαου κατα του Εθνους των Ελληνων».
Η προσπαθεια του γραφοντος, με επιστολες προς τον Αντιπροεδρο του Αρειου Παγου ε.τ. κ. Ιωαννην Παπανικολαου και προς κ. Γιωργον Κασιματην, ομ. Καθηγητην του Συνταγματικου Δικαιου του Πανεπιστημιου Αθηνων για εκμεταλλευση της πιθανης Δικης σε βαρος του προς οφελος της πατριδας μας (πολεμικες αποζημιωσεις και κατοχικο δανειο) εμειναν δυστυχως χωρις καμια αντιδραση.
Τα ιδια ισχυουν και για την ελληνικη (;) Πρεσβεια του Βερολινου στην οποια απεφανθηκε η ιστοσελιδα http://www.berlin-athen.eu. Φαινεται οτι η ετσι ονομασθεισα «Ελληνικη Πρεσβεια στην Γερμανια» ειναι επανδρωμενη με «Γερμανοτσολιαδες!».
Ο μονος που αντεδρασε ενεργα στην επιστολη του γραφοντος υπηρξε o προεδρος της European Leaque of Geneva κ. Νικολαος Καλογεροπουλος με αρθρο του.
Ο γραφων στο παρελθον συνεργασθησθηκε στα πλαισια της «Ενωσης Ελληνων Επιστημονων Ευρωπης» (Ε.Ε.Ε.Ε) με τον κ. Καλογεροπουλο για τα «Εθνικα Θεματα». Αποτελεσμα της συνεργασιας αυτης υπαρχουν στο αρχειο του γραφοντος μια σειρα ευχαριστηριων επιστολων προς αυτον, απο πολλες πολιτικες προσωπικοτητες της Ελλαδος.
Επισης συμπαρασταθηκαν ενεργα στην περιπετεια του γραφοντος οι ιστοσελιδες
http://www.berlin-athen.eu,
http://lupocattivoblog.com 
  http://www.arxaiaithomi.gr.
Με επιστολη ημερομηνιας 01.10.2012 η προεδρια αστυνομιας της πολης Ντυσελντορφ ειδοποιει την 16.10.2012 τον γραφοντα για την ανακριση του και στην οποια παρισταται χωρις δικηγορο και δινει τις σχετικες απαντησεις, ανα- τρεποντας τις κατηγοριες για διεγερση λα’ι’κου μισους και απειλωντας, κατα συμβουλη του κ. Νικολαου Καλογεροπουλου, για αντιστοιχης καταθεσης μη- νυσεως ακομη και κατα της γερμανιδος Καγκελαριου.
Με επιστολη ημερομηνιας 24.10.2012 η εισαγγελεια της πολης Ντυσελντορφ ενημερωνει τον γραφοντα, οτι η μηνυση εναντιον του βασει του νομου § 170 παρ. 2 αναστελλεται και με επιστολη ημερομηνιας 15.11.2012 ενημερωνει τον γραφοντα, οτι μηνυτης υπηρξε ο κ. Dr. Wimmer στελεχος του γερμανικου Υπουργειου Εργασιας. Ο γραφων εχει την υπονοια, οτι πισω απο τον κ. Wimmer (ανθρωπο του γνωστου στην Ελλαδα γερμανου Υφυπουργου Εργασια και εντεταλμενου της γερμανιδας καγκελαριου στην Ελλαδα κ. Ηans-Joachim Fuchtel) κρυβεται «Ρουφιανος-Ελλαδιτης» της Επιτροπης Γερμανοελληνικης συνεργασιας, στο γερμανικο Υπουργειο Εργασιας.
Επειδη η μηνυση του Dr. Wimmer και η επιστολη του γερμανικου Υπουργειου Εργασιας προς τον Καγκελαριο του Πολυτεχνειου Ααχεν, περαν της αδικης δυ- σφημησης ειχε ως αποτελεσματα και την τελικη διακοπη της διδασκαλιας του γραφοντος, αυτος με συνεργεια Ελληνων πατριωτων (Δικηγορων!) ειναι διατεθημενος να καταθεση μηνυση κατα του κ. Dr. Wimmer, κατα της Υπουργου Εργασιας κυριας Dr. Ursula von der Leyen και της Καγκελαριου κυριας Angela Merkel, για «Διεγερση Μισους του Γερμανικου Λαου κατα του Ελληνικου Εθνους». Οι ενδιαφερομενοι εχουν ολα τα στοιχεια του γραφοντος και μπο- ρουν να επικοινωνησουν μαζι του! Με επιστολη του προς την Γενικη Γραμματεα του γερμανικου κομματος SPD κυριας Andrea Nahles ο γραφων ζητησε για μια τετοια μηνυση την νομικη συμπαρασταση απο την SPD!
Η επιστολη αυτη εμεινε μεχρι σημερα δυστυχως χωρις απαντιση, που σημαινει οτι ολα τα γερμανικα κομματα οπως και τα ελληνικα ειναι σιωνιστικοκατευθηνομενα!
ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!
Τα συμπερασματα απο ολην την ως ανω εξιστορισθεισα διαδικασια:
Η Ε.Ε. ειναι ενα δημιουργημα του «Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου», η δε Γερμανια ποτε μετα το 1945 δεν υπηρξε ενα ανεξαρτητο κρατος και βρισκεται μεχρι τις ημερες μας, ως πρωτεκτορατο, υπο σιωνιστικη κατοχη, η οποια εχεικαθε συμφερον να την προβαλλη σαν μπαμπουλα για να κρυβεται απο πισω της.
Ο κεντρικος ρολος των Κεντρικων Συμβυλιων των Σιωνιστων στις χωρες της Ε.Ε. και συνεπως και στην Ελλαδα ειναι ιδιαιτερα καταφανης στα ΜΜΕ.
Στα συμβουλια των ραδιοτηλεοπτικων σταθμων τις καιριες θεσεις καταλαμβανουν εκπροσωποι των Κεντρικων Συμβουλιων των Σιωνιστων.
Εκτιμαται οτι το 97% των πρακτορειων ειδησεων παγκοσμια διευθυνεται απο τον Διεθνη Πολιτικο Σιωνισμο.
Οι περισσοτερες ταινιες κινηματογραφου που διακινουνται παγκοσμια, μεσω σιωνιστικων καρτελ ειναι παραγωγες του σιω-νιστικοκρατουμενου Χολιγουντ.
Ο Διεθνης Πολιτικος Σιωνισμος καθοριζει και στο διαδικτυο σε μεγαλο βαθμο αυτο που διαβαζει η νεολαια.
Το Google ανηκει στους Εβραιους Sergey Brin και Larry Page, οι οποιοι εξαγορασαν και το You Tube.
Το Facebook ανηκει στον Εβραιο Mark Zuckerberg που αγορασε και το eBay. Η Wikipedia ανηκει στους εβραιους Jimmy Wales και Larry Sanger.
Το Yahoe ανηκε απο το 2001 εως το 2007 στα χερια του εβραιου Terry Semel κλπ. κλπ. κλπ. Ολες οι ως ανω εταιρειες συνεργαζονται στενα με πανισχυρες σιωνιστικες οργανωσεις π.χ. με την Anti-Defamation Leaque, που θελουν να ελεγχουν τις αναρτησεις των χρηστων στα «κοινωνικα δικτυα».
Ετσι το Twitter, π.χ. ανακοινωσε οτι θα μπλοκαρει (ανεπιθυμητα) μηνυματα ενω τα δυο μεγαλυτερα «κοινωνικα μεσα» για μαθητες και φοιτητες στην Γερμανια, το SchülerVZ και το StudiVZ, εχουν συναψει με την Anti-Defama-tion Leaque μια συμφωνια, που της δινει το δικαιωμα να σβυνη στις δυο αυτες Ιστοσελιδες οτι δεν της αρεσει.
Σκετη πλυση εγκεφαλου της νεολαιας!
O καθε Αντιρατσιστικος νομος εχει ως τελικο σκοπο την ποινικοποιηση της ελευθερης προφορικης και γραπτης γνωμης……και τιποτε αλλο!
Ο Ελληνισμος σημερα διανυει εναν ολομετωπο πολεμο εναντιον του που διαφερει απ’ ολους τους μεχρι σημερα πολεμους και τον κανει ακομη πιο επικινδυνο διοτι αφοπλισθηκε προς οφελος των πανοπλων και λυσσαλεων εχθρων του.
Ο ποιο επικινδυνος εχθρος του Ελληνισμου ειναι ο θεματοφυλακας της ασφαλειας του, το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης.
Ο Ελληνισμος της Ελλαδος και της Κυπρου για να σωθη πρεπει να απεγκλωβιστη με την βοηθεια των Ενοπλων Δυναμεων του, απο την λαβη πνιγμου του Διεθνους Πολιτικου Σιωνισμου και να αποχωρηση πληρως απο την σιωνιστικο-κρατουμενη Ε.Ε. αφου προηγουμενως η Νεμεση εκδικηθει ολους τους εγχωριους προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.
Η ξενη στρατιωτικη και αστυνομικη κατοχη που εδρευει στην Θεσσαλονικη, Λαρισα και Αθηνα για την προστασια των εγχωριων Εφιαλτων, θα πρεπει ταχυστα και κλοτζηδων να εγκαταλειψη την επικρατεια μας.
Το καθηκον του Ελληνικου Λαου, και σε αυτον ανηκουν και οι Ενοπλες Δυναμεις του, αποτυπωνεται στο Συνταγμα του που σημερα καταπατειται εγκληματικα απο την εθνοκτονο γιαφκα του Σταυλου του Αυγεια της Δημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης.
Ο Ελληνικος Λαος ξεσηκωνεται οταν πρεπει να απαλλαγη απο εναν ξενο κατακτητη, οταν θελει να απαλλαγει απο εναν ομοεθνη του τυραννο και οταν θελει να περαση απο ενα συνταγματικο καθεστως σε ενα αλλο.
Ο ξεσηκωμος του Ελληνικου Λαου πρεπει να σχεδιασθη επιτε- λικα με εφαρμογη «οδυσσειακου Αντιδοτου».
Κανενα ιχνος οικτου στους μνημονιακους προδοτες, καμια εξορια αναψυχης και ηρωποιησης…..
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Μοιραστείτε το!

1 comment to Ο ΥΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ «ΣΤΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>