«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μαδώντας τον Αμάραντο και με πλαστά ομόλογα δεν θα έρθει η άνοιξη

Γιατρέ επίτρεψέ μου μια μικρή εισαγωγή.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ βρίσκετε στο διαδίκτυο για πατριωτικούς λόγους και μόνο. Αν υπάρχει ακόμα ανεβασμένη στο διαδίκτυο οφείλετε στο πατριωτισμό φίλων! Παράδειγμα ένας φίλος μου λέει μην στενοχωριέσαι τα έξοδα τους σερβερ τα καλύπτω εγώ! Και έχει σημασία γιατί το παλικάρι είναι άνεργο, μόλις άκουσε ότι θα την κατεβάσω είπε όχι! εγώ έχω μια σύνταξη πείνας και αύριο δεν θα εχω να πάρω τα φάρμακα μου! Όμως για την πατρίδα μου αφιερώνω όλες μου τις ώρες σε 24 βάσει για να ενημερώνω τον λαό που θέλει να ενημερωθεί. Όπως και να συνεργαστώ με τίμιους για να πολεμήσω τους απατεώνες, τους προδοτες. Και εσύ μαζί μου και εγώ μαζί σου κάνουμε αυτόν τον πόλεμο για την πατρίδα μας! Άρα δεν χρειάζεται ξανά να μου κάνεις παράκληση για να ανεβάσω τις απόψεις σου που είναι και δικές μου και η αλήθεια τεκμηριωμένη με στοιχεία. Να θεωρείς την ιστοσελίδα αυτή όσο ακόμα θα μπορώ να την κρατώ στο διαδίκτυο δική σου και του κάθε αναγνώστη. Εγώ πρέπει να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις να εμπιστεύεσαι την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και εμένα προσωπικά.
Κ.Δ.Κ

…………………………………………….

Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ρόδος
Ατενίζοντας τον γαλανόλευκο ουρανό, Κυριακή μεσημέρι, από το μπαλκόνι του σπιτιού μου στη Ρόδο, σκεφτόμουν όσα άκουσα χθες σε μια ραδιοφωνική εκπομπή της Κύπρου για μένα και τους φίλους και συνεργάτες μου. Στην αρχή μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω με προσωπικά στοιχεία για μένα.
Βλέπετε σύμφωνα με μια σπείρα “βαθύπλουτων επενδυτών” από την Αμερική και την Πάτρα, εγώ δεν είμαι από τη Ρόδο, δεν υπάρχω μάλιστα στο νησί στο οποίο γεννήθηκα. Ούτε είμαι Ιατρός, αλλά αντίθετα επιμένουν ότι είμαι πράκτορας κάποιων εβραιομασωνικών κέντρων και φυσικά προδότης. Προφανώς και μέλος κάποιας μασονικής στοάς και συνεργάτης των Rothschild. Ελπίζω να μην είμαι και εξωγήινος.
Όσο και να γελάω με τους πατριδοκάπηλους κ. Λαμπράκη και Βαλσαμάκη, οι οποίοι νομίζουν ότι είμαστε όλοι “αμερικανάκια” και οι απάτες τους μπορούν να προχωρήσουν σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Ελλάδα, μου κάνει τρομερή εντύπωση ο γκεμπελικός τρόπος σκέψης τους.
Είναι κάτι φυσικό για αυτούς βέβαια. Ο πρώτος τα έχει κάνει “μούσκεμα” σε οτιδήποτε έχει ασχοληθεί, έχει κάνει περίεργες χρεοκοπίες, έχει καταδικαστεί πολλαπλώς ότι έχει φάει λεφτά από ομογενείς (και όχι μόνο) στη Νέα Υόρκη, χρωστάει στην εφορία πάνω από 1 εκατομμύριο, του κάνουν έξωση τακτικά και ζει με δανεικά. Και να ήταν μόνον αυτά. Ο δεύτερος είναι ένας κακομοίρης που καθαρίζει τον επαγγελματικό χώρο του πρώτου και πλέον το παίζει και αυτός επενδυτής, σαν το ξαδελφάκι του τον Στέλιο που εμφανιζόταν πρόσφατα σαν εισαγγελέας από τη Νέα Υόρκη, για να βοηθήσει σε μεγάλες επενδύσεις και τελικά είναι ταξιτζής.
Αυτοί δεν με ενοχλούν. Όπως δεν με ενοχλεί και το χαιρέκακο στυλάκι του άλλου μέλους της σπείρας, του βαρύμαγκα των υψηλών εισοδημάτων Αρτέμιου Σώρρα, απατεώνα με περγαμηνές,  σύμφωνα με πρώην συνεργάτη του, ο οποίος συμπλήρωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι αυτοί που τους έχει φάει λεφτά ο Σώρρας στην Πάτρα λένε να κάνουν Σύλλογο Εξαπατημένων από το Σώρρα (ΣΕΣ;).
Με ενοχλεί όμως ο δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Αμάραντος από τη Χαλκίδα που συμμετέχει στο κύκλωμα ως χειροκροτητής και τους διευκολύνει μέσω του διαδικτυακού σταθμού που έχει στην Κύπρο. Βλέπετε ο κ. Αμάραντος, επέμενε στην τελευταία ραδιο-φονική εκπομπή του, ότι δεν υπάρχω καν σαν φυσικό πρόσωπο και φυσικά και σαν Ιατρός, γιατί “έβαλε να με ψάξουν”. Έτσι καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έχει ανακαλύψει ακόμη ότι τα ομόλογα που πασάρουν οι επενδυτές είναι πλαστά. Γιατί μπορεί να λέει το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ότι είναι απάτη, μπορεί οι επενδυτές να μην δείχνουν τα έγγραφα γιατί, όπως υποστηρίζουν, “θα μας επιτεθούν οι αμερικάνοι”, αλλά πέρα βρέχει.
Ο Νικόλαος Αμάραντος λοιπόν με ενοχλεί, γιατί όσο ήμουν φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και στη συνέχεια, φρόντιζα να γράφω μερικά αρθράκια στον τύπο και μετά από πάρα πολλά αρθράκια να συμμετέχω σε μια εφημερίδα στη θέση του αρχισυντάκτη. Το πρώτο πράγμα που έμαθα λοιπόν είναι να ελέγχω την είδηση. Ο κ. Αμάραντος, αφού έψαξε ολόκληρη τη Ρόδο και δεν με βρήκε, δεν με πήρε ένα τηλέφωνο για να δει που βρίσκομαι, αν και γνώριζε πως να επικοινωνήσει μαζί μου. Παρομοίως εθελοτυφλεί, ενώ έχει δει με τα μάτια του τα έγγραφα που αποδεικνύουν την καλοστημένη απάτη που εξυπηρετεί με τη θέληση του.
Αντίθετα διάλεξε να οχυρωθεί στη σπείρα με την οποία συνεργάζεται, να διασπείρει ψεύδη, χωρίς κανένα στοιχείο και να επιτρέπει υβριστικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς εδώ και μήνες. Και όσο και να με πειράζει η δική του συμπεριφορά, μέχρι σήμερα δεν είχα προχωρήσει σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των Λαμπράκη, Σώρρα και Βαλσαμάκη, παρά τα όσα γνωρίζω για αυτούς μετά από πραγματική έρευνα με στοιχεία. Και δεν είναι λίγα αυτά που γνωρίζω για όλους αυτούς. Βλέπετε έμαθα από μικρός να ερευνώ…
Παρόμοια με πειράζει ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς, ο θεωρητικός του κυκλώματος. Γιατί όσο τα άλλα μέλη της σπείρας έχουν εντρυφήσει στην απάτη και οι ηθικές τους αντιστάσεις είναι μειωμένες, ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής στο Ιησουιτικό Πανεπιστήμιο του Fordham και έχει γνώσεις οικονομικών. Ο κ. Γεωργαντζάς λοιπόν συνεχίζει να υποστηρίζει τη βιωσιμότητα της λύσης του “επενδυτή από την Πάτρα”.
Ο συγκεκριμένος “επενδυτής” τολμάει να επιμένει ότι πούλησε αρχαία ελληνική τεχνολογία καυσίμων για διαστημόπλοια στη NASA με αντάλλαγμα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα. Μάλιστα ο “επενδυτής” είχε τα ομόλογα εδώ και χρόνια, αλλά κατά δήλωση του κ. Λαμπράκη, ο ίδιος ο πρόεδρος Ομπάμα τον παρακάλεσε να μην τα εξαργυρώσει και να περιμένει μερικά χρόνια γιατί η Αμερική δεν είχε χρήματα εκείνο τον καιρό. Και δεν κάνω πλάκα…
Ακόμη και αν μέσα στην παραζάλη των τρισεκατομμυρίων ο καθηγητής κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει την καταφανέστατη απάτη, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει τις επιστημονικές του απόψεις, αφού πετάξει μια ματιά εδώ:
[1] Μαζέψτε τους τύπους με τα “ομόλογα” (μέρος Α’): http://banquedorient.org/web/?p=2123
[2] Ακάλυπτα “ομόλογα” Σώρρα τώρα και στην Κύπρο (μέρος Β’): http://banquedorient.org/web/?p=2275
[3] Ο… ακάλυπτος «σωτήρας» του Ελληνισμού: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=24762&subid=2&pubid=63822458
[4] Ακάλυπτες υποσχέσεις από Πατρινό επιχειρηματία για την Κύπρο:http://tanea-london.net/SCOOPS/Apocalypsis13-47.html
Παρόμοια απογοητευμένος είμαι και από την Ελληνική και την Κυπριακή Πολιτεία. Για μία ακόμη φορά οι αρχές των δύο κρατών παρουσιάζουν, μέχρι αυτή τη στιγμή, μειωμένα αντανακλαστικά και έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μπορεί η επίσημη πολιτεία να μη δέχθηκε τους εκπροσώπους της σπείρας, κάτι που όμως έγινε στην Κύπρο. Αφήνονται ελεύθεροι να κοροϊδεύουν τον κόσμο και να περιφέρονται σαν “σωτήρες” με αιωρούμενα “σχέδια διάσωσης”. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που οι αρχές σε αυτή τη χώρα ενδιαφέρθηκαν προληπτικά για τους πολίτες, για να το κάνουν και τώρα;
Επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να ελέγχω αυτά που λέω και να τα υποστηρίζω με έγγραφα, η έρευνα η δική μου και των συνεργατών μου είναι εκτεταμένη και τα στοιχεία απόλυτα και πλήρη, δικαιολογώντας το επίθετο “αποδεικτικά”.  Περισσότερες από 600 σελίδες εγγράφων από την Πολιτεία της Washington και αρκετό υλικό από άλλες πηγές που δείχνουν την πορεία της απάτης, από τη γένεση της μέχρι σήμερα. Με τον όγκο των πληροφοριών, κατανοώ γιατί επιλέγουν να χτυπάνε και τον Πόντιο φίλο μου Γιώργο Γιαλτουρίδη από τη Βοστώνη, με άτιμα, γκεμπελικά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Σίγουρα γνωρίζουν οι κάθε λογής απατεώνες ότι  “ουδέν κρυπτόν υπό του Γιαλτουρίδη” και ότι η δική του έρευνα ήταν καθοριστική για να αποκαλυφθεί η απάτη.
Πλέον, οι αρχές μπορούν να επικοινωνήσουν με την πολιτεία της Washington και να πάρουν εύκολα αντίγραφα του φακέλου Stephen Louis Wozny, του δημιουργού των πλαστών συναλλαγματικών. Μέσα σε αυτό τον φάκελο θα βρουν τις εξουσιοδοτήσεις του διεθνούς απατεώνα προς τον Αρτέμιο Σώρρα, όπως και αντίγραφα όλων των ακάλυπτων συναλλαγματικών (Department of Licensing, τηλέφωνο 360-664-1530, email: ucc@dol.wa.gov, ώρες γραφείου Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 πμ – 4:30 μμ, φυσική έδρα: 405 Black Lake Blvd SW, Olympia, WA 98502).
Παρόμοια οι αρχές μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα με την κα Rhonda στο Risk Mitigation and Investigations Section του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής (το τηλέφωνο του ειδικού γραφείου είναι 001-304-480-6405 και υπάρχει άμεση ανταπόκριση). Όλα τα στοιχεία έχουν προωθηθεί από το συγκεκριμένο τμήμα στο Γενικό Επιθεωρητή του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών για τη δική του έρευνα, ώστε να καταλογιστούν ευθύνες για την απάτη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Κλείνοντας, θεώρησα σκόπιμο να ανατρέξω στην Άδεια Άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος που έχω κρεμασμένη στο σαλόνι μου. Και τελικά, παρά την έρευνα του κ. Αμάραντου συνέβη το αδιανόητο, είμαι Ιατρός. Και όταν ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου βρίσκομαι στη Ρόδο. Απίστευτα πράγματα δηλαδή…
Αλλά όπου και να βρίσκομαι, ορκίστηκα πίστη στη Σημαία, στο Σύνταγμα και την Πατρίδα μου. Είμαι Έλληνας μέχρι την καρδιά και το μεδούλι, σε όποια χώρα κι αν βρεθώ. Και δεν πρόκειται να αφήσω ανθρώπους, που φιλοδοξούν να γίνουν απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, να εξαπατήσουν για ακόμη μια φορά τη χώρα μου. Αν θέλουν κάποιοι να εγκαθιδρύσουν μια περίεργη Δημοκρατία με ναούς προς τους αρχαίους θεούς και κληρώσεις αρχόντων, να πάνε να το κάνουν στη δική τους πατρίδα, όχι στη δική μου.
Και αν ο κ. Νικόλαος Αμάραντος έχει διαβάσει κάπου ότι υπάρχει κάτι που λέγεται “δημοσιογραφική δεοντολογία”, θα μου δώσει ίσο χρόνο με τους συνεργάτες του, για να προασπίσω την αξιοπρέπεια και την αλήθεια, μια που πλέον γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι οι προσωπικοί του ισχυρισμοί για μένα ήταν λανθασμένοι. Εκτός αν φοβάται και δεν του επιτρέπουν να το κάνει.
Όσο και αν θλίβομαι για την κατάντια τους, ας γνωρίζουν οι κύριοι Μπρούκληδες ότι εδώ είναι Ελλάδα και θα βρουν μπροστά τους κάθε υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα. Για αυτό να τους προτείνω να παραμείνουν στο σκοτάδι, στην αφάνεια και τις νοητικές σπηλιές, γιατί αν δουν το φως μπορεί να τυφλωθούν.
Με θέρμη λοιπόν, προτείνω σε όλους αυτούς τους περίεργους “σωτήρες”, που δεν έχουν ένα ευρώ στην τσέπη, να συνεχίσουν να με υβρίζουν. Και εγώ δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Μόνο θα συνεχίσω να τους ακούω και να γελάω με την κατάντια τους.
Αλλά, όπως με “στολίζουν”, ας απαντήσουν ταυτόχρονα και σε κάποιες από τις ερωτήσεις με τις οποίες θα τους κυνηγάω ακόμη και στα όνειρα τους. Απαντήστε για την ταμπακιέρα κύριοι Μπρούκληδες:
α) Τα “ομόλογα” είναι οι συναλλαγματικές του Wozny; Ένα απλό ναι ή όχι αρκεί.
β) Που έχετε επενδύσει στο παρελθόν αυτά τα άχρηστα χρεόγραφα, με τα οποία θέλετε να υποθηκεύσετε το μέλλον της χώρας μου; Με αποδείξεις κύριοι, όχι άλλες τραγικές ανοησίες για το “Κράτος των Μαορί” που δεν υπάρχει…
Γεμάτος υπερηφάνεια που είμαι Έλληνας.
Ρήνος Ελευθέριος
Ιατρός – Ρόδος
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>