Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Καλήμερα φίλοι μου! Το άρθρο παρακάτω το αφιερώνω σε μένα και στους εορτάζοντες σήμερα. Και τους εύχομαι καλή ελευθερία!

Μαύρος αιώνας

Μαυρισμένες ψυχές, απελπισμένες χωρίς ιδανικά χωρίς αρχή και στόχο.

Το πλιάτσικο της ψυχής από πολιτικές και θρησκείες καλά κρατεί, την παραδώσαμε για εφήμερες και πρόσκαιρες απολαύσεις στους βασανιστές μας με επιταγή χωρίς ημερομηνία λήξης.
Το χειρότερο που δεν παραδώσαμε στα παιδιά μας είναι την τέχνη επιβίωσης, με τα λίγα και με τα πολλά. Αυτή η τέχνη επιβίωσης θα μας κρατούσε σε κοινωνικά και ανθρώπινα επίπεδα, θα ξέραμε τι είναι ισότητα, ισονομία, ισοπολιτεία, πολιτισμός δημοκρατία, αγάπη, αλληλεγγύη, καλό,  κακό, τι είναι ευθύνη και τι αχαριστία, τι είναι προδοσία και τι εχθρός.
Σήμερα νέοι και γέροι περπατούν γελάνε, πηγαίνουν στην δουλειά τους, τρώνε, σαν ζόμπι,  χωρίς κανένα προορισμό χωρίς καμία χαρά, χωρίς κανένα προορισμό, προσπάθησαν να πετάξουν σαν τα μερμήγκια που βγάζουν φτερά και πεθαίνουν.
Η ευθύνη για αυτό το αποτέλεσμα είναι σφαιρική και ο καθένας την ερμηνεύει όπως τον βολεύει και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι μα όλοι,  έχουμε κάνει εκπτώσεις μεγάλες στην ποιότητα  του ψυχικού μας κόσμου και τώρα τα συναντούμε όλα μπροστά μας και φοβόμαστε να παραδεχτούμε τα λάθει μας, και κάνουμε και άλλα να διορθώσουμε τα παλιά και κάνουμε χειρότερα, με ενέργειες χωρίς σκέψη και στόχο.
Η ευθύνη όπως είπα είναι σφαιρική και πολύπλοκη για ερμηνείες, χοντρικά όμως μπορούμε να χρεώσουμε στον εαυτό μας το 50% και το άλλο 50% στους μεταλλαγμένους, κλωνοποιημένους προδότες, που και για αυτούς έχουμε μεγάλη ευθύνη, και το βλέπουμε σε κάθε εκλογές. Ούτε μια φορά δεν επιλέξαμε τους άριστους γιατί είναι αφανείς, δεν αυτοδιαφημίζονται, δεν έχουν χορηγούς, και είναι κίνδυνος για το πρόστυχο και προδοτικό σύστημα.
Καταναλώσαμε την ανθρωπιά μας για εφήμερα και ανιαρά αγαθά, να πάρουμε αρώματα εισαγόμενα, κατσαρόλες όλων των ειδών,  από δυο και τρεις να τις έχουμε στο ράφι να τις δείχνουμε, πήραμε τηλεόραση, ναι αλλά μετά από 6 μήνες βγήκε πιο μεγάλη, πετάξαμε αυτή που με ιδρώτα αποκτήσαμε και κάναμε και υπερορίες να πάρουμε την μεγαλύτερη, και ένα βίντεο και άλλο βίντεο, και αυτό που τα κάνει όλα, και ένα ακόμα αμάξι και άλλο ένα μικρό και ένα μεγάλο και ένα για τον φούφλι και ένα για την Ζωζώ και ένα μικρό για μέσα στην πόλη και ένα μεγάλο για τις μεγάλες διαδρομές, εκδρομές μας. Και την καλύβα στην παραλία την κάναμε βίλα με δωμάτια για τους ξένους,  εξοχικό για να κάνουμε επίδειξη σε ποια αναβαθμισμένη κατηγορία ανθρωποφάγων ανήκουμε μέσα στην κοινωνία και πολλά άλλα άχρηστα και φθοροποιά!
Άλλοι τα αποκτήσαμε με κόπο και με ιδρώτα και άλλοι με απατεωνιές και προδοσίες και οι δυο κάναμε το ίδιο έγκλημα, σκοτώσαμε κάθε τι ανθρώπινο, κάθε αξία για την αληθινή ζωή, με μια λέξη πουλήσαμε όλοι με διαφορετικό τρόπο και απαιτήσεις με το ίδιο αποτέλεσμα, την ψυχή μας στον διάολο!
 Σήμερα αυτοί που μας πρόσφεραν όλα τα παραπάνω άχρηστα και άδεια καλούδια του διαβόλου, μας τα παίρνουν πίσω γιατί έχουν άλλα σχέδια για τον άνθρωπο, τον θέλουν δούλο υπάκουο και αναλώσιμο χωρίς δικαιώματα  και απαιτήσεις.
Τώρα γκρεμίζονται όλα τα ψεύτικα ιδανικά μας και μας βρίσκει απροετοίμαστους, ανοχύρωτους στην θύελλα που έρχεται.
Για όλα αυτά έχω και τις αποδείξεις πέρα από αυτό που ζούμε και είναι πέρα έως πέρα αληθινό, τρομακτικό,  σκέτη φρίκη, έχω προσωπικές εμπειρίες, που τις επέλεξα συνειδητά.
Όταν για λόγους υγείας έπρεπε να διαλέξω δουλειά ή πλούτοι στην πλανεύτρα Αθήνα, εγώ διάλεξα να παρατήσω δουλειές, φίλους, συγγενείς και να πάω στην επαρχεία, αντιμετώπισα είναι γεγονός πολλές δυσκολίες να προσαρμοστώ στην επαρχία,  αλλά επέμενα, οι φίλοι μου και συγγενείς με κατηγορούσαν ότι θα καταστραφώ, τι σπουδές θα προσφέρω στα παιδιά μου και χιλιάδες άλλες βλακείες, παρακάμπτοντας ότι έφυγα γιατί το παιδί μου έπρεπε να ζήσει σε άλλο περιβάλλον ποιο υγιεινό με ρητή εντολή γιατρού αν δεν ήθελα να το χάσω.
Τώρα μετά από 35 χρόνια βλέπω ανθρώπους  που με έκριναν να είναι δυστυχισμένοι μέσα σε ένα τσιμεντένιο κλουβί, στερημένοι και αυτοί και τα παιδιά τους το κελαίδημα του ελεύθερου πουλιού, το ρυάκι του ποταμού, τα ζώα ελεύθερα, την πανέμορφη αλλαγή της γης μέσα στις εποχές, δεν έχω δίπλα μου τον γείτονα να με ενοχλεί και να είμαι έτοιμος να τον σκοτώσω γιατί δεν σέβεται την ησυχία μου, γιατί δεν με παραφυλάει ο θάνατος στην τρομακτική έκταση της πόλης ζούγκλα.
Γιατί το αναφέρω; Όχι γιατί ήμουν εξυπνότερος αλλά είχα δώσει μεγαλύτερη και αυτή που πρέπει στην αξία της αληθινής ζωής και επιβίωσης, γιατί οι άνθρωποι έγιναν απατεώνες, προδότες, πούλησαν την ψυχή τους στον διάολο για το τίποτα.
Σήμερα βλέπεις  ανθρώπους δυστυχισμένους να αυτοκτονούν, γιατί έχασαν την επαφή με την αληθινή ζωή, βλέπεις ανθρώπους να απαρνιούνται όλα αυτά που απέκτησαν γιατί δεν μπορούν να τα συντηρήσουν, βλέπεις ανθρώπους να κάθονται στην τσιμεντούπολη με ένα απλανές βλέμμα χωρίς το μυαλό τους να μπορεί να βρει διέξοδο κολλημένο, φοβισμένο, άτολμο, απάτριδο, εγκληματικό.
Αγαπητοί μου πατριώτες ο αιώνας αυτός είναι μαύρος γιατί εμείς το μαυρίσαμε με τις επιλογές μας,  τινάξτε την μαυρίλα από πάνω σας, αναστηλωθείτε, ανασυνταχθείτε, πείτε φτάνει μέχρι εδώ τα λάθει, αλλάξτε ριζικά τις σκέψεις σας.
Έχετε ένα στρέμμα χωράφι, όσοι δεν  έχετε πουλήστε τα όλα και αγοράστε, σκεφτείτε πρακτικά ότι εκεί σε αυτό το κομμάτι γης θα μπορείτε να στήσετε ένα αντίσκηνο να κοιμηθείτε και όποιος πούστης έρθει θα του κόψετε το λαιμό όπως στο ζώο που έρχεται να σας  κατασπαράξει, εκεί θα αναπνεύσετε καθαρό οξυγόνο που λείπει από τον εγκέφαλο και έχει κολλήσει, εκεί θα αισθανθείτε ελεύθεροι, εκεί θα δείτε ότι έχετε δύναμη και αξία, εκεί δεν θα είσαστε ευάλωτη σε ψυχικούς εκβιασμούς και θα έχετε την δική σας επιλογή!
Κάντο τώρα,  σήμερα είναι μια συμβουλή που μπορώ να στη δώσω χωρίς κέρδος, χωρίς μίσος, χωρίς κακόβουλες σκέψεις, εκεί θα ξανά συναντηθούμε με την αληθινή διάσταση της αγάπης.
Η νέα τάξη, ή παγκοσμιοποίηση, το τραπεζικό κτήνος, οι προδότες αυτό φοβούνται, μην τους πεις άντε γαμηθείτε δεν σας πληρώνω τίποτα, σας χρωστώ πάρτε τα πίσω ότι έχω μαζί με την μαυρίλα της ψυχής μου που μου φορτώσατε, δεν θα με ξανά ελέγχεται,  θα ζήσω ρε καθάρματα σε ένα αντίσκηνο και ελάτε να με ενοχλήσετε στην δική μου γαλήνη που δεν την αγοράζω με δανικά και όποιος τολμήσει να με ενοχλήσει θα τον εκτελέσω σαν σκουλήκι κάτω από το πόδι μου,  χωρίς  ψεύτικες τύψεις , αλλά από αυτοπροστασία της επιβίωσης.
Μπορούμε να κάνουμε τον αιώνα αυτόν από μαύρο χρωματιστό  με τα χρώματα της ίριδος, στο χέρι μας είναι αν ιεραρχήσουμε τι θέλουμε,  την ψυχή μας ελεύθερη ή σκλαβωμένη.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: