«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ιδού ο ρατσιστής άντρας παιδόφιλος!!

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό ή φιλοσοφικό, αλλά άκρος σοβαρό και επικίνδυνο για το αντρικό φύλο!

Θα ξεκινήσω με την απάντηση σε αυτούς που θα με κατηγορήσουν για μισογύνη, κομπλεξικό, σοβινιστή, απολίτιστο, και χιλιάδες άλλες ταμπέλες που πουλάνε τα προδοτικά ΜΜΕ κατέ εντολή της Νέας Τάξης!

Όχι δεν είμαι τίποτα από τα παραπάνω διότι υπεραγαπούσα την μητέρα μου,  υπέρ αγαπώ την γυναίκα μου αφού έχουμε τον αμοιβαίο σεβασμό πάντα και όχι με υποκρισία κριμένοι πίσω από το δάκτυλό μας.

Και υπέρ-αγαπώ την γυναίκα!!!

Η αιτία και το ξεχείλισμα είναι ένα μανιφέστο της αστυνομίας, που περιγράφει τον παιδόφιλο και πως μπορούμε να τον καταλάβουμε;;;;;
Και προσέξτε εδώ το υπέροχο αδύνατο φίλο δεν υπάρχει πουθενά ένα το κρατούμενο, για τον χειρότερο ρατσισμό κατά του αντρικού φίλου, προσέξτε μην το απομονώνεται από τον ρατσιστικό νόμο, είναι καλά οργανωμένο με δυναμική του δούρειου ίππου!

Αυτός  ή αυτοί που έγραψαν αυτό το μανιφέστο θα πρέπει το λιγότερο να είναι τρασενξουαλ, ή μεικτοί!

Αν και δεν μου κινεί την περιέργεια, τώρα κυβερνούν οι ανώμαλοι και οι επισήμως πούστηδες!!!!

Κύριοι κάνετε κάκιστες υπηρεσίες για την προστασία των παιδιών παρουσιάζοντας αυτό το πορτρέτο του παιδόφιλου άντρα ! Μήπως γίνεται εν γνώση σας με άλλο σκοπό από αυτό που διαφημίζεται;;;;;
Ήταν υποχρεωμένοι όταν στοχοποιούν τον μισό πληθυσμό ως παιδόφιλους, ή  ως πιθανούς παιδόφιλους! Είχαν υποχρέωση να αναφέρονται  ονομαστικά ποια επιτροπή έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, ποιοι και με ποια επιστημονική κατάρτιση έχει ο καθένας, σε πόσο χρονικό διάστημα βγήκε αυτό το συμπέρασμα  και έτσι να συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Και όχι να ενοχοποιούμε τον αντρικό πληθυσμό με αναφορά σε υποτιθέμενη επιστημονική επιτροπή!
Να μας την υποδείξουν και εκ των υστέρων!
Το μανιφέστο θα το βρείτε στο τέλος του δικού μου κειμένου.
Βάσει επιστημονικής έρευνας στο ποσοστό τάσης ανωμαλίας στα δυο φύλα ο  παιδόφιλος άντρας είναι κατά 10% λιγότερης τάσης ανωμαλίας  από το θηλυκό αδύνατο φύλο‼‼
Τα ποσοστά είναι της τάξεως για τα αρσενικά στο 25% περίπου και 35% των θηλυκών περίπου!
 Παιδόφιλοι, τρασένξουαλ, πουστάρες, και όλες οι ανωμαλίες που έρχονται στην δημοσιότητα  είναι 99% για τον αντρικό πληθυσμό και το υπόλοιπο 1% για τον θηλυκό πληθυσμό!
Δασκαλίτσες, υπηρέτριες, φίλες των μαμάδων, θείες, και πολλά άλλα δεν βγαίνουν στην φόρα βολεύονται μεταξύ τους και το θάβουν για πολλούς και διάφορους λόγους που συμφέρει την κάθε  ενδό-οικογενειακή περίπτωση, χοντρικά θα πω ότι χιλιάδες φορές έχουν βιαστεί με διάφορους τρόπους  μαθητές και δεν το μαθαίνει κανείς, σου λένε οι γονείς σιγά και τι έγινε,  θα γίνει ποιο γρήγορα άντρας! Να μην αναφέρω περιστατικά από τις θείες και τις φίλες της μαμάς γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, που μαζί με τις υπηρέτριες εκατέρωθεν  ο καθένας για δικό του σκοπό το υποθάλπει!
Παράδειγμα δεν γνωρίζεται ότι παρακινούνται και πληρώνονται το υπηρετικό προσωπικό θηλυκού γένους από σοβαρές υποτίθεται οικογένειες, να παροτρύνουν  να παίζουν με τα αρσενικά της οικογένειας για να  έχουν καλή απόδοση βαρβατίλας σαν άντρες αύριο! Αυτό αρκετές φορές γίνετε με παρότρυνση της μαμάς προς την θεία,  άλλο που δεν θέλει και ενδίδει!  Ή σε συμμαθήτριες των κανακάρηδων με διάφορους εκβιασμούς ηθικούς στην πλειοψηφία διαβάζουν μαζί αθώα!
Τώρα να έρθουμε στις λεσβίες  που είναι το αντίστοιχο τον Τρανσέξουαλ, οι λεσβίες φτάνουν το 45% και δεν φαίνονται πουθενά,  ούτε γράφει κανένας! Για τον αντρικό πληθυσμό φτάνει περίπου 30-35% και  το μαθαίνουν και οι πέτρες, παίζονται σε  θέατρα, ταινίες , ότι κακό  το κάνουν μόνο άντρες, ξώφαλτσα  αναφέρεται  ένα στο εκατομμύριο και από τον θηλυκό πληθυσμό!
Μέχρι εδώ αν αυτό δεν είναι κακοήθεις ρατσισμός κατά των αντρών τι είναι;;;
Είναι για κλάματα άμα γυρίσεις πίσω και σκεφτείς τον ρατσισμό κατά των αντρών, αποσιωπώντας σκανδαλωδώς  τα κακουργήματα των θηλυκών!
Γυρίστε πίσω το χρόνο μέσω εφημερίδων και δείτε όσες τρομοκρατικές οργανώσεις, ομάδες έχουν συλλάβει ή  εντοπίσει, ξεσκίζουν ανελέητα τους άντρες και  χαϊδεύουν έως εξαφανίζουν τα συμβάντα για  τον γυναικείο πληθυσμό από την τρομοκρατία!
Δεν θα έγραφα για αυτό το θέμα, όχι τώρα, ίσως αργότερα, αλλά αυτό το πληροφοριακό μανιφέστο πουστιάς και ανωμαλίας κατά του αντρικού πληθυσμού με έβγαλε από τα ρούχα μου, έχω 4 παιδιά, εγγόνια, οι φίλοι που μίλαγα χτες το βράδυ το ίδιο!
Και όλον τον αντρικό  πληθυσμό μας ανακήρυξε και επικήρυξε η αστυνομία ως παιδόφιλους! Με την πούστικη υποσημείωση να μην το εκλάβουμε σαν δεδομένο ότι είναι όλοι παιδόφιλοι!!!
Κύριοι κάνετε κάκιστες υπηρεσίες για την προστασία των παιδιών παρουσιάζοντας αυτό το πορτρέτο του παιδόφιλου άντρα ! Μήπως γίνεται εν γνώση σας με άλλο σκοπό από αυτό που διαφημίζεται;;;;;

 

…………………………………..
Χρήσιμες συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης


 
Χρήσιμες συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης
Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Tο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.
Οι ακόλουθες οδηγίες και περιγραφές αφορούν ενδείξεις πιθανής σεξουαλικής προτίμησης σε ανήλικους, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι κάθε τέτοιο χαρακτηριστικό αποτελεί απόδειξη ότι κάποιος είναι παιδόφιλος. Σε συνδυασμό, ωστόσο, με οποιαδήποτε «περίεργη» συμπεριφορά, θα πρέπει να κινήσει υποψίες. 
Τι είναι η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου;
Σεξουαλική κακοποίηση είναι οποιουδήποτε τύπου επαφή ενός ενήλικου (παιδόφιλος) με ένα παιδί με στόχο τη σεξουαλική ικανοποίηση του ενηλίκου, ο οποίος έχει πάντα την αποκλειστική ευθύνη μιας τέτοιας πράξης.
Ο παιδόφιλος, στα γενικά του χαρακτηριστικά, είναι συνήθως άντρας, άνω των 30 ετών, με λίγους φίλους της ηλικίας του και συχνάζει σε χώρους με παιδιά όπως παιδικές χαρές, Ίντερνετ καφέ, αθλητικά κέντρα κ.α. Συχνά μάλιστα εργάζεται με παιδιά, ενώ δεν αποκλείεται να είναι άτομο «υπεράνω πάσης υποψίας». Σε πολλές περιπτώσεις είναι γνωστό μέλος της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και συνήθως ανήκει στο περιβάλλον του παιδιού ή και της οικογένειας. Όπως έχει αποδειχθεί σε αρκετές περιπτώσεις στην πράξη, χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε παιδιά, ενώ ενδέχεται να προσποιείται τον έφηβο για να συζητά και να παίζει παιχνίδια μαζί τους στο Διαδίκτυο. Στοχεύει σε συγκεκριμένες ηλικίες και φύλο, συνήθως παιδιά προεφηβικής ηλικίας, και δρα μεθοδικά και με υπομονή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Μπορεί επίσης να προβεί σε πράξεις συναισθηματικού εκβιασμού ή να απειλήσει το παιδί, προκειμένου να μην αποκαλύψει τις δραστηριότητές του στους γονείς του.
Οδηγίες προς τους γονείς:
1) Παρατηρήστε το άτομο που υποψιάζεστε για σεξουαλικά κακοποιητική συμπεριφορά σε παιδιά:
α) Παρατηρήστε τη συμπεριφορά του:
  • Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα παιδιά απ’ ότι για τους ενήλικες;
  • Προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά σας για να κάνετε τις δουλειές σας ή για να βγείτε έξω;
  • Εργάζεται με παιδιά;
  • Είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με τα παιδιά;
  • Εμπλέκεται σε δραστηριότητες με παιδιά, όταν δεν είναι παρόντες οι γονείς;
β) Παρατηρήστε τις προσωπικές του σχέσεις:
  • Είναι ελεύθερος, δεν ενδιαφέρεται να έχει ένα σύντροφο της ηλικίας του ή έναν οποιονδήποτε σύντροφο;
  • Ενδιαφέρεται περισσότερο για τα παιδιά της συντρόφου του απ’ ότι για την ίδια; (σε μονογονεϊκές οικογένειες)
  • Είναι παντρεμένος, αλλά πιο εκδηλωτικός με τα παιδιά του απ’ ότι με τη σύζυγό του;
γ) Παρατηρήστε τις κοινωνικές του σχέσεις:
  • Ταυτίζεται περισσότερο με τα παιδιά απ’ ότι με άτομα της ηλικίας του;
  • Έχει περισσότερες φιλικές σχέσεις με παιδιά απ’ ότι με ενήλικες;
  • Οι φίλοι του (που είναι παιδιά) είναι συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας ή/και φύλου;
2) Προσέξτε τα παιδιά σας:
  • Παρατηρείτε κάποια απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού σας;
  • Μήπως εμφανίζει ξαφνικά προβλήματα στον ύπνο ή βλέπει πιο συχνά εφιάλτες;
  • Ζωγραφίζει θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο;
  • Έχει σεξουαλική συμπεριφορά που δεν ταιριάζει με την ηλικία του ή επιδεικνύει σεξουαλική συμπεριφορά προς άλλα παιδιά;
  • Έχει παλινδρομήσει σε προηγούμενες συμπεριφορές, όπως ενούρηση και εγκόπρηση, ενώ είχε μάθει να ελέγχει τις συμπεριφορές αυτές;
  • Φοβάται πρόσωπα ή μέρη που δεν φοβόταν παλιότερα;
  • Μιλάει τον τελευταίο καιρό συνέχεια για κάποιον ενήλικο για τον οποίο δε μιλούσε στο παρελθόν;
  • Προσπαθεί να σας πει κάτι, αλλά σταματά όταν εμφανίζεται κάποιος άλλος ενήλικος;
  • Έρχεται σπίτι με σκισμένα ρούχα ή λερωμένα εσώρουχα;
  • Εμφανίζει δυσκολία να περπατήσει ή να καθίσει;
Όλα τα παραπάνω αποτελούν σημάδια που θα πρέπει να υποψιάσουν τους γονείς, προκειμένου να δώσουν περισσότερη προσοχή στο παιδί τους και να δουν τι συμβαίνει. Μην πανικοβάλλεστε, αλλά έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.
3) Ασφάλεια στο Διαδίκτυο:
  • Συζητείστε με το παιδί σας για τους κινδύνους του Διαδικτύου, χωρίς βέβαια να απαγορεύσετε τη χρήση του. Εξηγείστε του ότι δεν πρέπει να δίνει προσωπικές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κ.λπ.) ή να στέλνει φωτογραφίες σε αγνώστους μέσω Διαδικτύου. 
  • Σκόπιμο είναι να φροντίσετε ώστε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από το σπίτι, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες του παιδιού σας και να μη χρειάζεται να πηγαίνει σε Ίντερνετ καφέ. 
  • Βάλτε τον υπολογιστή σε έναν κοινό χώρο του σπιτιού και όχι στο παιδικό δωμάτιο, για να αποφύγετε την πιθανότητα να το «βρει» ο παιδόφιλος μόνο του. 
  • Ρωτήστε το παιδί σας ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται ή/και ελέγξτε το μόνοι σας μέσω των «αγαπημένων» και του «ιστορικού περιήγησης» του προγράμματος φυλλομετρητή (browser) και κάντε του προτάσεις για ηλεκτρονικές διευθύνσεις κατάλληλες για την ηλικία του.
Λάβετε επίσης υπόψη ότι τα παιδιά στην εφηβεία μπορεί να είναι αντιδραστικά και να αναζητούν την ιδιωτικότητα, ενώ πολλές αλλαγές στη συμπεριφορά τους μπορεί να οφείλονται στο σεξουαλικό ξύπνημα της εφηβικής ηλικίας. Σταθείτε δίπλα τους με τρόπο διακριτικό και όχι παρεμβατικό.
Μιλήστε στα παιδιά σας, κερδίστε την εμπιστοσύνη τους. Πρέπει να πιστεύουν ότι μπορούν να σας πουν οτιδήποτε χωρίς να φοβούνται ή να ντρέπονται. Μιλήστε τους για το σώμα τους. Πείτε τους τι να προσέχουν. Διδάξτε τους τις συμπεριφορές που είναι αποδεκτές απέναντι στους άλλους ενήλικες, αλλά και απέναντι στα παιδιά της ηλικίας τους.
Οδηγίες προς τα παιδιά:
Ο παρακάτω ενδεικτικός οδηγός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά, είτε διαβάζοντάς τον απευθείας, είτε μπορεί να διαβαστεί από τους γονείς, προκειμένου να πάρουν ιδέες για το πώς μπορούν να μιλήσουν με απλό τρόπο στα παιδιά τους για το τι να αποφεύγουν.
  • Ένας ενήλικος δεν πρέπει ποτέ να ζητάει από ένα παιδί να αγγίξει το ίδιο τα γεννητικά του όργανα. 
  • Κανένας ενήλικος δεν πρέπει να αγγίζει τα γεννητικά όργανα των παιδιών, εκτός αν είναι γιατρός στο ιατρείο του. 
  • Κανένας ενήλικος δεν πρέπει να ζητάει από ένα παιδί να κάνει οτιδήποτε μαζί του, ενώ είναι είτε εκείνος είτε το παιδί χωρίς ρούχα. 
  • Κανένας ενήλικος δεν πρέπει να ζητάει από ένα παιδί να κρατήσει κάτι κρυφό ή μυστικό από τους γονείς του, κυρίως κάτι που αφορά το ίδιο.
Πες «όχι» όταν:
  • Ένας ενήλικος σου ζητά να κάνεις κάτι που ξέρεις ότι είναι λάθος. 
  • Ένας ενήλικος θέλει να σε αγγίξει κάπου που δεν θέλεις εσύ. 
  • Ένας ενήλικος κάνει κάτι στο σώμα σου, που σε κάνει να νιώθεις περίεργα ή και να πονάς. 
  • Ένας ενήλικος σου ζητά να κάνεις κάτι και να μην το πεις στους γονείς σου.
Ξεχώρισε το «δώρο» από τη «δωροδοκία»:
Δώρο έιναι κάτι που σου δίνει κάποιος γιατί σε αγαπάει. Δωροδοκία είναι όταν κάποιος σου δίνει κάτι ή σε αφήνει να κάνεις κάτι και ζητάει αντάλλαγμα για αυτό. Για παράδειγμα: «Θα σου δώσω ένα γλυκό, αν βγάλεις τα ρούχα σου και ξαπλώσεις δίπλα μου».
Προστασία στο δρόμο:
  • Φρόντισε να είσαι έξω με παρέες και απόφυγε να τριγυρνάς μόνος σου. 
  • Μη μιλάς σε αγνώστους ή άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. 
  • Βάλε τις φωνές και τρέξε γρήγορα, αν κάποιος προσπαθήσει να σε παρασύρει κάπου απόμερα ή να σε βάλει σε ένα αυτοκίνητο. 
  • Έχε το νου σου να αρνηθείς, αν είσαι έξω και κάποιος σου προσφέρει χρήματα για να του κάνεις μια χάρη. 
  • Πρόσεχε στις δημόσιες τουαλέτες και πήγαινε με έναν φίλο, αν αυτό είναι δυνατό. Βγες γρήγορα έξω αν σε πλησιάσει κάποιος. 
  • Έχε πάντα χρήματα μαζί σου για να γυρίσεις στο σπίτι και μην ξοδεύεις ποτέ αυτά τα χρήματα.
Προστασία στο Διαδίκτυο:
  • Ρύθμισε την ασφάλεια του λογαριασμού σου (στο facebook , myspace , friendster κ.λπ.), ώστε να μπορούν μόνο οι «φίλοι» σου να δουν λεπτομέρειες του προφίλ σου.
  • Μη δίνεις ποτέ και σε κανέναν τους κωδικούς πρόσβασής σου.
  • Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία προφίλ που να μη δείχνει το πρόσωπό σου ή να εμφανίζει άλλες πληροφορίες για εσένα.
  • Μη δίνεις πληροφορίες για το σχολείο σου, το πού μένεις ή το τηλέφωνό σου.
  • Μην κάνεις «φίλους» άτομα που δεν έχεις γνωρίσει προσωπικά.
  • Μη συναντάς άτομα που έχεις «γνωρίσει» στο Διαδίκτυο, χωρίς την παρουσία ενός από τους γονείς σου.
  • Έχε στο νου σου ότι οι άνθρωποι που γνωρίζεις στο Διαδίκτυο μπορεί να λένε ψέματα για το ποιοι είναι.
Τι να κάνω σε περίπτωση που υποψιάζομαι ή έχω ενδείξεις ότι κάποιος ενήλικος ασελγεί σε βάρος ανηλίκων;
Μπορείτε να απευθυνθείτε:
  • στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής – Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ): Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, 3ος όροφος, τηλ. 210 6476370. 
  • στο Τμήμα Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης: Μοναστηρίου 326, τηλ. 2310 388456, 2310 388457, 2310 388458. 
  • στις κατά τόπους Υπηρεσίες Ασφαλείας των Νομών των υπόλοιπων Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για αναφορές περιστατικών διαδικτυακής παρενόχλησης – παιδοφιλίας ή παιδικής πορνογραφίας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012 (λειτουργεί όλο το 24ωρο) ή και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στη διεύθυνση 11012@ hellenicpolice.gr
Οποιαδήποτε πληροφορία ή καταγγελία ελέγχεται από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό, προκειμένου να διερευνηθεί και να διαλευκανθεί η υπόθεση
…………………………….
Γράφει ο ΘάνοςΗ είδηση:
 
Στη γαλλική ταινία «Η ζωή της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς απονεμήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Χρυσός Φοίνικας του 66ου Φεστιβάλ των Κανών. Η ταινία του Κεσίς, που είχε ήδη αποσπάσει ύμνους από τη διεθνή κριτική και στην οποία συμπρωταγωνιστούν η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος και η Λέα Σεϊντού, αναφέρεται στο λεσβιακό έρωτα ανάμεσα σε δύο έφηβες και είναι η πρώτη, ιδιαίτερα γραφική στις σεξουαλικές σκηνές της, γκέι ταινία που κερδίζει το Χρυσό Φοίνικα.
 
πηγή
………………………………………..
 
Το μικρό παιδί βλέπει στην οθόνη της τηλεόρασης την βράβευση των 2 λεσβίων στις Κάννες κι απορεί:
– Μπαμπά γιατί βραβεύτηκαν αυτές οι ηθοποιοί; Εδώ λέει ότι φιλιόντουσαν μεταξύ τους….
Άντε τώρα να εξηγήσεις…
Μετά από λίγο δείχνει εκτελέσεις αθώων παιδιών από ισλαμιστές στην Συρία…
– Μπαμπά γιατί σκοτώνουν μικρά παιδιά στην Συρία; Τι έφταιξαν;
Τι να πεις κι εδώ;
 
Αποφασίζεις να βγείτε μια βόλτα στην πλατεία να ξεφύγεις από τα αμείλικτα ερωτήματα του παιδιού σου…
Την στιγμή που αμέριμνος χαλαρώνεις με έναν καφέ στο χέρι και χωρίς ερωτήματα να σε βασανίζουν… κι ενώ το μικρό παιδί σου παίζει με το μπαλόνι του…
Ενα παράδοξο θέαμα παρουσιάζεται στον δρόμο…
Ισλαμιστές λαθρομετανάστες παρελαύνουν ημίγυμνοι κι αυτό-μαστιγωμένοι…
“Γιορτάζουν” κάποια επέτειο και ο “προοδευτικός” δήμαρχος τους έδωσε άδεια!!!!!
Ο δρόμος γεμίζει αίματα και το παιδί τρέχει στην αγκαλιά σου έντρομο….
Τα ερωτήματα αρχίζουν και πάλι αμείλικτα και απανωτά…
– Γιατί μπαμπά αυτοί οι άνθρωποι δέρνονται μόνοι τους;
– Γιατί μπαμπά θέλουν να πονάνε τον εαυτό τους;
– Είναι Έλληνες μπαμπά;
– Γιατί ήρθαν εδώ και δεν έκατσαν στην χώρα τους;
Τώρα πλέον εγκαταλείπεις κάθε προσπάθεια να εξηγήσεις τα ανεξήγητα… σε ένα μικρό παιδί..
Θα σου τα εξηγήσω κάποια άλλη φορά όταν μεγαλώσεις ψελλίζεις και φεύγετε…
Κάποιοι τύποι σε κοιτούν με περίεργο τρόπο λες να με νομίζουν παιδόφιλο που μιλώ με το παιδί μου;;;;
Δυστυχώς οι ιδικοί αλήτες κατευθυνόμενοι με στόχο-ποίησαν το αντρικό φίλο ως κατέ εξοχή παιδόφιλο!
Αθωώνοντας όλους τους άλλους ανώμαλους άλλων φύλων!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>