«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στον κ.Πισσούριο

Αγαπητέ κ. Πισσούριε,

δεν συνηθίζω να στέλνω emails για την υπόθεση Σώρρα, αλλά θα απαντήσω και σε εσάς και στον γνωστό υποβολέα, ο οποίος δεν κρύβεται με τίποτα, ακόμη και με μετάφραση. Σέβομαι τις απόψεις σας και θα σας απαντήσω πολύ συγκεκριμένα, όπως έκανα και στα σχόλια κάτω από το βίντεο του Mega Κύπρου.

Πιστέψτε με δεν έχω καμία εκδικητική τάση κατά της κας Χαραλάμπους, ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά, θα σας ζητήσω να διαβάσετε  με προσοχή τόσο αυτά που παραθέτουμε στο άρθρο, στο οποίο αναφέρεστε, οσο και αυτά που θα σας αναλύσω. Αν η κα Χαραλάμπους έχει γνώσεις τραπεζο-οικονομικών θεμάτων, τότε η θέση της είναι ακόμη χειρότερη. Αν δεν είχε, θα μπορούσα ακόμη να πιστεύω ότι απλά εξαπατήθηκε από μια απλή, παλιά και ξεπερασμένη απάτη.

Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι η κα Χαραλάμπους είναι σύμβουλος επενδύσεων real estate. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε ότι είναι διευθύνουσα σύμβουλος στην Αρσινόη Α.Ε., μέλους του ομίλου Λόρδος. Στο τέλος της ημέρας όμως κτηματομεσίτης είναι. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό χαρακτηρισμό, να το δεχθώ. Πείτε μου εσείς τον τίτλο της και θα τον χρησιμοποιώ. Αν θέλετε μπορώ να την αποκαλώ κα Ιωάννου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Για να λύσουμε μια και καλή το ερώτημα ποια έγγραφα είναι πλαστά και ποιοι είναι οι απατεώνες και οι αξιοθρήνητοι, θα σας εξηγήσω κάτι πολύ απλό. Τα έγγραφα που σας προσφέρουμε τα βλέπετε. Σας τα δείχνουμε. Σας επισημαίνουμε τις πηγές μας. Μπορείτε εσείς να πείτε το ίδιο για τα έγγραφα του Σώρρα και του Hohepa;

Αν διαβάσατε με προσοχή τις παραπομπές του κειμένου μας, θα είδατε ότι τα στοιχεία προέρχονται από το Department of Licensing της Πολιτείας της Washington, τηλέφωνο 360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τη γνησιότητα των εγγράφων που σας δείχνουμε, γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο να τα επιβεβαιώσετε; Εμείς σας δίνουμε ξεκάθαρα τα στοιχεία επικοινωνίας για να το κάνετε. Επικοινωνήσατε εσείς, η κα Χαραλάμπους ή ο κ. Λαμπράκης με το αρμόδιο τμήμα της Πολιτείας της Washington για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία με την οποία παραχωρούν αντίγραφα, ποιος προσέθεσε το μαύρο τετράγωνο για να καλύψει κάποιες πληροφορίες και ποιος αρίθμησε όλες τις σελίδες; Όσο και να κλείνετε τα μάτια σας, οι αποδείξεις είναι εδώ και δυστυχώς για τον κ. Σώρρα είναι επίσημες.

Όταν σας λέμε ότι η κα Χαραλάμπους έχει μπλέξει σε κύκλωμα απατεώνων, δεν το λέμε εμείς, αλλά το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής. το Risk Mitigation and Investigations Section, με τηλέφωνο 304-480-6405. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να καλέσετε και θα σας απαντήσουν απευθείας, δεν είναι τηλεφωνικό κέντρο. Μπορείτε να στείλετε αντίγραφα από τα έγγραφα που έχει ο Σώρρας στην κατοχή του και να πάρετε και εσείς απάντηση ότι πρόκειται περί απάτης. Δεν είναι απλό;

Μπορεί λοιπόν να προτείνετε το βιογραφικό της κας Χαραλάμπους και τις γνώσεις της. Εγώ σας παραθέτω τις επίσημες πηγές. Και μέχρι σήμερα δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ δημοσιοποίηση στοιχείων, με καθαρά ηλίθιες δικαιολογίες (“θα σας επιτεθούν οι αμερικάνοι”, “είναι παράνομο να κρατάει κάποιος το ομόλογο”). Αυτές οι δικαιολογίες δεν ταιριάζουν σε άνθρωπο που έχει γνώσεις για το τραπεζικό σύστημα. Και όταν κάποιος αναφέρει ότι δεν είναι αρμόδιο το Υπουργείο Οικονομικών για τα IBOEs που και καλά ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών, μου κοινοποιεί παράλληλα και το επίπεδο γνώσεων του για το θέμα. Και αυτό είναι μηδαμινό.

Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι δεν καταλαβαίνετε τη διαδικασία ελέγχου με αντασφάλειες. Είναι μέρος της απάτης και θα είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό. Αφού έχετε διαθέσιμες τις 37 σελίδες με τα άθλια νομικά επιχειρήματα του Stephen Louis Wozny, να δείτε τις σχετικές σελίδες περί μη-απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και για το πως είναι στημένη η απάτη πάνω σε θεωρίες συνωμοσίας. Αν δεν τις έχετε, να τις ζητήσετε από τον “επενδυτή”.

Θα μοιραστώ μαζί σας λοιπόν τις παρακάτω πληροφορίες:

1. Μια και δεν πιστεύετε στις εφημερίδες και υπερασπίζεστε τον απατεώνα Charles Hohepa, κάτοικο Ντούμπαι, σας στέλνω συνημμένο δικόγραφο του Court of Appeal της Νέας Ζηλανδίας από το 2012. Η απόφαση περιλαμβάνει όλο το ιστορικό της απάτης και πως ο Charles Hohepa έφαγε τα λεφτά του ιδρύματος. Να το διαβάσετε με προσοχή.

Και σας επισημαίνω το εξής από το κείμενο της απόφασης: “On 5 March 2003 the sale of the New North Road property was settled. This followed some difficulties with the purchaser who had defaulted. Fletcher Law received from the solicitors for the purchaser directly into its trust account the net sum to settle, namely $334,073.50. Once again, some of the trust funds deposited into the Fletcher Law trust account from the sale of the house were dissipated by payments to Mr Hohepa, who applied the funds for his personal benefit.

2. Να σας συστήσω και την απόφαση Eden Refuge Trust v Hohepa HC Auckland CIV-2003-404-539, 7 March 2008. Ο “επενδυτής” κ. Charles Hohepa είναι απλά απατεώνας. Και η κα Χαραλάμπους τον αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή κυβέρνηση. Και έχει και γνώσεις οικονομικών δυστυχώς από ότι μου λέτε. Αν έχετε θετικά δημοσιεύματα ή αντίθετη γνώμη για τον κ. Charles Hohepa, παρακαλώ να μου τα προωθήσετε.

3. Ο μόνος λόγος που η κα Χαραλάμπους και ο κ. Σώρρας δεν έχουν συλληφθεί είναι γιατί δεν έχουν δείξει σε κανέναν τα IBOEs. Κυκλοφορούν με τις αποδείξεις κατάθεσης σε έναν κηδεμονευόμενο λογαριασμό που έχει κανονίσει για αυτούς ο έτερος απατεώνας Αντώνης Διαμαντόπουλος (Anthony Diamond) στον Καναδά ( http://www.lawtimesnews.com/201210019341/Headline-News/Court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order ).

4. Αναφερθήκατε στη σύλληψη στην Ιταλία, όπου συνελήφθησαν απατεώνες με IBOEs του πρώην συνεργάτη του Wozny, του Jonathan Todd Clinard που διέφυγε της σύλληψης πηδώντας τα κάγκελα. Με τον ίδιο τρόπο τα έφτιαξε και αυτός.

Υπάχει και η άλλη σύλληψη των δύο Ιαπώνων στα σύνορα της Ελβετίας με πλαστά IBOEs Και τα συγκεκριμένα IBOEs διακινήθηκαν από τους αντιπροσώπους της Dragon Family, της οποίας δικηγόρος ήταν ο κ. William Mullighan. Επομένως, να σας δώσω τα τα συγχαρητήρια μου, η δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί την πρόταση Σώρρα στην Αμερική και την οποία συστήνει o κ. Λαμπράκης για επιβεβαίωση, είναι η ίδια δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπούσε και αυτούς τους απατεώνες.

5. Και σας στέλνω και το σχετικό δικόγραφο (114 σελίδες) από την ηλίθια αγωγή του William Mullingham, στην οποία η Dragon Family ζητούσε ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ για τα πλαστά IBOEs από την Ιταλική κυβέρνηση γιατι τους τα κατέσχεσαν. Βέβαια δεν την προχώρησε… Να τον ρωτήσετε γιατί δεν το έκανε… http://www.archive.org/download/gov.uscourts.nysd.388294/gov.uscourts.nysd.388294.1.0.pdf

Αυτό που δεν κατανοώ είναι πως κάποιος σαν την κα Χαραλάμπους μπορεί να έχει τέτοιες ερωτήσεις και θέσεις με τόσο ξεκάθαρα στοιχεία. Δεν είναι μόνο θέμα γνώσεων και πληροφοριών. Είναι και θέμα διάθεσης και παρωπίδων. Έκανε τη γκάφα να συγκρίνει τα δύο έγγραφα και τώρα πρέπει με κάποιο τρόπο να διαψεύσει τον εαυτό της.

Πραγματικά, θα σας απαντήσω σε κάθε ερώτηση, λεπτομέρεια και απορία που θα μου εκφράσετε, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να σας αποκρύπτω πληροφορίες και έγγραφα. Αλλά χωρίς αφορισμούς και χωρίς να παίρνουμε διαζύγιο από τη λογική.
Judgment-208320

Με Ελληνικούς χαιρετισμούς,

Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ροδος

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>