«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτός είναι ο πλουσιότερος Έλληνας και τον ξέρουν ελάχιστοι

Ρε Μάκη,

Τι είναι αυτά που διαβάζω; Είδα τον τίτλο και αμέσως σκέφτηκα εσένα. Αλλά τι να δώ; Τον Πόντιο;
Βρε Μάκη, μήπως υπάρχει και δεύτερο σεντούκι; Για ψάξε. Τον τσιμενταρά πρέπει να τον περάσεις.
Εσύ είσαι ο πλουσιότερος Μάκη. Εσύ.

   Σώρρα μου μην δίνεις σημασία λαϊκιστές είναι, ότι και να λένε εσύ είσαι  ο πλουσιότερος σωτήρας του κόσμου!!!!!!!!!

Αυτός είναι ο πλουσιότερος Έλληνας και τον ξέρουν ελάχιστοι

Το Έθνος της Κυριακής παρουσιάζει τον πλουσιότερο Έλληνα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, που όμως ελάχιστοι τον γνωρίζουν.
Το όνομα του είναι Filaret Galchev, δραστηριοποιείται στη Ρωσία, είναι φίλος του Πούτιν και του Σαμαρά και το ελληνικό του όνομα είναι Φιλάρετος Καλτσίδης. Ο 50χρονος Ρωσοπόντιος, «βασιλιάς του τσιμέντου», όπως τον αποκαλούν οι επιχειρηματικοί κύκλοι στη Ρωσία, έχει διπλή υπηκοότητα, ρωσική και ελληνική.
Η περιουσία του ξεπερνά τα 6,7 δισ. δολάρια και τον κατατάσσει στο νούμερο 175 της λίστας του Forbes και στην 22η θέση των πλουσιότερων Ρώσων.
Σήμερα ο όμιλός του, Eurocement Group, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στη Ρωσία, ενώ ο Καλτσίδης και η οικογένειά του δραστηριοποιούνται δυναμικά σε διάφορους τομείς, όπως στο εμπόριο άνθρακα, στα λιπάσματα, στη ναυτιλία, στο real estate κ.α. Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία.
Έχει γεννηθεί το 1963 στην Ταρσόν, είναι ποντιακής καταγωγής, έχει διδακτορικό στα Οικονομικά και, σπούδασε μηχανικός εξόρυξης στο Moscow Mining Institute. Ο Φιλάρετος Καλτσίδης είναι μέλος της Mining Science Academy και της Διεθνούς Ακαδημίας Ενέργειας. Εχει συγγράψει 22 έργα και στις 20 Οκτώβρη του 2004 αναγορεύθηκε καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών και Σχεδιασμού Εξόρυξης στο Moscow State Mining University. Το όνομα του ήρθε στην ελληνική επικαιρότητα πριν από λίγες ημέρες, καθώς συζητήθηκε έντονα από το κυβερνητικό επιτελείο προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας. ΤΗΝ Κυριακή του Πάσχα, στα θυρανοίξια του παρεκκλησίου στο κτήμα του στην Κορώνη, χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα. μιλά ελληνικά και είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ. Επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα και ειδικά τη Μεσσηνία, όπου διατηρεί περιουσία. Η αγάπη του Φιλάρετου Καλτσίδη για την Ελλάδα είναι μεγάλη, ενώ τα τελευταία χρόνια ερωτεύτηκε την πανέμορφη Μεσσηνία. Ετσι, αγόρασε μια μεγάλη παραθαλάσσια έκταση σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Κορώνης, όπου αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό κατασκευή η εξοχική του κατοικία.
Η πανέμορφη θερινή κατοικία του Ρωσοπόντιου μεγιστάνα είναι κτισμένη σε έκταση περίπου 40 στρεμμάτων δίπλα στο χωριό Βασιλίτσι, κοντά στην Κορώνη. Το πολυτελές σκάφος του Φιλάρετου Καλτσίδη «ΖΑΦΥΡΑ» (Sapphire) μήκους 75 ποδιών μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά που αγκυροβολεί στο λιμάνι της Καλαμάτας ή στον κόλπο της Κορώνης κοντά στην έπαυλή του Ο Φιλάρετος Καλτσίδης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, μιας κόρης και ενός γιου και η μόνιμη κατοικία του βρίσκεται στη Μόσχα.
Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του και έχει κοντά του στις επιχειρήσεις τα αδέλφια και τα ανίψια του. Μάλιστα από τη στιγμή που εκείνος αποφάσισε να επενδύσει στη Μεσσηνία, ο ένας του αδελφός, ο Φώτης, μετακόμισε μόνιμα στην περιοχή προκειμένου να επιβλέπει το έργο. Αλλά και ο ίδιος όμως επισκέπτεται σχεδόν κάθε 15 μέρες την Κορώνη προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες. Το επιβλητικό λίαρ τζετ του με τη σημαία της Ελβετίας στο πτερύγιο ξεχωρίζει στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Τον Μάιο του 2011 ο Φιλάρετος Καλτσίδης οργάνωσε ένα αξέχαστο τριήμερο γλέντι στη Σαντορίνη για τον εορτασμό των 48ων γενεθλίων του με 80 περίπου φιλοξενούμενους, στην πλειονότητά τους Ρώσοι επιχειρηματίες.
Οι καλεσμένοι έφθασαν με διαδοχικά δρομολόγια στο αεροδρόμιο Καλαμάτας με το λίαρ τζετ του ομογενούς μεγιστάνα, ενώ το φωτισμένο σκάφος του είχε δέσει ανοικτά του κόλπου της Γιάλοβας, πλησίον του ξενοδοχείου. Οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν ότι τα φετινά γενέθλιά του στις 26 Μαΐου, οπότε γίνεται και επισήμως 50 χρόνων, θα εορταστούν με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο και εκλεκτούς καλεσμένους.
Ο Φ. Καλτσίδης έχει ενδιαφέρον για όλη την περιοχή, μάλιστα τον Ιανουάριο του 2013 προσέφερε στον Δήμο Καλαμάτας 55.000 ευρώ, για την αποκατάσταση του Θεάτρου, ενώ δέχεται βροχή προτάσεων για επενδύσεις και συμμετοχή σε επιχειρηματικά σχήματα. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του, ενώ σοβαρός ανασταλτικός παράγων αποτελεί για εκείνον η μεγάλη γραφειοκρατία.
 Georgios Gialtouridis 
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>